Stránky

Stránky

Stránky

neděle 13. prosince 2020

Dále:

 
 
~~~
 
( pokud Vám vyhledávač 
SS_SABOTÉRSKY napíše hlášku, že stránku nelze zobrazit, že je nespolehlivá, zkuste například její www Link zkopírovat do hlavního příkazového řádku vyhledávače pro její zobrazení ) 

~~
Dále:
VSTUPENKOV
na:
,,Hodňásky 
České, 
ala 
FAŠISTY, FAŠISTKY 
na N'tou" :
Chceš, chcete.. VSTUPENKU TU ?? STAČÍ SE V ČESKU NARODIT, Či TADY PROSTĚ JEN ŽÍT, JEN DÝCHAT.. 
.. tak, například:

FAŠISTICKOU STRUKTÚROU
Na N'tou MUSÍM OZNAČIT TYTO OSOBY, SUBJEKTY, 
V ČESKÉ REPUBLICE:

1. ČESKÁ TELEVIZE, SPOLU S ČESKÝM ROZHLASEM.. NEROZLUČNÍ PŘÁTELÉ.. 
Hrají si na Hodňásky... Ále běda.. Lidu.. s nimi.. :
Roztančíš TO ? Roztančíváš? A JAK? 
Tak například veřejnoprávní média v ČR si TO rádi tančívají tak:
.. Tedy, myslím, že v normální civilizované společnosti, když se někdo přihlásí do evidence k odběru nějaké služby, a pak ji léta nevyužívá, opomene jen odhlásit se evidenčně z ní, je normální, že poskytovatel té služby na základě statutu "Čestného prohlášení" i zpětně se s dotyčnou osobou domluví takto, že není nic za uvedené období v Čestném prohlášení dlužna, dlužen. 
LEČ v Česku, v České republice se takhle po Lidsku NEdomluvíš. Říkají neodhlásil jsi se, byť jsi televizi neměl po dlouhá léta, Česká televize.. bavit se s tebou nebudeme o tom, bav se s DINO od České pošty. DINO TĚ bude informovat o součtu jistiny, i úroků z prodlení za celou dobu, za ta léta. Víme, že jsi si koupil televizi cca letos v červenci, protože speciálně Tebe sledujeme na každým kroku, co kdy a kde děláš, s kým mluvíš, Lásky potencionální Ti všude kde jen můžeme, aktivně intenzivně kartel mafijně maříme, tedy víme I kdy jsi si koupil televizi, i Ti úspěšně kartel mafijně rušíme jiné signály na ní, nežli je ČT, ČT24.. zpravodajské, SABOTUJEME TI KARTEL MAFIJNĚ se svými přisluhovači vše, co jen kde můžeme, na oko při tom děláme i vůči Tobě Hodňásky, kde jen můžeme na Tebe máme narážky i skrytě fašisticko mobbingově, ale ,,NEZÁJEM"..,,Česká televize" bude chtít poplatky zaplatit zpětně od Tebe za všechny ty roky, co jsi na adrese, co jsi i televizi neměl, a opomenul jsi se odhlásit evidenčně z televizních poplatků kdy jsi po celou tu dobu neměl televizi. 
Do toho v rádiu, v Českém rozhlase Plus říkali, že Německý ,,snad ústavní soud" vydal rozsudek o tom, že i jen možnost sledovat v bytě televizi, zakládá povinnost hradit poplatky. Tedy EVROPSKÁ UNIE se takto 
chová 
FAŠISTICKY
ke svým občanům stylem:
,,Jsi plnoletá, plnoletý.. Dýcháš ?? 
TAK PLAŤ !!.. poplatky.. TELEVIZI, RÁDIU..RADIÍM, TELEVIZÍM. 
Kolik Lidí v dnešní době se různě stěhuje, stávají se i bezdomovci.. KOLOTOČÍ Toť exekutorsko kartel mafijní se na nich točíc při tom i potom.. TO zase JE, a BUDE, Dlužníků, dlužnic..i na poplatcích České televize živíc tak Vinobraní si DINO, soudy, exekutory, insolvenční správce.
Například v Německu, v Rakousku, ve Švýcarsku, když by byly ustanoveny fašisticko likvidační zákony exekutorské, 
Nezabavitelná částka exekutory, insolvenčními správci, ve výši k NEdůstojnému životu, ROZNESLI BY LIDÉ MEDIÁLNÍ, TELEVIZE, RÁDIA, VLÁDU, POLITIKY, POLITIČKY, NA KOPYTECH. 
V České republice nejen že ta Nezabavitelná částka
JE MNOHDY K NEPŘEŽITÍ, 
Ále Česká média, televize, rádia, Lidé v nich TO MAJÍ NA HÁKU. JE JIM TO BUŘT. 
Opékají si své špekáčky, Rádoby prý že i Skautský Skautsky nejednou, 
A Z NÁRODA, Z LIDU ČR STÁVÁ SE, POSTUPNĚ,.. STAL..VE ZNAČNÉ Míře JIŽ SE, JEDEN VELKEJ SPÁLENEJ (EXEKUTORSKO posSTB KGB SVOLOČ FAŠISMEM SI Tím) JEN na kousky rozdrobenej
,,BUŘT". 

TOŽ.. HOMO SAPIENS.. 
vůči sobě navzájem, 
TAKHLE !!! NE !!! 
BEZTRESTNĚ RUKOU STVOŘITELE~V **Mojí** jednotě s Ním. 

!!! TAKHLE NE !!! 
Česká televize, Lidi v ní, 
ŠLA v minulosti asi tak před 15 lety ve svém fašismu vůči Mně až tak daleko, že z opomenuté platby televizních poplatků asi tak za 1 kalendářní měsíc ve výši cca 
70 KORUN(CZK) Mi vyrobila dluh ve výši cca 10 tisíc KORUN(CZK), a dopis o tomto jimi vyrobeném Mi dluhu Mi poslala Česká televize doporučeně nikoli Českou poštou, 
ále:,,Vězeňskou službou ČR"
Nevěříte? 
Taky bych tomu asi neuměl uvěřit, když by Mi tohle někdo vyprávěl. LEČ, STALO SE. TENHLE PŘÍBĚH JE PRAVDA. Normálně Vězeňská služba ČR v roli poslíčka České televize netrestaným na svobodě občanům, jen proto aby je zastrašili. 
A pro tohle všechno tvrdím, že NEJVĚTŠÍ NOVODOBOU SVOLOČ FAŠISTICKOU, NAJDEŠ, DLE BODU 1 TOHOTO PŘÍSPĚVKU, VE STRUKTUŘE MOLOCHU, ZVANÝ: ČESKÁ TELEVIZE.. SPOLU S EXEKUTORSKO VYMAHAČSKÝM LOBBY, NA KTERÉM PARTICIPUJE MIMO JINÉ STRUKTURA České pošty spolu s Dino, jimž prý šéfuje ministr vnitra, tedy v současnosti Jan Hamáček. A ještě, jak jsem si všiml, namátkovou kontrolou, MAJÍ TU DRZOST V NÁVAZNOSTI NA TENHLE MŮJ PŘÍSPĚVEK SI S VYSMÍVAČNÝM TÓNEM MODERÁTORKY A ČT24 ODVYSÍLAT, ŽE ZÁZRAČNÝ 

JE KAŽDÝ Z NÁS.. NO, "PAKA FAŠISTICKÁ"

..ŽEL: 

,,NENÍ."

A JESTLI JE ÚČELEM VAŠEHO VYSÍLÁNÍ VE STYLU ,,FAŠO JESUS REBELING PERFORMANCE", ABY SE MI Z VÁS, Z ČT, Z ČT24 DĚLALO NEVOLNO OD ŽALUDKU, PAK STYL TEN SPLNIL SI ÚČEL JIŽ SVŮJ. 
Ovšem.. Český rozhlas a spol mívá, mívají, vnitřně takové zhýřilosti do éteru Rádoby ničíc nesympatické jim jedince, ve stylu i svorně: 
,,Jesus rebelling performance", ŽE MI nezbývá, nežli je řadit na roveň si v oblasti praktikování FAŠISMU, tedy, coby FAŠISTY, FAŠISTKY
na N'tou..zde uvedenými. 

2. Exekutoři, exekutorky, Insolvenční prý že: ,,správci", a obdobní jim vymáhači, ZLATOKOPI na FAŠISTICKÝCH obětech fašistické ustanovené České legislativy, ve zlatokopectví si svém tom horším jak SUPÍm, kde SUPI CUPUJÍ MRŠINY JIMI SE ŽIVÍC, přičemž TITO zmínění ČEŠI, ČEŠKY CUPUJÍ SVÉ BLIŽNÍ V NEHORÁZNU SVÉM FAŠISTICKÉM S NÁTUROU SVOU ZA ŽIVA I AŽ DO SKONU nejednou. HAJZLI. 
(NezkoušejTE na Mne argumenty typu: že dluhy se mají platit..pokud do tohoto principu není Lidem dána reálná vždy možnost při tom důstojného života, tedy i možnost splácet dluh, dluhy. ) 

3. VYJMA vůči Lidu korektních PIRÁTŮ:
Česká parlamentní, senátní, vládní, celá politická garnitura včetně Miloše Zemana, jsoucí personálně I Duchem politických stran svým takovým v České republice po více jak čtvrtstoletí, VČETNĚ SOUDOBÉHO HNUTÍ BABIŠOVA.. TEDY TOMU, CO SI ŘÍKÁ OKULTISTICKO FAŠISTICKO MANIPULAČNĚ prý že Ano, kteréžto tyto subjekty politických stran, hnutí, s Lidmi v nich FAŠISMUS TEN USTANOVILI, SPOLU USTANOVILI, A SVORNĚ JEJ OPEČOVÁVAJÍ VČETNĚ A POD VEDENÍM BABIŠINCE, ANDREJE BABIŠE, FAŠISTY KGB STBáckýho na N'Tou, DODNES. Přičemž Andrej Babiš si hraje při tom VŠEM na neviňátko které neumí do pěti počítat. 

4. Fašismus mezi Lidmi dávaný si jimi navzájem, mentalita ta, nemálo rozšířená. 

5. 50% Stylle Lásky/50% Fašismu si mezilidských předávaný způsob komunikace v ČR, jakýsi zvyk ten, možná vyvěrající z oblíbenosti života s Rádoby trápení druhých, z oblíbenosti i jakéhosi druhů fašismu života se zneužíváním i sarkasmu, a podobně, kde každý chce vítězit nad druhým, nad druhou.. 

6. Hnutí poměrně rozsáhlé, byť skrývanými, ale i nepokrytě, metodami, kterému jsem dal název:
,,Hnutí JESUS Rebeling performance", jenž ( jak jsem zaznamenal, fašisticko skrytými Rádoby psycho metodami i Rádoby jejich SABOTÉRSTVÍM Mne po různu i v Mém osobním životě co do vztahů) , punktují zejména Lidé z Českých médií, z Českého rozhlasu, z České televize a jejich různí přisluhovači.., Čeští správci Českých některých  sítí, správci českého prostředí youtu.be,  někteří pro fašističtí Čeští i tak politici, političky, správci někteří SABOTÉRSKY Mi Českého prostředí zdejšího Mého blogu (Blogger od Google) . 

Jen KRETÉNI NA N'tou 
mohou mít tendenci Moje řádky, zdejší, tyto, například, přetranformovávat si například na ,,citové vydírání". HOVADA I FAŠISTICKÁ s AŽ RÁDOBY SI BESTIÁLNÍ BEZCITNOSTÍ. 

TELEVIZE BARRANDOV Jaromíra Soukupa? = ZÁŠKODNICKO PODVRATNÝ STYL RÁDOBY UPLATŇOVÁNÍ I POLITICKO MEDIÁLNÍHO, POZDĚJI POLITICKÉHO VLIVU, DLOUHODOBÉ STRATEGIE Novodo JAKUZÍ Toť.. SPOLEČENSTVÍ JEDNÉ Číny ,,CHINA INVESTMENT" V ČESKÉ REPUBLICE, SRDCÍ EVROPY, SVĚTA.

Závěrem:
JAK chcete, Lidé, s TÍMHLE ,,VŠÍM"
dál existovat?? Žít?? Přežít?? Přežít i svou, Homo Sapiens, 
předčasnou smrt ?? Vyhynutí ?? 

Lidé se snaží jít CESTOU vnější, nekoukaje na potřeby své, svých bližních, PÉČE je pro Lidi pojem až někde na konci.. na koncích. ALE TO JE PRÁVĚ CHYBA. 

PÉČE
O VŠE
musí být PRIORITA.
Tak se dá dosáhnout, i dlouhodobě udržitelně
PROSPERITY. 
Důležitá JE při tom STABILITA, i v zákonech. 
Neměnit je co chvíli, co pětiletkou, půlročně..a podobně ty dobré, sazby a podmínky & DPH, a jiné.. 
Úplně NEJDŮLEŽITĚJŠÍ aby to mohlo vůbec dlouhodobě UDRŽITELNĚ FUNGOVAT JE, POSTAVIT TO NA OBECNÉ GRAMOTNOTNOSTI, ZNALOSTI, TEDY VZDĚLÁNÍ až I třeba výukově drilově, ZEJMÉNA DOKUMENTU
,,VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN", 
Občanského a trestního zákoníku, Zákona Živnostenského, Zákona o účetnictví.. Znalosti legislativy a praxe v oblasti SOCIÁLNÍ.. TEDY TOTO OBČANSKÉ PRÁVNÍ MINIMUM. 
V současnosti TO BÝVÁ TAK, ŽE 
,, Z LIDU VZEŠLÍ"
ANI Parlamentní, ani vládní politici, političky, ani Miloš Zeman 

NEMÍVAJÍ TUTO GRAMOTNOST
A USTANOVUJÍ PŘI TOM ZÁKONY, LEGISLATIVU, JSOU VE VLÁDĚ, 
V PARLAMENTU, V SENÁTU, V OFICIÁLNÍM ÚŘADĚ PREZIDENTA ČR. 
NO JAK TO TADY MŮŽE VYPADAT ??!! 
V Srdci Evropy, Světa.. tom ??!! 
Negramotnost tu, z ní vyvěrající NESCHOPNOST SVOU, MASKUJÍ TOTO Politici, političky FAŠISMEM, PostSTB KGB stylem, a podobně, ve snaze tak i Rádoby DĚLAJÍC různě  z ostatních, LIDU, blbce. 

~~~