Stránky

Stránky

Stránky

pátek 18. září 2020

Vězte, milí, že.. Prý že: Politika ? Česká ? Od éry ,,Klausí i postKlausí".. doposud ? (Jo, měl ho, Klause Václav Havel z občanského fóra vyhodit.. jak sám později V.Havel říkal..) No, a co s tím vším ,,nadělením teď ? Politika Česká (NEJEN ta) je i ,,Hojný" : ,,SVĚT ÚLETŮ, i ZNAČNĚ VŮČI LIDU i Rádoby NOVOdobě FAŠISTICKÝCH"..svět i ,,křiváctví.. podvraťácký, klamu,


 .. A budu šťasten,

.. pokud v nadpisu tohoto článku

budu moci kdy

,,V PRAVDĚ A LÁSCE BOŽÍ"

umazat aktuální pravdu


,,o fašismu provozování" si

vzájemně ,,Homo Sapiens". 

~~

.. jedna z písní.. i :

,,Labutích":

,,Malovaný džbánku"

~~

Co tomuhle jednoduchému www Linku na píseň bez uvedení jména interpretky předcházelo? Jednak NEfukčnost, hlášky, že k videu není přístup, znefunkčnění zde www linku na slovenský hudební web s Helenou Vondráčkovou..ten Link jsem zde po té smazal, dále střídavě se rozmýšlení webu ,,karaoke texty" zda bude či nebude fungovat, se jménem Helena Vondráčková na mne vyplivl reklamu s názvem ,,nejhorší rande v životě", a.. následovalo dále tohle webu ,,youtu.be" neuvěřitelný ,,rádoby od nich marketérské, leč poněkud až fašistické, šílenství.. (nejspíš i proto, aby zamaskovali jejich poněkud i zhýřilé a proti, nikoli příliš naproti, ZDRAVÍ jdoucí od nich reklamy do tohoto okamžiku, jak jsem si všiml..a jako že mám, máme, si být rádi, že to vůbec aspoň nějak funguje.. tedy to >šílenství: ( nejdřív zde trucoval web ,,karaoke" s přístupem k téhle písní, po chvíli, za chvíli si to rozmyslel.. No, a youtu.be správci pro změnu mají rádi asi i šprýmy..šprýmisté, a tak mi zde různě zaměnují, po té, co mi přehráli zde uvedený Link na píseň ( .. v podání Helenky, a Link v podání Hanky nešel na youtu.be spustit, po té tedy, co jsem i níže uvedl Link na pouze na Helenu) ,.. co chvíli, jak jsem si všiml, střídají Helenu s Hankou, Hanku s Helenkou.. ale to mi Nevadí. Doplnil jsem tedy obě jména. Je to tak i: dobře .. bobříku, bobřice.. ,,bobře" ..a za další výběr v řadě, písní, po písni, na youtu.be neodpovídám, ,,jak si co oni..malují.., rovněž ani za případné reklamy a za jejich obsahovou kvalitu. Tož, takhle i.. to v tom našem Česku.. NEfunguje..funguje. Po sepsání zde tohoto ,,plezíru šprýmaří youtu.be zobrazují už Hanku.. no-člověk u nich tedy asi ,,nikdy neví.. na místo snadně sem umístěného linku na píseň, podivně se chovající  kdes i rádoby ,,šelmí". Láska?.. politructví?..krimi?.. drama?. .. Russia-China psycho stylle?.. policy stylle? To posuďte sami. ) Tak tedy, zde je.. snad se Vám správně.. pokud jejich ,,eminence šedá youtu.be dovolí" , ..Ta PÍSEŇ i rozklikne.. a padne li Vám zrovínka ta správná kostička puzzle, nebude Vám ji zpívat například Druppi :

(.. aha.. Jak to se Mnou dál tady youtu.be koulejí? Po poznámce v předchozí závorce ukazují ,,obecný Link" na píseň, kde si čtenářky, čtenáři, diváci, divačky, posluchači, posluchačky.. mohou vybrat mezi Helenkou a Hankou.. tož.. jaká by ještě mohla napadnout hrátka Rádoby  Toť ,,šelmí"? JEN JEDEN LINK NA JEDNU PÍSEŇ..YOUTU.BE SPRÁVČE.. a spol..URPUTNÍCI..a tohle předvádíš(te)!! A nezkoušej(te) na Mne kecy o například: algoritmu, když sledujete on~Line každý Můj proklik !! Zemanovce a spol.. NEvolím. Volím ,,LIDU KOREKTNÍ PIRÁTY. ČESKOU POLITICKOU STRANU PIRÁTSKOU".. ) .. a karaoke web se opět zde pro tento blog, jak teď pozoruji, uzavřel.. asi nechtěj mít s youtu.be zde nic co dočinění. Zajímavé.. jedna píseň v podání Hanky a Helenky..a co s tím má kdo a za jaký kdy problém.. A tam, kde není problém, tam si ho politruci umějí, ( ..i aby třeba zdiskreditovali toho, kdož jim nejde do plánů,..) vymyslet. Teda s Váma, politruci, ,,zábava NEní". Normální člověk si musí i ťukat na čelo, a říkat si: ,,Takováhle že zábava.. To je snad ,,k nevíře". No.. NEuvěříš, NEpochopíš..fanatiky postpoliTRUCké ty. A: ,,Žádný.. by by štěstí".. youtu.be správci politrucko fanatická tak, a nejen tak.. i Paka. A jak si tady tak píšu, odšoupli Helenu.. a dělají vždy pokud možno opak, opaky, nebo jen střídavě, toho, o čem zrovna jsem napsal.. Jak pravím: Russo China politrucko Rádoby psychologickou fašistický styl Novodobé Jakuzy snahy ,,ničit druhého, druhé" co nejnenápadněji, a jakýmkoli dostupným způsobem, pokud možno i, aby to vypadalo, že se znemožnil, ideálně i odrovnal.. sám, ..sama.. A když dojde na ,,Lámání chleba" , vše se zapře, nebo se to vše svede například na algoritmus.. A to je zde pojednáváno pouze, jen: ,,o jednom www Linku na píseň"..

,,Malovaný džbánku" (youtu.be Hana Zagorová& Helena Vondráčková.. Helenka Vondráčková&Hanka Zagorová

~~

,,Malovaný džbánku" (karaoke texty-asi i sem tam si trucujíc.. / Helena Vondráčková)

Tedy.. když mi youtu.be nabídl k jedné písní Heleny Vondráčkové v jejím podání www Link, mělo by to tak fungovat 1x, 2x, 3x,.. pořád. No, ,,promiskuitně imbecilně politrucko stylle:estébáčtí fanatičtí správci youtu.be to evidentně vidí jinak.. jako že si kdykoli mohou dělat, udělat, i s emocemi koho chtějí, cokoli. NEdůvěryhodná banda. 

Toliko zde dnes zvečera, uvidíme, jaká bude ,,funkčnost" linku na píseň zítra zrána a dále.. 

Chtělo by se mi sice po tom všem v tomto článku trochu popřát příjemnou zábavu i v životě, ale za daných okolností by to byla pokrytecká provokace. 

Tož, tedy přeji raději:

,,Všeho s mírou, i s mírou tedy: .. zábavy.. ". 

~~~