Stránky

Stránky

Stránky

neděle 17. května 2020

,,..Vyhledávání kontaktů nakažených koronavirem.." Co je to za Gestapáckou, reálnou i lingvistickou blbost ? Babiši, ty věčnej, neúnavnej v tom, ,,fašo" provokatére Boha~STVOŘITELE..? Odtáhne Duše Tvá i tvých (i Tvých politických předchůdců..) posluhovačů..do pekel si..a na hodně dlouho.To zapiš(te) si . || || ONLINE: Babiš se opřel do ministerstva zdravotnictví za chytrou karanténu. ‚Jako by se jich netýkala‘ | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/andrej-babis-chytra-karantena-koronavirus-v-cesku-ministerstvo-zdravotnictvi_2005171700_per
~~
Po té, co jsem upozornil na to, že tak zvaná ,,chytrá karanténa", připravovaná kdesi na Moravě..(takto psychologicky mediálně ji prezentovali a tak připravovali, masírovali, Prymula s Babišem národ, aby ji přijali se samozřejmostí a bez přemýšlení) je svou podstatou Gestapáckým fašismem, couvli, a začali o ní říkat, že je ,,dobrovolná". 
Babiš to o ní říká i dnes v rozhovoru na internetu, kde zároveň je www link na jeho fotku, kde drží Babiš kvér s tlumičem stylem, jak to lze vidět ve filmech krimi u zabijáků.
Okamžitě po rozkliknutí té fotografie se mi vybavily obličeje novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky.
,,Babiši, tohle SMRDÍ".
Jak že to smrdí ?
Politika ta, Česká ?
Kde zůstala ,,etika" slušnosti ?
Empatie..soudnost ?
Politiků Českých..premiérů Českých ?
Zřejmě se tyto hodnoty vytratily už v jejich raném či pozdějším, dětství.
No, a pokud někdo, kdo dal souhlas zúčastnit se tak zvané ,,chytré karantény" vybonzuje například 50, či 20, nebo 100, 200 ,,kontaktů", se kterými se coby ,,nakažený,nakažená", potkal,potkala..a tito ,,vybonzovaní" budou uvalováni, odváženi, do izolace, či jim navíc i bez jejich souhlasu budou jim dělány testy..tak jde již o dvojnásobně nedobrovolnou tudíž dvojnásobně Gestapáckou akci..tedy o ,,Gestapáckou politiku", kde se už..v tom množství..sem tam i leckterý politický či jiný oponent, novinář a podobně..ztratí..byť cíleně odklizeně, a pokud by přišel takový jedinec, ať už smyšlený či vybonzovaný.. do styku se zdravotníky, kteří se zabývají testy na koronavirus, nikdo těmto lidem NEzaručí, že se cestou, či při testování, nenakazí koronavirem Covid 19, a že se vrátí živi a zdrávi domů.
Čím tedy že politika Česká vcelku, a už dlouho, předlouho, smrdí ?
Novodobým fašismem, rádoby stupňujícím se, ve kterém se prolínají energie Gestapa, a jiné zvrhlé energie, směřující k vládě grázlů takového rozměru, jaký na Zemi nemá obdoby.
No, máte smůlu, všechny takové počiny budou v čase Svořitelem zmařeny.
Ovšem..i s důsledky tomu odpovídajícími.
Takže za mne..doporučuji: vzdejte to, fašismus ten, ušetříte sobě, i Lidstvu, mnoho energie, jinak zbytečně vynaložené, vynakládané.
( Ještě se zde chci zmínit, ve spravedlnosti STVOŘITELE, o osobě pana ministra zdravotnictví Vojtěcha..
..pokud se nezúčastní zde uvedené ,,chytré karantény", tedy či i pokud by byla provozována.. skutečně pouze a výhradně, garantovaně, na těch osobách, systémově, které k tomu daly předem svůj souhlas, nikoli na osobách dalších vybonzovaných nic netušících bez příznaků i nemoci Covid 19, může si pan Vojtěch udržet před Bohem krédo člověka s rysy dobrého srdce. Byť se aktuálně, zapletl do vlády ,,fašo" grázlů aktuálně Babišince..kde takovéto ,,fašo" móres_politikum zde v ČR je již po cca čtvrt století, od éry Klause se Zemanem. )
"VIDÍM DOBRO, 
VE SPRAVEDLNOSTI STVOŘITELE, 
I UPROSTŘED FAŠISTICKÉ VŘAVY, 
JE LI."

~~
**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří**
~~~