Stránky

Stránky

Stránky

(25.4.2020) Varování, informativně, všem..viz text i www link níže:

Můj názor: Česká politická garnitura, ( vyjma Pirátů), má, jak lze sledovat, podle mého názoru, silné ,,fašisticko nacistické" sklony směrem ku Lidu Českému.
V uplynulých dnech Prymula trochu přibrzdil v prezentaci tak zvané ,,chytré karantény", avšak tihle, ..podle mne.. ,,fašouni", prozatím, byť i sem tam oficiálně  lékařsky vzdělaní se, jak vidno, nechtějí svých fašistických choutek vzdát. Asi jinak žít NEumějí. A tak můžeme aktuálně sledovat, jak nám se snahou o vytvoření dojmu ,,samozřejmosti", tedy i tak se zneužitím psychologie, manipulativně, vláda, Prymula, Babiš a spol., mediálně sdělují, že banky budou s vládou na uvedené ,,chytré karanténě" spolupracovat. Toto však já nazývám manipulativní politikou v podobenství silně ,,Gestapa", a ti, kdož s takovouto politikou po ,,gestapácku" loajálně spolupracují, či se chystají spolupracovat, banky například pomáháním vytváření ,,paměťových map" svých klientů, jsou,
či budou,
či by byli ,,gestapácko fašistickými kolaboranty".

,,Kde zůstávají ctnosti, jako ,,bankovní, či poštovní,
ale i listovní..tajemství ?"

( Mně se pošta například, v zásilkách, ,,přehrabuje" opakovaně, už více let s nimi řeším, stížnostně i reklamačně, i NEoznamování mi došlé doporučené pošty, a na místo, aby se to zlepšilo, zatím, k dnešku, je to s nimi jen a víc horší. Jako by tahle mafie, zapomenutá se ve ,,fašismu", chtěla být, a byla, stále drzejší, všude prorostlejší, i na poštách, i v bankách.., v médiích.., i soudně, i exekučně.. / kupříkladu pošty také spolupracují s mafií fašistickou exekučně vymáhačskou, rujnující bezohledně legislativou..( viz podrobnosti v dalších mých textech, v článku i mém zdejším předchozím..a viz http://www.moje-jistota.cz /..) Lid, Národ Český.

No, co je tohle součtem za ,,jistotu" ?!! Pro Lid, pro Národ Český, pro ČESKO ??..srdce to, Evropy,..světa.. potažmo pro Evropu, pro svět ??!

https://mujzpravodaj.blogspot.com/2020/04/no-takze-si-takhle-kdykoli-k-nic.html

https://okobozi.blogspot.com

     ~~
** Jiří **
    ~~~


pátek 24. dubna 2020

!!! INFORMATIVNĚ~VŠEM !!! ** VODA ~ ŽIVOT ~ ZDRAVÍ LIDU ** !!

Jak jsem si všiml, současný Český premiér Andrej Babiš se vyjádřil, že ,,koronavirus prý vládě otevřel oči, a že musí dobře platit zdravotníky, zdravotnictví".

Avšak, upozorňuji na to, 
že definice ,,zdraví" říká, 
že 
,,ZDRAVÍ NENÍ JEN ABSENCE NEMOCI,
ALE I CELKOVÁ FYZICKÁ, PSYCHICKÁ,
I SOCIÁLNÍ, POHODA ČLOVĚKA"

Apeluji zde na to, aby Česká vláda, politici, političky, ukončili ,,fašismus" sociální, kterým je pro mnoho obyvatel České republiky v praxi tak nízká ,,nezabavitelná částka ze mzdy exekutorem, i při vstupu do tak zvaného ,,oddlužení", že jim tato ,,nezabavitelná částka, měsíční, NEpostačuje ani na úhradu nájmu bytu, kde bydlí, ani toho případně nejmenšího možného, tedy garsoniery. To proto, že tak zvané ,,normativní náklady na bydlení", o které se vzorec výpočtu výkladem legislativně vláda, politici, političky, opírají, potažmo i exekutoři, exekutorky, soudy, NEkopírují ,,cenu nájmu reálnou dle nájemní smlouvy individuálně", ale vycházejí ze spíše průměru cen nájmů bytů obecních, nižších, dostupných, kterých však je na realitním trhu cca 2% například v Praze. S takovýmhle výpočtem dosavadním, tedy i po úpravě 
od 1. července 2020 tito Lidé v dluzích nikdy nemohou být schopni udržet si bydlení v bytě. Vláda, politici, političky, tak uměle vyrábějí ze slušných Lidí, byť i třeba jen krátkodoběji insolventních, zoufalce, bezdomovce, kteří 
za současných legislativních podmínek zde zmíněných, nikdy nemohou být schopni ani tudíž dostát svým závazkům. Politici, političky, Česká vláda, tak těmto Lidem ničí jejich rodinný život, jejich rodiny, jejich Lidskou důstojnost, jejich zdraví, život.
I vládní nařízení 453/2013Sb. říká, jak se vypočítává v individuálních případech ,,cena nájmu v místě obvyklém", například pro žadatele o ,,doplatek na bydlení". Má žadatel doložit aktuální nabídku obdobných bytů tomu jeho, z realitních kanceláří, úřadu práce, v počtu alespoň 10 bytů v daném místě bydliště, a z těchto 10ti nabídek se vypočítá průměrný ,,nájem v místě obvyklý". Pokud tak žadatel, žadatelka neučiní, je povinen tak učinit úřad práce výpočtem alespoň ze tří reálných aktuálních nabídek obdobných, realitního trhu. Není však myslitelné, aby se tento průměrný nájem vypočítával z cen bytů obecních, jelikož při cca 2% jich na realitním trhu by vyšel ,,nájem průměrný značně zavádějící, NEreálný, a v podstatě i tak celkově mařící podstatu toho, proč tento institut existuje, tedy aby Lidé mohli bydlet jako Lidé v bytě, nikoli kdesi po parcích, či pod mostem, v křoví v lese, v roklích, a podobně, jak tomu v České republice je hojně doposud, už po cca čtvrt století.
!!! Vládo Česká, politici, političky..
,,UKONČETE TENTO FAŠISMUS VŮČI ČESKÉMU LIDU CO NEJDŘÍVE" !!!

Neotálejte s tím už ani den !!!

Neboť tak i značně uvolníte si i státu v dalších, náročných situacích, úkolech ke zvládnutí, zvládání
byť i jen ,,prostě života" !!!

Jak víte, každým rokem se blíží větší sucho.

Je zapotřebí:
~ co nejrychleji uvolnit energii života Lidem, opravou legislativy, výpočtu ,,nezabavitelné částky exekutorem i při vstupu do oddlužení", nejlépe tak, aby Lidem zbývalo měsíčně tolik, kolik platí dle nájemní smlouvy za nájem bytu plus ,,životní minimum" !!! Aby vůbec byli schopni žít.
Tím i splácet dluhy.

~ zaměřit, věnovat, krom běžné správy státu, i starostech kolem koronavirových onemocnění, pozornost, péči

VODĚ, pitné,
aby jí bylo ve městech, v obcích,
trvale dostatek..

Proměnit honbu za HDP na úkor kvality, i na úkor zdraví, života, rodin,
na model ,,ekonomiky",
zaměřené zejména na ,,spokojenost Lidí",
** Lidu **
ve smyslu výše uvedené
,,definice zdraví".
!!! !!! !!!

Politici, političky, Čeští..

NEPODCEŇTE, NEOPOMEŇTE,
NEOPOMÍJEJTE
TYTO MOJE ŘÁDKY.

Ve jménu Ducha i rčení:
,,..Nedej zhynouti Nám, i budoucím" !!

Ve jménu minimalizace utrpení Lidu, 
Lidí, ,,národoví" nyní i v budoucnu !!

Budoucnost tvoříme všichni právě TEĎ.

A nikdy tomu NEbylo jinak.

Svět, pozemský..
jsou ,,spojené nádoby"
energetické..

Česká republika, ČESKO,
je srdcem Evropy, světa..

Jak v srdíčku, tak v celém tělíčku.

Oprostěte se, Lidé, politici, političky, 
nejen Česka, ale i světa..
od jakýchkoli prvků, projevů,  nacismu,fašismu, 
(jenž Lidé, politici, vkládají i do různých ideologií, které ani samy o sobě by takové nebyly, jako například ,,komunismus".. a jiné..)

Uvolněte tak možnosti šíření Lásky,
,,ŽIVOTA".

Tak se spojíte vědomě, přirozeně se STVOŘITELEM.

Amen.

~~
** Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří **

středa 22. dubna 2020

Hele, ,,ekonome" Klausi..který jsi zde dovolil zavést legislativu, spolu s Milošem Zemanem, aby dnes již cca 1 milion Lidí bylo drceno fašisticky exekuční legislativou, viz www.OkoBozi.blogspot.com, který jsi hlásal ,,utahování si opasků", napostuloval jsi to tak po fašisticku Lidu, a sám se topíš v blahobytu milionů.. Je konec té tvé ,,fašo" ekonomice. Začíná éra ,,Lidství". Lidé, nechť mají čas cca 4 hodiny denně pracovního dne, či i dobrovolně třeba 6 hodin, na zaměstnání, se střídáním třeba i směn na 8 i 12 hodinový cyklus ( NE vyšší ), se zastropováním nájmů bytů, aby na něj, na nájem vždy měli, a ať mají čas na procházky, na rodinu, na sport, na zdraví. Není potřeba být neustále větším, a větším, otrokem ekonomického pojmu výše HDP, kde kvalita ustupuje především zvyšování cen, a kvantitě. A ten, kdož bude chtít mít víc, dobrovolně, nikdo mu v tom nebrání, aby si přivydělal, přivydělala. Ohodnocení Lidí, jejich života, musí být dostačující při uvedené základní pracovní době, aby měli na nájem a na živobytí, tedy životní minimum alespoň 6500,-korun pro rok 2020 s každoroční valorizací. V takovémto smyslu nechť je upraven i zákoník práce, i občanský zákoník, životní minimum. To je i dobrá ochrana, prevence, před šířením koronaviru Covid 19, protože takto se snáz mohou dodržovat příslušná tomu i potřebná ochranná, bezpečnostní, opatření na úrovni každého jedince. Je zapotřebí zvýšit NEzabavitelnou částku exekutorem, i při vstupu do tak zvaného ,,oddlužení", na takovou úroveň, aby dlužníci, dlužnice měli VŽDY na zaplacení nájmu a na živobytí. Vidím to tak, že pokud Lidstvo by i nadále upřednostňovalo honbu za stále větším HDP, na úkor rodiny, zdraví, vztahů, klimatu a všeho, i se zachováním prvků ,,fašismu", v takovém případě..Lidstvo.., splakalo by". Je čas se zastavit (což se udělalo), zamyslet, jak věci světa dělat jinak, lépe, kvalitněji, ve prospěch KVALITY PRO ŽIVOT. PRO ZDRAVÍ, PRO ŽIVOT. ( Toť názor můj. ** Jiří ** ). || || Je čas na vzpouru davů, burcuje exprezident Klaus - Novinky.cz


~~


~~~

úterý 21. dubna 2020

No vida, najednou už není ,testování na koronavirus" povinné u Lidí bez příznaků této nemoci, ale ,,dobrovolné". Prymula, Vojtěch, a spol.. upustili od rétoriky nacisticko fašistické, kdy z toho testování dělali mediálně rádoby psychologicko nátlakově ,,militarizačně babišinsko protektorátní brannou povinnost ve stylu Gestapa". Tak je to správně, a oni to velmi dobře po celou dobu vědí, jen zase zkoušel tenhle ,,fašo" model Český vládní babišinský, co si může dovolit, fašisticko nacisticky." Opravdu už je toho s nimi DOST. Babiš vlastní mnoho mediálních webů, v podstatě on, a jemu podobní, vlastní takové množství pidnikajících platforem, i veřejných, že by se dalo říci, že žijeme v posraném babišinci a jemu podobných, nikoli v zemi České. A tak je běžné, že vše, co běží na takovýchto platformách, a má sloužit k obecnému, veřejnému, užitku, včetně placených služeb, pokud se mu to ,,nehodí do krámu", prostě natoik zesabotuje, až to celé dotyčnému, dotyčným, tento ,,oligarcho fašo systém", tým jeho posluhovačů, odstřihne. Prostě si tak tento babišo a spol., ,subsystém", ve státě, likviduje vše co mu byť i sebemíň nějak vadí v jeho cestě, ať jsou to podnikatelé, živnostníci, nebo politicko názoroví oponenti. Tyhle praktiky nejsou vzdálené praktikám, které užívá Putin, i následnická síť KGB, STB, ale nebylo by správné, pojmenovávat je jen tak. Zasluhují pojmenování, takovéto praktiky, které je nad tím vším, a to je: ,,FAŠISMUS". Otázka ,,Babišince"a spol.. však není na stole jen od roku 2013 od kdy je ve vládě, ale bylo toto zde uvedeno v život, pěstováno, udržováno už za éry v prezidentském úřadu Václava Klause, Miloš Zeman vesele v tom dodnes pokračuje dál, a tak dnešní ,,fašo" babišinec není možno oddělovat od ostatní politické České garnitury, ani od senátu ČR..vyjma Pirátů, kteří s nimi nikdy nejen nevládli, jsou v politice noví, ale ani s takovouto politikou NErezonují, mají styl mnohem bližší člověku, humánní, tedy normální. Politika Česká dostala za období čtvrt století s Václavem Klausem, Milošem Zemanem, a spol.., velmi ,,na frak", a tudíž i to, co nyní označuji za politiku ,,normální", Pirátů, je tím zraněno. Pozitivně vnímám, co do služby vlasti, osobnost pana Jana Hamáčka, je dobře, že v takto náročné době máme na pozici ministra vnitra takového člověka. Toto jsem doposud o jeho předchůdcích na této pozici, co sleduji politiku, říci nemohl. Česká politika, potažmo Český národ, jsou NEmocné, a je zapotřebí to vše UZDRAVIT. To však, bez DOSTATEČNÝCH personálních změn v České parlamentně senátní politice, i na pozicích soudců, soudkyň, kteří si žijí tímto ,,fašo" životem, (i ve zvyklostech nejednou komunistických, ) možné není, a NEbude. Nejlepší by bylo, když by příští prezident toto personálium rozpustil, a tak ukončil, v rámci platných zákonů, ústavy ČR. Můj postoj, názorový, k situaci je takový, že: ,,Garantuji, že pokud bych byl například prezident oficiálně já, nikdo z ,,fašounů" by si od té chvíle parlamentně vládně politicky NEškrtnul." Takový přístup očekávám od příštího prezidenta, prezidentky, v prezidentském úřadě České republiky. A už aby to bylo. Jinak by si mohl Český národ, srdce to Evropy, světa, potažmo Evropa, svět, s nimi i nadále prozpěvovat sousloví: ,,BIČ BOŽÍ“. ( **Jiří** ) || || MZd dnes představí podrobnosti k plošnému testování - video


~~

~~~

CO a JAK DÁL..Světe, Evropo, Česko.. :

"..o tom je, v pozitivním Duchu,

pro Lásku, pro Mír
na Zemi, v Kosmu,

celý tento blog

včetně jeho všech www odkazů, pododkazů "

~~~

Čínský pozdrav světu..poněkud ve stylu téměř :,,HAJL CHINA" ??!..Myslím, vypovídá za vše. Není nutno klást další otázky, týkající se důvěry, důvěryhodnosti. A jak jsem se zmínil na jiných místech ve svých textech, STVOŘITEL na Zemi ,,fašismus" vymýtí..s důsledností svou. Způsob si volí On, STVOŘITEL. Přeje si mít na Zemi Lásku, Mír. Lidé na Zemi musejí pochopit, že On, STVOŘITEL NEstvořil svět, veškerenstvo, proto, aby Mu kdokoli ve STVOŘENÍ tom, provozoval projevy ,,fašismu, nacismu, byť i na jakkoli elementární ,úrovni, třeba i vůči bližním doma, ve škole, v zaměstnání, či mediálně, politicky.. Lidstvo čeká ještě asi i mnoho útrap, dokud takovíto rádoby ,,vůdci", se stylem fašistickým, jsou. Vše začíná v dětství, Láskou, výukou. Na Zemi, v Kosmu, má li být, opravdu NEní prostor pro jakýkoli, pro jakékoli..projevy fašismu,nacismu. Proto se tomu Kosmos brání, a ubrání..prostředky svými, které má k dispozici, silou Mu vlastní. Chceš li, chcete li, kdož, pokračovat ve fašismu,nacismu, Ty, Vy, kdož cítíš, cítíte, se povoláni k tomu,..konáte proti vůli STVOŘITELE, proti vůli Kosmu..,,rozdáváte si to" s Bohem..se STVOŘITELEM..s Kosmem. ( Četli jste výňatek ze zákonů Kosmu. **Jesus of Nazareth**, *nyní z Prahy*..**Jiří** ..Moje doporučení zní: Studujte, Lidé, moje zdejší texty, i ve zdejších mých odkazech, pododkazech.., jako Bibli studujete, a žijte, v pozitivním Duchu, podle nich. A bude Vám dobře v rámci optimálních možností evoluce Kosmu. Jsou situace, které člověk, ..Lidé, ,,ovlivnit může",.. mohou.. ). || || Čínští komunisté tahají za nos celý svět. I s pomocí WHO, která je zároveň jejich obětí. A my s ní – Deník N

Čistě..dle mého úsudku analyticko matematicky..názor můj na ,,rozvolňování zavedených opatření proti koronaviru ,,Covid 19"..v České republice: Dle uvedené matematiky, kdy se v současnosti jeden nakažený přibližuje počtu jím nakažených číslu ,,jedna") mi ,,logicky" vychází, že vláda by NEměla ,,uvolňovat" opatření proti ,,koronaviru Covid 19", chce li se vláda chovat, zachovat, zodpovědně a co možná nejbezpečněji, pokud denní nárůst počtu nově infikovaných ( při udržení minimálně současné ..před Velikonocemi..kapacitě testování ) přesáhne číslo (strop): 170 !!! Pokud vláda zná uvedená čísla, a vědomě půjde nad zde uvedený ,,strop", pak by.. podle mého názoru.., mohlo jít, ,,šlo", o nezodpovědný hazard se zdravím, se životy národa, populace, s ohrožením i tak zase možností dalšího rozšíření této virózy do světa, s zvráceností snahy aplikovat Gestapácký systém tak zvané Prymulovsko Babišinské ,,chytré karantény", kdy dle níže i uvedeného z článků ve www linku se můžeme dočíst, že tento ,,systém Gestapácký", IZOLUJE potencionálně označené osoby, a ,,Pokud možno je testuje(krok n.2)..což právě, pořadí těchto dvou kroků je ,,Gestapáctvím..tím. Odvoz, izolace, najednou, nic netušících Lidí..tak to provozovalo Gestapo, a možná dnes to provozují režimy autokratické, typu Erdoganův, Kimův, Putinův, komunistické Číny, která svou rozpínavou politikou při takovémto přístupu k ,,ŽIVOTU, K LIDSKOPRÁVNOSTI", JE ZNAČNĚ I SVĚTU, s režimy těmito autokratickými, NEbezpečnou ,,reality show". || || Vláda nebude uvolňovat opatření při růstu 400 infikovaných denně

neděle 12. dubna 2020

Můj dnešní ,,Dotaz vládě ČR, politikům, političkám" :


(Praha, 12.dubna 2020): Včera jsem potkal cestou za nákupem pár, dvojici, asi tak 20 letou, vybírající, přebírající, odpadkové kontejnery v ulici města na sídlišti. Všiml jsem si, že ten mladý muž ukazuje té dívce vyhozenou vaničku plastovou, asi s něčím z mrazáku. Zeptal jsem se jich na jejich situaci..
Do zoufalství je prý odhodila ,,nezabavitelná částka ze mzdy exekutorem (u insolvencí je to obdobné matematicky), kdy z ní nemohl poplatit ani nájem bytu, a tak jsou nyní bez bytu, prý v nějaké ,,buňce". Bez práce, bez příjmů, ta mladá žena možná může být těhotná..oba měli roušku na obličeji. Asi nikoho, na koho by se mohli obrátit o pomoc, nemají, a jsou slušní to Lidé, alespoň dle mých pocitů.
Prý jim pomáhá ,,kurátor", ale úřady jsou zavřené. Úřady práce jsou taktéž zavřené. Nemají tudíž ani reálně ze své pozice, jistě i bez internetu, totálně bez peněz, možnost, si ani požádat o tak zvanou okamžitou jednorázovou finanční pomoc státu, kterou by NUTNĚ potřebovali, podle mého názoru.
Ptám se, Jano Maláčová..ministrině práce a sociálních věcí ČR, Marie Benešová..ministrině spravedlnosti ČR mající v gesci ustanovenou výši násobku životního minima coby nezabavitelnou částku, což dnes je tuším cca 2 násobek, přičemž se NEZOHLEDŇUJE REÁLNÁ výše nájmu v nájemní smlouvě bytů dlužníků, dlužnic, nýbrž jen ,,normativní náklady, které však NEKOPÍRUJÍ ani zdaleka ,,tržní ceny nájmů bytů, které jsou, bývají, mbohdy i mnohem větší, coby nájem bytu v místě obvyklý..
Andreji Babiši..premiére ČR, Miloši Zemane..
Necháte ten mladý pár,
a jim mnohé podobné Lidi,
mnoho jich, v Pražských ulicích přehrabujících holýma rukama, nemytými, odpadkové kontejnery, byť s rouškou na obličeji..
..necháte je, například..onemocnět nějakou nákazou ze špíny odpadků ?
Koronavirem ??
Necháte je, tyto, a jim obdobné, mnohé, Lidi, zeřít, útrpně tak.. i hladem ??
Včera jsem..(byť s oboustranně udrženým mezi námi cca 3 metrovým odstupem) jim trochu finančně vypomohl. Ale oni, a všichni v jim podobné situaci, potřebují JÍST, mýt se, ŽÍT,..důstojně, ZDRAVĚ..,
KAŽDÝ DEN.

**Jiří**
~~~

čtvrtek 9. dubna 2020

Prý, že.. MOC bezMOCNÝCH ?? :

Tak tedy ZPRÁVA s: ..,,pozitivně", tedy..s pozitivním, dobrým, životaschopným, ZDRAVÍ, ŽIVOTU, udržitelným, závěrem:

,,Moc bezMOCNÝCH ?? ( kniha pana Václava Havla ) "

V ,,bezMOCNÝCH" DLÍM !!! " TO si piš ! To SI ZAPIŠ !! Zavřeš li ,,bezmocnému, bezmocné.." ústa, dveře, otevřou se hlasu jejich, jim, jiná..otevře si je, pro ně,
za ně..i v čase..Duším těm svým milovaným, STVOŘITEL. Způsob si volí On.
~
~ Pošleš li na Zemi, v Kosmu, bližnímu, bližním i vzdálenějším, bytostem, planetě, energii smrti, násilí s cílem jakkoli ublížit,
tedy nikoli v ,,nutné" jen obraně ZDRAVÍ, ŽIVOTA, například energii fašismu, nacismu, (i na té nejelementárnější kvantové úrovni), poslal, poslala, jsi ji..smrt tu, sobeckost tu, násilí..energii smrti tu, SOBĚ.
A navrátí se Ti silou Kosmu, Mu vlastní.

Stejně jako Tebou vyslaná energie Lásky Boží..STVOŘITELE.

Vždy silou poměrnou. NELZE STVOŘITELE, Kosmos, v tom obelstít.To proto, že Kosmos a vše v něm jsou..takové spojené nádoby. A to, ať jsem na Zemi, či zrovna na Nebi. Ovšem..V LÁSCE, CHCE LI, UZNÁ LI, STVOŘITEL, KOSMOS, UMÍ BÝT I VELKORYSÝ..A TO NAD RÁMEC JAKÉKOLI MATEMATIKY, V LÁSCE MU VLASTNÍ.
LIDÉ TOMU ŘÍKÁVAJÍ I ,,LÁSKO ZÁZRAKY"..
,,LÁSKY ZÁZRAKY".
~
~~ Četli jste jeden ze zákonů Kosmu ~~
~
Já si tady NEpíšu pro svou zábavu,
ale pro poučení Lidí na Zemi, jelikož pokud pochopí,
oč běží, mohou mít Lidé na Zemi,
( i generace příští, další, druhu Homo sapiens na Zemi / budou li ),
***!!! ŽIVOT, BYTÍ na Zemi, !!!
!!! K ,,ŽITÍ" !!! ..i důstojnému, !!!
!!! i v optimálním ZDRAVÍ. !!!***

~~ 
**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*,..**Jiří**
~~~



~~~

pondělí 6. dubna 2020

Tedy..vládo ČR, Prymulo, Babiši, a spol., to, co tady níže v www linku dole čtu, to je fašismus na Ntou..kam se hrabe China. Jak k tomuhle přijdou ti všichni ?? To aby Lidé se báli potkat se s kýmkoli ?? Nebuďte fanatičtí ve fašismu Vašem !! Rozpoznávejte hranice mezi normálem, a mezi nacismem,fašismem. Řeči o potřebě ,,promořování obyvatelstva" jsou samozřejmě zvrhlost, ale Covid 19 coronavirus ten, podle toho, jak NEzmizela ani jiná koronavirová chřipka, žijíc mezi námi, na kterou umírají také Lidé, a dle info lékařů i častěji, NEzmizí ze světa, ani za měsíc, ani za dva, ani za rok, bez vakcíny, bez léku, který není na vyhlazení ani dosud té.. ,,chřipky". To chcete mít v krajích, v okresech, trvale, v pohotovosti ,,komanda", kteří budou denně odvážet ve všech koutech republiky nic netušící Lidi najednou, (nebo posílat..) kamsi.. do izolace ?? To byste byli na úrovni Gestapa, ne li horší, rozsahem, a dopady na psychiku, na vztahy, které už dnes beztak zkomírají na úrovni demografického vymírání Českého národa. A..Babiši, nějak stále ,,zamlouváš", ignoruješ, to, že stávající ,,nezabavitelná částka exekutorem, i insolvenčním správcem", NEpostačuje cca 1 milionu Českých obyvatel, na nájem alespoň garsoniery plus životní minimum, a to ani po úpravách od 1.7.2020 tedy ignorante letitý vůči fašismu tomu, čekáš, až bude před volbami, abys trošku zase to zvýšil? Nacisticko fašisticky ?? Vzpamatuj se. Jsi vidět, a historie ti tohle nikdy NEzapomene, ani tvým předchůdcům, ani Duši tvé STVOŘITEL. Začněte se, Lidé, vládo, politici, političky, chovat vůči Lidu ,,LIDSKY", nejen o tom kecat. ( ** Jiří ** ) || || Co je chytrá karanténa? Mohla by nahradit plošná opatření a pomoci rychle zvládnout epidemii | iROZHLAS - spolehlivé zprávy