Stránky

Stránky

Stránky

pátek 21. června 2019

Kolik je 1 + 1 ?

Kolik je 1 + 1 ?
>Myslíš, správně, že jsou to dvě ?
>*
>Albert Einstein vyvedl by Tě z omylu, o relativní realitě.
>*
>*
>Tak tedy, v České republice jsou pojmy jako:
>Politika, Zákony a občané = nacismus soudobý, novodobý, ekonomicko sociální, pod rouškou alibi svým, před světem.
>*
>1 milion Lidí zde útrpně, z důvodu sociálního nacismu ( viz texty níže a také na www.Nazamysleni1.blogspot.com ) žije vybíráním popelnic, a tito Lidé, vládou, vládami po čtvrtstoletí ruinovaní, či již zcela zruinovaní, když jsouc k tomu ještě i  povinni platit výživné dětem, po rozvodu,
>a nemohou logicky prokázat svůj příjem, je uzákoněn výpočet výživného ve výši 25 násobku životního minima, tedy z částky měsíční: 85250,-korun českých, což znamená při 15% výživné ve výši 12787,- korun českých. A teď mi řekněte, kdo z těch například 1 milionu občanů, zparalyzovaných sociálním nacismem.. viz výše.. má takový výdělek, aby mohl toto platit ??
>*
>*
>V návaznosti na dnešní článek (nejen však) v Lidových novinách o výživném, o tom, že ministři chystají tam uvedené změny,
>
>tvrdím, a za tím názorem mým si stojím,
>
>že česká vláda současná po vzoru vlád předchozích, i ve stopách jejich, spolu s celou politickou i opoziční.. tradiční.. garniturou.. ( vyjma Pirátů..). . zde provozují na Českém Lidu, ve zločinném spolčení ,,sociální nacismus".. s cílem ruinovat národ Český.. a dle dnešního, uvedeného, článku v Lidových novinách.. ještě opět zamýšlejí, jak více takových ubožáků zkriminalizovat.
>
>(Oni by si také muži mohli říci, že při cca každém druhém rozvodu manželství, mu může být ekonomickou sebevraždou zplodit v České republice dítě.)
>
>TOTO Z POLITIKŮ, ZŮČASTNĚNÝCH, DĚLÁ, MYSLÍM,
>ZLOČINNÉ SPOLČENÍ THEATRÁLNĚ V NOVINÁCH TAK MASKUJÍCÍ ZMÍNĚNOU TRESTNOU ČINNOST.
>
>Babiši a spol., Miloši Zemane, ZABALTE TO UŽ !
>
>Nikoli však Piráti.. Vy ZŮSTAŇTE :-)
>
>Ten, kdo podporuje současnou českou vládu, nebo jakoukoli současnou českou politickou, vládně parlamentní garnituru
( s vyjímkou Pirátů.. ) ,
ten podporuje ,,sociální nacismus" v České republice.
>
>
~~~