Stránky

Stránky

Stránky

čtvrtek 11. července 2019

,,Na tabuli.., před tabulí.., školy planety Země" :

Křesťanství, buddhismus.. nauky o DÁVÁNÍ.
Není to jen víra. Je to REALITA, souznící s principy a ŘÁDEM KOSMU.
*
Dávání.. Lásky :
Je ,,Ra" srdce (radostí), jak pro dávající, tak pro obdarovávané.
Je krásné žít celoročně, každoročně, celoživotně, VÁNOCE :-) .
Jde o tvůrčí, i životadárnou, energii LÁSKY.
Žena dává muži vše co má, sebe, a muž s ní tak může, ve spojení s ní, Láskou, ve splynutí, dávajíc sebe v ní, splodit nový život, děťátko.. opečovávajíc jej. Dokud Láska mezi nimi ,,soupartnerská" nezemře, mohou žít, tímto se vzájemným DÁVÁNÍM.
DÁVÁNÍ je energie, barvy ZÁŘE LÁSKY STVOŘITELE, tvořící díla krásná, estetická, s vysokou i uměleckou, umělecky estetickou, kvalitou PRO ŽIVOT..,,ŽIVOTA"(lépe to nejde) :-) .
*
Strach:
Strach nad rámec zdravého pudu sebezáchovy bez víry, bez následování, Lásky Stvořitele, tedy KVALITY PRO ŽIVOT, či i prostá zlomyslnost, zloba, násilí, či prosté sobectví, jsou energie destruktivní, barvy černé, tvořící smrt, paskvily, které si obvykle nikdo NEpřeje ve svém životě mít, či je žít, a navracející se v čase i ve znásobené podobě svému původci, jeho bližšímu i širšímu okolí.
*
~ otázka: Jaký název energie byste přiřadili například této aktivitě:
Výroba logisticky zabalených a oceněných na gramáž, výrobků, zvaných ,,potravinářské", též i s označením: ,,nápoj", či obdobně, například ,,drink", obsahující, či svou podstatou mající, v sobě látky, jdoucí proti ZDRAVÍ člověka, tedy i proti ŽIVOTU, tedy i proti LÁSCE STVOŘITELE, za účelem získání, získávání, stále většího objemu vytištěných bankovek ?
*
~ otázka: Jaký název energie byste přiřadili této aktivitě ?
,,Ukázněnost ve stravování ve jménu optimálního ZDRAVÍ receptáře unikátní KVALITY PRO ŽIVOT: www.ForHealthOne.blogspot.com ?
*
*
OTÁZKY DALŠÍ:
~ otázky: Jaký je rozdíl mezi nepoškozenou, čistou, nepopsanou, nepomalovanou, bílou, čtvercovou, deskou stolu na jedné její a její protější straně, či na jejím okraji ?
~
~ Jaký je rozdíl mezi názvoslovím:
° pravice
° krajní, či extrémní, nebo radikální.. pravice,
°
° Levice
° Krajní, či extrémní, nebo radikální.. Levice
°
° Strany Středu, tedy obsahující Pravici i Levici ?
°
° Politická uskupení, či hnutí, tedy také obdoba stran, s aktivitami politickými, označované, či se tak i nazývající: radikální, extrémistické, pravicové, krajně pravicové, levicové, krajně levicové.. komunistické či nacistické..?
*
*
Je NEZBYTNÉ oprostit demagogii stupidity, ustanovenou v dobách bolševismu, možná i s kořeny svými i kdesi v myslích predátorsky uvažujících dinosaurů, a NAZÝVAT VĚCI, ZÁLEŽITOSTI SVĚTA, SPRÁVNĚ, TAK, JAKÉ JSOU.
*
*
Čtěte také: » Čaroděj Dobroděj «
Z uvedeného vyplývá, že Lidstvo, chce li přežít svou vlastní, předčasnou smrt, musí jít CESTOU KOSMICKÉHO ŘÁDU. TEDY KVALITOU VŽDY A VŠUDE CO NEJLEPŠÍ PRO ŽIVOT, V LÁSCE STVOŘITELE.
V opačném případě zakusí násobnou sílu kosmu, v jeho zrcadlení negací, Lidmi do Kosmu, ať už jakýmkoli způsobem, Mu vysílaných. Například projevením se síly té, vymýcením kořenů tohoto na Zemi, formou i změny klimatu, tedy suchem.. Snad netřeba dalšího zde již, vysvětlování. Uvedené se již začíná, ŽEL projevovat. Snad, při snaze o nápravu stavu věcí, může být ještě, tato náprava možná. LIDSTVO MÁ VŮČI DALŠÍM GENERACÍM, KOSMU, POVINNOST SE O NÁPRAVU KAŽDODENNĚ JAK NEJLÉPE JE TO MOŽNÉ, POKOUŠET.. A JEDNOHO DNE ZJISTÍ, ŽE SE TO POVEDLO :-) .. a nadále v Lásce tento kurs ( viz i link níže) držet, opečovávat :-)  .
*
Z uvedeného dále také vyplývá, že Lidstvo si prostě NEmůže vystačit se stupidním rozčleněním sféry správců svých územních celků na názvy: pravice, levice, střed, či ,,politická strana". Lidstvo potřebuje noty, nótu, PRO ŽIVOT. Správu země, VE KVALITĚ, té co nejlepší, PRO ŽIVOT. Viz ,,PROGRAM" s jeho VŠEMI odkazy a pododkazy s názvem: www.BrightCourseInfo.blogspot.com, který světu VŘELE DOPORUČUJI, JÍT CESTOU TOU.
Z uvedeného také však vyplývá, že je nutno změnit v daném smyslu ústavu České republiky, srdce Evropy, i světa. Ustanovit v ní text dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN coby oficiálně, právně, závazný pro stát Česká republika vůči českým občanům, v ochraně i jich DOSTATEČNÉ, práv Lidských jich, avšak i směrem ku Evropě, světu (před 25 lety bylo na to už pozdě).
*
U vědomí principu ,,Lásky Stvořitele":
Dáváš ? Lásku, Dary své její Ti darované? Nezištně ? Upřímně ?
,,Dám Ti 2x, 3x, bezpočtukrát, Dary své". Dušičko KRÁSNÁ :-) .
*
Jsi sobecky Lakomý, Lakomá ? Trýzníš ?
,,Pak střes se osudu, Duše Tvá."
*
*
Četli jste slova Nebes: ,,Na tabuli.., před tabulí.., školy planety Země". *
*
~~~