Stránky

Stránky

Stránky

úterý 10. listopadu 2020

Covid 19.. MUDr. Milan Kubek, prezident Lékařské komory:: ,,Měli bychom zavést tvrdý lockdown jako v Izraeli a omezit průmysl, tvrdí prezident lékařské komory (.. **v jednotě v tom SE **Mnou**) | iROZHLAS - spolehlivé zprávy



No, a připojuji k vyjádření MUDr. Kubka názor **svůj**, pohledem **Lékaře NEBES**:

Naprosto, i v Duchu Mých zdejších ostatních vyjádření k tématu, s panem Kubkem souhlasím. 

Česká Rádoby vláda si už od cca srpna, září, jaksi nebere servítky v počtu úmrtí naCovid 19, zvolili metodu Rádoby líbivé politiky, vcelku na úkor počtu mrtvých, tiše, na Covid 19.
Tím však mají ty životy na svědomí, byť nepřímo. Daloby se to přirovnat ke Stalinismu. Reálně opět zvolili vůči Lidu tak politiku fašistickou. Doufám, že ti z politiků, vládních, kdož mají za toto odpovědnost, stanou za to v životě před trestním soudem. Muselo jim být jasné, že budou umírat Lidé, když neudělali LockDown jako na jaře. 
PSAL JSEM JIM PODROBNĚ ZDE, CO A JAK JE ZAPOTŘEBÍ, PÍŠU JIM TO TADY CELOU DOBU, PRŮBĚŽNĚ, V MÉM PÍSMU. 
A MUSÍ jim být jasné, jsou li svéprávní, při jejich oficiálním vzdělání a funkcích, i to, po celou dobu, o čem píši, o čem mluví i pan Kubek.. JSME POHLEDEM LÉKAŘE (byť pozemskoNebesky na dvou úrovních) V TOM S PANEM KUBKEM SPOLU NÁZOROVĚ V JEDNOTĚ. 
A JÁ MU VELMI DĚKUJI ZA TO, ŽE JAKO LÉKAŘ BOJUJE I TAKTO MEDIÁLNĚ ZA KAŽDÝ ŽIVOT, ABY NEBYL ŽÁDNÝ ZBYTEČNĚ, PŘEDČASNĚ, ZMAŘENÝ. 

!!! TOHLE NENÍ SRANDA. 
UMÍRAJÍ LIDÉ. A NEMUSELI BY. MNOHO JICH, PŘEMNOHO.!!! 

!!! JE to ale důsledek neřešení FAŠISTICKÝCH sklonů Českých vlád za uplynulé čtvrtstoletí DOPOSUD !! KDY TITO SI MYSLÍ, ŽE SI MOHOU KDYKOLI DOVOLIT, DOVOLOVAT, VŮČI LIDU VŠECHNO, NA ÚKOR I ZDRAVÍ LIDU, NA ÚKOR LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI MNOHA OBYVATEL České republiky. !!!.. o čemž se rozepisuji na jiných místech zdejšího **Mého Písma**. 

Děkuji i Českému rozhlasu za to, že v tom dali MUDr. Kubkovi prostor k vyjádření. 

Nechť je toto i ponaučením politikům, političkám, vládním i opozičním, i těm budoucím, pro budoucnost. 

~~
**Jesus of Nazareth**, 
*nyní z Prahy*.. **Jiří**

~~~