Stránky

Stránky

Stránky

středa 11. listopadu 2020

Kecy vlád, Českých, i té současné, politiků, političek, ,,zaručených odborníků, expertů", o tom, že dluhy státu, států, se musí splatit..


 Kdy Česká republika splatila své dluhy ??

Kdy Československo mělo vyrovnané oboustranně dluhy jak rozpůjčovaně poskytnuté, 
tak si půjčené  ??

~~

Rádoby chytrolíni, 
prostudujte si
Literaturu, díla, 
Roberta Kiyosakiho. 

Pochybuji však, že současní i parlamentně vládní politici, političky, budou schopni to smysluplně pojmout, podle toho, co předvádějí po 31 let doposud. 

~~~
Stát chce, potřebuje, obyvatelstvo, PŘEDEVŠÍM ŽÍT. (Typickým představitelem takovéhoto stylu si pro sebe, je Andrej Babiš, se svými ,,dotační i byznysy".. stylem: ,,VEM, KDE VEM".) 
A na TOM, NA ÚROVNI STÁTŮ, EU, mají zájem VŠICHNI. I OKOLNÍ STÁTY, CELÁ EU.. TAM, KDE TENTO ZÁJEM NENÍ, TAM PŘICHÁZEJÍ ENERGIE OPAČNÉ, ŽIVOTU SESTUPNÉ. 

TO MŮŽEME VIDĚT NAPŘÍKLAD V SOUČASNOSTI, KDY ČESKÁ VLÁDA V OPATŘENÍCH PROTI COVID 19 UPŘEDNOSTNILA EKONOMIKU PŘED OCHRANOU (VČAS A DOSTATEČNĚ, TEDY ZOPAKOVÁNÍM LOCK DOWNU Z JARA 2020) 
ŽIVOTŮ. 
Ignorují tak i prezidenta Lékařské komory, i Mne. 
A tak, dnes, má ČR za den cca 300 mrtvých na Covid 19
dle sdělení Miloše Zemana, s tím, 
prej, že by ekonomika ,,klekla", když by se opakoval podruhé Lockdown z jara, tedy radši nechávají umírat Lidí (byť před tím se zmínil o tom, že "nelze ekonomiku nadřazovat všemu", což ovšem je poněkud vádně i schizofrenní postoj k tématu, kde sám to zakončuje tím, že ,,by ekonomika klekla") . Kdo tu ,,ekonomiku" dělá?? 
Ti MRTVÍ UŽ NIKOLI. 
A Jan Hamáček má tendenci chlácholit. Jako že při dnes(včerejších) 9 tisících, oproti včerejším 6 tisícům(z předvčera) nově Nakažených, je signálem toho, že se situace lepší.. Jó, JE KOMPLIKOVANÁ, jak říká.. To je výraz situaci rétoricky ,,uhlazující". Leč ji NEŘEŠÍCÍ, co do počtu mrtvých, který vzrůstá Armagedonně. 

Už na Covid 19 v ČR zemřelo tak součtem cca polovina menšího okresního města. 

Vláda se tak bude moci chvástat po nich například uvolněnými byty, 
"exekutoří fašistické" 
se na jejich pozůstalostech nejednou, (při počtu exekucí v ČR 4,5 MILIONU) , budou chtít napást. 

A POLITICI, POLITIČKY, ČEŠTÍ, CHTĚJÍ VÉST ŘEČI NA TÉMA ,,EKONOMIKA, SPLÁCENÍ DLUHŮ STÁTU, STÁTŮ."..v bezPrizornosti gramotnostní si tématicky své..při provozování
exekučního a Covidového tak i fašismu v ČR 
vůči vlastnímu 
Českému
obyvatelstvu. 

~~
,,Moderátoři, moderátorky, České televize, ČT24".. Ač už ČT, ČT24 příliš, takřka, ani výhledově, nesleduji, apeluji naVás, abyste co se týká počtu nakažených, zemřelých, při prezentaci statistiky té, používali jeden pohled denní, tedy buď aktuální, nebo z předchozích dnů. Pokud to střídáte, a ani před tím na změnu neupozorňujete, dopouštíte se poněkud až prohnile zvrhlé manipulace s těmito daty, jak se Vám to zrovna kdy hodí
 ,,do krámu." 

~~~