Stránky

Stránky

Stránky

čtvrtek 18. července 2019

Kdyby hloupost nadnášela, vznášela byste se tu jako holubice".. a se vzpomínkou na krávu i Nebeskou pak,.. konstatoval pan herec Miloš Kopecký ve filmu ,,Nemocnice na kraji města".. jedné z tamních.. tuším.. zdravotních sester.. zas mi vyvstanula tato vzpomínka.. No, co to tu dnes zase, opět, a po kolikáté už, zase máme?.. Aha, Maláčová.. už zase post drábkovsko-kalousko-nečaso-sobotko-zemanovsko-babišuje : ¦¦ Podmínkou dávek na bydlení má být "test majetku". Maláčová plánuje změnit i systém - Aktuálně.cz

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/davky-na-bydleni-dostanou-jen-nemajetni-zada-malacova-chce-o/r~84fc38c4304311e9b7ed0cc47ab5f122/
*
Cenové mapy ?? Maláčová, chcete to tu rozvrtat, podělat, sociálně do nenávratna, aby Lidé s normálními příjmy, vůči nenormálnímu nájemnému, vymřeli kdesi v parcích?
Jste s Babišem jedna sekta, spolu s ministriní spravedlnosti, opečovávající zde novodobý ekonomicko sociální nacismus, ve smyslu, o kterém píši na tomto blogu, a v jeho odkazech, též na www.Nazamysleni1.blogspot.com ?
*
Myslíte si, jak jste chytrá?
Tak se podívejte na tohle níže, a dejte si už konečně pohov v tom utahování kohoutku života Lidem. Jenže to chci asi od téhle spiklenecké sekty vůči Lidu, rádoby politicko PatoMato vládní, moc.
*
To, co Vám počítají odborníci Vám nestačí ?
*
Děláte z nich blbce řečmi o cenových mapách, o dokumentech A, B, C ? A co zítra, za týden, vytáhnete dokumenty D, E, F, G, H.. XZŽ či MMM ?
*
Cenové mapy:
Příklad: cenová mapa nájmu v místě obvyklém pro Prahu 4 z roku 2015: garsoniera 18 metrů čtverečných.. 2400,-korun českých.
Skutečný obvyklý nájem: 7700,-korun s elektřinou.
Garsoniera dnes v Praze? 13000,-korun českých není vyjímkou.
1+1 v Praze o velikosti 45 metrů čtverečných? Kamarádka platí 18000,-korun českých.
Jde totiž o to, že tyhle cenové mapy, softwarové, se přestaly aktualizovat, z důvodu jejich nákladnosti v milionech prý, už někdy v roce prý 2013. Navíc byly koncipovány podle průměru cen nájmů obecních bytů, kterých však je například v Praze jen 2% z celkového realitního trhu.
Jenže.. Maláčová, tohle přece jako ministrině práce a sociálních věcí ČR všechno, co zde píšu, musíte vědět. Tak co to hrajete na národ Český s tím babišincem za betla ??
*
A ještě zde musím zmínit, že úřednice úřadu úřadu práce ČR (tedy obvykle jsou to ženy povětšinou) bývají stupidně arogantní, a v pojmech, i například, co je cenová mapa, nebo ,,nájem obvyklý" a ve vládním nařízení 463/2013Sb., které jasně říká, jak se vypočte pro účely výplaty doplatku na bydlení cena nájmu obvyklá, tedy v tomto všem mívají ty úřednice, asi i kvůli fluktuaci, hokej.
A na straně druhé i díky tomu, jistě je i mnoho bezdomovců.
*
Takže, paní Maláčová, jste ve své nevědomosti urputná.
Přestaňte s tím.
Dalo by se to totiž možná i klasifikovat, coby trestná činnost vůči Lidskosti, pokud na základě neuvážené Vámi změněné či ustanovené legislativy by přišel někdo o bydlení, o střechu nad hlavou, potažmo s následky újmy na zdraví, o život..
*
*
Hodně a NEZBYTNĚ by v boji proti obchodu s chudobou, i v úspoře výplat sociálních dávek pomohlo zvýšit PLOŠNĚ nezabavitelnou částku exekutorem a insolvenčním správcem na minimálně 17500,-korun českých s každoroční valorizací, jak uvádím ve svých zdejších článcích o novodobém nacismu ekonomicko sociálním, páchaném vládou České republiky v současnosti na značné části české populace. Můžu Vám to na vládu psát horem dolem, a je to jak když hrách na zeď házím. Asi ze mne máte už srandu, a tak se takto bavíte, takovýmihle i kachnami.
Buďto to tedy zařiďte, vládo, to zde uvedené nezabavitelné minimum, tedy nezabavitelnou částku, jak uvádím, a nebo skončete.
Protože vládu tupců, pěstujících zde novodobý ekonomicko sociální nacismus, opravdu Lid Český NEpotřebuje.
*
*
~~~