Co se zde dozvíte ?

( "STVOŘITELE", "RÁJE"..v Nebi, i na Zemi )
~~~

,, A víra Tvá ve: Mne, nezlomná, neutuchající, Tě spasila.

Na Zemi, i v Nebi.

Ten, ta, ti, kdož se mnou jde, jdou, dobře konají.. pro bližní, pro svět, pro planetu, pro Kosmos, v Lásce STVOŘITELE.

Ta, ten, ti, kdož jdou proti.. ŽIVOTU, ZDRAVÍ, svým bližním i vzdálenějším na Zemi, tedy proti Lásce Stvořitele jim darované, si kovou do rakve i, předčasně, hřebíky.. i nejednou vůkol Lidem, Homo sapiens.. smrti, tím i Duši své otevírají na místo Cesty Ráje,.. cestu do pekel".. pravil.. říká, říkává.

A lze přistoupit i na přísloví, že:

,,Víra bez vědy může být slepou,
a věda bez víry bývá chromou".
Ovšem: I víra nejednou bývá Ježíšem na úrovni biologicky duchovně i kvantových, duchovně kvantových procesů, i vědou. Což ovšem věda nevidí nejednou. "

A pravdu má. Ježíš.

~~~
***
(12. Listopadu 2019): No, politické strany České republiky ( ODS, TOP 09, ČSSD, KDU ČSL, SPD, STAN, Hnutí (NE!) Babišovo), KSČM,.. jich poslanci, poslankyně, senátorky, senátoři, Klausi, Miloši Zemane, Andreji Babiši..
..
.. ,,Víte, co je humanita? "
**
,,No, NEPOTĚŠILI JSTE MNE, ANI JÁ VÁS ZDE NEPOTĚŠÍM" : Finance, ekonomika.. (v otázce, a v odpovědi)....též: ,,ŽIVOT".
**
(15.11.2019): Společně jste v České republice, v čele s Václavem Klausem starším a s Milošem Zemanem spoluustanovili legislativu fašistickou, tedy politiku fašistickou, vůči vlastnímu obyvatelstvu, vůči vlastnímu, Českému, národu. V domělé moci své, servilně i bez_Lidskoprávním režimům ve stylu politiky prodejné jim i snad děvky. Toto provozujete, Česká vládo, poslanci, senátoři, co jste zde zavedli ( bez Pirátů, kteří u toho všeho jediní z Vás, politická garnituro současná, nebyli) doposud. Hnutí Babišovo, s Andrejem Babišem, je pouze jakýmsi Vaším zrcadlem, se zesilovačem, který Vám, ,,sametová" a i postsametová česká politická garnituro, Kosmos celkem i logicky poslal, jednak abyste se viděli, každodenně, v tomto zrcadle, a poslal Vás z kola ven, do opozice.
Český národ může začít ,,vzkvétat" až teprve tehdy, až bude ukončen fašismus zde uvedený, způsobem, který zde na blogu taktéž prezentuji.
Pokud ovšem, do té doby Český národ ( postižení fašismem tím, jeho blízcí.. rodina..
zcela, či většinově, či i jinak, nevymře.
**
**
( Můj vzkaz provozovatelům centra ,,Aktip", kteří si podvodně hráli na Léčitele, oblbujíc klientelu řečmi o tom, že: ,,rakovinu je možno vykadit".. Toto Vaše tvrzení je ostudnou špínou, a v žádném případě nikomu NEdoporučuji, aby se stal Vaším klientem, či klientkou. Možná byste měli navštívit psychiatra.
Příčiny vzniku rakoviny, i o prevenci, která může být po poradě s lékaři i souběžnou podpůrnou metodou při oficiální léčbě, mimo jiné, popisuji, i v souladu s dlouholetými výzkumy, a názory MUDr. Karla Erbena, na mém blogu: www.ForHealthOne.blogspot.com .
To, co předvedli aktéři centra Aktip není humanita, ale je to nechutné zneužívání důvěry nemocných, chytajících se i stébla trávy, naděje. Kterou jste jim, Aktipoví, po svém, v daném čase, i vzali. )
**
Eutanázie ?? Dnes jsem si přečetl, že EU by ji chtělo legalizovat, asi po vzoru Švýcarska, kde si ji Lid nejspíš odsouhlasil v referendu, což se v ČR nestalo.
Uvědomte si, že po její legalizaci jí pak bude někdo muset vykonávat. Kdo se hlásí ?? A před její legalizací musí proběhnout informovanost obyvatelstva, jak se bude provádět, jakou i chemikálií, a jaké při tom člověk má pocity, bolesti.. Ono to není jen tak.. ta.. Eutanázie, nejde jen o slovo, ale o vědomé ukončování života druhému člověku, který se ještě chvíli před tím mohl například cítit v daný okamžik šťastný, že Vás, vykonavateli smrti, vidí, že zrovna ještě se nadechl, nadechla.. vydechl.. vydechla, se vzpomínkou třeba i, na Lásku svou, na Lásky své, na rodinu, na děti, na jejich dětství, na dětství své..
**
LID JE STÁT. Nikoli hrstka (ať už malá, či větší) pro fašisticko politrucky smýšlejících, vůči Lidu, demagogických rádoby politických, tupých, blbců. Na to, představitelé České vlády, poslanci, senátoři, NIKDY ve své funkci, politické, státní, ..taktéž příslušníci ozbrojených sborů policie, armády, před Bohem, NEZAPOMÍNEJTE. Rodina je makrokosmem, též základní jednotkou národa, státu. Jakékoli manýry vlády, Likvidovat, rozdělovat, slabší, či i nejslabší z nás, třeba i ekonomicky slabší, nejslabší, JSOU TAKOVÉ MANÝRY PROJEVEM POLITIKY FAŠISMU vůči vlastnímu, v našem případě vůči Českému Lidu..viz moje podrobné, doložitelné, informace v textech níže.
*
(8.11.2019): Můj veřejný vzkaz pro: Českou společnost, také pro Milionchvilek.cz: Chcete demisi Andreje Babiše, s tím lze jen souhlasit, avšak, nezapomínejte na to, že jakmile šedo mafián Andrej Babiš se svým mafijním ,,klanem-hnutím" (coby pardálí profašisticko politrucká i kurtizánská protiváha bývalé vládní politické garnituře, též klanové, která je dnes v opozici, jako TOP 09, STAN, ODS, ČSSD, KDU ČSL, jenž zde v ČR zavedli fašismus vůči Českému Lidu, o kterém píši níže v mých textech) opustí politckou scénu, bude zas na koni mafie fašistická Lidu v závorce uvedených politckých stran, která zde zavedla jej, uvedený Lidu Českému FAŠISMUS, o kterém píši, tedy legislativně faktickou LIKVIDACI slabších jedinců, nyní aktuálně v počtu reálném cca necelý 1 milion občanů České republiky v exekuci, kde počet exekucí se meziročně navyšuje stále o statisíce ( a to i když média profašisticky kulantně informují o tom, že číslo, o které se exekuce meziročně navyšují, klesá).
Ideálním řešením politické smrtonosné Českému Lidu současné krize, je dosažení odstoupení Miloše Zemana z oficiální funkce úřadu prezidenta, jmenování nového prezidenta ČR do úřadu, rozpuštění poslanecké sněmovny, ustanovení vlády dle mých textů modrých níže, a ustanovení ŘÁDU PRÁVA, tedy i LIDSKOPRÁVNA v České republice, ukotvení principů, ustanovení, Všeobecné deklarace Lidských práv OSN v ústavě, zavedení tak PRÁVNÍHO STÁTU.
Dokud nebudou splněny má doporučení zdejší, instrukce, do té doby se Český národ ze současné smrtonosně bažinaté politicko fašisticko Mu Lidu sociální krize nedostane, nelze to do té doby očekávat, to spíše ta generace, ty generace, takto FAŠISTICKY postiženy, i útrpně, i kdesi jak potulná zvěř v bezdomovectví, a podobně..by vymřely..na což právě uvedení fašisté čekají.
Počet bezdomovců a bezdomovkyň v České republice v roce 2019 : www.MPSV.cz - údaj o počtu bezdomovců v ČR v roce 2019(údaj oficiálního webu ministerstva práce a sociálních věcí ČR k datu 9.11.2019) tedy považuji tento údaj MPSV NEdůvěryhodný, neboť v zimě 2019 byla dle odkazu dále, situace statisticky takováto: >>Václav Černý - otevřený dopis státní správě ČR k bezdomovectví 2019 (v html kódu tohoto odkazu je nejspíš překlep ,,2018")
~~Můj názor k tématu: Vzhledem k tomu, že Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky (dále zde na blogu MPSV), neustále provozuje vůči Českým občanům podvodnou politiku, jdoucí proti ŽIVOTU, je tato instituce Českému národu NEDŮVĚRYHODNOU !! Co je to za ,,existenční" minimum, dnešní, ze kterého se celý kalendářní měsíc reálně existovat NEDÁ ??! Zkuste si to..Maláčová, a spol.
Totéž platí pro tak zvané ,,Životní minimum".Totéž platí pro tak zvanou ,,Miniální mzdu", a pokud jste zrovna v podnájmu, a nemůžete sehnat přímý nájem, máte smůlu, protože na podnájemní bydlení příspěvek na bydlení dle stávajících podmínek (ke dni 10.11.2019) NEDOSTANETE.
Nezabavitelná částka exekutorem a insolvenčním správcem, opírající se o ,,životní minimum" je pro člověka, jehož se dotkne, fakticky Likvidačním vládním Mu ,,POLIBKEM SMRTI"..na rovinu, a bez příkras !!!
No, a MPSV, podvodné vůči Lidu, vyhlásilo další absurdum, a sice statistiku o počtu bezdomovců v České republice v roce 2019, kde média to okamžitě, internetová, slepě, hloupě, papouškují. Dokonce na to MPSV využilo další subjekt, výzkumný ústav práce a sociálních věcí, a to, aby došli k naprosto nekorektní statistice, která se opírá pouze, jak i tento výzkumný ústav zmiňuje na svém webu, o 250 měst a obcí ČR, kde došli k počtu bezdomovců 24000. Jenže v České republice je obcí 6 tisíc, to je 24x tolik. TEDY, pokud je pravda, že uvedený sečtený počet bezdomovců 24 tisíc se opírá o sčítání v 250 městech a obcích v ČR, pak ÚDAJ O POČTU BEZDOMOVCŮ V ČR 24 tisíc je zapotřebí znásobit 24x, a vyjde nám statistická prognóza o stávajícím počtu BEZDOMOVCŮ v ČR 576 tisíc. Protože však nejsou všechny obce ve velikosti měst okresních, dá se předpokládat, že počet bezdomovců bude sice nižší, ale že ZŮSTÁVÁ VE STATISICÍCH. Osobně tedy nechápu, jak může státní instituce, MPSV, vydávat za pravdivý údaj o počtu bezdomovců, takto důležitý údaj i pro politiku pro zdraví Lidu, který se neopírá o VŠECHNY města a obce, ale jen o jejich čtyřiadvacetinu !! a uvádět tak národ opět, jak je jejich zvykem (a v takto nebetyčně absurdní vůči zdraví Lidu, ŽIVOTU ) OMYL . No, ale, ono takovéto chování vládní koreluje s chováním pro fašistickým vůči vlastnímu Lidu, jak o tom píši na tomto blogu. Tímto pohledem je chování vlády, celkem snadno i pochopitelné. Protože pokud někdo, i nějaká skupina, klanově, praktikuje na vlastním obyvatelstvu, na místo formy správy státu, národa, stylem ,,dobrého hospodáře", raději politiku ,,fašistickou", jak je tomu aktuálně v České republice, nemůžeme ani od takovéhoto klanu, byť i vládního, parlamentního, vcelku ve výsledku ani očekávat nic lepšího..byť se místy tváří, jak tu a tam dělají něco málo dobrého, ZLO FAŠISTICKÉ MNOHONÁSOBNĚ NÁRODU, Českému Lidu, ve výsledku, PŘEVAŽUJE.No, a tak, když je například bezdomovců hodně, tak se prostě napíše, že je jich míň, málo, a nechají se pomřít..tiše..kdesi..a ono se to stane pravdou, že jich je míň, málo.. JENŽE, ABY JSTE SE NESPLETLI !! Neboť Českému národu, tedy i Vám, ,,PAPALAŠÍ fašistické, pro fašisticko i politrucké".., jak se říká, ,,tiká hrana".
*
Sledujte dále, níže, mou VÝZVU vládě České republiky, poslancům, senátorům:
**
Co se zde.. dále.. dozvíte?
A ve zdejších, souvisejících odkazech ?
..
Dozvíte se v nich:
Informace, doporučení, tipy, z Darů Nebes..,,Pro: ,,život v optimálním zdraví, důstojný všem", též pro ,,optimálně udržielný život na planetě Zemi, i Lidské civilizace".., jelikož tyto dva pojmy spolu velmi úzce, i se zdravím Matky Země, spolu s prosperitou, tou.. (jednotlivců, rodin, národů, států), souvisejí. Zdejší texty informativní, uvedené principy, jsou posvěceny Stvořitelem, universálně platné
pro všechny Lidské bytosti, vycházející ze zákonů Kosmu.
*
Případná neochota, i politiků, společnosti, jít touto cestou, by byla odrazem jejich, její.. nikoli až tak nevyzrálosti, ale hlouposti, degradující Lidství.
*
Jak prý se vyjádřil jeden anglický lékař, jménem Bach..,,Člověk musí trvale vyvíjet úsilí, aby se zbavil svých negativních sklonů, jinak mu nepomůže žádná (*ani) pilulka.
*
A já dodávám toto: Buďto Lidé, národ, národy, půjdou.. cestou DOSTATEČNÉ si ,,VZÁJEMNÉ PÉČE", dle zde uvedeného plánu, který jsem též nazval: ,,PLÁN A" Stvořitele"
( ,,Tajemství DVOJKY+TŘI BROKÁTY" )
též souběžně dle : http://www.careinfo2.blogspot.com/ ( každý(á) dle svých nejlepších možností, schopností, sil ), tím i o matku Zemi, o klima, nebo Lidstvu, nepomůže NIC. Je dobré, před Bohem, vědět za sebe, upřímně v srdci každý, každá, že udělal(a), dělá, pro věc, co a jak jen v tomto smyslu nejlépe mohl, může. Protože: ,,Líp to obvykle už ani nejde :-) "
Pro vstup do informací použij též:
~~
Česká vládně~parlamentní politická scéna čeká na změnu personální v osobě prezidenta republiky, aby ten nový, ji, spolu s poslaneckou sněmovnou České republiky, rozpustil, a ustanovil novou vládu, dle personálního uskupení viz modrý text v následujícím odstavci zde:
~~
Dlouhodobě, aktuálně, preferuji, volebně
zde uvedenou, tuto, politickou sílu stran politického uskupení(NE jinou) :
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2021, případně i dřívější.. :
**
1. Piráti ( Česká politická strana Pirátská ) pod vedením pana Ivana Bartoše.
2. Zelení ( Strana Zelených )
*
Dlouhodobě Lidu koretní Piráti nechť po zvolení, či jich ustanovení do vlády novým prezidentem po rozpuštění poslanecké sněmovny, (které shledávám pro Českou republiku naprosto nezbytné) sestaví vládu, a mají premiéra.
**
Dále navrhuji, doporučuji, aby Piráti následně po svém uvážení, dali příležitost panu Janu Hamáčkovi předsedovi ČSSD, setrvat ve funkci ministra vnitra České republiky, a minimálně do konce standartního funkčního období prezidentského úřadu Miloše Zemana, pokud v té době ještě bude prezidentem, tedy pokud neskončí v úřadu z nějakého důvodu dříve.
**
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2025 a dále, i pro další života čas:
Zelení ( Strana Zelených ), plus Piráti, zústanou li tyto dvě politické strany Lidu korektní, i vlastenecky vůči Českému národu, v tomto uskupení mají potenciál vést politiku Života. Nechť v takovém případě jsou koaličními dvěmi politickými stranami, tvořící vládu. Příležitost by měl mít, vzhledem ke svým osobně historicky, politicko vlasteneckým zásluhám i nadále, být ve vládě, pan Jan Hamáček z ČSSD, pokud o to bude stát.
**
Šanci, příležitost, účasti ve vládě by měli dostat, budou li chtít, Lidé s dobrým srdcem, Lidé DOBRÉ VŮLE, také Lidé z uskupení:
*
,,Hnutí ŽÍT BRNO",
*
,,Platforma pro sociální (dostupné) bydlení.
**
Takové jsou nyní, aktuálně, moje představy
o volebním dění v České republice.
*
To mimo jiné, pro bezpečnost v ČR, v Evropě, ve světě a její stabilitu.
*
(Tváře politických živlů, Lůza ta, která ustanovila v ČR, režim bez_Lidskoprávně novodobě nacistický (viz moje zdejší texty podrobně), opečovávajíc jej po čtvrt století doposud, včetně Miloše Zemana, MUSÍ, MUSEJÍ, TVÁŘE TY, NAVŽDY A DEFINITIVNĚ, OPUSTIT PROSTORY VLÁDY ČR a POSLANECKÉ SNĚMOVNY, úřad prezidenta Čr.)
***
Zpráva z 20.9.2019:
*
1. Miloš Zeman se svým avízem o případné ,,abolici" se zastavením trestního stíhání Andreji Babišovi, dopustil dokonání PUČE, PŘEVRATU, ze státu Česká republika v domění Lidu Českého že žije ve státě práva, tedy ze státu očekávaně Lidem Českým, právního, na zřízení územní České AUTOKRACIE mocenské zvůle Miloše Zemana kooperativně s ekonomicko politickou, i pro politrucko, novodobě, i. Jakuzní, mafií. Tím se Miloš Zeman, ( nyní v oficiálně omylem, s podvodem na Českém Lidu, zvolení) ve funkci prezidenta České republiky, dopustil VELEZRADY. Měl by, proto, být ,,uvolněn" z postu prezidenta ČR, a souzen pro velezradu.
!! Česká republika si nemůže dovolit mít ve vrcholných funkcích politických, zastoupení personální výše uvedené mafie, ani s ní jakkoli kooperovat !!
*
~~
*
**
!!! VÝZVA VLÁDĚ ČESKÉ REPUBLIKY, POSLANCŮM, SENÁTORŮM !!! :
( 6.11.2019 ): Vyzývám tímto veřejně vládu České republiky, poslance, senátory, aby NEPRODLENĚ ukončili FAŠISMUS praktikovaný na Českém Lidu, na značné skupině českého obyvatelstva, tedy aby navýšili neprodleně tak zvanou nezabavitelnou částku exekutorem i insolvenčním správcem ze současného systému jejich výší dlužníkům K NEPŘEŽITÍ DŮSTOJNÉMU, i FAKTICKÉMU na jejich výši k PŘEŽITÍ, DŮSTOJNÉMU, hodného Lidské bytosti, a to přesně podle mých instrukcí v textu zdejším níže, tedy bezvýhradně plošně na částku 39 000,- korun českých ( třicet devět tisíc ) s každoroční valorizací, neboť pokud dlužník, dlužnice, jinou garsoniéru k bydlení nesehnali, má ten, ta, právo bydlet i v té garsonieře, s nájmem nejvyšším v místě obvyklém, není možné jej, ponechat na pospas bez přístřeší, když ceny nájmů bytů vyrostly do takovýchto částek.. i dle ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN ( V opačném případě má Český Lid právo hájit své právo NA ŽIVOT, NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, dostupnými prostředky odbojovou aktivitou~aktivitami, rovněž dle ustanovení výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu, který Česká republika podepsala ( a to i když by jej bývala nepodepsala) !! Oslovuji v rámci této mojí výzvy bezpečnostní instituce státu ČR, BUĎTE a ZŮSTÁVEJTE NA STRANĚ LIDU, nikoli na straně profašisticko politruckých ku Lidu, z řad politiků, psychopatů. ( v rámci výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu)!! , V tomto případě jde o holé PRÁVO NA ŽIVOT, NA OCHRANU ZDRAVÍ, ŽIVOTA ( v souvislostech ) na na důstojný ŽIVOT, hodný Lidské bytosti !! A chcete li si kdo případně moje řádky vykládat po svém, jinak, je to Váš problém, nikoli můj, nikoli Lidu.
~ ~ ~
Choose your language :

sobota 25. dubna 2020

(25.4.2020): Varování, informativně, všem: NETOPÝŘI..versus..ČESKO/vláda/mpsv/úřad práce ČR/ versus: sdělení na webu: Institutu pro sociální inkluzi připravované ..podle mne vůči Lidu Českému vládou současnou OPĚT ,,fašisticko zákeřně".., DALŠÍ FAŠISTICKO ZÁKEŘNÝ VÝMYSL JEJICH VŮČI LIDU ČESKÉMU: ,,Novelizace dávek státu na bydlení..tedy ,,PŘÍSPĚVKU NA BYDLENÍ"/..MŮJ NÁZOR (viz www link níže):

(25.4.2020) Varování, informativně, všem..viz text i www link níže:

Můj názor: Česká politická garnitura, ( vyjma Pirátů), má, jak lze sledovat, podle mého názoru, silné ,,fašisticko nacistické" sklony směrem ku Lidu Českému.
V uplynulých dnech Prymula trochu přibrzdil v prezentaci tak zvané ,,chytré karantény", avšak tihle, ..podle mne.. ,,fašouni", prozatím, byť i sem tam oficiálně  lékařsky vzdělaní se, jak vidno, nechtějí svých fašistických choutek vzdát. Asi jinak žít NEumějí. A tak můžeme aktuálně sledovat, jak nám se snahou o vytvoření dojmu ,,samozřejmosti", tedy i tak se zneužitím psychologie, manipulativně, vláda, Prymula, Babiš a spol., mediálně sdělují, že banky budou s vládou na uvedené ,,chytré karanténě" spolupracovat. Toto však já nazývám manipulativní politikou v podobenství silně ,,Gestapa", a ti, kdož s takovouto politikou po ,,gestapácku" loajálně spolupracují, či se chystají spolupracovat, banky například pomáháním vytváření ,,paměťových map" svých klientů, jsou,
či budou,
či by byli ,,gestapácko fašistickými kolaboranty".

,,Kde zůstávají ctnosti, jako ,,bankovní, či poštovní,
ale i listovní..tajemství ?"

( Mně se pošta například, v zásilkách, ,,přehrabuje" opakovaně, už více let s nimi řeším, stížnostně i reklamačně, i NEoznamování mi došlé doporučené pošty, a na místo, aby se to zlepšilo, zatím, k dnešku, je to s nimi jen a víc horší. Jako by tahle mafie, zapomenutá se ve ,,fašismu", chtěla být, a byla, stále drzejší, všude prorostlejší, i na poštách, i v bankách.., v médiích.., i soudně, i exekučně.. / kupříkladu pošty také spolupracují s mafií fašistickou exekučně vymáhačskou, rujnující bezohledně legislativou..( viz podrobnosti v dalších mých textech, v článku i mém zdejším předchozím..a viz http://www.moje-jistota.cz /..) Lid, Národ Český.

No, co je tohle součtem za ,,jistotu" ?!! Pro Lid, pro Národ Český, pro ČESKO ??..srdce to, Evropy,..světa.. potažmo pro Evropu, pro svět ??!

https://mujzpravodaj.blogspot.com/2020/04/no-takze-si-takhle-kdykoli-k-nic.html

https://okobozi.blogspot.com

     ~~
** Jiří **
    ~~~


pátek 24. dubna 2020

!!! INFORMATIVNĚ~VŠEM !!! ** VODA ~ ŽIVOT ~ ZDRAVÍ LIDU ** !!

Jak jsem si všiml, současný Český premiér Andrej Babiš se vyjádřil, že ,,koronavirus prý vládě otevřel oči, a že musí dobře platit zdravotníky, zdravotnictví".

Avšak, upozorňuji na to, 
že definice ,,zdraví" říká, 
že 
,,ZDRAVÍ NENÍ JEN ABSENCE NEMOCI,
ALE I CELKOVÁ FYZICKÁ, PSYCHICKÁ,
I SOCIÁLNÍ, POHODA ČLOVĚKA"

Apeluji zde na to, aby Česká vláda, politici, političky, ukončili ,,fašismus" sociální, kterým je pro mnoho obyvatel České republiky v praxi tak nízká ,,nezabavitelná částka ze mzdy exekutorem, i při vstupu do tak zvaného ,,oddlužení", že jim tato ,,nezabavitelná částka, měsíční, NEpostačuje ani na úhradu nájmu bytu, kde bydlí, ani toho případně nejmenšího možného, tedy garsoniery. To proto, že tak zvané ,,normativní náklady na bydlení", o které se vzorec výpočtu výkladem legislativně vláda, politici, političky, opírají, potažmo i exekutoři, exekutorky, soudy, NEkopírují ,,cenu nájmu reálnou dle nájemní smlouvy individuálně", ale vycházejí ze spíše průměru cen nájmů bytů obecních, nižších, dostupných, kterých však je na realitním trhu cca 2% například v Praze. S takovýmhle výpočtem dosavadním, tedy i po úpravě 
od 1. července 2020 tito Lidé v dluzích nikdy nemohou být schopni udržet si bydlení v bytě. Vláda, politici, političky, tak uměle vyrábějí ze slušných Lidí, byť i třeba jen krátkodoběji insolventních, zoufalce, bezdomovce, kteří 
za současných legislativních podmínek zde zmíněných, nikdy nemohou být schopni ani tudíž dostát svým závazkům. Politici, političky, Česká vláda, tak těmto Lidem ničí jejich rodinný život, jejich rodiny, jejich Lidskou důstojnost, jejich zdraví, život.
I vládní nařízení 453/2013Sb. říká, jak se vypočítává v individuálních případech ,,cena nájmu v místě obvyklém", například pro žadatele o ,,doplatek na bydlení". Má žadatel doložit aktuální nabídku obdobných bytů tomu jeho, z realitních kanceláří, úřadu práce, v počtu alespoň 10 bytů v daném místě bydliště, a z těchto 10ti nabídek se vypočítá průměrný ,,nájem v místě obvyklý". Pokud tak žadatel, žadatelka neučiní, je povinen tak učinit úřad práce výpočtem alespoň ze tří reálných aktuálních nabídek obdobných, realitního trhu. Není však myslitelné, aby se tento průměrný nájem vypočítával z cen bytů obecních, jelikož při cca 2% jich na realitním trhu by vyšel ,,nájem průměrný značně zavádějící, NEreálný, a v podstatě i tak celkově mařící podstatu toho, proč tento institut existuje, tedy aby Lidé mohli bydlet jako Lidé v bytě, nikoli kdesi po parcích, či pod mostem, v křoví v lese, v roklích, a podobně, jak tomu v České republice je hojně doposud, už po cca čtvrt století.
!!! Vládo Česká, politici, političky..
,,UKONČETE TENTO FAŠISMUS VŮČI ČESKÉMU LIDU CO NEJDŘÍVE" !!!

Neotálejte s tím už ani den !!!

Neboť tak i značně uvolníte si i státu v dalších, náročných situacích, úkolech ke zvládnutí, zvládání
byť i jen ,,prostě života" !!!

Jak víte, každým rokem se blíží větší sucho.

Je zapotřebí:
~ co nejrychleji uvolnit energii života Lidem, opravou legislativy, výpočtu ,,nezabavitelné částky exekutorem i při vstupu do oddlužení", nejlépe tak, aby Lidem zbývalo měsíčně tolik, kolik platí dle nájemní smlouvy za nájem bytu plus ,,životní minimum" !!! Aby vůbec byli schopni žít.
Tím i splácet dluhy.

~ zaměřit, věnovat, krom běžné správy státu, i starostech kolem koronavirových onemocnění, pozornost, péči

VODĚ, pitné,
aby jí bylo ve městech, v obcích,
trvale dostatek..

Proměnit honbu za HDP na úkor kvality, i na úkor zdraví, života, rodin,
na model ,,ekonomiky",
zaměřené zejména na ,,spokojenost Lidí",
** Lidu **
ve smyslu výše uvedené
,,definice zdraví".
!!! !!! !!!

Politici, političky, Čeští..

NEPODCEŇTE, NEOPOMEŇTE,
NEOPOMÍJEJTE
TYTO MOJE ŘÁDKY.

Ve jménu Ducha i rčení:
,,..Nedej zhynouti Nám, i budoucím" !!

Ve jménu minimalizace utrpení Lidu, 
Lidí, ,,národoví" nyní i v budoucnu !!

Budoucnost tvoříme všichni právě TEĎ.

A nikdy tomu NEbylo jinak.

Svět, pozemský..
jsou ,,spojené nádoby"
energetické..

Česká republika, ČESKO,
je srdcem Evropy, světa..

Jak v srdíčku, tak v celém tělíčku.

Oprostěte se, Lidé, politici, političky, 
nejen Česka, ale i světa..
od jakýchkoli prvků, projevů,  nacismu,fašismu, 
(jenž Lidé, politici, vkládají i do různých ideologií, které ani samy o sobě by takové nebyly, jako například ,,komunismus".. a jiné..)

Uvolněte tak možnosti šíření Lásky,
,,ŽIVOTA".

Tak se spojíte vědomě, přirozeně se STVOŘITELEM.

Amen.

~~
** Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří **

středa 22. dubna 2020

Hele, ,,ekonome" Klausi..který jsi zde dovolil zavést legislativu, spolu s Milošem Zemanem, aby dnes již cca 1 milion Lidí bylo drceno fašisticky exekuční legislativou, viz www.OkoBozi.blogspot.com, který jsi hlásal ,,utahování si opasků", napostuloval jsi to tak po fašisticku Lidu, a sám se topíš v blahobytu milionů.. Je konec té tvé ,,fašo" ekonomice. Začíná éra ,,Lidství". Lidé, nechť mají čas cca 4 hodiny denně pracovního dne, či i dobrovolně třeba 6 hodin, na zaměstnání, se střídáním třeba i směn na 8 i 12 hodinový cyklus ( NE vyšší ), se zastropováním nájmů bytů, aby na něj, na nájem vždy měli, a ať mají čas na procházky, na rodinu, na sport, na zdraví. Není potřeba být neustále větším, a větším, otrokem ekonomického pojmu výše HDP, kde kvalita ustupuje především zvyšování cen, a kvantitě. A ten, kdož bude chtít mít víc, dobrovolně, nikdo mu v tom nebrání, aby si přivydělal, přivydělala. Ohodnocení Lidí, jejich života, musí být dostačující při uvedené základní pracovní době, aby měli na nájem a na živobytí, tedy životní minimum alespoň 6500,-korun pro rok 2020 s každoroční valorizací. V takovémto smyslu nechť je upraven i zákoník práce, i občanský zákoník, životní minimum. To je i dobrá ochrana, prevence, před šířením koronaviru Covid 19, protože takto se snáz mohou dodržovat příslušná tomu i potřebná ochranná, bezpečnostní, opatření na úrovni každého jedince. Je zapotřebí zvýšit NEzabavitelnou částku exekutorem, i při vstupu do tak zvaného ,,oddlužení", na takovou úroveň, aby dlužníci, dlužnice měli VŽDY na zaplacení nájmu a na živobytí. Vidím to tak, že pokud Lidstvo by i nadále upřednostňovalo honbu za stále větším HDP, na úkor rodiny, zdraví, vztahů, klimatu a všeho, i se zachováním prvků ,,fašismu", v takovém případě..Lidstvo.., splakalo by". Je čas se zastavit (což se udělalo), zamyslet, jak věci světa dělat jinak, lépe, kvalitněji, ve prospěch KVALITY PRO ŽIVOT. PRO ZDRAVÍ, PRO ŽIVOT. ( Toť názor můj. ** Jiří ** ). || || Je čas na vzpouru davů, burcuje exprezident Klaus - Novinky.cz


~~


~~~

úterý 21. dubna 2020

No vida, najednou už není ,testování na koronavirus" povinné u Lidí bez příznaků této nemoci, ale ,,dobrovolné". Prymula, Vojtěch, a spol.. upustili od rétoriky nacisticko fašistické, kdy z toho testování dělali mediálně rádoby psychologicko nátlakově ,,militarizačně babišinsko protektorátní brannou povinnost ve stylu Gestapa". Tak je to správně, a oni to velmi dobře po celou dobu vědí, jen zase zkoušel tenhle ,,fašo" model Český vládní babišinský, co si může dovolit, fašisticko nacisticky." Opravdu už je toho s nimi DOST. Babiš vlastní mnoho mediálních webů, v podstatě on, a jemu podobní, vlastní takové množství pidnikajících platforem, i veřejných, že by se dalo říci, že žijeme v posraném babišinci a jemu podobných, nikoli v zemi České. A tak je běžné, že vše, co běží na takovýchto platformách, a má sloužit k obecnému, veřejnému, užitku, včetně placených služeb, pokud se mu to ,,nehodí do krámu", prostě natoik zesabotuje, až to celé dotyčnému, dotyčným, tento ,,oligarcho fašo systém", tým jeho posluhovačů, odstřihne. Prostě si tak tento babišo a spol., ,subsystém", ve státě, likviduje vše co mu byť i sebemíň nějak vadí v jeho cestě, ať jsou to podnikatelé, živnostníci, nebo politicko názoroví oponenti. Tyhle praktiky nejsou vzdálené praktikám, které užívá Putin, i následnická síť KGB, STB, ale nebylo by správné, pojmenovávat je jen tak. Zasluhují pojmenování, takovéto praktiky, které je nad tím vším, a to je: ,,FAŠISMUS". Otázka ,,Babišince"a spol.. však není na stole jen od roku 2013 od kdy je ve vládě, ale bylo toto zde uvedeno v život, pěstováno, udržováno už za éry v prezidentském úřadu Václava Klause, Miloš Zeman vesele v tom dodnes pokračuje dál, a tak dnešní ,,fašo" babišinec není možno oddělovat od ostatní politické České garnitury, ani od senátu ČR..vyjma Pirátů, kteří s nimi nikdy nejen nevládli, jsou v politice noví, ale ani s takovouto politikou NErezonují, mají styl mnohem bližší člověku, humánní, tedy normální. Politika Česká dostala za období čtvrt století s Václavem Klausem, Milošem Zemanem, a spol.., velmi ,,na frak", a tudíž i to, co nyní označuji za politiku ,,normální", Pirátů, je tím zraněno. Pozitivně vnímám, co do služby vlasti, osobnost pana Jana Hamáčka, je dobře, že v takto náročné době máme na pozici ministra vnitra takového člověka. Toto jsem doposud o jeho předchůdcích na této pozici, co sleduji politiku, říci nemohl. Česká politika, potažmo Český národ, jsou NEmocné, a je zapotřebí to vše UZDRAVIT. To však, bez DOSTATEČNÝCH personálních změn v České parlamentně senátní politice, i na pozicích soudců, soudkyň, kteří si žijí tímto ,,fašo" životem, (i ve zvyklostech nejednou komunistických, ) možné není, a NEbude. Nejlepší by bylo, když by příští prezident toto personálium rozpustil, a tak ukončil, v rámci platných zákonů, ústavy ČR. Můj postoj, názorový, k situaci je takový, že: ,,Garantuji, že pokud bych byl například prezident oficiálně já, nikdo z ,,fašounů" by si od té chvíle parlamentně vládně politicky NEškrtnul." Takový přístup očekávám od příštího prezidenta, prezidentky, v prezidentském úřadě České republiky. A už aby to bylo. Jinak by si mohl Český národ, srdce to Evropy, světa, potažmo Evropa, svět, s nimi i nadále prozpěvovat sousloví: ,,BIČ BOŽÍ“. ( **Jiří** ) || || MZd dnes představí podrobnosti k plošnému testování - video


~~

~~~

čtvrtek 16. dubna 2020

Máš rád, ráda, pivo ? Máte rádi pivo ? Pivo..či jiný..alko nealko slad, alkohol..drogu,drogy..závislost ??~~Pivo, a CO ?? ,,Tupost mysli." Byť si to i ,,nemyslíš..nemyslíte."~~Ještě bydlíš,bydlíte ??..ještě..například~~Pívo, a..na cukrovku, na rakovinu..zaděláváno..Stojí Ti, Vám..taková ,,ekonomika".. toto.. za to ??Ovíněná fašismem politiků, političek, vůči vlastnímu Lidu už po cca čtvrt_století.., prodávajíc o korunu levnější pívo.. Tak zvaní ,,odborníci, i z řad lékařů, tvrdící, že jedno pivo denně je ok..ať si ,,trhnou". Podle mne jedno pivo denně znamená v životě i tupost na Ntou, s K.O...Tahle tupost se nechává vést zase tupci, kteří jí vyhovují, nevidíc, neslyšíc, hlas STVOŘITELE.A tak máme na Zemi politiku ,,tupců", žel i s prvky fašismu, nacismu, vůči Lidu. ..Lidé na Zemi by si NEměli myslet, že si dál mohou na Zemi planetě, s ní, i vůči bližním, dělat, co si zamanou, i sobecko fašisticko nacisticky. To by před STVOŘITELEM BYLA ,,VELKÁ CHYBA".~~~~~

Je 15.4.2020, půlnoc, a vidím, jak Lidé ve vlnách, v ulicích Prahy, přebírají stále ty samé, stejné, odpadkové kontejnery, hledajíc v nich ošacení, jídlo..~~Tohle jsme tady například za období vlády komunistů za totalitního režimu, NEměli. Nikdy jsem za té éry NIC TAKOVÉHO NEviděl. Nyní to sleduji dnes a denně v reálu, v přímém přenosu, ať se ocitnu téměř: ve kteroukoli hodinu na kterémkoli místě Prahy v České republice.~~!!! STYĎTE SE !!! Babiši a spol., vládo, politici, političky, čeští, Miloši Zemane, Václave Klausi, a Vaši soudobí političtí souputníci, kam jste dovedli ,,Česko".MÁTE SE VELMI, PŘEVELMI, 30 let po ,,sametové revoluci", ZA CO STYDĚT !!!. ~~ ** Jiří ** ~~~




~~~

středa 15. dubna 2020

!!! ,,Ústava ČR" a nutnost, promptně, tedy co nejdříve, jejího doplnění: !!! ,,Je zapotřebí, aby do Ústavy ČR byla vložena povinnost státu, měst, obcí, politiků, političek, i každého občana, občanky, ctít, respektovat, a dodržovat, také toto dodržování vyžadovat, podle svého nejlepšího vědomí, svědomí, pokud možno vždy a všude všechna ustanovení dokumentu:,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN" !!! Nemá li Česká republika i nadále být ,,pseudo státem", fašisticko nacisticko bezlidskoprávním vůči vlastnímu Lidu vládou svou, vládami svými, politiky, političkami, tedy ,,pseudo státem" ,,bezprávním", jen a hlavně v rukou soukromých zájmů, i cizích bezlidskoprávních mocností, oligarchů.. Bažinou tou. ~~** Jiří ** *** ~~~

Nepohrávejte si, politici, političky, riskantně, s uvolňováním opatření..proti coronaviru ,,Covid 19" !!.. Pokud myslíte, že už nemáte na výběr, a že musíte plnit svůj , ,,uvolňovací plán", měla by mezi jednotlivými kroky být lhůta alespoň 3 týdnů, v níž by bylo zřejmé, jaké je zrovna ,,reprodukční číslo, zda menší než ,,1" a nebo větší, a tudíž se vrátit o krok, dva, či více, zpět. || || ONLINE: Na konci dubna bude v Česku 10 000 případů nemoci covid-19, řekl šéf zdravotnických statistiků | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

úterý 14. dubna 2020

Je zajímavé, že ,,vláďa" rozhodla.., ale těch obchodníků, podnikatelů, podnikatelek, se jednotlivě každého z nich na jejich názor, zda se chtějí otevřít..i koronaviru..nikdo nejspíš nezeptal. No, tak..uvidíš..Vláďo, jestli ,,se, a které, a kdy, dle vůle jejich svobodné.., otevřou." || || Obchody otevřou ve třech fázích podle velikosti - Novinky.cz

CO a JAK DÁL..Světe, Evropo, Česko.. :

"..o tom je, v pozitivním Duchu,

pro Lásku, pro Mír
na Zemi, v Kosmu,

celý tento blog

včetně jeho všech www odkazů, pododkazů "

~~~

Čínský pozdrav světu..poněkud ve stylu téměř :,,HAJL CHINA" ??!..Myslím, vypovídá za vše. Není nutno klást další otázky, týkající se důvěry, důvěryhodnosti. A jak jsem se zmínil na jiných místech ve svých textech, STVOŘITEL na Zemi ,,fašismus" vymýtí..s důsledností svou. Způsob si volí On, STVOŘITEL. Přeje si mít na Zemi Lásku, Mír. Lidé na Zemi musejí pochopit, že On, STVOŘITEL NEstvořil svět, veškerenstvo, proto, aby Mu kdokoli ve STVOŘENÍ tom, provozoval projevy ,,fašismu, nacismu, byť i na jakkoli elementární ,úrovni, třeba i vůči bližním doma, ve škole, v zaměstnání, či mediálně, politicky.. Lidstvo čeká ještě asi i mnoho útrap, dokud takovíto rádoby ,,vůdci", se stylem fašistickým, jsou. Vše začíná v dětství, Láskou, výukou. Na Zemi, v Kosmu, má li být, opravdu NEní prostor pro jakýkoli, pro jakékoli..projevy fašismu,nacismu. Proto se tomu Kosmos brání, a ubrání..prostředky svými, které má k dispozici, silou Mu vlastní. Chceš li, chcete li, kdož, pokračovat ve fašismu,nacismu, Ty, Vy, kdož cítíš, cítíte, se povoláni k tomu,..konáte proti vůli STVOŘITELE, proti vůli Kosmu..,,rozdáváte si to" s Bohem..se STVOŘITELEM..s Kosmem. ( Četli jste výňatek ze zákonů Kosmu. **Jesus of Nazareth**, *nyní z Prahy*..**Jiří** ..Moje doporučení zní: Studujte, Lidé, moje zdejší texty, i ve zdejších mých odkazech, pododkazech.., jako Bibli studujete, a žijte, v pozitivním Duchu, podle nich. A bude Vám dobře v rámci optimálních možností evoluce Kosmu. Jsou situace, které člověk, ..Lidé, ,,ovlivnit může",.. mohou.. ). || || Čínští komunisté tahají za nos celý svět. I s pomocí WHO, která je zároveň jejich obětí. A my s ní – Deník N

pondělí 13. dubna 2020

CO, a JAK DÁL..SVĚTE, EVROPO, ČESKO :




**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří**

~~~

Čistě..dle mého úsudku analyticko matematicky..názor můj na ,,rozvolňování zavedených opatření proti koronaviru ,,Covid 19"..v České republice: Dle uvedené matematiky, kdy se v současnosti jeden nakažený přibližuje počtu jím nakažených číslu ,,jedna") mi ,,logicky" vychází, že vláda by NEměla ,,uvolňovat" opatření proti ,,koronaviru Covid 19", chce li se vláda chovat, zachovat, zodpovědně a co možná nejbezpečněji, pokud denní nárůst počtu nově infikovaných ( při udržení minimálně současné ..před Velikonocemi..kapacitě testování ) přesáhne číslo (strop): 170 !!! Pokud vláda zná uvedená čísla, a vědomě půjde nad zde uvedený ,,strop", pak by.. podle mého názoru.., mohlo jít, ,,šlo", o nezodpovědný hazard se zdravím, se životy národa, populace, s ohrožením i tak zase možností dalšího rozšíření této virózy do světa, s zvráceností snahy aplikovat Gestapácký systém tak zvané Prymulovsko Babišinské ,,chytré karantény", kdy dle níže i uvedeného z článků ve www linku se můžeme dočíst, že tento ,,systém Gestapácký", IZOLUJE potencionálně označené osoby, a ,,Pokud možno je testuje(krok n.2)..což právě, pořadí těchto dvou kroků je ,,Gestapáctvím..tím. Odvoz, izolace, najednou, nic netušících Lidí..tak to provozovalo Gestapo, a možná dnes to provozují režimy autokratické, typu Erdoganův, Kimův, Putinův, komunistické Číny, která svou rozpínavou politikou při takovémto přístupu k ,,ŽIVOTU, K LIDSKOPRÁVNOSTI", JE ZNAČNĚ I SVĚTU, s režimy těmito autokratickými, NEbezpečnou ,,reality show". || || Vláda nebude uvolňovat opatření při růstu 400 infikovaných denně

neděle 12. dubna 2020

Jo, Miloši Zemane..Bůh Láska JEST, A každý, kdo ji chce, se pokouší zničit, ničí sebe. Každý, kdo se kdy pokusil, pokusí, ovládat druhé ,,fašismem,nacismem", jakýmkoli, trýznit tak bližní, Duše ta, bude Jím, STVOŘITELEM, po zásluze, v Lásce a v úctě (..k hodnotám: ,,ZDRAVÍ, ŽIVOT"..i Matky Země naší..nás zde na Zemi ,,hostící", ,,vyživující"..kde by byli Ludé..bez ní ?? ) POUČENA Duše ta. Jistě v bibli Kralické, Miloši Zemane, NEjsou napsána ,,jen" tři slova. Tedy, pro Lásku, vůči bližním, je zapotřebí něco ,,dělat", ,udělat", a ne jen o tom..(i narcisticko nacisticky vůči Lidu ustanovenou legislativou exekučně insolvenčního fašismu, kde Lidem NEponecháváš, s vládou, s parlamentem, ,,polibkem jim smrti tím", ani tolik, aby mohli bydlet. Jak by mohli splácet, být řádně zaměstnáni ?? Styď, styďte se !! politici, političky, čeští, ostudo politiky světa tím, TA.) ,,kecat".. viz například: www.OkoBozi.blogspot.com. / *Posílám tímto svůj pozdrav, Velikonoční panu Dominiku Dukovi, a VŠEM :-) **Jesus of Nazareth**, *nyní z Prahy*..**Jiří**.. || || DOKUMENT: Prezidentova velikonoční promluva: Společnost můžeme uzdravit sympatií a láskou | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

Můj dnešní ,,Dotaz vládě ČR, politikům, političkám" :


(Praha, 12.dubna 2020): Včera jsem potkal cestou za nákupem pár, dvojici, asi tak 20 letou, vybírající, přebírající, odpadkové kontejnery v ulici města na sídlišti. Všiml jsem si, že ten mladý muž ukazuje té dívce vyhozenou vaničku plastovou, asi s něčím z mrazáku. Zeptal jsem se jich na jejich situaci..
Do zoufalství je prý odhodila ,,nezabavitelná částka ze mzdy exekutorem (u insolvencí je to obdobné matematicky), kdy z ní nemohl poplatit ani nájem bytu, a tak jsou nyní bez bytu, prý v nějaké ,,buňce". Bez práce, bez příjmů, ta mladá žena možná může být těhotná..oba měli roušku na obličeji. Asi nikoho, na koho by se mohli obrátit o pomoc, nemají, a jsou slušní to Lidé, alespoň dle mých pocitů.
Prý jim pomáhá ,,kurátor", ale úřady jsou zavřené. Úřady práce jsou taktéž zavřené. Nemají tudíž ani reálně ze své pozice, jistě i bez internetu, totálně bez peněz, možnost, si ani požádat o tak zvanou okamžitou jednorázovou finanční pomoc státu, kterou by NUTNĚ potřebovali, podle mého názoru.
Ptám se, Jano Maláčová..ministrině práce a sociálních věcí ČR, Marie Benešová..ministrině spravedlnosti ČR mající v gesci ustanovenou výši násobku životního minima coby nezabavitelnou částku, což dnes je tuším cca 2 násobek, přičemž se NEZOHLEDŇUJE REÁLNÁ výše nájmu v nájemní smlouvě bytů dlužníků, dlužnic, nýbrž jen ,,normativní náklady, které však NEKOPÍRUJÍ ani zdaleka ,,tržní ceny nájmů bytů, které jsou, bývají, mbohdy i mnohem větší, coby nájem bytu v místě obvyklý..
Andreji Babiši..premiére ČR, Miloši Zemane..
Necháte ten mladý pár,
a jim mnohé podobné Lidi,
mnoho jich, v Pražských ulicích přehrabujících holýma rukama, nemytými, odpadkové kontejnery, byť s rouškou na obličeji..
..necháte je, například..onemocnět nějakou nákazou ze špíny odpadků ?
Koronavirem ??
Necháte je, tyto, a jim obdobné, mnohé, Lidi, zeřít, útrpně tak.. i hladem ??
Včera jsem..(byť s oboustranně udrženým mezi námi cca 3 metrovým odstupem) jim trochu finančně vypomohl. Ale oni, a všichni v jim podobné situaci, potřebují JÍST, mýt se, ŽÍT,..důstojně, ZDRAVĚ..,
KAŽDÝ DEN.

**Jiří**
~~~

sobota 11. dubna 2020

Pandemie dluhů kvůli koronaviru. Do exekucí spadne i střední třída - Seznam Zprávy

!!! ,,FAŠISMUS" !!! : Dokud nebude ustanovená..plošně, nezabavitelná částka ze mzdy, z příjmů, ve výši alespoň shodné s cenou, uvedenou v nájemní smlouvě, plus životní minimum, do té doby NELZE HOVOŘIT O ZÁKONU, NÝBRŽ O NACISMU,FAŠISMU", vyrábějící tak státem, vládou, vládami, politiky, političkami..fašisticky BEZDOMOVCE. Nějak politici ti, političky, čeští, dosud nepochopili, nebo nechtějí pochopit, že dokud toto neopraví, mají zhroucený celý systém, tenhle vůči Lidu fašistický. A takovéhle ,,záplaty", to jen STVRDÍ. To zas takhle přibude ,,bezdomovců, rozpadlých i rodin.." Stále tak si děláte, političky,politici, z Českého Lidu..nemístně, ( vzpouzejíc se tak i STVOŘITELI, Jeho vůli~jeho snu o Lásce na Zemi..) fašistickou ,,hlínu". || || >>Seznam Zprávy: Pandemie dluhů kvůli koronaviru. Do exekucí spadne i střední třída - Seznam Zprávy

pátek 10. dubna 2020

Nosit na veřejnosti roušky, s povolenými tkaničkami, popíjet u toho pívo, lízat si u toho zmrzlinu, pod pokutou 10 tisíc za nenošení roušky, kde navíc tyto ,,pochutiny" likvidují pH balanc v moči, tím jsou příčinou většiny ,,civilizačních chorob, i snížené imunitě vůči koronavirům, parazitům..S Gestapáckou Prymulo Babišinskou tak zvanou ,,chytrou karanténou".. Babiši, ty jsi ale opravdu ( jak řekl tuším.. Slovenský premiér Matovič..) příliš rozumu NEpobral. Jen doplňuji, upřesňuji: to máme ale magory, šílence, v politice, (kterým jde o jediné..aby byli vidět, aby působili na emoce, čím hůř, tím podle nich větší volební preference..) kteří takto ve stylu fašo nacisticky i debilně ,,panují"..nikoli slouží..moudře..Lidu.. **Jiří** || || Pivo venku je podle Babiše v pořádku, když ho pijete stranou. ‚Nejde o nutné občerstvení,‘ varuje policie | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

Pane Bartoši a všem: Babišinec si neudělali bonbonieru jen z nouzového stavu, je to jejich ,,životní styl"..ovíněný ,,fašismem,nacismem ve šlépějích uplynulých vlád po cca čtvrt století, stejně jako ty jejich bonbónky z bonboniery..když stále není odstraněn ,,fašismus,nacismus", v Česku..ten..viz: www.OkoBozi.blogspot.com . Ale je prima, že jste si toho, té bonboniery, alespoň Piráti, už i všimli. **Jiří** || || Vláda si z nouzového stavu udělala bonboniéru. Tu každý den otevře a něco náhodně vybere, řekl Bartoš | iROZHLAS - spolehlivé zprávy


čtvrtek 9. dubna 2020

Prý, že.. MOC bezMOCNÝCH ?? :

Tak tedy ZPRÁVA s: ..,,pozitivně", tedy..s pozitivním, dobrým, životaschopným, ZDRAVÍ, ŽIVOTU, udržitelným, závěrem:

,,Moc bezMOCNÝCH ?? ( kniha pana Václava Havla ) "

V ,,bezMOCNÝCH" DLÍM !!! " TO si piš ! To SI ZAPIŠ !! Zavřeš li ,,bezmocnému, bezmocné.." ústa, dveře, otevřou se hlasu jejich, jim, jiná..otevře si je, pro ně,
za ně..i v čase..Duším těm svým milovaným, STVOŘITEL. Způsob si volí On.
~
~ Pošleš li na Zemi, v Kosmu, bližnímu, bližním i vzdálenějším, bytostem, planetě, energii smrti, násilí s cílem jakkoli ublížit,
tedy nikoli v ,,nutné" jen obraně ZDRAVÍ, ŽIVOTA, například energii fašismu, nacismu, (i na té nejelementárnější kvantové úrovni), poslal, poslala, jsi ji..smrt tu, sobeckost tu, násilí..energii smrti tu, SOBĚ.
A navrátí se Ti silou Kosmu, Mu vlastní.

Stejně jako Tebou vyslaná energie Lásky Boží..STVOŘITELE.

Vždy silou poměrnou. NELZE STVOŘITELE, Kosmos, v tom obelstít.To proto, že Kosmos a vše v něm jsou..takové spojené nádoby. A to, ať jsem na Zemi, či zrovna na Nebi. Ovšem..V LÁSCE, CHCE LI, UZNÁ LI, STVOŘITEL, KOSMOS, UMÍ BÝT I VELKORYSÝ..A TO NAD RÁMEC JAKÉKOLI MATEMATIKY, V LÁSCE MU VLASTNÍ.
LIDÉ TOMU ŘÍKÁVAJÍ I ,,LÁSKO ZÁZRAKY"..
,,LÁSKY ZÁZRAKY".
~
~~ Četli jste jeden ze zákonů Kosmu ~~
~
Já si tady NEpíšu pro svou zábavu,
ale pro poučení Lidí na Zemi, jelikož pokud pochopí,
oč běží, mohou mít Lidé na Zemi,
( i generace příští, další, druhu Homo sapiens na Zemi / budou li ),
***!!! ŽIVOT, BYTÍ na Zemi, !!!
!!! K ,,ŽITÍ" !!! ..i důstojnému, !!!
!!! i v optimálním ZDRAVÍ. !!!***

~~ 
**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*,..**Jiří**
~~~



~~~

10600 pacientů, v dubnu, 14 tisíc v květnu, a že může Česko se vrátit k normálu ?? Připravovat na návrat k normálu ?? Když tahle celosvětová pandemie začala prý jedním nakaženým v Číně ?? Z 5 tisíc Českých pacientů skončilo s Covid 19 ,,vyléčením" 172, a 88 úmrtím. A co ti ostatní teď, z těch 5ti tisíc ?? Ti zatím ,,NEvyléčení ?? Ti jakoby ,,nejsou" ?? Máte, myslím, pane Vojtěchu, nějaké divné prognostické diagnózy. Spíše doporučuji dle i slov pana Jana Hamáčka, značnou opatrnost, ve snahách navrátit svět ke stavu ,,normálu" před Covid 19. Opatrnosti není nikdy dosti, co se týká ochrany ZDRAVÍ, ŽIVOTA. Lidé by měli jít CESTOU: ,,Plán "A" Stvořitele" v pozitivním Duchu, na www.GoldenFriendOne.blogspot.com, upřesnění do začátků lze nalézt také v článku s názvem: ,,Co a jak dál.." na: www.JiriDobrovsky.blogspot.com . ( A doporučuji, přečtěte si názor k tématu pana Tomáše Halíka. ) **Jiří** || || Vojtěch: Česko zabránilo nekontrolovatelnému šíření koronaviru, čeká nás návrat k normálnímu životu | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

Dvoumetrové odstupy Lidí, nežijících spolu v jedné domácnosti ? Ukažte mi je, ty odstupy, u Vás, osob vlády ČR, politiků, političek, poslanců, poslankyň !! Neměli byste začít u sebe ?? A pokud to nezvládnete, nemůžete to ani vyžadovat, s jakousi ,,chytrou" Prymulovsko gestapáckou karantenou od ostatních. Ono se to vymýšlí na druhé, aby se to mohlo zneužít, ale ať se podívám kamkoli, na fotky, odstupy, rozestupy, mezi Vámi, z vlády ČR, politiků, političek, parlamentu, dvoumetrové, ani v zahraničí, vidět až na vyjímky, NEbývají. To si myslíte, že můžete jen vymýšlet na Lidi restrikce, kterých ani sami nejste schopni je dodržet ?? To je styl v podobenství ,,Gestapa na Ntou", v propojení s tak zvanou ,,chytrou" karanténou. **Jiří** || || Individuálně sportovat bude možné bez roušek, vláda od čtvrtka umožní i provoz některých prodejen | Vláda ČR

pondělí 6. dubna 2020

Tedy..vládo ČR, Prymulo, Babiši, a spol., to, co tady níže v www linku dole čtu, to je fašismus na Ntou..kam se hrabe China. Jak k tomuhle přijdou ti všichni ?? To aby Lidé se báli potkat se s kýmkoli ?? Nebuďte fanatičtí ve fašismu Vašem !! Rozpoznávejte hranice mezi normálem, a mezi nacismem,fašismem. Řeči o potřebě ,,promořování obyvatelstva" jsou samozřejmě zvrhlost, ale Covid 19 coronavirus ten, podle toho, jak NEzmizela ani jiná koronavirová chřipka, žijíc mezi námi, na kterou umírají také Lidé, a dle info lékařů i častěji, NEzmizí ze světa, ani za měsíc, ani za dva, ani za rok, bez vakcíny, bez léku, který není na vyhlazení ani dosud té.. ,,chřipky". To chcete mít v krajích, v okresech, trvale, v pohotovosti ,,komanda", kteří budou denně odvážet ve všech koutech republiky nic netušící Lidi najednou, (nebo posílat..) kamsi.. do izolace ?? To byste byli na úrovni Gestapa, ne li horší, rozsahem, a dopady na psychiku, na vztahy, které už dnes beztak zkomírají na úrovni demografického vymírání Českého národa. A..Babiši, nějak stále ,,zamlouváš", ignoruješ, to, že stávající ,,nezabavitelná částka exekutorem, i insolvenčním správcem", NEpostačuje cca 1 milionu Českých obyvatel, na nájem alespoň garsoniery plus životní minimum, a to ani po úpravách od 1.7.2020 tedy ignorante letitý vůči fašismu tomu, čekáš, až bude před volbami, abys trošku zase to zvýšil? Nacisticko fašisticky ?? Vzpamatuj se. Jsi vidět, a historie ti tohle nikdy NEzapomene, ani tvým předchůdcům, ani Duši tvé STVOŘITEL. Začněte se, Lidé, vládo, politici, političky, chovat vůči Lidu ,,LIDSKY", nejen o tom kecat. ( ** Jiří ** ) || || Co je chytrá karanténa? Mohla by nahradit plošná opatření a pomoci rychle zvládnout epidemii | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

Nikdo NEMÁ před STVOŘITELEM právo ,,rozhodnout, rozhodovat", ani verbálně, ani jinak, že se má ten, či onen, ta, či ona, jakkoli ,,promořit" !! Už ten pojem ,,promořit" JE ODPORNÝ !! No, spíše nám pan Prymula říká, že není sto, v jeho schopnostech, ani ve schopnostech vlády, vlád, populaci před zásahem na Zemi STVOŘITELE, před epidemií tou, chránit, ochránit. Takže..není to o tom, že ,,bychom potřebovali" být promořeni.. Takový výrok považuji před STVOŘITELEM za velmi hloupý, a nešťastný. ( **Jiří** ) || || Populaci potřebujeme promořit. Prymula změnil názor - Novinky.cz

~~

~~~