Co se zde dozvíte ?

( "STVOŘITELE", "RÁJE"..v Nebi, i na Zemi )
~~~

,, A víra Tvá ve: Mne, nezlomná, neutuchající, Tě spasila.

Na Zemi, i v Nebi.

Ten, ta, ti, kdož se mnou jde, jdou, dobře konají.. pro bližní, pro svět, pro planetu, pro Kosmos, v Lásce STVOŘITELE.

Ta, ten, ti, kdož jdou proti.. ŽIVOTU, ZDRAVÍ, svým bližním i vzdálenějším na Zemi, tedy proti Lásce Stvořitele jim darované, si kovou do rakve i, předčasně, hřebíky.. i nejednou vůkol Lidem, Homo sapiens.. smrti, tím i Duši své otevírají na místo Cesty Ráje,.. cestu do pekel".. pravil.. říká, říkává.

A lze přistoupit i na přísloví, že:

,,Víra bez vědy může být slepou,
a věda bez víry bývá chromou".
Ovšem: I víra nejednou bývá Ježíšem na úrovni biologicky duchovně i kvantových, duchovně kvantových procesů, i vědou. Což ovšem věda nevidí nejednou. "

A pravdu má. Ježíš.

~~~
***
(12. Listopadu 2019): No, politické strany České republiky ( ODS, TOP 09, ČSSD, KDU ČSL, SPD, STAN, Hnutí (NE!) Babišovo), KSČM,.. jich poslanci, poslankyně, senátorky, senátoři, Klausi, Miloši Zemane, Andreji Babiši..
..
.. ,,Víte, co je humanita? "
**
,,No, NEPOTĚŠILI JSTE MNE, ANI JÁ VÁS ZDE NEPOTĚŠÍM" : Finance, ekonomika.. (v otázce, a v odpovědi)....též: ,,ŽIVOT".
**
(15.11.2019): Společně jste v České republice, v čele s Václavem Klausem starším a s Milošem Zemanem spoluustanovili legislativu fašistickou, tedy politiku fašistickou, vůči vlastnímu obyvatelstvu, vůči vlastnímu, Českému, národu. V domělé moci své, servilně i bez_Lidskoprávním režimům ve stylu politiky prodejné jim i snad děvky. Toto provozujete, Česká vládo, poslanci, senátoři, co jste zde zavedli ( bez Pirátů, kteří u toho všeho jediní z Vás, politická garnituro současná, nebyli) doposud. Hnutí Babišovo, s Andrejem Babišem, je pouze jakýmsi Vaším zrcadlem, se zesilovačem, který Vám, ,,sametová" a i postsametová česká politická garnituro, Kosmos celkem i logicky poslal, jednak abyste se viděli, každodenně, v tomto zrcadle, a poslal Vás z kola ven, do opozice.
Český národ může začít ,,vzkvétat" až teprve tehdy, až bude ukončen fašismus zde uvedený, způsobem, který zde na blogu taktéž prezentuji.
Pokud ovšem, do té doby Český národ ( postižení fašismem tím, jeho blízcí.. rodina..
zcela, či většinově, či i jinak, nevymře.
**
**
( Můj vzkaz provozovatelům centra ,,Aktip", kteří si podvodně hráli na Léčitele, oblbujíc klientelu řečmi o tom, že: ,,rakovinu je možno vykadit".. Toto Vaše tvrzení je ostudnou špínou, a v žádném případě nikomu NEdoporučuji, aby se stal Vaším klientem, či klientkou. Možná byste měli navštívit psychiatra.
Příčiny vzniku rakoviny, i o prevenci, která může být po poradě s lékaři i souběžnou podpůrnou metodou při oficiální léčbě, mimo jiné, popisuji, i v souladu s dlouholetými výzkumy, a názory MUDr. Karla Erbena, na mém blogu: www.ForHealthOne.blogspot.com .
To, co předvedli aktéři centra Aktip není humanita, ale je to nechutné zneužívání důvěry nemocných, chytajících se i stébla trávy, naděje. Kterou jste jim, Aktipoví, po svém, v daném čase, i vzali. )
**
Eutanázie ?? Dnes jsem si přečetl, že EU by ji chtělo legalizovat, asi po vzoru Švýcarska, kde si ji Lid nejspíš odsouhlasil v referendu, což se v ČR nestalo.
Uvědomte si, že po její legalizaci jí pak bude někdo muset vykonávat. Kdo se hlásí ?? A před její legalizací musí proběhnout informovanost obyvatelstva, jak se bude provádět, jakou i chemikálií, a jaké při tom člověk má pocity, bolesti.. Ono to není jen tak.. ta.. Eutanázie, nejde jen o slovo, ale o vědomé ukončování života druhému člověku, který se ještě chvíli před tím mohl například cítit v daný okamžik šťastný, že Vás, vykonavateli smrti, vidí, že zrovna ještě se nadechl, nadechla.. vydechl.. vydechla, se vzpomínkou třeba i, na Lásku svou, na Lásky své, na rodinu, na děti, na jejich dětství, na dětství své..
**
LID JE STÁT. Nikoli hrstka (ať už malá, či větší) pro fašisticko politrucky smýšlejících, vůči Lidu, demagogických rádoby politických, tupých, blbců. Na to, představitelé České vlády, poslanci, senátoři, NIKDY ve své funkci, politické, státní, ..taktéž příslušníci ozbrojených sborů policie, armády, před Bohem, NEZAPOMÍNEJTE. Rodina je makrokosmem, též základní jednotkou národa, státu. Jakékoli manýry vlády, Likvidovat, rozdělovat, slabší, či i nejslabší z nás, třeba i ekonomicky slabší, nejslabší, JSOU TAKOVÉ MANÝRY PROJEVEM POLITIKY FAŠISMU vůči vlastnímu, v našem případě vůči Českému Lidu..viz moje podrobné, doložitelné, informace v textech níže.
*
(8.11.2019): Můj veřejný vzkaz pro: Českou společnost, také pro Milionchvilek.cz: Chcete demisi Andreje Babiše, s tím lze jen souhlasit, avšak, nezapomínejte na to, že jakmile šedo mafián Andrej Babiš se svým mafijním ,,klanem-hnutím" (coby pardálí profašisticko politrucká i kurtizánská protiváha bývalé vládní politické garnituře, též klanové, která je dnes v opozici, jako TOP 09, STAN, ODS, ČSSD, KDU ČSL, jenž zde v ČR zavedli fašismus vůči Českému Lidu, o kterém píši níže v mých textech) opustí politckou scénu, bude zas na koni mafie fašistická Lidu v závorce uvedených politckých stran, která zde zavedla jej, uvedený Lidu Českému FAŠISMUS, o kterém píši, tedy legislativně faktickou LIKVIDACI slabších jedinců, nyní aktuálně v počtu reálném cca necelý 1 milion občanů České republiky v exekuci, kde počet exekucí se meziročně navyšuje stále o statisíce ( a to i když média profašisticky kulantně informují o tom, že číslo, o které se exekuce meziročně navyšují, klesá).
Ideálním řešením politické smrtonosné Českému Lidu současné krize, je dosažení odstoupení Miloše Zemana z oficiální funkce úřadu prezidenta, jmenování nového prezidenta ČR do úřadu, rozpuštění poslanecké sněmovny, ustanovení vlády dle mých textů modrých níže, a ustanovení ŘÁDU PRÁVA, tedy i LIDSKOPRÁVNA v České republice, ukotvení principů, ustanovení, Všeobecné deklarace Lidských práv OSN v ústavě, zavedení tak PRÁVNÍHO STÁTU.
Dokud nebudou splněny má doporučení zdejší, instrukce, do té doby se Český národ ze současné smrtonosně bažinaté politicko fašisticko Mu Lidu sociální krize nedostane, nelze to do té doby očekávat, to spíše ta generace, ty generace, takto FAŠISTICKY postiženy, i útrpně, i kdesi jak potulná zvěř v bezdomovectví, a podobně..by vymřely..na což právě uvedení fašisté čekají.
Počet bezdomovců a bezdomovkyň v České republice v roce 2019 : www.MPSV.cz - údaj o počtu bezdomovců v ČR v roce 2019(údaj oficiálního webu ministerstva práce a sociálních věcí ČR k datu 9.11.2019) tedy považuji tento údaj MPSV NEdůvěryhodný, neboť v zimě 2019 byla dle odkazu dále, situace statisticky takováto: >>Václav Černý - otevřený dopis státní správě ČR k bezdomovectví 2019 (v html kódu tohoto odkazu je nejspíš překlep ,,2018")
~~Můj názor k tématu: Vzhledem k tomu, že Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky (dále zde na blogu MPSV), neustále provozuje vůči Českým občanům podvodnou politiku, jdoucí proti ŽIVOTU, je tato instituce Českému národu NEDŮVĚRYHODNOU !! Co je to za ,,existenční" minimum, dnešní, ze kterého se celý kalendářní měsíc reálně existovat NEDÁ ??! Zkuste si to..Maláčová, a spol.
Totéž platí pro tak zvané ,,Životní minimum".Totéž platí pro tak zvanou ,,Miniální mzdu", a pokud jste zrovna v podnájmu, a nemůžete sehnat přímý nájem, máte smůlu, protože na podnájemní bydlení příspěvek na bydlení dle stávajících podmínek (ke dni 10.11.2019) NEDOSTANETE.
Nezabavitelná částka exekutorem a insolvenčním správcem, opírající se o ,,životní minimum" je pro člověka, jehož se dotkne, fakticky Likvidačním vládním Mu ,,POLIBKEM SMRTI"..na rovinu, a bez příkras !!!
No, a MPSV, podvodné vůči Lidu, vyhlásilo další absurdum, a sice statistiku o počtu bezdomovců v České republice v roce 2019, kde média to okamžitě, internetová, slepě, hloupě, papouškují. Dokonce na to MPSV využilo další subjekt, výzkumný ústav práce a sociálních věcí, a to, aby došli k naprosto nekorektní statistice, která se opírá pouze, jak i tento výzkumný ústav zmiňuje na svém webu, o 250 měst a obcí ČR, kde došli k počtu bezdomovců 24000. Jenže v České republice je obcí 6 tisíc, to je 24x tolik. TEDY, pokud je pravda, že uvedený sečtený počet bezdomovců 24 tisíc se opírá o sčítání v 250 městech a obcích v ČR, pak ÚDAJ O POČTU BEZDOMOVCŮ V ČR 24 tisíc je zapotřebí znásobit 24x, a vyjde nám statistická prognóza o stávajícím počtu BEZDOMOVCŮ v ČR 576 tisíc. Protože však nejsou všechny obce ve velikosti měst okresních, dá se předpokládat, že počet bezdomovců bude sice nižší, ale že ZŮSTÁVÁ VE STATISICÍCH. Osobně tedy nechápu, jak může státní instituce, MPSV, vydávat za pravdivý údaj o počtu bezdomovců, takto důležitý údaj i pro politiku pro zdraví Lidu, který se neopírá o VŠECHNY města a obce, ale jen o jejich čtyřiadvacetinu !! a uvádět tak národ opět, jak je jejich zvykem (a v takto nebetyčně absurdní vůči zdraví Lidu, ŽIVOTU ) OMYL . No, ale, ono takovéto chování vládní koreluje s chováním pro fašistickým vůči vlastnímu Lidu, jak o tom píši na tomto blogu. Tímto pohledem je chování vlády, celkem snadno i pochopitelné. Protože pokud někdo, i nějaká skupina, klanově, praktikuje na vlastním obyvatelstvu, na místo formy správy státu, národa, stylem ,,dobrého hospodáře", raději politiku ,,fašistickou", jak je tomu aktuálně v České republice, nemůžeme ani od takovéhoto klanu, byť i vládního, parlamentního, vcelku ve výsledku ani očekávat nic lepšího..byť se místy tváří, jak tu a tam dělají něco málo dobrého, ZLO FAŠISTICKÉ MNOHONÁSOBNĚ NÁRODU, Českému Lidu, ve výsledku, PŘEVAŽUJE.No, a tak, když je například bezdomovců hodně, tak se prostě napíše, že je jich míň, málo, a nechají se pomřít..tiše..kdesi..a ono se to stane pravdou, že jich je míň, málo.. JENŽE, ABY JSTE SE NESPLETLI !! Neboť Českému národu, tedy i Vám, ,,PAPALAŠÍ fašistické, pro fašisticko i politrucké".., jak se říká, ,,tiká hrana".
*
Sledujte dále, níže, mou VÝZVU vládě České republiky, poslancům, senátorům:
**
Co se zde.. dále.. dozvíte?
A ve zdejších, souvisejících odkazech ?
..
Dozvíte se v nich:
Informace, doporučení, tipy, z Darů Nebes..,,Pro: ,,život v optimálním zdraví, důstojný všem", též pro ,,optimálně udržielný život na planetě Zemi, i Lidské civilizace".., jelikož tyto dva pojmy spolu velmi úzce, i se zdravím Matky Země, spolu s prosperitou, tou.. (jednotlivců, rodin, národů, států), souvisejí. Zdejší texty informativní, uvedené principy, jsou posvěceny Stvořitelem, universálně platné
pro všechny Lidské bytosti, vycházející ze zákonů Kosmu.
*
Případná neochota, i politiků, společnosti, jít touto cestou, by byla odrazem jejich, její.. nikoli až tak nevyzrálosti, ale hlouposti, degradující Lidství.
*
Jak prý se vyjádřil jeden anglický lékař, jménem Bach..,,Člověk musí trvale vyvíjet úsilí, aby se zbavil svých negativních sklonů, jinak mu nepomůže žádná (*ani) pilulka.
*
A já dodávám toto: Buďto Lidé, národ, národy, půjdou.. cestou DOSTATEČNÉ si ,,VZÁJEMNÉ PÉČE", dle zde uvedeného plánu, který jsem též nazval: ,,PLÁN A" Stvořitele"
( ,,Tajemství DVOJKY+TŘI BROKÁTY" )
též souběžně dle : http://www.careinfo2.blogspot.com/ ( každý(á) dle svých nejlepších možností, schopností, sil ), tím i o matku Zemi, o klima, nebo Lidstvu, nepomůže NIC. Je dobré, před Bohem, vědět za sebe, upřímně v srdci každý, každá, že udělal(a), dělá, pro věc, co a jak jen v tomto smyslu nejlépe mohl, může. Protože: ,,Líp to obvykle už ani nejde :-) "
Pro vstup do informací použij též:
~~
Česká vládně~parlamentní politická scéna čeká na změnu personální v osobě prezidenta republiky, aby ten nový, ji, spolu s poslaneckou sněmovnou České republiky, rozpustil, a ustanovil novou vládu, dle personálního uskupení viz modrý text v následujícím odstavci zde:
~~
Dlouhodobě, aktuálně, preferuji, volebně
zde uvedenou, tuto, politickou sílu stran politického uskupení(NE jinou) :
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2021, případně i dřívější.. :
**
1. Piráti ( Česká politická strana Pirátská ) pod vedením pana Ivana Bartoše.
2. Zelení ( Strana Zelených )
*
Dlouhodobě Lidu koretní Piráti nechť po zvolení, či jich ustanovení do vlády novým prezidentem po rozpuštění poslanecké sněmovny, (které shledávám pro Českou republiku naprosto nezbytné) sestaví vládu, a mají premiéra.
**
Dále navrhuji, doporučuji, aby Piráti následně po svém uvážení, dali příležitost panu Janu Hamáčkovi předsedovi ČSSD, setrvat ve funkci ministra vnitra České republiky, a minimálně do konce standartního funkčního období prezidentského úřadu Miloše Zemana, pokud v té době ještě bude prezidentem, tedy pokud neskončí v úřadu z nějakého důvodu dříve.
**
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2025 a dále, i pro další života čas:
Zelení ( Strana Zelených ), plus Piráti, zústanou li tyto dvě politické strany Lidu korektní, i vlastenecky vůči Českému národu, v tomto uskupení mají potenciál vést politiku Života. Nechť v takovém případě jsou koaličními dvěmi politickými stranami, tvořící vládu. Příležitost by měl mít, vzhledem ke svým osobně historicky, politicko vlasteneckým zásluhám i nadále, být ve vládě, pan Jan Hamáček z ČSSD, pokud o to bude stát.
**
Šanci, příležitost, účasti ve vládě by měli dostat, budou li chtít, Lidé s dobrým srdcem, Lidé DOBRÉ VŮLE, také Lidé z uskupení:
*
,,Hnutí ŽÍT BRNO",
*
,,Platforma pro sociální (dostupné) bydlení.
**
Takové jsou nyní, aktuálně, moje představy
o volebním dění v České republice.
*
To mimo jiné, pro bezpečnost v ČR, v Evropě, ve světě a její stabilitu.
*
(Tváře politických živlů, Lůza ta, která ustanovila v ČR, režim bez_Lidskoprávně novodobě nacistický (viz moje zdejší texty podrobně), opečovávajíc jej po čtvrt století doposud, včetně Miloše Zemana, MUSÍ, MUSEJÍ, TVÁŘE TY, NAVŽDY A DEFINITIVNĚ, OPUSTIT PROSTORY VLÁDY ČR a POSLANECKÉ SNĚMOVNY, úřad prezidenta Čr.)
***
Zpráva z 20.9.2019:
*
1. Miloš Zeman se svým avízem o případné ,,abolici" se zastavením trestního stíhání Andreji Babišovi, dopustil dokonání PUČE, PŘEVRATU, ze státu Česká republika v domění Lidu Českého že žije ve státě práva, tedy ze státu očekávaně Lidem Českým, právního, na zřízení územní České AUTOKRACIE mocenské zvůle Miloše Zemana kooperativně s ekonomicko politickou, i pro politrucko, novodobě, i. Jakuzní, mafií. Tím se Miloš Zeman, ( nyní v oficiálně omylem, s podvodem na Českém Lidu, zvolení) ve funkci prezidenta České republiky, dopustil VELEZRADY. Měl by, proto, být ,,uvolněn" z postu prezidenta ČR, a souzen pro velezradu.
!! Česká republika si nemůže dovolit mít ve vrcholných funkcích politických, zastoupení personální výše uvedené mafie, ani s ní jakkoli kooperovat !!
*
~~
*
**
!!! VÝZVA VLÁDĚ ČESKÉ REPUBLIKY, POSLANCŮM, SENÁTORŮM !!! :
( 6.11.2019 ): Vyzývám tímto veřejně vládu České republiky, poslance, senátory, aby NEPRODLENĚ ukončili FAŠISMUS praktikovaný na Českém Lidu, na značné skupině českého obyvatelstva, tedy aby navýšili neprodleně tak zvanou nezabavitelnou částku exekutorem i insolvenčním správcem ze současného systému jejich výší dlužníkům K NEPŘEŽITÍ DŮSTOJNÉMU, i FAKTICKÉMU na jejich výši k PŘEŽITÍ, DŮSTOJNÉMU, hodného Lidské bytosti, a to přesně podle mých instrukcí v textu zdejším níže, tedy bezvýhradně plošně na částku 39 000,- korun českých ( třicet devět tisíc ) s každoroční valorizací, neboť pokud dlužník, dlužnice, jinou garsoniéru k bydlení nesehnali, má ten, ta, právo bydlet i v té garsonieře, s nájmem nejvyšším v místě obvyklém, není možné jej, ponechat na pospas bez přístřeší, když ceny nájmů bytů vyrostly do takovýchto částek.. i dle ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN ( V opačném případě má Český Lid právo hájit své právo NA ŽIVOT, NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, dostupnými prostředky odbojovou aktivitou~aktivitami, rovněž dle ustanovení výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu, který Česká republika podepsala ( a to i když by jej bývala nepodepsala) !! Oslovuji v rámci této mojí výzvy bezpečnostní instituce státu ČR, BUĎTE a ZŮSTÁVEJTE NA STRANĚ LIDU, nikoli na straně profašisticko politruckých ku Lidu, z řad politiků, psychopatů. ( v rámci výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu)!! , V tomto případě jde o holé PRÁVO NA ŽIVOT, NA OCHRANU ZDRAVÍ, ŽIVOTA ( v souvislostech ) na na důstojný ŽIVOT, hodný Lidské bytosti !! A chcete li si kdo případně moje řádky vykládat po svém, jinak, je to Váš problém, nikoli můj, nikoli Lidu.
~ ~ ~
Choose your language :

úterý 30. března 2021

Můj VZKAZ Ruskému a Běloruskému Lidu:

ABY JSTE SVŮJ BOJ.. 

ZA SVOBODU, DEMOKRACII, LIDSKOPRÁVNÍ STÁT, LIDSKOU DŮSTOJNOST, SPRAVEDLNOST, 
ZA OSVOBOZENÍ.. I VČAS, SVÝCH BLIŽNÍCH NESPRAVEDLIVĚ FAŠISTICKY UVĚZNĚNÝCH..

VYHRÁLI,

 BOJUJTE SMYSLUPLNiĚ,

A

DOSTATEČNĚ,

TŘEBA I ODBOJEM
DLE Všeobecné deklarace Lidských práv OSN. 

AŽ DO KONCE,
DÓ VÝHRY TÉ, 
VAŠEHO VÍTĚZSTVÍ. 


**JESUS**KRISTUS**