Stránky

Stránky

Stránky

pátek 24. dubna 2020

!!! INFORMATIVNĚ~VŠEM !!! ** VODA ~ ŽIVOT ~ ZDRAVÍ LIDU ** !!

Jak jsem si všiml, současný Český premiér Andrej Babiš se vyjádřil, že ,,koronavirus prý vládě otevřel oči, a že musí dobře platit zdravotníky, zdravotnictví".

Avšak, upozorňuji na to, 
že definice ,,zdraví" říká, 
že 
,,ZDRAVÍ NENÍ JEN ABSENCE NEMOCI,
ALE I CELKOVÁ FYZICKÁ, PSYCHICKÁ,
I SOCIÁLNÍ, POHODA ČLOVĚKA"

Apeluji zde na to, aby Česká vláda, politici, političky, ukončili ,,fašismus" sociální, kterým je pro mnoho obyvatel České republiky v praxi tak nízká ,,nezabavitelná částka ze mzdy exekutorem, i při vstupu do tak zvaného ,,oddlužení", že jim tato ,,nezabavitelná částka, měsíční, NEpostačuje ani na úhradu nájmu bytu, kde bydlí, ani toho případně nejmenšího možného, tedy garsoniery. To proto, že tak zvané ,,normativní náklady na bydlení", o které se vzorec výpočtu výkladem legislativně vláda, politici, političky, opírají, potažmo i exekutoři, exekutorky, soudy, NEkopírují ,,cenu nájmu reálnou dle nájemní smlouvy individuálně", ale vycházejí ze spíše průměru cen nájmů bytů obecních, nižších, dostupných, kterých však je na realitním trhu cca 2% například v Praze. S takovýmhle výpočtem dosavadním, tedy i po úpravě 
od 1. července 2020 tito Lidé v dluzích nikdy nemohou být schopni udržet si bydlení v bytě. Vláda, politici, političky, tak uměle vyrábějí ze slušných Lidí, byť i třeba jen krátkodoběji insolventních, zoufalce, bezdomovce, kteří 
za současných legislativních podmínek zde zmíněných, nikdy nemohou být schopni ani tudíž dostát svým závazkům. Politici, političky, Česká vláda, tak těmto Lidem ničí jejich rodinný život, jejich rodiny, jejich Lidskou důstojnost, jejich zdraví, život.
I vládní nařízení 453/2013Sb. říká, jak se vypočítává v individuálních případech ,,cena nájmu v místě obvyklém", například pro žadatele o ,,doplatek na bydlení". Má žadatel doložit aktuální nabídku obdobných bytů tomu jeho, z realitních kanceláří, úřadu práce, v počtu alespoň 10 bytů v daném místě bydliště, a z těchto 10ti nabídek se vypočítá průměrný ,,nájem v místě obvyklý". Pokud tak žadatel, žadatelka neučiní, je povinen tak učinit úřad práce výpočtem alespoň ze tří reálných aktuálních nabídek obdobných, realitního trhu. Není však myslitelné, aby se tento průměrný nájem vypočítával z cen bytů obecních, jelikož při cca 2% jich na realitním trhu by vyšel ,,nájem průměrný značně zavádějící, NEreálný, a v podstatě i tak celkově mařící podstatu toho, proč tento institut existuje, tedy aby Lidé mohli bydlet jako Lidé v bytě, nikoli kdesi po parcích, či pod mostem, v křoví v lese, v roklích, a podobně, jak tomu v České republice je hojně doposud, už po cca čtvrt století.
!!! Vládo Česká, politici, političky..
,,UKONČETE TENTO FAŠISMUS VŮČI ČESKÉMU LIDU CO NEJDŘÍVE" !!!

Neotálejte s tím už ani den !!!

Neboť tak i značně uvolníte si i státu v dalších, náročných situacích, úkolech ke zvládnutí, zvládání
byť i jen ,,prostě života" !!!

Jak víte, každým rokem se blíží větší sucho.

Je zapotřebí:
~ co nejrychleji uvolnit energii života Lidem, opravou legislativy, výpočtu ,,nezabavitelné částky exekutorem i při vstupu do oddlužení", nejlépe tak, aby Lidem zbývalo měsíčně tolik, kolik platí dle nájemní smlouvy za nájem bytu plus ,,životní minimum" !!! Aby vůbec byli schopni žít.
Tím i splácet dluhy.

~ zaměřit, věnovat, krom běžné správy státu, i starostech kolem koronavirových onemocnění, pozornost, péči

VODĚ, pitné,
aby jí bylo ve městech, v obcích,
trvale dostatek..

Proměnit honbu za HDP na úkor kvality, i na úkor zdraví, života, rodin,
na model ,,ekonomiky",
zaměřené zejména na ,,spokojenost Lidí",
** Lidu **
ve smyslu výše uvedené
,,definice zdraví".
!!! !!! !!!

Politici, političky, Čeští..

NEPODCEŇTE, NEOPOMEŇTE,
NEOPOMÍJEJTE
TYTO MOJE ŘÁDKY.

Ve jménu Ducha i rčení:
,,..Nedej zhynouti Nám, i budoucím" !!

Ve jménu minimalizace utrpení Lidu, 
Lidí, ,,národoví" nyní i v budoucnu !!

Budoucnost tvoříme všichni právě TEĎ.

A nikdy tomu NEbylo jinak.

Svět, pozemský..
jsou ,,spojené nádoby"
energetické..

Česká republika, ČESKO,
je srdcem Evropy, světa..

Jak v srdíčku, tak v celém tělíčku.

Oprostěte se, Lidé, politici, političky, 
nejen Česka, ale i světa..
od jakýchkoli prvků, projevů,  nacismu,fašismu, 
(jenž Lidé, politici, vkládají i do různých ideologií, které ani samy o sobě by takové nebyly, jako například ,,komunismus".. a jiné..)

Uvolněte tak možnosti šíření Lásky,
,,ŽIVOTA".

Tak se spojíte vědomě, přirozeně se STVOŘITELEM.

Amen.

~~
** Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří **