Stránky

Stránky

Stránky

čtvrtek 3. prosince 2020

VEŘEJNÁ VÝZVA VLÁDĚ ČR: Česká FAŠISTICKÁ VŮČI LIDU.. prý že ,,vládo" :


Vyzývám Vás:

zejména Andreji Babiši, 
Marie Benešová, 

také nyní
Jane Blatný

!!! UKONČETE PROVOZOVÁNÍ FAŠISMU
Z VAŠÍ STRANY VŮČI ČESKÉMU OBYVATELSTVU !!! 
Viz info: 

NA blogu 
JASNĚ píšu o tom, že rozvolňování opatření proti Covid 19 při počtu denního nárůstu nově zjištěných pozitivně testovaných osob vyšším, jak 600 OSOB V ČR ZA 1 DEN, TEDY DENNĚ

(čti: šestset OSOB, !!! tedy NIKOLI 4500 OSOB  JAKO JE TOMU NYNÍ AKTUÁLNĚ DNES ZA VČEREJŠEK A KAŽDODENNĚ VÍCE JAK 600 !!! ) 

v celé ČR JE HAZARD 
S LIDSKÝM ZDRAVÍM OBYVATELSTVA, SE ŽIVOTY LIDÍ !! 

CO JSTE TO ZA HOVADA, ZA SVOLOČ, FAŠISTICKOU, KTERÁ POTŘEBUJE NEUSTÁLOU ANTIFAŠISTICKOU POZORNOST ??!! PO CELÉ FUNKČNÍ OBDOBÍ, KAŽDODENNĚ??!! KTERÁ NEUSTÁLE DOKONÁVÁ DÍLO ZKÁZY NA LIDSKÝCH OSUDECH, NA LIDSKÉM ZDRAVÍ OBYVATELSTVA, NA ŽIVOTECH ČESKÉHO LIDU ??!! LEGISLATIVOU FAŠISTICKOU, FAŠISTICKY, 
EKONOMICKO SOCIÁLNĚ INTENZIVNĚ FAŠISTICKY RUJNUJÍC ČESKÝ LID, POTAŽMO ČESKOU REPUBLIKU, ČESKO ??!! 

Udržování, vydržování si..
FAŠISTICKY PROHNILE ZVRHLE
,,průměru" 
.. takto denního přírůstku počtu mrtvých na Covid 19 v počtu 100-200 OSOB.. A DOKONCE SNAD I S CELOROČNÍM TAKOVÝM TICHÝM PLÀNOVÁNÍM V ČR když to jde Lépe, mnohem Lépe.. tedy max NA JEDNOTKY, nikoli na desítky, na stovky.. s počtem obyvatel ČR (kteří umírají postupně útrpně pod tíhou FAŠISMU VAŠEHO) 
( I dle odborného stanoviska na tento průměr pana Kubka prezidenta Lékařské komory ČR ) 
Stran vlády, vládních opatření proti Covid 19..
!!! JE!!!, 
A TO PRAVÍM JÁ: 

!!! FAŠISMUS !!! 
!!! NA Ntou!!! 

!!! Jane Blatný.. 
!!! TOHLE NEOKECÁŠ !!!
Ani stylem:..,,,mám obavu"
a svalovat vinu na Lidi.
A pokud bys to chtěl okecat, pak musíš vše důkladně v číslech, i s videozáznamy těch, které obviňuješ už předem (kdy se tak alibisticky Rádoby vyviňuješ..) Lidi z porušování Tvých nařízení. Až o Vánocích naroste počet denní nakažených zase, a později, spolu s počtem mrtvých, kdy Lidé namísto Vánoční pohody, a na Nový rok, budou řešit pohřby, jako ostatně řeší ve stovce denně, můžou za to vše, od září 2020 i doposud ,,děkovat, poděkovat".. současné České prý že ,,vládě".. FAŠISTICKÉ. 


~~

~~~