Stránky

Stránky

Stránky

středa 13. května 2020

"Rozsudek a Zákon" jménem STVOŘITELE

 
Jménem STVOŘITELE:

Ustanovuji profesi výkonu exekutorů, exekutorek, v České republice,

 
před Ním,
před Stvořitelem,
před Nebesy,
 
 
coby ,,NEzákonnou".
 
 
 
Jde o to, že současné pojetí výkonu uvedené profese exekutorů, exekutorek, je pohledem mezinárodního práva, zákonů Lidskoprávních,
i pohledem Mým,
 
,,FAŠISMEM".
Fašismus je celosvětově trestným činem, přičemž i úmysl je trestný.
 
Jde také o podvod na národ i Český, neboť tito exekutoři, exekutorky, užívají přívlastku ,,soudní", při tom jsou to podnikatelé povětšinou ,,osoby samostatně výdělečně činné".
 
 
Umím si představit,
že podnikatelská aktivita exekutorů, exekutorek, přejde pod správu finančních a pojišťovacích sprostředkovatelů a poradců v tomto odvětví podnikání, kteří jsou vědomostně pro výkon takové funkce dostatečně zdatní, kteří skládají rovněž zkoušky u České národní banky ze znalostí příslušných, a jsou nuceni tak znát i ,,právní minimum" občana. Oproti tomu exekutoři, exekutorky, jsou, bývají, obvykle,
v oblasti ,,finančního poradenství" jednak neproškoleni, tedy jsou v tom NEgramotní,
a podle toho se i barbarsky chovají ke klientele.
 
 
Od teď tedy je STVOŘITELEM
ustanoveno, jak popisuji výše.
Jakékoli další působení současné fašistické
vymahačsko exekutorské mafie od této chvíle je v rozporu se zde uvedenými Mnou ustanoveními,
a bude v čase ztrestáno STVOŘTELEM silou Mu vlastní. Od nynějška On, STVOŘITEL, působí na vymýcení i profese stávající exekutorské v České republice, jak zde je uvedeno, coby vymýcení ,,fašismu na planetě Zemi".
 
Tento rozsudek a zároveň zákon na Zemi Jsem ustanovil po Mých četných interpelačních upozorněních českým politikům, političkám, českým vládám, českému parlamentu, po jejich mnohaleté vcelku ignoranci k mým upozorněním, kdy vyjímkou jsou Piráti, kteří sice navrhují legislativní změny exekutorského zákona, avšak jejich hlasy nebyly doposud adekvátně, ve jménu Lidskosti dostatečně, vládou vyslyšeny.
 
 
Je naprosto
!!! NEpřijatelné !!!,
aby na planetě Zemi, v Ćeské republice, existoval zákon, tedy v tomto případě ,,exekuční" a legislativa související, na základě něhož jsou Lidské bytosti, Lidským bytostem, odebírány finanční či jiné prostředky z příjmů nad rámec základních potřeb, tedy nad rámec toho aby mohli uhradit si nájem bytu a zbylo jim měsíčně také na důstojné živobytí, i dokonce na nulu z bankovních účtů, jako je to doposud obvyklé v České republice, s naprosto fatálními dopady na Lidské osudy, na Lidské zdraví, na Životy těchto obětí tohoto novodobého ,,fašismu"!!!
 
Proto jsem ustanovil tento rozsudek a zákon
Můj, tedy i Nebes,
tedy i STVOŘITELE
na Zemi, jak zde popisuji.
 
~~
**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří**
 
~~~