Stránky

Stránky

Stránky

pátek 14. června 2019

Můj vzkaz paní Zamrazilové, z národní rozpočtové rady ( NRR) :

Paní Zamrazilová,
ve Vaší analýze o seniorech, o nutnosti změn v příjmové a výdajové politice ČR, chybí zmínka o tomto:

1 milion Čechů se nachází zparalyzováno ze života tím, že mají exekuci a tím zablokovaný bankovní účet na nulu, i dlouhodobě.

Víte, co to znamená?
Ti Lidé nemohou bydlet, nemohou jíst, nemohou plodit a vychovávat děti, mohou leda tak chodit, a také to dělají.. vybírat popelnice. Zpravidla jsou to muži, kteří se, nežli skončili v exekucích, snažili uživit své děti a jejich matky.. nežli je tyto ženy.. jak už to tak chodívá.. opustily, když přestali být solventní..
Tito Lidé nemohou oficiálně být ani zaměstnáni, ani podnikat.
(Ono z ulice Vás nikdo nejspíš NEzaměstná, ani klientelu si z ulice neseženete.. a bez ženy, s psychikou na.. dračky..)

No, a ani při alibisticko uzákoněném jim tak zvaném minimu,,nezabavitelné částky", jelikož ani tato zdaleka NEpostačuje na jmenované potřeby člověka, a tím ani na udržitelnou tvůrčí pracovní aktivitu.

Přepočítejte si, paní Zamrazilová, to vše na možný výkon, zde chybějící HDP.. A pokud byste chtěla oponovat tím, že je zde takřka nulová nezaměstnanost, pak se také, pokud má být Vaše analýza důvěryhodně zpracována, je nutno zabývat socioekonomuckými dopady toho všeho, také kvalitou zaměstnaneckých poměrů, jejich typů, DPP, DPČ, kvantitativně i v populaci, také však kvalitou jich odměňování, kde 80,-Kč na hodinu, tedy částka hloboko pod úrovní možnosti z ní bydlet a žít, tedy pod úrovní otrocké, NENÍ vyjímkou v České republice.. kde není vyjímkou tento sociální nacismus vůči Českému Lidu ze strany Českých politiků, političek, vlády, vlád post sametových, senátory NEvyjímaje.. viz moje zdejší texty s odkazy a pododkazy.
Pokud paní Zamrazilová, nezohledníte důkladným rozborem, analýzou, zde uvedené, ve Vašich úvahách o tom, co by mohlo, nebo nemohlo být za 30 či za 50 let, pak si hrajete jen s čísly, jak malé dítě s počítadlem na písku na pláži u moře.

Politický elektorát ( vyjma Pirátů), považuji ( s ohledem na zde uvedené skutečnosti, které prostě řešit NEchtějí, ani přes mou jim intenzivní korespondenci asi tak 7 letou) , za uskupení kriminální, které ve zločinném spolčení týrá Český Lid tak nehumánně, s důsledkem snížení i porodnosti, s projevem tak autogenocidní politiky ze strany Českých vlád včetně té současné, vůči značné skupině Českých občanů ( už i záměr je trestný) viz moje texty zdejší a ve zdejších odkazech a pododkazech.

Velmi Vám, paní Zamrazilová, doporučuji, prostudujte si celý můj zdejší blog, se všemi jeho odkazy a pododkazy.

Jiří Pelíšek