Stránky

Stránky

Stránky

úterý 3. září 2019

Nejsledovanější žalobce. Šaroch je solitér, který zbavil stíhání Hušáka i exministra - Aktuálně.cz ¦¦ V podobenství muslimského plnovousí.. ¦¦ Znal jsem jednoho, ten měl růžovou kravatu, a vyplazoval na rozvedeného otce jazyk, s cílem dostat ho do kriminálu pro insolvenci.. A že by tunel Eurodotační za 50 milionů nebyl trestným činem ?? ¦¦ Tedy,, hip, hop".. to jsou poměry v České republice..



Pokud žadatel o finanční zdroje, půjčku, či dotace.., od instituce, uvede do žádosti nepravdivé, nebo zkreslené informace, dopustil se PODVODU. 
Tak zní, co vím, litera trestního práva České republiky. 
Z Agrofertu byla účelově vytvořen subjekt malého podnikání, aby jeho většinový majitel získal dotace z EU před jejich čerpáním, a po uplynutí té lhůty se opět přihlásil ke statutu coby firma větší, která by si na uvedenou dotaci nesáhla. Vše jakoby náhodou ? Takhle přece žije, a se chová, mafie.. 

No, tak měl 4 roky uvedeným jeho trestním stíháním, poměrně robusní, plošnou po ČR i v EU reklamu zdarma na úrovni podvědomí Lidí, Andrej Babiš, a Lidé to celkem i zbaštili, a tak má zase i nyní popularitu zdarma která mu opět může připsat nějaký ten předvolebně preferenční ,,bodýček", coby silného chlapa.. to přece ženy chtějí..tedy vidno kol ve světě, a PR marketéři s tím pracují.. A tak to jde v ČR stále, a stále, dokola, a národ Český stárnouc~vymírajíc.. 

A teď mi řekněte, Lidé.. pohledem Stvořitele, Spravedlnosti Boží..,,Kdo se má na tohle dívat ?"

Důsledky volebně destrukční hlouposti si již nyní, i v budoucnu, nese, ponese, Lidská civilizace i na úrovni klimatických změn, a všeho, co s tím souvisí. 

Já jsem Vás všechny na Zemi varoval, i ještě včas. 
Máte Lidé ode mne i zdejší PLÁN ku své záchraně i v rámci změn klimatu, které tímto plánem mohou snížit, eliminovat, v čase. Avšak, s každou vteřinou prodlevy jeho naplňování v realitě každodenního života se samozřejmě, spolu s důsledky teplotních změn na Zemi procentuálně může snižovat i konečná, či průvodní, úspěšnost. 

No, a Lidé typu Babiš, Putin, Miloš Zeman a spol., tedy s celou vládní, parlamentní, Českou politickou garniturou současnosti a uplynulého čtvrtstoletí (vyjma České politické strany Pirátské.. viz info dále) čínští komunisté, despoti, sobci..populisté.. budou dál vykřikovat do světa hesla, s cílem především mastění si, 
..honění..vlastní důležitosti. 
Budou nám pět, pějí.. ódy o moudrosti.. 
i o blechách..v kožichu svém.. kdesi.. 
S novodobým nacismem vůči vlastnímu Lidu ve smyslu zdejších textů na pozadí i na popředí svého každodenního života, žel i politiky České republiky, potažmo v Evropě, ve světě. 

Tomuhle, těmto negacím na Zemi, však, Stvořitel nečinně přihlížet nemůže, a NEBUDE. 

No, tak, to bychom měli.. ouvej.. si.., v čase.. 
Česká republiko, Evropo, světe.. 

~~~