Stránky

Stránky

Stránky

sobota 6. června 2020

Celá jednotka se postavila za hajzla fašistu..Není malý fašismus a velký fašismus.. ..fašismus je jen JEDEN..na Zemi planetě..energie ta. V České republice například Prymulo Babišinská tak zvaná ,,gestapo" chytrá karanténa" která si nebere servítky kdo s ní souhlasí, či kdo nikoli.., a kdo toto obhajuje, obhajuje fašismus.., také ,,likvidačně nastavené nezabavitelné částky exekutory a insolvenčními správci" minimum.. pro cca 1 milion Českých obyvatel.., ignorance Českých vlád, politiků, političek k Mému písmu v důsledcích ignorance té, které z ní plynou pro obyvatelstvo, pro národ, pro EU, svět..,,národoví".. ,,fašismus ten".. v srdci tom našem Evropy, světa.., na Zemi planetě.., Kecy Filipovy a to, že bývalá mlátička může být funkcionářem Českého parlamentu, zrovna tak jako STBák s praktikami podvraťácko i KGB mafijně i dotačními Babiš s Milošem Zemanem..tedy post komunisticko politrucký fašismus, 140 tak zvaných ruských diplomatů..křivé špíny i té s podvratnými post KGB aktivitami..okupace Ruská Česka ta stále..s podporou zde i ,,bílých koní" pro praní špinavých peněz i státopodvratně vůči ČR , v ČR oproti 10ti Českých diplomatů v Rusku atd, MAFIE FAŠISTICKÁ souhrnně ta..atd.., ,,fašismus" diskriminační vůči ženám napříkladúřadem stolce papežského církve Římskokatolické ve svých kněžských stavech včetně povinného celibátu kněžích..atd..,,fašismus" vůči vlastním buňkám v těle mnohých lidí například alkoholismem, drogově.., násilím vůči bližním, fyzickým či psychicky..šikanou,..trápitelsky..i sem tam až sadisticky.. || || Celá jednotka se postavila za policisty, kteří v Buffalu srazili muže. ‚Jen dělali svou práci,‘ tvrdí | iROZHLAS - spolehlivé zprávy


~~

~~
Fašismus pod lupou:

Tak, například, v České republice ,,fašisté ti"..
z mnoha jich..
zastávajíc politické funkce, i státní,
ovlivňují ,,fašismem svým" dění světa..svět.

No, a chce li se svět oprostit od ,,fašismu", je důležité jej pojmenovat, 
ve světě..pojmenovávat..dokud..do okamžiku,
až bude vymýcen!!

Například paní Michaela Marksová, bývalá ministrině práce a sociálních věcí ČR 
(MPSV ČR), jak jsem si všiml, dostala ,,trafiku" u ministra zahraničních věcí ČR Petříčka, který si zřejmě není vědom toho, že tato paní v minulosti vykázala značnou ,,fašistickou" energii vůči bližnímu svému, bližním svým..která má ,,fašistické sklony".
Je otázkou, zda Český národ, Evropa, svět, potřebuje politiky, kteří toto nejsou schopni rozpoznávat.
Paní Marksová ve své předvolební kampani v roce 2017 byla na facebooku MPSV ČR vyfocena u asi tak 90ti leté paní sedící na invalidním vozíčku, a s textem, jak jí říká:
,,Vzpomeňte si, jak to bylo za Drábka."
Tedy ji ,,vydírala, aby jí dala svůj volební hlas".
Tahle paní Marksová se uměla za dobu svého ,,ministrování" i v kartelu s paní Šabatovou v té době v úřadu ochránkyně práv odmlčet na dlouhé měsíce ,,fašisticky tak" člověku potřebnému, který ji, je, prosil o pomoc pro přežití v oblasti bydlení, aby z něho nedělaly, neudělaly, cíleně, záměrně, nesprávnými i bezostyšně pomalými úředními postupy bezdomovce. (To se tak..mezi holkami..tiše..udělá..že? Mrchovitě fašisticky..) No, smůla jich..Bůh při Něm stál..a stojí.
Tahle paní Marksová si myslela, že může ignorovat moje jí psané řádky.. Zablokovali mi možnost psát nejprve na jejich facebook, tedy na fb MPSV ČR, po té již mi zablokovali fb celý. Dnes, pokud uvedu v příspěvku kdekoli na facebooku www link na kteroukoli svou stránku z mých blogů, facebook mi píše, že ten příspěvek se nezobrazuje..tedy opět
,,FAŠISTICKY".
A tahle paní Marksová, s takovýmhle svým ,,a'sociálním cítěním", má mít prý na starosti mezinárodní otázky v oblasti ,,sociálních věcí" nyní při ministerstvu zahraničí ČR.
No, co k tomu dodat, za takovýchto okolností..
záležitostí Česka srdce Evropy, světa.., potažmo Evropy, světa..?
..snad jen.. 
,,AMEN" s Vámi, milí..
Evropo, světe..

dále:
,,fašismus" politiků, političek,
vyplývající z negramotnosti a ignorance dokumentu:
,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN"..rozšířeného toho ,,desatera" Ježíšova..zejména v oblasti ,,Lidské důstojnosti" související s důstojným, tedy i samostatným, bydlením v bytě..

Neustálá snaha politiků, političek, leckterých, Babiše, Maláčové, s vyčníváním v tom i Tomia Okamury
točit se, politiku svou, zviditelňovát se tak..na těch nejcitlivěji nejpotřebnějších s kecy o tom, jak je jim potřeba neustále zpřísňovat, zpřísnit, přidělování, vyplácení, sociálních dávek..tu ,,příspěvků na bydlení", tu či támhle ,,dávek také hmotné nouze"..tedy dávek těch.. 
,,NA PŘEŽITÍ"..i důstojné.

Neřešíc politici, političky, uvedené klíčové záležitosti..viz moje texty..světa..i tím si...své..dle písma Mého..
..pro možnost ,,Udržitelného..optimálně..tak i "ŽIVOTA na Zemi".
..

Hanebná toť..,,fašistická"..
..prý že: ,,politika"..
uprostřed srdce Evropy, světa..
Česká.

~~
**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří**
~~~