Stránky

Stránky

Stránky

čtvrtek 23. května 2019

Politici čeští, postsametoví, tedy po roce 1989.. sociální nacismus provozující na Českém národu.. aneb jak to probíhá, a kdo za to může, kdo nese za tento stav odpovědnost, i trestní ? :


Tak, tedy, jak to probíhá ?
Píši o tom podrobně na dalších místech tohoto blogu, a ve zdejších odkazech, i pododkazech, takže zde ve stručnosti, souhrnem, bodovitě :


1. Lidé za svou pracovní činnost v zaměstnání i jakožto živnostníci nedostávají více, jak 0,- korun českých. 
Jelikož mají zablokovaný takto exekutorem bankovní účet (smějíc si vybrat 1x částku cca 6800,-CZK coby existenční minimum, tato blokace bankokonta trvá mnohdy i dlouhá léta, i celoživotně.) 
Takovémuto člověku je vládou, politiky České republiky takto oficiálně ustanoveno, že může zemřít. 

2. vedle podmínek dle bodu číslo 1. zaměstnavatel může zaměstnanci po dohodě s ním, vyplácet mzdu ve výši 6280,-CZK ( maximálně cca 12000,-CZK podle výše výdělku) Nájem bytu na měsíc, garsoniery, stojí i 13000,-CZK. Takovýto člověk je tak vládou, politiky českými, zlikvidován ze svého obydlí, dohnán k zoufalství, v podstatě vysegregován do stavu, kdy je mu ustanoveno se vyčerpat, všechny kolem, onemocnět, a zemřít. 

Kolik je takto postižených občanů v České republice? 

cca 1 000 000 000 
( jeden milion občanů České republiky ) 

Počet takovýchto exekucí v České republice každoročně stoupá o několik set tisíc jich, aktuální dlouhodobý nárůst meziroční je dle statistik, v průměru cca o 500 000 jich (o pětset tisíc takto vedených exekucí ročně víc) . 

Počet exekucí v České republice každoročně tak stoupá, aktuálně jich je vedeno cca 5 000 000 000 ( pět milionů exekucí ) 


Kdo za to může ? 
Premiéři České republiky od roku 1989, a další.. 
Václav Klaus, a další.. Petr Nečas, Miloš Zeman, Bohuslav Sobotka, Andrej Babiš
spolu s celou politickou garniturou, jejich jim v tomto i politických, i vládně parlamentních přisluhovačů od roku 1989.
Tito Lidé by měli za toto nést trestní zodpovědnost, a zodpovídat se soudu ze zločinu proti Lidskosti na širší skupině občanů České republiky, z autogenocidní takto vedené politiky vůči vlastnímu Lidu, podvratné tak i vlasti. Prezident Miloš Zeman, vzhledem k tomu, že tento stav z titulu i své současné funkce se nijak nesnaží konstruktivně zvrátit, tedy je v tomto směru nečinný, též s příklonem k bez_Lidskoprávním režimům Číny, Ruska, tedy též podvratně vlasti, České republice, Lidu Českému, by se měl soudu navíc zodpovídat z velezrady, a měl by být zbaven funkce prezidenta České republiky. 

Rovněž tak celá současná politická vládně parlamentní garnitura ( vyjma Pirátů, kteří s tímto stavem nemají nic společného, neboť jsou v parlamentní politice noví, a neměli šanci věci ze slabé opozice změnit prozatím ), 

tedy měl by být rozpuštěn parlament České republiky, s demisí vlády, premiéra, jak uvádím níže, spolu s dalšími kroky, jak uvádím níže. 

Nezabavitelná částka exekutorem, či insolvenčním správcem, musí být plošně ustanovena na částku minimálně 17 500,-CZK s pravidelnou každoroční valorizací. Dokud toto není, nebude, je zde na občanech České republiky, vládou českou, politiky vládně parlamentními, poslanci, poslankyněmi, senátory, senátorkami, 
páchán
SOCIÁLNÍ NACISMUS

ve smyslu výše uvedeném. 

~~~