Stránky

Stránky

Stránky

úterý 11. června 2019

Všem vládám na Zemi, médiím, Lidstvu:

Vlády států na Zemi, jak jste silné?
Jen tak, jak Vám to Stvořitel, s Matkou Zemí dovolí.
*
Zastavte se, Lidé ! Vlády světa, Lidská civilizace se nachází ve stavu nouze, tedy je před vyhynutím.. ze značné části. Pevnina může být zatopena, úroda světa trvale Lidem zmařena. Kontinenty světa mohou změnit svou podobu, ty nezatopené, dnes v zeleni, se mohou stát vyprahlou pouští.. bez Lidí už bez vody.

To vše se může dít už nyní, postupně, s průvodními bouřemi, lijáky, vichřicemi, krupibitími, zemětřeseními, mihou se zvýšeně aktivovat sopky. To vše se může stát, pokud se okamžitě, Lidé, vlády, nezastavíte, způsobem, odpivídajícím tomuto stavu nouze Lidské civilizace. Klima se nesmí oteplit vlivem člověka už ani o píď.
Jak to všechno zvládnout, uřídit, včas, v míru, o tom všem se můžete dočíst na tomto blogu, a ve VŠECH jeho odkazech, a pododkazech.
Vlády na Zemi, Lidé.. NEpromarněte, tuhle ŠANCI.. Lidstvu poslední.
Zapomeňte na současný model ekonomiky, výroby pro nadspotřebu, na nezdravou výrobu mnoha výrobků nezdravých potravinářských.. To vše nadměrně zatěžuje zdraví člověka, Lidí, ale i Matky Země.. logistiku, energetickou nadvýrobu, zemědělskou půdu, klima.
Pokud Lidé, vlády světa, byste se nezastavili, a nepřijali můj plán záchrany dle tohoto blogu, lze předpokládat výše uvedené.

Je fajn, věnovat se činnostem, potřebným,veřejného zájmu.. Stavět byty, pečovat o potřebné..o seniory, invalidy.. Pěstovat zdravé, pH tělu neškodné plodiny.. dle receptáře www.ForHealthOne.blogspot.com, věda a výzkum, jvalutní školy, pokud jsou.. Lékařská věda..
.. To ostatní však, mnohdy, bývá NAVÍC.
A TO JE, CO ZATĚŽUJE,
NAVÍC, KLIMA.
Pokud by jste se Lidé, takto včs nezastavili, nekonali ve smyslu zde uvedeného, nyní, k ze předpokládat, že si to stejně, cca do 12let,vyžádá, situace.. NEřízeně, po svém.

~~~