Stránky

Stránky

Stránky

sobota 8. června 2019

Moje vyjádření k české politické scéně :

K výrokům rádoby českých politiků:

Milošů..v)  Zemanů..v) názor na demonstrace o tom, že podle něho nemají smysl..
Klidně, si můžete, jak píši níže, trapiči národa Českého, národů,.. kecat kravatu, čechrat peří.. Ale před Stvořitelem Vám to už NENÍ, a NEbude NIC platné. 
No, a o tom, jaký mají současné demonstrace nikoli jen proti Babišovi, ale pro demokracii, tedy pro vládu a zemi, Svět, PRÁVA (bez čehož demokracie je chromá), tedy i Lidsko_Práva, což zde velmi nahnutě potopením Lodi jménem : populace česká, národ, Lid Český, pokulhává.. 
O tom bude psát čas budoucí. Na to vše se, trapiči národa Českého, můžete spolehnout. I historie v tomto hovoří poměrně jasně.. i celkem.. nekompromisně. Kdo doposud zkusil Český Lid trápit, či ničit, zvolil cestu úpadku svého. 
K výroku Miloše Zemana o tom, že odpor vůči Babišovi, je aktem protistátním:
Stát, coby autonomní jednotka, nemůže za chování Lidí v politice. Avšak většinová část České populace se, která NEvolila, a NEvolí hnutí Babišovo, ani Miloše Zemana, v zastoupení svém současnými demostrujícími, se postavila, dle ustanovení dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN, na odpor proti zavádění režimu v České republice autokratickému, který má, prorostle Lidmi loajálně sloužícími v exekutivě osobě Andreje Babiše s vehementní podporou Miloše Zemana, aktivujíc zde tak systém a spojujíc jej, bez_Lidskoprávně nedemokratický, po vzoru Erdoganova, Putinova, Čínského, ve spřátelení s nimi se na i osobní úrovni, což Zeman i Babiš, i historicky, ne jednou prokazují svými projevy, skutky, i výroky. 

Zeman vyhrál prezidentské volby prý podloudným gestem zaťaté pěsti v televizi, kterým si zajistil hlasy komunistů. 

I Hitler, jak víme, používal, obdobné gesto, byť s otevřenou dlaní, a napnutými prsty. 

Kam vede národ, národy, svět, tato stupidní symbolika gest, i historicky, víme. 

Pokud se dva Lidé v nejvyšších státních funkcích takto chovají, je na bezpečnostně branných institucích státu, na policii, na soudech, na státním zastupitelství, na senátorech, aby včas zakročili. Podle mého názoru zde v České republice tito Lidé, ve šlépějích předchozího působení politického elektorátu za uplynulých 20 let, dootáčejí režim zdejší politický, systém státní, z demokraticko Lidskoprávního, na režim, systém, autokratický bez_Lidskoprávní, udržujíc značnou část populace v nutnosti se zadlužovat, a s následnou aplikací sociálního nacismu na značné části z nich, jak píši na tomto blogu, a na: 

Podle mého názoru toto vše je souhrnem velezrádným jednáním, nebezpečným, vysokého rozsahu, vůči Českému národu, vůči vlasti, i vůči Evropskému společenství a světa demokratickým národům. 
A je tudíž zapotřebí, aby tito Lidé byli oficiálně zbaveni svých funkcí, včetně politického elektorátu předchozího, který zde vytvořil pro toto podhoubí, 
A aby byly vyhlášeny předčasné volby, kde budou zastoupeny nové politické strany, včetně Pirátů a strany Zelených. 

Ve stávajícím seskupení politické scény, není myslím radno, ani bezpečno, nadále setrvávat.. tím si jen národ Český prodlužuje stav své agonie, vzdalujíc se co vteřinu od života, od možnosti další evoluce své, dalšího svého vývoje. 

Přičemž Piráti jsou v politice parlamentní noví, ti s tím vším jediní z politické vládně parlamentní garnitury, NEmají NIC společného.. tedy mohou zůstat, jsou pro Lid, pro národ Český, potřebnou politickou silou. 
Ti, kdož se v současnosti dopouštějí výše uvedeným způsobem velezrádného jednání vůči Českému národu, vůči vlasti, musejí být souzeni nezávislým soudem. Do té doby musejí být postaveni mimo výkon své, i politické, funkce. 

Z výše uvedených důvodů se obracím na ozbrojené instituce státu, aby zůstali, zůstávali, Lidé v nich sloužící Lidu, vlasti, VŽDY na straně Lidu. 
Nikoli na straně těch, kdož výše uvedeným způsobem si zajišťují pouhý pocit osobní moci, beztrestnost, se zájmy svými i prospěchářskými. V takovýchto případech totiž tito političtí funkcionáři, viz historie i například dění v Turecku.. se snaží udržet moc pomocí ozbrojených sil, avšak jde o v podstatě puč z jejich strany, neboť jsme středem Evropské unie, a autoritářský systém, bez_Lidskoprávní, v ČR navíc i otrokářský, se NEslučuje s podstatou založení a existence EU.



,,Nebes zvonec zvoní, 
pohádky pekelné si, tunelů.. 
českého národa ruinování, 
i při Lásko_Stolycnye 
se blíží konec". 

( Hypoteční, úvěro leasingově exekuční, vlád Českých.. mládí, jim.. mladým.. i starým.. emočně podnabízená hysterie ? Co na tom, že předmět hypotéky, úvěru, leasingu, mívá třeba i pětinovou pořizovací cenu, že ? Jeden podpis, úvěru, leasingu, hypotéky.. přece stačí.. drahoušci.. Když vlády, České, se NIC jiného nenaučily, NEznají, NEumějí. 

Když by se Češi přestali zadlužovat.. to by bylo panečku Eldorádo.. a ještě jednou: To bude Eldorádo, až se Češi přestanou zadlužovat.. panečku.) 

~~

Zaměstnanost..? 
Že prý máme nízkou nezaměstnanost? 
Dle sdělování ministrině práce a sociálních věcí ČR? 

A což takhle podívat se na kvalitu té.. zaměstnanosti:
DPP, DPČ.. 
Dohody o provedení práce
Dohody o pracovní činnosti
(bez placení zaměstnancům, hojně, sociálního a zdravotního pojištění) 
Příklady: 
* prodavačka (na DPP), sítě bio občerstvení 100,- korun českých/na hodinu ( bez úhrady jí sociálního a zdravotního pojištění, platící měsíční nájem bytu za 1+1 16 tisíc korun nájem na sídlišti v Praze 5,ve Stodůlkách.. 

* seniorka, toaletářka Dopravního podniku Praha: 80,-korun/na hodinu. 

Spočítejte si náklady na život dospělého člověka, a vyjde Vám, že mnozí Lidé, ( jak praví ministrině práce a sociálních věcí ČR) , jsou zaměstnáni se mzdou 

pod úrovní trojnásobně nižší, 

nežli je práce pouze za bydlení a stravu v pozici otroků. 

Jistě, Lidě vstupují do takových zaměstnaneckých smluv dobrovolně, avšak i pid tíhou strachu o přežití, před exekutory, pokud už v exekucích jsou, i pokud nikoli.. 
TAK TEDY, A COŽ TAKHLE ODPOVĚDNOST ? 
VÉST ZEMI, ČESKOU REPUBLIKU, V ODPOVĚDNOSTI ZA OSUDY, ZA ŽIVOTY, ČESKÝCH OBČANŮ..? 

Když to neumíte, 
odejděte! 
Uvolněte místo těm, kdož povedou zemi ku prosperitě. 

Babiši, Miloši Zemane, 
vládně parlamentní politická garnituro
(vyjma Pirátů) 
ODSTUPTE ze svých politických funkcí ! 
A VZDEJTE SE ÚČASTI V PŘEDČASNÝCH, I DALŠÍCH,  VOLBÁCH DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY ČR. 
Tak Českému národu, Českému Lidu, uděláte službu mu nejpotřebnější. Odstupte pro NEschponost Vaší. 


Jaktak dál čtu výroky M. Zemana, například na adresu milion chvilek, vidím, že opět útočí na nízkopudové emoce Lidí, 
nízkostí mu, jak jsem si už mnohokrát v životě všiml, vlastní. 
M. Zeman je provokatér, a škodí České republice
Českému Lidu, s příklonem k režimům bez_Lidskoprávním, Ruso Čínofilním způsobem, což potvrzuje od počátku i podporou Babiše, čímž se udržel v prezidentské funkci, jinak by už v ní nebyl. 

Andrej Babiš:.. se vyjádřil, že na základě demonstrací se podle něho prý vláda měnit nebude..
O tom, Babiši, nechť si rozhodne Lid.

Pospíšil z TOP 09:.. se prý vyjádřil, že jde o politickou stranu pravicovou a ekologickou..
Pane Pospíšile, člověk původem svým pochází z jednobuněčné řasy. Tedy je původem ,,zelení". 
Tedy, ten, kdož se hlásí k ekologii, by měl toto stavět  především směrem ku člověku, tím i k ekologii. Co jste Vy, a ostatní, tak zvané tradiční strany pro Lid Český za uplynulých 20 let udělaly ? Výsledky Vašeho působení, i směrem ku klimatu, se můžete dočíst celkem podrobně na tomto blogu, i zde:
www.nazamysleni1.blogspot.com
dále na:
www.Nazamysleni3.blogspot.com

Pojem ,,pravice" i ,,levice" i ,,střed" jste zdeformovali 
na pojem: ,,sociální nacismus". 


Planetě Zemi, Lidu, českému, se uleví, až ve vládně parlamentní sféře budou politici typu: 

Piráti
Zelení
Milion chvilek pro demokracii
Hnutí Žít Brno
Platforma pro dostupné, sociální bydlení
~~
A prosím.. už bez Vás, těch, kdož zde po 20 let dusíte národ Český, i planetu tím Zemi, doposud, hnutí Babišovo,  i NEvyjímaje. 

A chcete li si Vy, ti trápiči národa, národů, dál kecat kravatu, 
čechrat si peří, to sice můžete, ale není Vám to už, a NEbude, před Stvořitelem, NIC platné. 

~~
~~

Dále:

Sociální síť Facebook.com ( tím i její ostatní platformy) jsem si vyhodnotil jako alternativu komunikační, politicky, světu, i demokratickému (tedy přesněji Lidu civilizovanému, i demokratickému na Zemi) značně a možná i fatálně, podvratně nebezpečnou. 

~~~