Stránky

Stránky

Stránky

pátek 28. června 2019

Můj vzkaz mediím ČR: Média, radiová, tištěná, internetová, televizní, v České republice, myslím, neplní řádně svou funkci služby Lidu.. :

60 tisíc bezdomovců versus kapacita ubytovací :
, Naděje Praha u Bulhara, Armáda spásy.. Nepřipadá Vám, mediální.. poněkud chabé alibi zaplácnout tohle téma níže rozhovorem o tom, jak se ten, či onen, charitář, snaží, doprovodit bezdomovce se umýt, na úřad? 

Kolikrát musí bezdomovec na úřad? 
60000 bezdomovců x 4 návštěvy úřadu měsíčně=2.880.000 návštěv úřadu bezdomovci v ČR ročně.. například. Při jedné návštěvě měsíčně úřadu bezdomovcem je to 720.000 návštěv,  a stejný počet vykoupání za rok/a' den.. osoba. 

Jaká je kapacita Naděje, a Armády spásy ? Těch i charitářů všech dohromady ? 

Nechť se stydí ti, kdož se snaží z Vás, mediálních, o situaci chlácholit, či ji alibisticky uhlazovat, i ti, kdož o těchto tématech mlčí, neřešíc je. 

Azylové domy řešením NEjsou!! Jelikož v nich není pobyt pobytem hodným důstojnosti dospělého člověka.. jsou Lidé, kteří radši zemřou na ulici, jen aby nemuseli do azylového domu. 

A ministři, ministrině, 
práce a sociálních věcí ČR, Spravedlnosti
že se snaží pomáhat? Leda tak předčasně do hrobu národu Českému. Vyčerpat jej, Lid Český, ruinovat, zruinovat jej, případně kdy a kde to jen jde, i zkriminalizovat, aby nebylo vidět, jakou smrtí útrpně pod mostem, v parcích, ti Lidé umírají. Mluvívám s nimi, celkem i často, ve snaze jim pomoci, alespoň trochu, už mnoho let, vím velmi dobře, o čem píši. Takže.. ať si nechají moderátoři, moderátorky, chlácholení typu, že se jako ministerstva snaží. NESNAŽÍ SE, JENOM TLACHAJÍ. A UŽ STAČILO !!! 

Tedy Lidé.. řeknu Vám.. 
(Pokud jde o mne, nemám na tohle, jak se Lidově říká, nervy.)

Ve svých textech, zdejších, i v lincích, podlincích, na mnoha místech popisuji, i v číslech, doložitelných, jakým způsobem v České republice je páchán ze strany politiků, vlády, vlád, na Českém Lidu ekonomicko sociální, novodobý, nacismus.
*
Na místo toho, aby média začala tento problém, sužující cca 1 milion občanů a potažmo celou zemi Českou, i celou tak EU, svět.. důsledně nekompromisně řešit, do jeho vyřešení, tak dělají, téměř, že to téma je v konkrétnostech, tedy ten ,,klíč" k jeho vyřešení ( příčina toho problému ), snad ani není. A tak se hraje hudba, povídá se.. to, či ono.. A Lidem, postiženým tímto nacismem odvlává život v podmínkách stylle ,,zbořená poušť jménem: jáma vlků, Daliborka Česká republika".
*
Klíčem je ustanovení nezabavitelné částky exekutorem a insolvenčním správcem na částku pro letošní rok 17500,-korun českých s každoroční valorizací. Nikdo z politiků na to však nechce přistoupit, a vymýšlejí jen další nacisticko alibistické výmluvy a paskvily nacisticko legislativní.
Měli by za to jít sedět.. ti.. odpovědní..
*
Jak se Vám, media, Líbí tohle čtení ?
*
Nikdo jiný tohle mediální, za Vás, když politici jsou takoví.. neudělá.. tu záchranu národa Českého.. toho, co tu ještě po těch pardálech, zbylo.. co tu ještě je.. životů.. osudů..i nemohoucích se bránit.. Lidí těch.
*
*
*
No.., mějte se..mediální.. úspěšně, hezky, jak nejlíp to jde.
*
Jiří Pelíšek
*
*
~~~