Stránky

Stránky

Stránky

neděle 7. července 2019

Trestní oznámení.. veřejné, otevřené :

Vrchnímu státnímu zastupitelství v Praze:

Podávám tímto takto veřejné otevřené trestní oznámení na premiéra Andreje Babiše, na bývalého ministra spravedlnosti Kněžínka, na předchůdce též jejich v těchto funkcích, proto, že:
jimi ustanovená nezabavitelná částka exekutorem či insolvenčním správcem pro dospělou bezdětnou osobu, její výše, neodpovídá možnostem přežití..tedy, placení si nájmu bytu, byť třeba garsoniery, možnosti vést partnerský řádný život, být zaměstnán(a).. to bez střechy nad hlavou prostě NEjde, či podnikat, mít peníze na ošacení, hygienu, léky, dopravné, na zubaře.. na cokoli..na možnost být, zůstat, člověkem, splácet tudíž ani řádně dluh. Jelikož se podle mého názoru tak dopustili ve zločinném spolčení, či z nedbalosti, některého z trestných činů, nejspíš i více jich, proti Lidskosti, na širší skupině osob z českých občanů. Žádám proto státní zastupitelství, aby věc prozkoumalo, a Lidé takto. odpovědní, ze zločinů proti Lidskosti, stanuli před soudem za tyto trestné činy.
Minimální nezabavitelnou částku, ve smyslu výše uvedeného, je nutno ustanovit minimálně na 17500,-korun českých pro rok 2019, s pravidelnou valorizací, jak jsem si, coby (privátně charitativní, i občansko finanční, i ekonomicko sociální analytik, spočítal, jelikož například jen nájem garsoniery v Praze stojí obvykle kolem 10 tisíc korun, i více.. Zbytek nezabavitelné částky, obvykle tedy nemůže postačovat dlužníkovi, dlužníkům, ku přežití. Mnohdy však nezabavitelná částka nepostačuje ani na úhradu nájmu bytu, ani garsoniery..viz moje texty podrobněji, zdejší, i v odkazech ).

Je tedy celkem ligické, že statisíce Lidí, rodin, se v České republice, ( pod tíhou takovéto legislativy a zákonů, které odporují zdravému rozumu, které jsou pouhým sadisticko nacistickým tak bičem, nástrojem), ocitá v bytové nouzi i se ztrátou bydlení. Nemohou být tudíž schopni ani již hradit své dluhy, a to ani výživné svým dětem. A co na to vláda? Kriminalizuje tyto své oběti, a vymýšlí další, ještě razantnější možnosti, jak, prostřednictvím další sadisticko nacistické legislativy, tyto občany zkriminalizovat, například snížením podmínek trestnosti dluhu na výživném. Tedy jak je odklidit, do kriminálu, aby nebyli vidět. Aby nebylo tohle jejich angažmá, vládní, zrcadlo stavu jejich Duše, těch vlâdních, vidět.. nežli ti Lidé i zomrou, i mnohdy utrápením se, v pidmínkách, které bychom nepřáli ani zvířeti, ani nedobrovolně potulnému zvířeti.

Toto vše platí i pro v současnosti nastavené podmínky pro tak zvané oddlužení.

Dále k tomuto: například, bezdomovci, mnohdy i duševně již pod tíhou tou nemocní, či i již na alkholu závislí, prostě na nefunkčně nastavené podmínky oddlužení ani NEdosáhnou, dosáhnout samozřejmě ani NEmohou.. obvykle jsou rádi, že ještě alespoň dýchají.
*
*
Jiří Pelíšek
*
*
~~~