Stránky

Stránky

Stránky

sobota 22. června 2019

Stát a květina.. aneb, i : ,,princip vyživování".. i kvality vyživování.. ¦ čtěte také například.. viz odkaz níže: Člověk a květina :

*
*
*
Jak by mohl autonomní územní celek existovat, být, prosperitou, tedy prosperovat, jeho Lid, národ, vzkvétat, když výživa jeho kořenů, tedy zdola, je postavena, i legislativně, na základu stylle ,,vybírání popelnic, a vůkol, po vzoru krys" ? V České republice ? Česká republika ? Česko ?
*
*
Nauka I Ting hovoří v jednom ze svých hexagramů o vyživování, jakožto jednoho z nejzákladnějších principů:
1) pro život..
nebo také
2) pro smrt..
člověk, Lidé, Lidstvo,.. mají na vybranou.
*
Žel vídám, že Lidé častokrát, volí (nejen sobě navzájem si, ale i Matce Zemi ) variantu číslo dvě:
sobectví, rádoby ponižování druhého, porobování, zotročování..
nekvalitní stravování.. to je cesta předčasného uvadání..květin..i Lidí. *
*
Proto tvrdím, a za tím názorem si stojím, že současný model domnělé ekonomie, domnělého blahobytu, navíc například v České republice s průvodním ekonomicko sociálním novodobým nacismem.. potažmo i světu, ve světě.. je, jsou.. cestou životu na planetě Zemi, Lidské civilizace NEudržitelnou. Pokud Lidstvo nezměnilo by kurs na stylle dle textů na: www.BrightCourseInfo.blogspot.com a v tamních všech odkazech a pododkazech, zapříčiní, mimo jiné, v NEdaleké budoucnosti ( cca do 12ti let ) start nezastavitelných řetězových klimatických událostí (nejen však), které tuto sféru, jedů jdoucích proti životu, tuhle energii, smetou z prostoru Kosmu.
*
*
Lidé, Lidstvo,.. mají.. stále ještě.. dnes.. na vybranou.. ( ad1, či ad2 ).
*
Člověk pochází svým původem z jednobuněčné řasy. Měl by se podle to také i chovat. Nechce li si zapříčinit, zapříčiňovat, i vůkol, v životě svém, i po něm bližním, i si, zbytečně utrpení. Či Lidské civilizace předčasného jejího vyhynutí.
*
*
dále:
*
Kvalita péče o Lid, avizovaná, spolkem ,,Milionchvilek.cz" při demonstraci na v Praze na Letné dne 23.6.2019 je ukázkovým příkladem, (tato akce, takto propracovaná, připravená) , vzorce, jak má vypadat péče o Lid, o národ, tím i správa a chod státu.. pro možnost jeho prosperity.
Tedy za mne: Děkuji.
*
*
~~~