Stránky

Stránky

Stránky

pondělí 17. června 2019

,,Investoři".. z Ruska..( někteří..a nejen však, z Ruska )

**
Česká republika má závažný problém.
Tedy, přesněji, topí se v závažných problémech..
*
V jakých ?
*
O některých, bytostně i ji pokládajíc na lopatky, jako je 1 milion občanů, nezabavitelnou čâstkou v exekuci v podstatě zprovozena ze života, píši podrobně v textech níže, také na www.Nazamysleni1.blogspot.com, tak se zde nebudu k tomuto opakovat, ale jsou i další problémy, závažné, ve kterých se Česká republika utápí. Představme si zde další jeden z nich:
Rusové velmi rádi v Evropě investují do nemovitostí, zakládají zde i v ČR firmy zde podnikající, aby zde mohli žít.
Má to ale háček, tedy přesněji, minimálně dva háčky:
1. běžný občan, Ruska, zpravidla nemá miliony na investici zde do nemovitosti, ani na to, aby se zde usadil a zahájil podnikání.
2. Jak jsem si všiml, už mnohokrát ve svém životě, Rusové mají vše, okolo podnikání v ČR, obvykle v pořádku. Mají obvykle velmi kvalitní nabídku, umí ji i velmi kvalitně obhospodařit, zpracovat případné objednávky, služby. Po téhle stránce se jim nedá nic vytknout, jsou nenapadnutelní tak, pohledem možného podvodu, coby zástěrky podnikání, aby zde mohli bydlet..
Jenže, jak to tak sleduji, Rusové si nelámou obvykle ( alespoň na venek to tak působí ) hlavu nad tím, že, když, jejich podnikání nevykazuje zisk, když je pohledem cash flow jejich podnikání dlouhodobě nerentabilní, ba i nutně v hlubokém mínusu.
Zatímco našince by to položilo, Rus zůstává klidným.. tedy, pokud jeho provozovnu, řádně i pojištěnou, zrovna nespálí náhodný požár například..
*
Dnes jsem byl na procházce, kol mne veselí.. s ruštinou si vzkvétající..
*
Za uvedeného stavu, má, myslím, Česká republika, takto již značně prorostlá, značný, ( i ji bytostně existenčně ohrožujíc, také ji však i ovládajíc) , problém. Problém, ze kterého se nejspíš nevyvlíkne jen tak snadno.
*
No, a aby toho nebylo málo.. Všiml jsem si, na dnešní procházce, že měna Jihoafrická je o něco málo tvrdší, nákupem jejím v korunách, nežli koruna česká (1:1,20 Kč ). Tedy, to, že Česká republika, za čtvrt století rozkradená, vytunelovaná, se zruinovaným i otrocky národem, který ještě smí mít pocit, že je, že existuje, je možné, vzhledem k objemu hypoték mladých, dotacím EU..
Avšak, je zapotřebí k tomuto uvést, že pro prosperitu, případnou, nestačí jen dělat otroky, ale ne nutno vytvářet inovativní produkci, ve smyslu Co nejvyšší KVALITY PRO ŽIVOT, a uvádět ji v život, i v zahraničí. Tak se dá, například franšízami ve světě, patenty, dosáhnout prosperity.
Ovšem.. stávající stav v ČR, kdy ani cena patentů nebývá vynálezcům případným s ohledem na jejic příjem, populace, běžného občana, dostupná, tedy bývá jim i například demotivací k tomu, aby vůbec pokoušeli o to, něco si patentovat, je situací, ČR, s ohledem i na vše zde uvedené, v podobenství energií právě i zde již zmíněné Jihoafrické republiky.
*
Česká republika by proto měla neprodleně změnit kurs, na souřadnice dle textu blogu a všech odkazů i pododkazů v něm:
www.BrightCourseInfo.blogspot.com
také : www.GoldenFriendOne.blogspot.com
*
*
Ovšem Rusové takto rádi ,,investují" i jinde, například ve Švýcarsku, mohou li, mají li příležitost.
*
Už víte, proč máme zde Babiše, přijedoucího ze Švýcarska, s Láskou k Rusku, k Zemanovi s pro ruskou bez_Ludskoprávní  politikou..?
*
Voda odtekla.. mnoho jí, vody, odteklo.., a.. přihořívá..
*
*
« .. Lásky, koťátka.. Lide Český.. necháváš příliš, neřízeně, otevřená vrátka, a dlouho už. ( Čí jsou Vary.. Karlovy ??? Čí je Švejk?? (www.svejk-tour.ru).. Kolik máme v Rusku diplomatů, a kolik oni jich mají v ČR ?.. například? Ten počet jich by měl být na obou stranách shodný, i dle velikosti hostující země.. ale je tomu naopak.
*
( Tož, toť názory moje, ke zdejším tématům..dnes..)
*
*
~~~