Stránky

Stránky

Stránky

neděle 7. července 2019

Téma: nemoce.. RAKOVINA, nejen.. ¦ K dnešnímu pořadu v radiu o rakovině, v Českém rozhlase plus :

Chtějí Lidé, vědci, rakovinu zkoumat v jejích složitostech, a stále přehlížet základní princip, proč vzniká? Když by Lidé pověnovali dostatečnou pozornost tomu, co o tématu píši, v odkazech blogu: **www.ForHealthOne.blogspot.com** (který průběžně v čase  doplňuji o své badatelské pozatky a o nové kulinářsky pro zdraví recepty) s dostatečnou osvětou, dodržovali uvedené principy, bylo by podstatně méně nemocných.. nejen rakovinou.
Avšak, nejspíš by zkolaboval současný nezdravý potravinářský průmysl, i cukrovinářský, také farmacie jak ji známe, tedy krachnul by nejspíš současný model ekonomie, ekonomiky, což se stejně nejspíš přihodí pod vlivem tlaku změn klimatu, jen už to bude neřízené člověkem.
**Touto inovací i planetě Zemi, zemědělské půdě, odpadovému hospodářství, logistice, tím i spotřebě paliv, energií, Lidským zdrojům, spotřebě, nadspotřebě, by se podstatně ulevilo,
Ale protože Lidé, investoři, akcionáři, změny, pozitivní, dobrovolné, asi příliš nevítají, obdobné, jsou a budou, Lidé dál nemocní, i rakovinou. A vědci, pokud nezmění svůj přístup k mým informacím, k uvedeným skutečnostem v mých textech, budou dál a dál zkoumat nikoli příčinu, ale vše možné jiné.
*
V pořadu zmiňované velryby? Žijí přece v moři, živí se mořským vším jen z moře, i planktonem.. Toto prostředí je zásadité. Proto nebývají, ani nemohou bývat, velryby, nemocné rakovinou.
Z čeho by onemocněl například zmíněný v pořadu slon rakovinou?
(snad až na zázračnou vyjímku, o které však nevím)
Když se živí přirozenou svou mu stravou.. zelení ? Rýži nejí, rajčata asi taky příliš ne, pivo nepije, ani víno, ani Stolyčnuju, ani cukrovinky.. nejedí sloni.. Chápete??
No, stres.. i buněčný.. je ale také faktorem, narušující pH, neměřitelně (syndrom překyselení)
*
Při narušení pH acidobasické rovnováhy těla, (moči v 9:30 hod dopoledne) , z důvodu mu NEvhodné stravy, u člověka se deformováním buněk vzniklým deficitem minerálů a stopových prvků vyrovnáváním tak pH v těle, zároveň nabýváním na objemu s průvodním i zavodňováním.. nejen (obezita), vznikají prozánětlivé, zánětlivé, stavy, s únikem homocysteinu do krve, který je příčinou všemožných onemocnění, včetně rakoviny. A vědci zkoumají až prosesy od tohoto momentu. Přičemž aby Lidé byli zdraví optimálně, je nutno dodržovat princip, principy, uvedené ve výše uvedeném blogu s tamními všemi odkazy.
*
*
No, Dar byl tento, informační, Lidstvu dán.
Záleží na každém, jak s ním naloží, v životě si, svém, a svých blízkých.
*
*
Uvedený pořad ČRo plus je, tudíž, myslím, pohledem tímto inovativním, poněkud těžkopádně zastaralým již, co do informovanosti Lidu, přežitkem.
Je, myslím, dobré, pověnovat se tématu, když už se o něm zmiňujete, do hloubky. Tedy jít v tom až na samý počátek života na Zemi. Tam, v tom, lze shlédnout potřeby pro zdraví i člověka, i matky Země.
Rychlost, povrchnost, se v tomto případě, i mnohdy mnohde jinde, Lidstvu nemale vymstívá. O tom hovoří i historie, i současný stav politiky.. české..nejen však české.. výzkumy vědců klimatu, demografický vývoj, systémy péče a jejich kvalita, rétorika též nekonečná o penzijních reformách.. atd, atd..
*
*
14:33 hod. : Člověk a jeho zdraví, péče o něj, o zdraví i planety, na místě prvním. Bez zdraví, bez života.. jaké toť snahy o podnikání? Nečekejte ode mne, že budu více agitovat, milí, v tomto tématu, dal jsem světu informační Dar ,,ŽIVOTA, pro ŽIVOT". Ostaní je na Vás, na médiích, na školství, na politicích.. na společnosti, pokud je zájem. Pokud by zájem nebyl, o toto téma, nezbývá mi,  v takovém případě popřát všem: Bůh s Vámi.. s námi.
*
*
~~~