Stránky

Stránky

Stránky

pondělí 15. července 2019

Strach má velké oči, a kdo se bojí, nesmí do Lesa. Spravedlnost Boží NEočůráš.., aneb, Řešení vnitropolitické situace v České republice, jak by to mělo být, bylo, podle názoru mého :

Tak tedy.. pokud to někoho zajímá.. můj názor :

Branně.. tedy armádně i bezpečnostní instituce státu by v sobě měly nalézt tu sílu, přiznat si, že personální obsazení prezidentského postu v současnosti osobou Miloše Zemana, premiérského postu v osobě Andreje Babiše, jsou spolčením kriminálně velezrádným vůči vlasti, vůči Českému Lidu, a měly by tyto instituce vůči tomu zaujmout, (s ohledem i na jejich přísahu o službě vlasti, Lidu) patřičný, NEochvějný, vlastenecký, postoj, při respektování dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN. 

Dále:
Mimořádná situace vyžaduje i patřičné, patřičná, adekvátně mimořádná, opatření.

( Máme zde také však média, ve kterých působí Lidé pro vlast dýchající, rovněž však i,,vlastenectví kolaboranti".. s tím je nutno počítat, a nenechat se unášet kolaboranty dobra, tedy kolaboranty Lásky, tím i života. Tito Lidé jsou připraveni kdykoli, i kartelově, čekajíc na sebemenší možnost, záludně, škodit, stylem prorusofilně zákeřně.) 

Co tedy dál:

Ustanovit osobu prezidenta, který si vezme NEochvějně za cíl i cestu, prosazení tohoto programu:

1. rozpuštění parlamentu ČR, a to okamžitě. 

2. ustanovení nové vlády v personálním obsazení, loajálním vůči tomuto zde uvedenému programu, s přednostní nabídkou v takovém případě sestavení vlády Českou politickou stranou Pirátskou. Samozřejmě při svobodném jejich, demokratickém, prosazování jejich programu, pokud by nebyl v rozporu s programem tímto mým. Pokud by byl v hrubém rozporu, pak sestavit vládu prezidentem z jednotlivců, kompetentních, jiných, dle osobního novým prezidentem výběru jich, a to okamžitě, či téměř okamžitě. 

3. vyřešení, okamžité, problému exekučních pastí v ČR pro cca milion Českých občanů, formou navýšení nezabavitelné částky na 17500,-korun českých, což je pro vyřešení této ekonomicko sociálně demografické katastrofy v České republice naprosto prvořadně klíčové, a s pravidelnou každoroční, adekvátní, valorizací této částky, pro důstojnost člověka. 

3a. dluhová amnestie na exekuce nezletilých dětí. 

4. amnestie obětem zkriminalizovaných pro dluh na výživném, akceptace evropských rozsudků a evropského právního názoru, že dluh, tedy ani ten na výživném, není, tedy prostá insolventnost, trestným činem. 

5. zakomponování, okamžitě, všech ustanovení dokumentu: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN do právního rámce České republiky, coby dokumentu závazného, do ústavy České republiky, nahradit jím tak zvanou v ní Listinu Lidských práv a svobod ČR, jelikož tyto dva dokumenty jsou spolu ve vzájemném, obsahově i co do důsledků, značně nevyváženě, rozporu. 

6. zavést státní program na ukončení bezdomovectví v ČR, tedy v kooperaci s bankami a soukromými majiteli volných bytů zajistit dostatečný bytový fond obyvatelstvu, vymýtit tak bezdomovectví. Spolu se sociálním programem. Urgentně jde o cca 120 tisíc bytů, garsonier, či 1+1, kde s náklady v rozsahu 1,2 až 2,4 bilionu korun českých pro jejich výstavbu. Proto je nezbytné v mezidobí mít coby stát, kooperaci s majiteli bytů ( s daňovým jich zvýhodněním ). 
Přičemž zastropování nájmu pro účely bydlení, by mělo být aktuálním tématem pro diskusi.

7. uvolnění vízově, možnost přicestovat do ČR, pracovat zde a žít, no limit co do naplnění potřebného množství jich, ženám, zejména produktivního věku, též studentkám, z celého světa, třeba do zdravotnictví, pečovatelství..s vytvořením podpůrného jim programu (bydlení důstojné, tedy samostatné alespoň v pokoji, výuka českého jazyka) atd.. dle jejich zájmů.. po náležité bezpečnostní prověrce jich, avšak bezprůtahově. Umožnění jim zde bez zbytečných obstrukcí, průtahů, na jejich žádost, dle platných zákonů, i trvalý pobyt. Lhůtu pro udělení jim trvalého pobytu navrhuji zkrátit jim, coby potencionálním matkám, na 3 roky pobytu zde. 
Argumenty o diskriminaci mužů ze zahraničí v tomto jsou sice možné, ale stát má právo si svou imigrační politiku řídit dle vlastních potřeb,s ochranou i si demografického vývoje. Jsou země, jako například Indie, Ukrajina, a jiné, kde Lidé i umírají pod tíhou bídy či klimatických změn, válek.. Česká republika nutně potřebuje navýšit, doplnit stav populace ženami, po té, co se zde po čtvrt století rodí meziročně o cca 39 tisíc méně dětí. 
Tedy jim můžeme otevřít možnost, mají li zájem, zde žít, pracovat, založit spolu s Českým občanem, si rodinu, rodiny. 
A toto se musí stát, a je, součástí, základním pilířem, jedním z jich mála, tolik diskutované i penzijní reformy. Jinak nemůže být tento pojem, tedy penzijní reforma, být smyslná a plnit svůj účel, protože v takovém případě jde o reformu čekání na vymření seniorů, což však, za současné demogeafické situace je již dnes hrobem Českého národa, tedy mám na mysli, že stávající generace mají nyní našlápnuto vymřít si po přeslici, i před přeslicí, a to z 80% i více, jak odhaduji, s ohledem na statistiky i Českého statistického úřadu (ČSÚ) . 

8. programy pro výstavbu a provoz bezbariérového bydlení, a to okamžitě, pečovatelských domovů, včetně architektonicko developerských projektů mezigeneračně komunitních, které by se měly stát, ve jménu zdraví populace, běžnou součástí života. 

9. trvalá, NEutuchající, akvizice, a uvádění do praxe, v život, program: www.BrightCourseInfo.blogspot.com: včetně programu v textech tamních odkazů a pododkazů. 


Dále:
10. běžná správa země, státu, České republiky, srdce Evropy, i světa, v duchu hodnot křesťanství, Evropských, viz moje texty v odkaze a v pododkazech níže. Ochrana, obrana, Lidských práv a svobod. 


~~

autor textu: Jiří Pelíšek


~~~