Stránky

Stránky

Stránky

pondělí 24. června 2019

,,Když modelky pláčou.."


Včera, to neděle byla, 
jsem po cestě z demonstrace v Praze na Letné
potkal více Duší, modlících se za uzdravení jim a Lidu srdíčka. 

A tak, vznikla zas, jedna, v odkaze zdejším, básnička ( nejen však básnička ) 
pro možnost uzdravení jim, i Lidu, srdcí, srdíčka :


..s díky i..spolku ,,Milion chvilek. cz",  za to, že JSOU :-). 
(.. a doplňuj.. nejen tomuto spoku, ale i všem vládám na Zemi, informačně: Je naprosto nezbytné, nemají li mít Vaše, tedy spolku www.milionchvilek.cz, i vlád světa, aktivity.. i ty ekologické.. výsledek, výsledky, BEZKONCEPČNĚ NEPRODUKTIVNĚ VYŠUMĚLÉ, což je v ČR, i v bývalé ČSR, ČSSR, ale i jinde ve světě v podstatě.. velmi i bídnou podstatou.. a standardem, normou, kde stát v podstatě funguje bezmyšlenkovitě stylem hňupů rádoby politicky, 
( nikoli však například Švýcarsko ) 
abyste Lidu, obcím, při komunikaci dali, dávali, TRVALE jasný signál, informační, o tom, že je NEZBYTNÉ hovořit, a všude, a ve všech pádech, skloňovat, jak po písmenkách, tak nahlas, i výukově, dokument Všeobecná deklarace Lidských práv OSN. 
TOTO JE, PROČ SE DNES DEMONSTRUJE. 
POKUD BYSTE TUTO SKUTEČNOST NEZAHRNULI DO SVÉ ARGUMENTACE, KOMUNIKACE, PAK BY VAŠE ÚSILÍ V ČASE SKONČILO TAK, JAKO UŽ MNOHÁ PODOBNÁ ENERGIE, BEZESMYSLNĚ. 
PATUJTE, PROTO, POKUD CHCETE, ABY VAŠE ÚSILÍ MĚLO SMYSL, A VÝSLEDEK POZITIVNÍ S PŘESAHEM I PŘÍŠTÍM GENERACÍM, NEJEN V ČR, ALE I V CELÉ EU, VE SVĚTĚ,.. I VLÁDY SVĚTA.. NA TATO ZDEJŠÍ MÁ, MODRÁ, SLOVA. MŮŽETE SE TAK ZAPSAT DO DĚJIN, JAKO TI, KDOŽ JE PŘEPSALI SMĚREM PRO ŽIVOT, A NEBO UPADNOUT V ZAPOMĚNÍ MEZI BEZKONCEPČNÍMI POKUSY O ,,COSI" HISTORIE. 
( NECHTĚJTE BÝT MOUDŘEJŠÍ, NEŽLI ,,DAR BOŽÍ LIDSKÉ CIVILIZACI: ROZŠÍŘENÉ DESATERO JEŽÍŠOVO.. : ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN", ve jménu co nejlepší i ,,KVALITY PRO ŽIVOT".. viz www.BrightCourseInfo.blogspot.com, byť i jen tím, že se prostě, tak, jako celá historická politická garnitura, tomuto tématu, budete tiše vyhýbat, či i politice i když ji v podstatě děláte, pokud Vám to situace, zdraví, umožňuje. A pokud ji děláte, tu politiku, je zapotřebí, dělat ji smyslně, nikoli výsledově v čase bezesmyslně.. to by byla velká škoda, i historicky, i energie Vaší ) . 
Někdo může namítnout, že jde jen o můj pohled na věc, že každý to může vidět, svobodně, a také vidí, jinak. 
S tím lze do určité míry i souhlasit, asi tak jako u adepta na život občanský, který se chystá jej žít i na silnici za volantem auta, který ještě nemá řidičský průkaz. 
Jakmile ale získá řidičský průkaz, jeho, či její.. mozek si na silnici obvykle nedovolí vidět svět jinak, nežli vyhláškou platnou pro držení řidičského oprávnění.. a pokud si to snad kdy, třeba i omylem, dovolí, a nedodrží daný ten který předpis z ní, z vyhlášky té, obvykle i umírají či mají újmu na zdraví, Lidé, jsouc postiženy jejich osudy, ať už dočasně, či trvale.. v lepším případě dostanou pokutu. 
No, a stejné je to s přístupem k rozšířenému Ježíšovu desateru, vodičáku: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN, bez kterého se politika kteréhokoli státu NEmůže obejít, má li fungovat, má li Lid BÝT.. důstojně BÝT".. 
a bez kolizí si fungovat, BÝT. 
Bez tohoto se už NEmůže v politice, směrem k lepšímu, pohnout, a také NEpohne, pozitivně, NIC. 
Proč ? Protože Stvořitel si to tak přeje mít. 

Jistě, jde o můj pohled na věc. O můj názor. 
A za tímto mým názorem, stejně jako za celým svým textem zdejších článků a linků, si stojím. 
   Jiří. 

~~

Můj vzkaz Andreji Babišovi :

Slyšel jsem dnes v radiu Vaše vyjádření k demonstracím, které zní foneticky až snad jako hlásek neviňátka.. 
Tak tedy.. Babiši: Nezkoušejte z národa Českého dělat blbce. Lidé jsou inteligentní bytosti, a pokud jsou takto v ulicích, mají k tomu pádný důvod, a můžete si do mikrofonu říkat, i třeba mystifikačními tóny o neviňátku do mikrofonu medií, co chcete. 
Za mne: ,,Pobalte si švestky, ať Vás.. a spol. v politice české už nevidíme". 
Proč, víte. Popisuji zde celkem podrobně, neuspokojivý stav, nepřijatelně, politiky v České republice. Vy tu nejste pán. 
Pánem je zde LID. Občan, ten, který Vás i většinově NEvolil. 

Tak to chtěl i T. G. Masaryk, tak to je, a tak to zůstane. 

~~

Můj vzkaz Petru Pithartovi:

K Vaší obavě o přeměně demokracie liberární na volební.. : Žasnu nad tím, jaké obraty umíte vymyslet.. Byl jste to Vy, kdož zde spackal postsametově celou politiku, sociálně tím, že jste z Lidskoprávního dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN i v ústavě, i v politice tím, udělal chromého mrzáka počeštěle, bezdomovce. 
Tak nás prosím, ušetřete už svých rádoby mouder. 
UŽ OPRAVDU STAČILO. 

~~

Můj vzkaz Českému Lidu, 
na slova Miloše Zemana, i jemu :

Neznamená, že prezident, který za své politické i předchozí působnosti zavedl, spoluzavedl, v zemi legislativu, zákony, ekonomicko sociálního, novodobého tak, nacismu (viz moje články a odkazy zdejší), navíc s historií klubu i prý prognostiků, jaksi komunisticko souznících, i pro stbácky, jak jsem slyšel v médiích, kádrů, s příklonem soudobým trvale aktuálně k bezLidskoprávním režimům Ruska, Číny, tím i KLDR, Saúdské arábie a celého bezlidskoprávního světa vedoucí i terorismus, tedy k režimům politik zákeřných vůči i životu, svobodě, demokracii, Lidským právům, tedy prezident, který se takto velezrádně, podle mého názoru, projevuje vůči Českému Lidu po celou dobu, co je ve vládně parlamentní politice a v prezidentském úřadu obzvláště nepokrytě, ostudně si toto provozujíc uprostřed Evropské unie, uprostřed Evropy, tedy neznamená, když tento muž říká, že vláda v čele s ním a s trestně stíhaným premiérem soudy potvrzeným aktivním agentem komunistické STB, vydrží do řádných voleb, že těmi volbami nebudou volby předčasné, a to třeba i opakovaně. Neznamená, že pokud takový muž cokoli říká, že jde o slova důvěryhodná ( stejně, jako slova Andreje Babiše, a Lidí, obdobně.. i jim dvěma se podobně projevujících.. tedy podle mne osob NEdůvěryhodných ) . 
~

(,,Miloši Zemane, Vaše rádoby manipulativní potemnělá magie slovní vůči Lidu, rádoby i nízko emočně podprahově chtíc působit, již NEní ani za mák  pozoru.. pozornosti.. hodna. Leda tak preventivně, v zájmu: bezpečnosti Lidu, hodnot Lidství, bezpečnosti vlasti.. To jsme to, národ, dopracovali, s Vámi, a spol.") 

Miloš Zeman na základě svých projevů, a s ohledem na vše zde zmíněné, je pro mne osobou NEdůvěryhodnou, a žádám jeho abdikaci z postu prezidenta České republiky, snad by v sobě mohl nalézt alespoň tento kousek soudnosti. 
Pokud tak neučiní, žádám, aby se zodpovídal nezávislému soudu pro velezradu. 

~~
No, a k rozhovoru Českého rozhlasu plus s panem Volným z hnutí (NE) Babišova versus s panem Michálkem z Pirátské strany ze dne 27.6.2019 :

Tihle Lidé z hnutí Babišova, včetně Andeje Babiše, i ti, všichni, i historicky, kdož zde provozují novodobý nacismus, o kterém zde i v lincích podrobně, i v číslech píši, budou historicky, s ohledem na vývoj minulosti, i současnosti, v budoucnosti zařazeni v kronikách mezi řady ,,šmejdů",  s rétorikou jejich obdobnou té politrucké, typu pana Grebeníčka, či Filipa z KSČM, typu i školených politrucky politruků za éry KSČ.. 

Paní poslankyně Válková z hnutí šmejdského Babišova, si jen kecá politrucky kravatu. Je hanebné, že tyto osoby šmejdských politických stran, postsametových ( vyjma Pirátů ) se nachází v politice, placeni z peněz daňových poplatníků. 

Sociální demokraté? :
To, co zde dnes vidíme, včetně exekucí, je především výsledek jejich bytí v politice. 
Tak ať si, prosím, také nekecají šmejdsky kravatu. 

Můj vzkaz všem těmto ,,šmejdům" politruckým:
,,Odtáhněte do háje zelenýho, zůstaňte si tam, už se nevracejte. Neunavujte Český národ, svět, svou politruckou, nedůvěryhodnou, v podobenství nacisticko komunistické rétorice, rétorikou tou. 
A věřte mi, že na má slova dojde, že z politiky České odtáhnete. 

~~

Můj vzkaz médiím, rozhlasovým, televizním, internetovým, tištěným :

Bez toho, aby se dokument, 
,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN"
název jeho, i jeho ustanovení, v souvislostech reality života, nahlas, tedy zvukově, 
rétoricky, v České republice, probíral v mnoha diskuzích denních, i večerních, tím i v politice, mezi Lidmi, 
se zdejší situace v zemi, v České republice
nejenže NEZMĚNÍ k lepšímu, 
ale situace se velmi pravděpodobně velmi zhorší, směrem novodobého nacismu, a až to Lidem, i Vám, pak dojde, bude už jen zbořená poušť, a oči pro pláč. Píši o těchto věcech už 7 let.. a nic. To jste tak zaslepení ? Nebo tak masochisticky navyklí na grázly v politice, jako tenkrát, když Lidé říše bezmyšlenkovitě tupě následovali ,,vůdce" ? 
Čekáte na tu zbořenou poušť ? 
Je li to tak, tak se jí dočkáte, a všichni Lidé zdejší, i Evropy i ve světě. 

Nastal čas nestydět se vyslovovat název:
,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN". 
A to jak v České republice, tak v celé EU, i ve světě. 

Máte Lidé na vybranou:

1) Život s dokumentem Všeobecná deklarace Lidských práv OSN

nebo

2) umírání stylem zbořené pouště, Lidské civilizace

A toto je tečka za mým informačním úsilím. 
Svou odpovědnost, informační, jsem si před Lidem, před Vámi, splnil.. od teď je tudíž tato odpovědnost na Vás. Neboť kde nic není ( smysluplnost ) , ani smrt nebere, tedy.. kromě života. 

~~



Motto: 

,,Umí být, bývá, JE na světě
upřímného Míru
v Duši, 
potažmo umí tak být na celé planetě."


~~~