Stránky

Stránky

Stránky

pátek 19. dubna 2019

,, vinoBRANÍ " ?? :

Politici Čeští ?..



Děti politruckých politiků..

 

 

a jejich..stálé..si..vinoBRANÍ ??



O co mají zájem čeští politici ?



O inkvizici snad ??
 




A děti, čí ? Kolik jich..?  

 

 

A kde ? ..si budou, mají..hrát ??

 
 ..a děti dětí.. Čích ??
 
 
Českých, Ruských, či Čínských.. ??
 
(například?)
 

 Za neštěstí a také za jedno z největších nebezpečí z řad českých politiků pro Lid, pro národ Český (nejen však), považuji IGNORANCI jejich, a NEGRAMOTNOST jejich, v praxi, vůči Lidskoprávnímu dokumentu: ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN"..protože toto na sebe váže celou řadu vývojově i v časoprostoru bytí evoluci dění, událostí jsoucích i budoucích, nejen v České republice, ale směrem i k Evropě, a k civilizaci na Zemi planetě celkově. Myslí si někdo, snad, že když by ten Lidskoprávní dokument byl zde respektován, že bych psal o tématech na níže uvedeném blogu: Nazamysleni1.blogspot.com ? Jistě že nikoli, protože ta témata by nebyla. Avšak, situaci vnímám obecně kritickou.
 

Čtěte.. sledujte..
 
též související podrobné informace níže,

i ve zdejších odkazech,

zejména také zde:
 
 
 www.Nazamysleni1.blogspot.com  



~~

přítel Lidu, NE grázlů

~~~

 Rádoby ,,POLITICKÁ KOREKTNOSTI" ??
poněkud ušpiněná však ??

Neboli.. ,,koho chléb jíš..toho píseň zpívej" ??

Ve čtvrtek, 18. dubna 2019 jsem se při mojí návštěvě v jedné z občanských poraden v Praze, (podporované například: EU, Evropským sociálním fondem, OP Zaměstnanost)
mezi řečí na téma ,,exekutoři, a exekuční kauza, kauzy", ,,dozvěděl" ,,možná rádoby novinku",
a to takovou, na obhajobu stávající vinkviziční legislativy  v České republice, viz informace mého blogu Nazamysleni1.blogspot.com : ,,že ve středověku se Lidé prý, insolventní, tedy dlužníci, umísťovali do vězení, a také že jim byly usekávány ruce.
Tak tedy podle porady, téhle poradny, která je členem asociace občanských poraden v České republice, i podporována Evropským sociálním fondem, městskými částmi Prahy, jak uvádějí na svém webu, zde můžeme být rádi  asi, za stav, o kterém píši na svém blogu výše uvedeném: http://www.nazamysleni1.blogspot.com/ s 5 miliony exekucemi, kdy se Lidé, insolventní, v zadluženém státě Česká republika s mezinárodním dluhem ve výši dluhem cca 4 biliony korun českých (dle informace Českého rozhlasu v uplynulém roce), by měli být rádi za to, že i když dluh není trestným činem podle mezinárodních úmluv, tak jednak jsou jedinci ,,pro dluh" (jak se i vyjadřuje ve videu pan bývalý předseda soudcovské unie na webu: www.adikia.cz ) kriminalizováni pro dluh na výživném, a to i se smyšlenými indiciemi v rozsudcích a jejich odůvodněních (jak i doložitelně vím), no a měli by tedy podle názoru této poradny být asi i Lidé rádi za to, že mohou alespoň dýchat kdesi v parku, když už jim exekutor blokuje bankovní účet na nulu, nebo když jim neponechá ze mzdy částku, která by jim mohla pokrýt nájemné v bytě na kalendářní měsíc spolu s částkou na jídlo, na živobytí..a že si mohou alespoň utřít zadek bezprizorně, mají li zrovna čím..,
atd., atd..

Tak, tedy.. rádoby ,,POLITICKÁ KOREKTNOSTI"
poněkud ušpiněná však,. :
TAKHLE NE !!!
                                
V rámci obecného blaha, a ve veřejném zájmu, s korektností vůči mým Českým spoluobčanům, mi nedalo, abych takovéto chování, názorové, člena asociace občanských poraden České republiky zde neuvedl. Toto si, totiž, myslím, NEsmí poradce, či poradkyně, ve jménu ochrany osudů dlužníků, či i jednoho dlužníka, kteří, který, k nim přijde coby klient na poradu, ať už obecnou, či s konkrétní kauzou, dovolit vypustit na obhajobu stávající ,,invizičně sociálně nacistické" legislativy v oblastech dle informací například zde:
http://nazamysleni1.blogspot.com/2019/04/normy-ceska-republika-jeji-censtvi-v-eu.html
vůči klientu, klientům.. občanu, občanům.. České republiky, dovolit.
V mém případě si to dovolit může pouze 1x.

A věřte mi, že se mi nepíší tyhle, a obdobné řádky snadno, zvlášťe, pokud jsem měl s danými poradci dlouhodobější kontakt, coby klient. Jenže oni vědí, zřejmě, o mých aktivitách psacích, zdejších.., a tak z člověka v jednu chvíli i se pokusí udělat vola. Kdo ví ? Možná jsou i domluveni s úředníky státní správy, z ministerstva práce a sociálních věcí, jelikož se ostře vymezuji proti jejich asociálnímu legislativnímu systému ,,minimálních částek" v České republice, jako například ,,životní minimum", ze kterého se vypočítává tak zvaná základní ,,nezabavitelná částka exekutorem" které jsou příčinou
5 milionů exekucí v České republice s každoročním navyšováním jich o 500 tisíc (dle důvěryhodných mediálních zdrojů), možná jsou i domluveni s jinými úředníky pro takto asociálně nacisticky i třeba vládně parlamentně smýšlejícími, a    možná nikoli(o čemž však pochybuji).
Ale toto  je myslím, ukázkový příklad, jak se z občanů, i třeba takovému systému ,,nepohodlných", dělají nejprve  voli, a po sléze, či i před tím,  i  bývají i hojně rádoby ,,exekučně", tedy v České republice ,,inkvizičně exekučně",,   zlikvidováni z běžného svého života, jak píši na svém blogu celkem v podrobnostech, jak to celé probíhá, i s uvedením konkrétních příkladů ze života.

Ale dělám to pro dobro věcí, pro jejich nápravu, pro nás pro všechny.

A také proto, aby si Lidé z Evropy, a z celého světa, NEmuseli, například říkat:

,,Co ? Czechia ?
Česká republika ?

Tam chcípnul pes."

~~

Dále:

Máte rádi datle ?

Dejte si teď jednu.
Na nervy.., budete ji asi pořebovat :
( to se přeci tak i říká..vá..)

~~


Exekutíva ?

Česká, i ta Česká vládní ?

I ta Česká hradní ?



Rádoby,

velmi, ..jak vidno.., rádoby:


ANAL_FABETNÍ

(analfabetní)

JEST

vůči Lidskoprávnímu dokumentu

,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“,

vůči i Lidskosti.


Jak to probíhá ?

Tak, jak popisuji dále na tomto blogu, a v jeho odkazech,
 
 a pododkazech.

~~

Exekutíva ?

Česká, i ta Česká vládní ?

I ta Česká hradní ?


Rádoby,

velmi, jak vidno..rádoby



možná i:


TRAFIKANTNÍ

(,,strýčkům, tetičkám, známým..“)

..možná..i JEST.

~~

Proč si to myslím ?


Protože kromě jejich NAPROSTÉ HLOUPOSTI,


a kromě jejich případnému dobrému pocitu

z provozování novodobého ,,sociálního“ NACISMU,



mi nedává smysl, logický,

proč překračují výše uvedenou mezinárodní Lidskoprávní
 
úmluvu

a Lidskost,



a proč si nedělají ani starost přehlížením názorů
 
Úřadu pro ochranu osobních údajů,

ani Evropskou směrnicí s tím související ..viz informační
 
odkaz zde:


( i v tamních starších příspěvcích)

~~

Exekutíva ?


Česká, i ta Česká vládní ?

I ta Česká hradní ?


Rádoby,

velmi, jak vidno..rádoby:


NIKOLI

ve službě Lidu,


žel k NĚMU


BARBARSKO i ,,sociálně“ NACISTICKÁ

( ve službě mafijně justičně dluhově exekutorského
 
Lobby )

podle poslance Bendy v rozhovoru jeho

v Českém rozhlase


též i

rádoby..,

velmi, převelmi..rádoby..


FEUDÁLNÍ

i JEST

~~


No, řekněte..



Není to ,,hlína“ ??

Inu,..NENÍ.



Ale.. také i JE. Národ Český, mimo jiné..,

s nimi, takto..

vymírá.



A Evropa ?



Národy další matky Země světa ??



jó..ta ..česká..rádoby..exekutíva..

bezprizorně i hloupá..

mafijně i trafikantsky ,,prohnilá“..



jó.. ta s osudy Lidí..

i světa..

si po svém.. i hýbá..



INU, JE TO JEJICH,

politiků Českých,


České vlády,


vlád Českých,


post sametových,

( od roku 1989 )


politických garnitur Českých
 
postsametových..



TAKOVÉ JEJICH, jak vidno.. ,,HOBBY“.

( žel, i jak vidno, poněkud i, až národu i,,HROBNÍ“ )


~~


A tak.. CO ??



POLITICI, matky Země světa ??

( členských zemí EU, spojených národů OSN )



ve jménu i Evropských hodnot,

křesťanských,

(nikoli těch však ,,pro inkvizičních“)



Uděláte s tím něco ??


Pomůžete, prosím, Českému Lidu,
 
Českému národu ??

Pokud pomůžete, jistě tím, myslím, pomůžete i sobě,

současné, i příštím generacím, Evropě, i celému světu.




~~~




RECENZE


(moje)


k tématům:

~~~

24. dubna 2019

Česká politická garnitura se v roce 1989 obrátila reálně zády k lidskoprávnímu dokumentu ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“ , ač jej Česká republika podepsala, v praxi, každodenní, ani při ustanovování legislativy, zákonů, k tomuto Lidskoprávnímu dokumentu NENÍ reálně přihlíženo, jen pouze ,,alibisticky“, aby vše ,,na oko“ před světem vypadalo, že naopak je vše po téhle stránce v pořádu..avšak,

NENÍ..prozatím..

( ,,Listina Lidských práv a svobod ČR je oproti výše jmenovanému Lidskoprávnímu dokumentu příliš obsahově chudá.., rovněž tak ,,Listina Lidských práv a svobod EU“).


Tím zde mohlo vzniknout, a vzniklo, například toto:
..bylo, a je, podporováno podhoubí pro Rusofilní způsob ,,vládnutí“, s prostorem pro mnoho přívrženců takového dění napříč společností, (například komunisté, bývalí aktivní členové a příslušníci STB..), kde na 1. místě je vlastní kapsa, vem kde vem, i za pomocí oblbování jeden druhého, politiky Lidu.. se sociálním nacismem..viz text zde dále na blogu.., běžní občané si žijíc své životy jak je jim to umožněno, dovoleno těmito mantinely, o politiku se nezajímajíc, a když má někdo problém, zpravidla je nejjednodušší na něj ukázat prstem, nebo jej separaticky odladit s tím, že on, či ona, je špatný, špatná. Na hledání systémových příčin Lidé obvykle, k nalezení té skutečné, příčiny, o čem je tento blog, článek, obvykle Lidé nemívají, nemají, kapacitu. A tak napřílad Lidé koukají po sobě navzájem, ze svého okolí, a obviňují se, jeden druhého, za vlastní problémy, způsobené však systémově, i nejspíš plánovitě, nastavenou legislativou České republiky, s neschopností manažersky, inovačně, koncepčně, českých vlád, vést národ, zemi Českou, k a ve prosperitě. Z důvodu vlastní neschopnosti nám politici, v rámci svých eg, předvádějí kousky, až snad eskamotérsky mafiozní, samozřejmě kde na výstupu je jejich obvykle pokud možná co nejplnější kapsa.

A tak zde na Zemi, planetě, mohlo vzniknout prostředí, podhoubní, pro živly geróismu, které se stále udžují při životě, i například jim v tom pomáhají války ve světě, i teroristické činy..typu režimů: Putinovsko Ruský, Čínský, Kimův, Zemano sociálně nacistický ( viz informace zdejšího blogu dále), a Babišův rádoby, s tím ale že Babiš umí tohle vše (jako vše) zkloubit dohromady a ve svůj prospěch. A tak zde máme v České republice 60 tisíc bezdomovců, dalších 60 tisíc rodin v bytové nouzi, cca 1 milion Lidí zparalyzovaných ze života exekuční pastí, 5 milionů vedených exekucí, které meziročně narůstají početně o 500 tisíc exekucí..viz moje zdejší články dále, níže, zatím co on, například, Babiš, si vyrýžovával desítky milionů na Euro dotacích pro Agrofert, například, ale co vím, co jsem slyšel, portfolio firem, kde má vlastnický, či akciový, nebo jiný podíl, je povícero..nejen Agrofert, a jeho zvyk je vydělávat dotacemi..bez nich by byl nejspíš v háji možná i vyjedeném, a možná i zeleném..
A spolu s tím zde máme politickou garnituru, která se osobnostně drží zuby nehty u koryt politických, včetně parlamentních, od roku 1989 přestože zde měli mít 4 roky funkčního období, a přesto..možná však právě proto, že výše, i níže, a dále, uvedeným způsobem trýzní Český národ..tedy..značnou jeho část, což se vine a prolíná, celou společností, do všech jejích sfér, včetně značného, dlouhodobého, snížení porodnosti..například.

Národ Český, vymírající, a politiky České, stále se točíc jak holub na báni, ..na té stejné, a celkem už velmi opotřebované báni.

Jinou písničku, politiku, tihle politici hrát neumí, a hlavně NECHTĚJÍ.

Takovéhle politiky, Lidé, národ Český, Česká republika..


NEPOTŘEBUJEME !


~~~

24. dubna 2019

Čistě pohledem přírodního medicinmana si myslím, že církev Římskokatolická musí opustit povinnost ,,celibátu“ vůči svým kněžím, protože je to nejen proti přirozenosti zdraví, jak fyzického tak duševního, ale také je důležité si uvědomit, že mysl, mentální vitalita a energie, potažmo i následně fyzická, muže, s dluhodobým sexuálním půstem, tedy bez intimního kontaktu se ženou, velmi uvadá, a na úrovni energetických center, zvané ,,čakry“, vzniká nerovnováha, i neuvolněné, i trvalejší, napětí.

Podstoupení tohoto ze strany muže shledávám, krom záměrů z rozumu ušlechtilých, poněkud masochistické..(lze vstoupit i do církve Česko bratrské evangelické, kde ,,celibát“ nemají povinný, jejich kněží.)



Jak může vypadat, například svět pozemský,
 
kterému káží kněží, muži, mnoho, přemnoho jich,
 
kteří se dnes a denně, v životě svém,
 
potýkají s povinným ,,celibátem“ ??


Inu, .. tak, jak vypadá.

~~~

24. dubna 2019

Nedávno jsem napsal verš o vráně.., která krákorá..nějaké ženě, či dívce..



,,..aby se vrátila domů,

a převlékla si ty černé legíny,

a vzala si ty krásně motýlkaté.., okatě :-) “



A jak vídám, ten verš si přečetlo
 
asi povícero..dívek.., žen..


..a.. ony to udělaly.

A JE TO SUPER :-) .



Jó.. to.. naše.. :-)

čakrroví :-)


~~


Tyto, a další recenze, a další texty,

můžete průběžně shlédnout též na:






~~~