Stránky

Stránky

Stránky

pondělí 20. července 2020

Česká republika (aktuálně) = ,,VLÁDA FAŠISMU", tedy zdaleka nikoli v právu očekávanou, například paní Angelou Merkelovou a dalšími lídry EU v právu očekávanou, ,,vládou práva, práv " ..


V České republice lze nalézat, tu a tam, částečně, jakousi dílčí subSpravedlnost, 
ovšem, také s tendencemi, 
ji..tedy spravedlnost, převyšovat zájmy ,,fašismu", kde fašismu tomu je, bývá, umožněno, vzkvétat, kvést, prostě tím, že je..
..leckdy i z ,,moci úřední", spravedlnost
,,fašismu loajálními Lidmi" ,,upozaděna,
upozaďována", případně i,
umlčena, zlikvidována, jak jen to je možné.

Co je motivací takovéhoto jednání Lidí, zfanatizovaných ,,fašismem novodobým"?

Tak, především jde o rozšíření kolektivního vědomí, českých vlád, kde už cca po čtvrt století je ,,fašismem" překrývána jednak organizovaná zločinnost v oblasti ,,tunelování státu, státní kasy, nyní už i té Evropské.., majetku, a to i na úrovni zakládání tak zvaných například ,,akciových společností" provozujících na dobu, dokud to jde, nejrůznější aktivity. Do tohoto procesu se šikovně, tedy ,,papírově čistě", zapojili, i někteří zde se usídlení cizinci, kde mistry v tom lze shlédnout v osobách původem z Putinova Ruska, kteří si zde krom podnikání nejednou i perou peníze. Do této sféry, fašistické" lze, historicky i s přesahem do současnosti, nyní zahrnout i Andreje Babiše. Tváří se, jako premiér, na základě fašistického populismu, kde podvedl národ svými planými sliby, hesly, nechávajíc národ ten, Český, aktuálně po statisících, a jejich blízké, nyní útrpně hynout v podmínkách ,,exekučního fašismu", mnohdy bez přístřeší, v bezdomovectví.
Andrej Babiš, a spol, i celá politická Česká garnitura ví, vědí, všichni, že to, co ponechávají dlužníkům z jejich měsíčního příjmu, těmto dlužníkům, dlužnicím, NEmůže zpravidla postačovat na úhradu nájmu bydlení v bytě, ..bydlení.., a na živobytí, přičemž také vědí, že tito, takto exekučně postižení Lidé (seniory, seniorky, invalidy, samoživitele, samoživitelky..nevyjímaje) NEmají dle platné legislativy obvykle v praxi nárok ani na jednu korunu z dávek sociálních na bydlení, na živobytí.

Politika, ,,fašismu" tohoto, je taková:
,,Ztrápený Lid nám, fašistům, nebude stát v cestě za naším mamonem, za naším, pokud možno doživotním, v politické funkci ,,papalaším".

Andrejem Babišem situace ,,novodobého fašismu" v Evropě, ve světě, vygradovala.

Je to člověk, s opakovaně soudně uznaným statutem agenta totalitně komunistické STB,
kde její praktiky byly úzce propletené s aktivitami, praktikami, KGB. Tyto organizace sice oficiálně byly zrušeny, avšak Lidé, kteří měli své v nich zvyklosti, mnozí, si je praktikují ve svém životě, na nejrůznějších úrovních dál, zneužívajíc slušnosti jiných, například tím, že se ze všech regulerních kritik, obvinění, mají tendenci ,,vylhat", i za cenu dezinformací, i ,,fašistického populismu".
 jako to dělá bezostyšně například Vladimír Putin, a další..

Česká republika je, jak historicky známo, dle i různých ,,mýtů", ale i regulerně podle nauky ,,feng shui" a ,,pakua planety Země"
SRDCEM EVROPY, světa.
S touhle pravdou, nikdo nic NEnadělá.
Tedy alespoň dokud budou světadíly na Zemi vystupovat z oceánů v podobě většinově současné. Novodobý ,,fašismus", zvaný i hojně, leckdy, ,,populismem", se umí šířit jako virus.
Je Mou zodopvědností zde takto informovat veřejnost, Evropu, svět, to proto, aby adekvátní reakcí, reakcemi, se byl účinně schopen bránit, ubránit, ,,fašismu..byť v jeho moderní, novodobé, podobě, kterou předvádějí Čeští politici, političky, aby si Evropa, svět..NEnechávali, NEnechali, ,,fašismus ten", coby podhoubí, růst po světě, rozrůst. Takovéto zhoubné podhoubí je zapotřebí ,,vyplenit" i s kořínky, aby byl od něho klid, pokoj.

Tak zvaná ,,ochrana bankovních účtů" při vstupu dlužníků, dlužnic, do tak zvaného ,,soudem uznaného oddlužení", je další ,,fašisticky populistický nefunkční paskvil", neboť, obvykle stejně dlužníkům, dlužnicí, NEzbývá, na placení nájmu bytu, a na živobytí. 
Přičemž hlavním, skrytým, smyslem, tohoto tak zvaného ,,oddlužení", neboli soudem uznaného bankrotu, je:
,,výživa, živení, tak zvaných: insolvenčních správců.". Tedy opět ,,fašismus na Ntou".

Jak je známo, ,,energie mění formu", a tak je nutná neustálá, trvalá, bdělost, před vznikem různých projevů ,,fašismu" ve společnosti na planetě Zemi.
,,Fašismus je jen jeden." Jen jej Lidé projevují, pokud jej projevují, různě.
Takový ,,fašismus" může začínat i prostě Lidově zvanou: ,,drzostí"..ale i různě jinak..

Za neurvalou nehoráznost považuji například, že si Viktor Orbán přijel, na summit EU o obnově ekonomik,
drze s požadavkem na to, aby EU nepřihlížela ku
,,vládě práva".
To je nehorázná fašistická drzost na Ntou..
..například..

Andrej Babiš, coby Eurodotační i národodotační podvodník..byznysmen.., kde si spolurozhoduje o toku dotací ,,v miliardách" do firem, které založil, pak je svěřil do péče své manželce prostřednictvím ,,svěřeneckých fondů", kde je on obmyšlenou osobou, tedy opět majitelem firem těch..budoucím jejich..
ve zneužití slušnosti jiných Evropanů, kteří by si toto nikdy nebyli ani schopni dovolit,
drze ,,šokem" tím, kde Lidé Evropy světa, jsou v šoku, v úžasu nad tím, že toto mu, Babišovi a spol.. prochází, vedle svého potrhlého
až ,,husího" kejhání fašisticky populistického, hesel, rádoby marketingově, 
při tom ponechává Český Lid hojně i zhynout, fašisticky, viz podrobnosti výše ve zdejším článku, i v dalších textech zdejšího blogu.
Takovéto politiky ,političky, ani Češi..ČESKO.., ani Evropa, ani svět..NEpotřebujeme.

Je velmi smutné, velmi smutnou realitou, 
že uvedenou problematikou se dopodrobna, dlouhodobě, do vymýcení ,,fašismu toho",
tedy přesně: ,,nezabavitelnými částkami při exekucích, i při tak zvaném oddlužení..tedy ..bankrotu", NEzabývají, Česká média, televize, rozhlas, rádia..ani ta obvykle tištěná periodika dostatečně.
Jako by si ,,humus ten"..
..,,fašismus ten"..užívali.

Ono totiž..takovéto rujnování cca 1 milionu Českého obyvatelstva, takováto v podstatě jej Likvidace, je podstatou ,,Likvidace Evropské civilizace"..potažmo ,,civilizace světa"..v i důsledcích širších..svých.

Posílám tímto uctivé pozdravení všem Lidem ,,Dobré vůle". Zde bych chtěl také krátce vyjádřit, i děkovně, souhlas se slovy, moudrými, paní prezidentky Zuzany Čaputové o tom, 
že na 
,,SLOVU ZÁLEŽÍ".

Na každém.

Neboť.. jak víme..

..na počátku všeho bylo
,,SLOVO"..

,,STVOŘITELE".

Kdokoli z populace Duší světa,
z politiky, politik, světa,
jde, půjde, cestou..
..byť i kompromisu akceptace
,,fašismu" 
na planetě Zemi,

..a to si zapište..

,,spláče".

~~
**Jesus of Nazareth**,
..*nyní z Prahy*..**Jiří**.
~~~