Stránky

Stránky

Stránky

neděle 1. listopadu 2020

Téma: Trestní vyšetřování zanedbání zavádění vládou opatření v ČR proti 2.vlně Covid 19, vedle i možného ustanovení parlamentní vyšetřovací komise..

 Čím později vyšetřování, ať už trestní, či Janem Hamáčkem navrhované parlamentní komisí započne, tím víc Lidí a tím po delší časové období

BUDE V ČR UMÍRAT NA COVID 19.., S COVID, jelikož počet denního nárůstu nově infikovaných osob s Covid 19 je stále příliš velký (aktuálně kolem 13 tisíc denně,.. na místo dnes podle Mého propočtu.. ve výši do 540 osob v ČR denně s ohledem na počet aktuálně testovaných denně osob..uvažováno s 30tisíci testovanými osobami denně) .

A tím později se i vláda, politici, političky, a další odpovědná místa, budou moci poučit z chyb

S TÍM úzce souvisí to, že případná 3.vlna pandemie Covid 19 všechny nejen opět může zaskočit nedostatečně připravené, nepřipravené, ale je zde také značné riziko, že takto se 3.vlna může začít projevovat v průběhu již současné druhé vlny..prolnout se se druhou.. třeba i před Rádoby jejím koncem. 

Pak by zase všichni zpílali, jak je to možné, a teprve by se začali věnovat otázce, že asi klid na vyšetřování bez zavedení jej hned přeci jen stojí mnoho životů.. 

.. A taky je možné, velmi pravděpodobné, že klid od Covid 19 na Zemi hned tak v blízkých letech, desetiletích, prostě bez jasných změn, pravidel v chování Lidské populace, taktéž v ekonomice, v zákonech s tím spjatých.. 

nebude. 

~~

Vakcíny.. přece se uvádí, 
že imunita po vakcinaci 
ne vždy vydrží člověku celoročně, či napořád 
a ne vždy bez vedlejších účinků. Takže na vakcínu se prozatím spoléhat NELZE. 
Navíc.. asi jen ztěží lze počítat s tím, že se vakcinace na Covid 19 stane v brzké době povinnou. 
Vše, co je nutno v oblasti zákonů, ekonomiky, Imunizace obyvatelstva,vedle toho, o čem zde píši, udělat v základu, je uvedeno ve zdejším Mém Písmu..ve zdejších www odkazech, pododkazech..pro zlepšení situace SVĚTA, EU, ČR obecně. 

Pro realizaci

 je nutno Moje Písmo zdejší důkladně studovat, prostudovat. 

Bez toho by se ČR, EU, SVĚT, i nadále zmítal.. ve zmírání svém..různými směry, jak je tomu doposud. 

Což je i předpoklad vzniku podhoubí, živnou půdou tak.. pro zoufalství, pro zlobu, pro různé formy fašismu, terorismu. Tomu JE NUTNO PŘEDCHÁZET.. NEJLÉPE I PREVENCÍ, DOSTATEČNOU. 

( Toť zde k tématu názor Můj. **Jiří**) 

~~~