Stránky

Stránky

Stránky

sobota 25. dubna 2020

(25.4.2020) Varování, informativně, všem..viz text i www link níže:

Můj názor: Česká politická garnitura, ( vyjma Pirátů), má, jak lze sledovat, podle mého názoru, silné ,,fašisticko nacistické" sklony směrem ku Lidu Českému.
V uplynulých dnech Prymula trochu přibrzdil v prezentaci tak zvané ,,chytré karantény", avšak tihle, ..podle mne.. ,,fašouni", prozatím, byť i sem tam oficiálně  lékařsky vzdělaní se, jak vidno, nechtějí svých fašistických choutek vzdát. Asi jinak žít NEumějí. A tak můžeme aktuálně sledovat, jak nám se snahou o vytvoření dojmu ,,samozřejmosti", tedy i tak se zneužitím psychologie, manipulativně, vláda, Prymula, Babiš a spol., mediálně sdělují, že banky budou s vládou na uvedené ,,chytré karanténě" spolupracovat. Toto však já nazývám manipulativní politikou v podobenství silně ,,Gestapa", a ti, kdož s takovouto politikou po ,,gestapácku" loajálně spolupracují, či se chystají spolupracovat, banky například pomáháním vytváření ,,paměťových map" svých klientů, jsou,
či budou,
či by byli ,,gestapácko fašistickými kolaboranty".

,,Kde zůstávají ctnosti, jako ,,bankovní, či poštovní,
ale i listovní..tajemství ?"

( Mně se pošta například, v zásilkách, ,,přehrabuje" opakovaně, už více let s nimi řeším, stížnostně i reklamačně, i NEoznamování mi došlé doporučené pošty, a na místo, aby se to zlepšilo, zatím, k dnešku, je to s nimi jen a víc horší. Jako by tahle mafie, zapomenutá se ve ,,fašismu", chtěla být, a byla, stále drzejší, všude prorostlejší, i na poštách, i v bankách.., v médiích.., i soudně, i exekučně.. / kupříkladu pošty také spolupracují s mafií fašistickou exekučně vymáhačskou, rujnující bezohledně legislativou..( viz podrobnosti v dalších mých textech, v článku i mém zdejším předchozím..a viz http://www.moje-jistota.cz /..) Lid, Národ Český.

No, co je tohle součtem za ,,jistotu" ?!! Pro Lid, pro Národ Český, pro ČESKO ??..srdce to, Evropy,..světa.. potažmo pro Evropu, pro svět ??!

https://mujzpravodaj.blogspot.com/2020/04/no-takze-si-takhle-kdykoli-k-nic.html

https://okobozi.blogspot.com

     ~~
** Jiří **
    ~~~