Co se zde dozvíte ?

( "STVOŘITELE", "RÁJE"..v Nebi, i na Zemi )
~~~

,, A víra Tvá ve: Mne, nezlomná, neutuchající, Tě spasila.

Na Zemi, i v Nebi.

Ten, ta, ti, kdož se mnou jde, jdou, dobře konají.. pro bližní, pro svět, pro planetu, pro Kosmos, v Lásce STVOŘITELE.

Ta, ten, ti, kdož jdou proti.. ŽIVOTU, ZDRAVÍ, svým bližním i vzdálenějším na Zemi, tedy proti Lásce Stvořitele jim darované, si kovou do rakve i, předčasně, hřebíky.. i nejednou vůkol Lidem, Homo sapiens.. smrti, tím i Duši své otevírají na místo Cesty Ráje,.. cestu do pekel".. pravil.. říká, říkává.

A lze přistoupit i na přísloví, že:

,,Víra bez vědy může být slepou,
a věda bez víry bývá chromou".
Ovšem: I víra nejednou bývá Ježíšem na úrovni biologicky duchovně i kvantových, duchovně kvantových procesů, i vědou. Což ovšem věda nevidí nejednou. "

A pravdu má. Ježíš.

~~~
***
(12. Listopadu 2019): No, politické strany České republiky ( ODS, TOP 09, ČSSD, KDU ČSL, SPD, STAN, Hnutí (NE!) Babišovo), KSČM,.. jich poslanci, poslankyně, senátorky, senátoři, Klausi, Miloši Zemane, Andreji Babiši..
..
.. ,,Víte, co je humanita? "
**
,,No, NEPOTĚŠILI JSTE MNE, ANI JÁ VÁS ZDE NEPOTĚŠÍM" : Finance, ekonomika.. (v otázce, a v odpovědi)....též: ,,ŽIVOT".
**
(15.11.2019): Společně jste v České republice, v čele s Václavem Klausem starším a s Milošem Zemanem spoluustanovili legislativu fašistickou, tedy politiku fašistickou, vůči vlastnímu obyvatelstvu, vůči vlastnímu, Českému, národu. V domělé moci své, servilně i bez_Lidskoprávním režimům ve stylu politiky prodejné jim i snad děvky. Toto provozujete, Česká vládo, poslanci, senátoři, co jste zde zavedli ( bez Pirátů, kteří u toho všeho jediní z Vás, politická garnituro současná, nebyli) doposud. Hnutí Babišovo, s Andrejem Babišem, je pouze jakýmsi Vaším zrcadlem, se zesilovačem, který Vám, ,,sametová" a i postsametová česká politická garnituro, Kosmos celkem i logicky poslal, jednak abyste se viděli, každodenně, v tomto zrcadle, a poslal Vás z kola ven, do opozice.
Český národ může začít ,,vzkvétat" až teprve tehdy, až bude ukončen fašismus zde uvedený, způsobem, který zde na blogu taktéž prezentuji.
Pokud ovšem, do té doby Český národ ( postižení fašismem tím, jeho blízcí.. rodina..
zcela, či většinově, či i jinak, nevymře.
**
**
( Můj vzkaz provozovatelům centra ,,Aktip", kteří si podvodně hráli na Léčitele, oblbujíc klientelu řečmi o tom, že: ,,rakovinu je možno vykadit".. Toto Vaše tvrzení je ostudnou špínou, a v žádném případě nikomu NEdoporučuji, aby se stal Vaším klientem, či klientkou. Možná byste měli navštívit psychiatra.
Příčiny vzniku rakoviny, i o prevenci, která může být po poradě s lékaři i souběžnou podpůrnou metodou při oficiální léčbě, mimo jiné, popisuji, i v souladu s dlouholetými výzkumy, a názory MUDr. Karla Erbena, na mém blogu: www.ForHealthOne.blogspot.com .
To, co předvedli aktéři centra Aktip není humanita, ale je to nechutné zneužívání důvěry nemocných, chytajících se i stébla trávy, naděje. Kterou jste jim, Aktipoví, po svém, v daném čase, i vzali. )
**
Eutanázie ?? Dnes jsem si přečetl, že EU by ji chtělo legalizovat, asi po vzoru Švýcarska, kde si ji Lid nejspíš odsouhlasil v referendu, což se v ČR nestalo.
Uvědomte si, že po její legalizaci jí pak bude někdo muset vykonávat. Kdo se hlásí ?? A před její legalizací musí proběhnout informovanost obyvatelstva, jak se bude provádět, jakou i chemikálií, a jaké při tom člověk má pocity, bolesti.. Ono to není jen tak.. ta.. Eutanázie, nejde jen o slovo, ale o vědomé ukončování života druhému člověku, který se ještě chvíli před tím mohl například cítit v daný okamžik šťastný, že Vás, vykonavateli smrti, vidí, že zrovna ještě se nadechl, nadechla.. vydechl.. vydechla, se vzpomínkou třeba i, na Lásku svou, na Lásky své, na rodinu, na děti, na jejich dětství, na dětství své..
**
LID JE STÁT. Nikoli hrstka (ať už malá, či větší) pro fašisticko politrucky smýšlejících, vůči Lidu, demagogických rádoby politických, tupých, blbců. Na to, představitelé České vlády, poslanci, senátoři, NIKDY ve své funkci, politické, státní, ..taktéž příslušníci ozbrojených sborů policie, armády, před Bohem, NEZAPOMÍNEJTE. Rodina je makrokosmem, též základní jednotkou národa, státu. Jakékoli manýry vlády, Likvidovat, rozdělovat, slabší, či i nejslabší z nás, třeba i ekonomicky slabší, nejslabší, JSOU TAKOVÉ MANÝRY PROJEVEM POLITIKY FAŠISMU vůči vlastnímu, v našem případě vůči Českému Lidu..viz moje podrobné, doložitelné, informace v textech níže.
*
(8.11.2019): Můj veřejný vzkaz pro: Českou společnost, také pro Milionchvilek.cz: Chcete demisi Andreje Babiše, s tím lze jen souhlasit, avšak, nezapomínejte na to, že jakmile šedo mafián Andrej Babiš se svým mafijním ,,klanem-hnutím" (coby pardálí profašisticko politrucká i kurtizánská protiváha bývalé vládní politické garnituře, též klanové, která je dnes v opozici, jako TOP 09, STAN, ODS, ČSSD, KDU ČSL, jenž zde v ČR zavedli fašismus vůči Českému Lidu, o kterém píši níže v mých textech) opustí politckou scénu, bude zas na koni mafie fašistická Lidu v závorce uvedených politckých stran, která zde zavedla jej, uvedený Lidu Českému FAŠISMUS, o kterém píši, tedy legislativně faktickou LIKVIDACI slabších jedinců, nyní aktuálně v počtu reálném cca necelý 1 milion občanů České republiky v exekuci, kde počet exekucí se meziročně navyšuje stále o statisíce ( a to i když média profašisticky kulantně informují o tom, že číslo, o které se exekuce meziročně navyšují, klesá).
Ideálním řešením politické smrtonosné Českému Lidu současné krize, je dosažení odstoupení Miloše Zemana z oficiální funkce úřadu prezidenta, jmenování nového prezidenta ČR do úřadu, rozpuštění poslanecké sněmovny, ustanovení vlády dle mých textů modrých níže, a ustanovení ŘÁDU PRÁVA, tedy i LIDSKOPRÁVNA v České republice, ukotvení principů, ustanovení, Všeobecné deklarace Lidských práv OSN v ústavě, zavedení tak PRÁVNÍHO STÁTU.
Dokud nebudou splněny má doporučení zdejší, instrukce, do té doby se Český národ ze současné smrtonosně bažinaté politicko fašisticko Mu Lidu sociální krize nedostane, nelze to do té doby očekávat, to spíše ta generace, ty generace, takto FAŠISTICKY postiženy, i útrpně, i kdesi jak potulná zvěř v bezdomovectví, a podobně..by vymřely..na což právě uvedení fašisté čekají.
Počet bezdomovců a bezdomovkyň v České republice v roce 2019 : www.MPSV.cz - údaj o počtu bezdomovců v ČR v roce 2019(údaj oficiálního webu ministerstva práce a sociálních věcí ČR k datu 9.11.2019) tedy považuji tento údaj MPSV NEdůvěryhodný, neboť v zimě 2019 byla dle odkazu dále, situace statisticky takováto: >>Václav Černý - otevřený dopis státní správě ČR k bezdomovectví 2019 (v html kódu tohoto odkazu je nejspíš překlep ,,2018")
~~Můj názor k tématu: Vzhledem k tomu, že Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky (dále zde na blogu MPSV), neustále provozuje vůči Českým občanům podvodnou politiku, jdoucí proti ŽIVOTU, je tato instituce Českému národu NEDŮVĚRYHODNOU !! Co je to za ,,existenční" minimum, dnešní, ze kterého se celý kalendářní měsíc reálně existovat NEDÁ ??! Zkuste si to..Maláčová, a spol.
Totéž platí pro tak zvané ,,Životní minimum".Totéž platí pro tak zvanou ,,Miniální mzdu", a pokud jste zrovna v podnájmu, a nemůžete sehnat přímý nájem, máte smůlu, protože na podnájemní bydlení příspěvek na bydlení dle stávajících podmínek (ke dni 10.11.2019) NEDOSTANETE.
Nezabavitelná částka exekutorem a insolvenčním správcem, opírající se o ,,životní minimum" je pro člověka, jehož se dotkne, fakticky Likvidačním vládním Mu ,,POLIBKEM SMRTI"..na rovinu, a bez příkras !!!
No, a MPSV, podvodné vůči Lidu, vyhlásilo další absurdum, a sice statistiku o počtu bezdomovců v České republice v roce 2019, kde média to okamžitě, internetová, slepě, hloupě, papouškují. Dokonce na to MPSV využilo další subjekt, výzkumný ústav práce a sociálních věcí, a to, aby došli k naprosto nekorektní statistice, která se opírá pouze, jak i tento výzkumný ústav zmiňuje na svém webu, o 250 měst a obcí ČR, kde došli k počtu bezdomovců 24000. Jenže v České republice je obcí 6 tisíc, to je 24x tolik. TEDY, pokud je pravda, že uvedený sečtený počet bezdomovců 24 tisíc se opírá o sčítání v 250 městech a obcích v ČR, pak ÚDAJ O POČTU BEZDOMOVCŮ V ČR 24 tisíc je zapotřebí znásobit 24x, a vyjde nám statistická prognóza o stávajícím počtu BEZDOMOVCŮ v ČR 576 tisíc. Protože však nejsou všechny obce ve velikosti měst okresních, dá se předpokládat, že počet bezdomovců bude sice nižší, ale že ZŮSTÁVÁ VE STATISICÍCH. Osobně tedy nechápu, jak může státní instituce, MPSV, vydávat za pravdivý údaj o počtu bezdomovců, takto důležitý údaj i pro politiku pro zdraví Lidu, který se neopírá o VŠECHNY města a obce, ale jen o jejich čtyřiadvacetinu !! a uvádět tak národ opět, jak je jejich zvykem (a v takto nebetyčně absurdní vůči zdraví Lidu, ŽIVOTU ) OMYL . No, ale, ono takovéto chování vládní koreluje s chováním pro fašistickým vůči vlastnímu Lidu, jak o tom píši na tomto blogu. Tímto pohledem je chování vlády, celkem snadno i pochopitelné. Protože pokud někdo, i nějaká skupina, klanově, praktikuje na vlastním obyvatelstvu, na místo formy správy státu, národa, stylem ,,dobrého hospodáře", raději politiku ,,fašistickou", jak je tomu aktuálně v České republice, nemůžeme ani od takovéhoto klanu, byť i vládního, parlamentního, vcelku ve výsledku ani očekávat nic lepšího..byť se místy tváří, jak tu a tam dělají něco málo dobrého, ZLO FAŠISTICKÉ MNOHONÁSOBNĚ NÁRODU, Českému Lidu, ve výsledku, PŘEVAŽUJE.No, a tak, když je například bezdomovců hodně, tak se prostě napíše, že je jich míň, málo, a nechají se pomřít..tiše..kdesi..a ono se to stane pravdou, že jich je míň, málo.. JENŽE, ABY JSTE SE NESPLETLI !! Neboť Českému národu, tedy i Vám, ,,PAPALAŠÍ fašistické, pro fašisticko i politrucké".., jak se říká, ,,tiká hrana".
*
Sledujte dále, níže, mou VÝZVU vládě České republiky, poslancům, senátorům:
**
Co se zde.. dále.. dozvíte?
A ve zdejších, souvisejících odkazech ?
..
Dozvíte se v nich:
Informace, doporučení, tipy, z Darů Nebes..,,Pro: ,,život v optimálním zdraví, důstojný všem", též pro ,,optimálně udržielný život na planetě Zemi, i Lidské civilizace".., jelikož tyto dva pojmy spolu velmi úzce, i se zdravím Matky Země, spolu s prosperitou, tou.. (jednotlivců, rodin, národů, států), souvisejí. Zdejší texty informativní, uvedené principy, jsou posvěceny Stvořitelem, universálně platné
pro všechny Lidské bytosti, vycházející ze zákonů Kosmu.
*
Případná neochota, i politiků, společnosti, jít touto cestou, by byla odrazem jejich, její.. nikoli až tak nevyzrálosti, ale hlouposti, degradující Lidství.
*
Jak prý se vyjádřil jeden anglický lékař, jménem Bach..,,Člověk musí trvale vyvíjet úsilí, aby se zbavil svých negativních sklonů, jinak mu nepomůže žádná (*ani) pilulka.
*
A já dodávám toto: Buďto Lidé, národ, národy, půjdou.. cestou DOSTATEČNÉ si ,,VZÁJEMNÉ PÉČE", dle zde uvedeného plánu, který jsem též nazval: ,,PLÁN A" Stvořitele"
( ,,Tajemství DVOJKY+TŘI BROKÁTY" )
též souběžně dle : http://www.careinfo2.blogspot.com/ ( každý(á) dle svých nejlepších možností, schopností, sil ), tím i o matku Zemi, o klima, nebo Lidstvu, nepomůže NIC. Je dobré, před Bohem, vědět za sebe, upřímně v srdci každý, každá, že udělal(a), dělá, pro věc, co a jak jen v tomto smyslu nejlépe mohl, může. Protože: ,,Líp to obvykle už ani nejde :-) "
Pro vstup do informací použij též:
~~
Česká vládně~parlamentní politická scéna čeká na změnu personální v osobě prezidenta republiky, aby ten nový, ji, spolu s poslaneckou sněmovnou České republiky, rozpustil, a ustanovil novou vládu, dle personálního uskupení viz modrý text v následujícím odstavci zde:
~~
Dlouhodobě, aktuálně, preferuji, volebně
zde uvedenou, tuto, politickou sílu stran politického uskupení(NE jinou) :
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2021, případně i dřívější.. :
**
1. Piráti ( Česká politická strana Pirátská ) pod vedením pana Ivana Bartoše.
2. Zelení ( Strana Zelených )
*
Dlouhodobě Lidu koretní Piráti nechť po zvolení, či jich ustanovení do vlády novým prezidentem po rozpuštění poslanecké sněmovny, (které shledávám pro Českou republiku naprosto nezbytné) sestaví vládu, a mají premiéra.
**
Dále navrhuji, doporučuji, aby Piráti následně po svém uvážení, dali příležitost panu Janu Hamáčkovi předsedovi ČSSD, setrvat ve funkci ministra vnitra České republiky, a minimálně do konce standartního funkčního období prezidentského úřadu Miloše Zemana, pokud v té době ještě bude prezidentem, tedy pokud neskončí v úřadu z nějakého důvodu dříve.
**
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2025 a dále, i pro další života čas:
Zelení ( Strana Zelených ), plus Piráti, zústanou li tyto dvě politické strany Lidu korektní, i vlastenecky vůči Českému národu, v tomto uskupení mají potenciál vést politiku Života. Nechť v takovém případě jsou koaličními dvěmi politickými stranami, tvořící vládu. Příležitost by měl mít, vzhledem ke svým osobně historicky, politicko vlasteneckým zásluhám i nadále, být ve vládě, pan Jan Hamáček z ČSSD, pokud o to bude stát.
**
Šanci, příležitost, účasti ve vládě by měli dostat, budou li chtít, Lidé s dobrým srdcem, Lidé DOBRÉ VŮLE, také Lidé z uskupení:
*
,,Hnutí ŽÍT BRNO",
*
,,Platforma pro sociální (dostupné) bydlení.
**
Takové jsou nyní, aktuálně, moje představy
o volebním dění v České republice.
*
To mimo jiné, pro bezpečnost v ČR, v Evropě, ve světě a její stabilitu.
*
(Tváře politických živlů, Lůza ta, která ustanovila v ČR, režim bez_Lidskoprávně novodobě nacistický (viz moje zdejší texty podrobně), opečovávajíc jej po čtvrt století doposud, včetně Miloše Zemana, MUSÍ, MUSEJÍ, TVÁŘE TY, NAVŽDY A DEFINITIVNĚ, OPUSTIT PROSTORY VLÁDY ČR a POSLANECKÉ SNĚMOVNY, úřad prezidenta Čr.)
***
Zpráva z 20.9.2019:
*
1. Miloš Zeman se svým avízem o případné ,,abolici" se zastavením trestního stíhání Andreji Babišovi, dopustil dokonání PUČE, PŘEVRATU, ze státu Česká republika v domění Lidu Českého že žije ve státě práva, tedy ze státu očekávaně Lidem Českým, právního, na zřízení územní České AUTOKRACIE mocenské zvůle Miloše Zemana kooperativně s ekonomicko politickou, i pro politrucko, novodobě, i. Jakuzní, mafií. Tím se Miloš Zeman, ( nyní v oficiálně omylem, s podvodem na Českém Lidu, zvolení) ve funkci prezidenta České republiky, dopustil VELEZRADY. Měl by, proto, být ,,uvolněn" z postu prezidenta ČR, a souzen pro velezradu.
!! Česká republika si nemůže dovolit mít ve vrcholných funkcích politických, zastoupení personální výše uvedené mafie, ani s ní jakkoli kooperovat !!
*
~~
*
**
!!! VÝZVA VLÁDĚ ČESKÉ REPUBLIKY, POSLANCŮM, SENÁTORŮM !!! :
( 6.11.2019 ): Vyzývám tímto veřejně vládu České republiky, poslance, senátory, aby NEPRODLENĚ ukončili FAŠISMUS praktikovaný na Českém Lidu, na značné skupině českého obyvatelstva, tedy aby navýšili neprodleně tak zvanou nezabavitelnou částku exekutorem i insolvenčním správcem ze současného systému jejich výší dlužníkům K NEPŘEŽITÍ DŮSTOJNÉMU, i FAKTICKÉMU na jejich výši k PŘEŽITÍ, DŮSTOJNÉMU, hodného Lidské bytosti, a to přesně podle mých instrukcí v textu zdejším níže, tedy bezvýhradně plošně na částku 39 000,- korun českých ( třicet devět tisíc ) s každoroční valorizací, neboť pokud dlužník, dlužnice, jinou garsoniéru k bydlení nesehnali, má ten, ta, právo bydlet i v té garsonieře, s nájmem nejvyšším v místě obvyklém, není možné jej, ponechat na pospas bez přístřeší, když ceny nájmů bytů vyrostly do takovýchto částek.. i dle ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN ( V opačném případě má Český Lid právo hájit své právo NA ŽIVOT, NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, dostupnými prostředky odbojovou aktivitou~aktivitami, rovněž dle ustanovení výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu, který Česká republika podepsala ( a to i když by jej bývala nepodepsala) !! Oslovuji v rámci této mojí výzvy bezpečnostní instituce státu ČR, BUĎTE a ZŮSTÁVEJTE NA STRANĚ LIDU, nikoli na straně profašisticko politruckých ku Lidu, z řad politiků, psychopatů. ( v rámci výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu)!! , V tomto případě jde o holé PRÁVO NA ŽIVOT, NA OCHRANU ZDRAVÍ, ŽIVOTA ( v souvislostech ) na na důstojný ŽIVOT, hodný Lidské bytosti !! A chcete li si kdo případně moje řádky vykládat po svém, jinak, je to Váš problém, nikoli můj, nikoli Lidu.
~ ~ ~
Choose your language :

úterý 26. listopadu 2019

Čím zde začít ?.. Tož, říkám, říkávám si.. nejlépe to bude, JE.. příjemně: Zářící Hvězda Andělů na Zemi.. paní Zuzana Čaputová. ROZZÁŘEME JI.. i společně :-) PLANETU TU.. a pěkně po našem.. po Andělsky, NEBESY !!


<< *** Oko Boží *** >>
*********
JAK NA ,,KORONAVIRUS"?? ..nejen..
Například takto..
..ovšem bez záruky !..
( a: Výhradně ,,Po poradě s Vaším ošetřujícím Lékařem~Lékařkou"):

Zvýšit imunitu si lze stravou dle receptáře: 

>> www.ForHealthOne.blogspot.com <<

a dále postupovat, za součinnosti s Lékaři, s Lékařkami, a jejich doporučeními, též i výhradně po poradě s nimi, takto:
viz můj tip:
www.energy.cz
přičemž doporučuji zejména
Drags Imun + Grepofit
( dračí krev + grepový výtažek )

~ pro prevenci před ,,koronavirem"
(taktéž i před jinými virovými onemocněními, před chřipkou i například..)
užívat vnitřně v poloviční doporučené denní dávce výrobcem, neuvádí li výrobce jinak
střídavě tyto dva přípravky po cca 4 až 6 hodinách

~ pro léčbu již započatého onemocnění, byť i zdánlivě jen v začátcích, užívat vnitřně doporučené denní dávkování střídavě tyto dva přípravky
po 3 až 4 hodinách až do úplného vymizení příznaků nemoci.

Je podle mého názoru nebetyčnou hloupostí představitelů nejen EU to,
že existují jejich zákazy o informování na bylinných preparátech jejich léčebné účinky. Ty popisovaly od nepaměti babičky, dědové, a jsou zaznamenány i historicky v herbářích. Jsme dnes už tak daleko, že léčivé účinky se nemají přisuzovat ani medu. No..a je med léčivý, nebo není ?
Na tuhle otázku si jistě umí odpovědět každý. ( Jen..doplňuji..všeho s mírou, u medu max 1 čajová lžička denně, a nikoli trvale, jelikož obsahuje fruktozu snižující pH jako ovoce, a tato fruktoza se denní dávkou v těle i v čase sčítá..tedy při zachování principů a skladby jídelníčku dle výše uvedeného receptáře).
Kam až tato Lidská pekelná hloupost, prorostlá nejspíš i lobbingem farmaceutických firem zlatokopecky, došla, vidíme například dnes na pandemii koronaviru, se kterým si EU, svět, sám bez pomoci mojí v širším měřítku by nejspíš účinně, trvale, nepomohl.

Doufám, ,,vlády světa", Lidé,
že ty dešťné pralesy, kde Drags Imun nám matka příroda, Země, nám tak umí citlivě pomáhat, že i Vy se budete k tomu stromoví, k přírodě, k Matce Zemi, ke KLIMATu, i k bližním na Zemi chovat citlivě, že to ,,stromoví" si NEvypleníte, a že zůstanou zde uvedené preparáty dostupné trvale 
v moudrosti a Lásce Boží, 
i nadále
VŠEM.
~~
**Jiří Pelíšek**

*********
  Aktuálně : >> Můj vzkaz vládě České republiky, poslancům, poslankyním, ( i opozičním ), senátorkám, senátorům, Miloši Zemanovi, Andreji Babišovi..
..a spol. << 
*********
*********
>> **Hovory z Nebes** <<
>> Nutné GRAMOTNOSTNÍ MINIMUM Českých politiků, političek ?!?? To, dnes, 9.března 2020 spíš Leda tak..hojně: ,,Žabičí KVAK, 
Čapí KUŇK..i..čepiček << 
(..ale po Lidu to, například při podnikání, hojně i..vyžadují, i nahrávání obchodních dialogů ,,slídilsky" a jejich, nahrávek těch archivaci například, a to i pod sankcí pokut, i ukončení činností..například.., při i úrovni 
,,Vzdělanostně emočně inteligenčního kvocientu" svého pro výkon funkce politika, političky, hojně, k datu například 11. března 2020 tedy na úrovni MENTÁLNÍCH POČŮRÁNKŮ..podle toho vypadající dění světa s nimi v politice)

>> "KDYŽ SE ŘEKNE ,, KULTURA " ( KULT u: ,,RA" ) <<
>> Česká CHOBOTNICE a..KATA..ni? <<

~ Zelená politika.blogspot.com ~
..aneb..když **Jesus of Nazareth**, 
*nyní z Prahy*, **Jiří..** hovoří:
*********
*********
Tož..přejděme tedy..nyní ke  zde příjemnému, v začátku tohoto blogu, jak jsem Vám slíbil v názvu tohoto článku: 
Tím příjemným, i pro svět, JE jistě paní
Zuzana Čaputová
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/slovensky-parlament-zuzana-caputova-volby-moratotium-predvolebni-pruzkumy_1911261925_luk

www.ZuzanaCaputova.sk


A to Vám povídám.. 
.. Nehledejte. 

.. Už našli Jste. 
.. Už našli jsme. 

.. Na Zemi
,,POKLAD".. ten. 
~~~
~~~
3. ledna 2020:

Rozzářil
jsme JI
p r o z á ř i l i ,

 pokračujme v tom :-) 
paní..
~ Princezno Ráje ~
A..jak se i říká: 
,,DĚJ SE VŮLE BOŽÍ".
Amen.
~~
~~~
~~~
( 9.března 2020 ):
SOUČASNOST: 
( jak to vidím )
Současnost = Archa Noemova
a její ,,trosečníci, trosečnice".
(tedy..snad..kromě Švýcarek, Švýcarů)

Někteří z trosečníků, z trosečnic, jsouc schopni započít jít CESTOU:
(..a nebo NIC )

,,PLÁNU "A" STVOŘITELE",
na zdejším blogu,

jiní nikoli..tedy 

nejsouc toho, prozatím, Duše jejich

( i leckdy v sobeckosti, vzpupnosti, vůči Němu, STVOŘITELI, se všemi z toho plynoucími důsledky 
Jím, 
STVOŘITELEM, NEBESY, 
vyvozenými, i v tichosti, i beze slov, i v čase.., jimi vyvozovanými ) 

schopni..schopny.

Tím vším JE, myslím, již 
Lidstvu
řečeno, sděleno, vyjádřeno
 z mojí strany , krom ostatního 
,,písma Svatého", evangelií, 
vycházejíc z Bible i..,
Mnou posvěcenými, 
VŠE potřebné.

**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*.. **Jiří**
~~~
~~
~~~
(Praha, Evropa, svět..7.března 2020):
MNOHO CÍRKVÍ, MNOHO VÍR,
MNOHO I VÍL,
MNOHO BOHŮ,
MNOHO BOHYŇ,
i soudců pozemských,
i mnoho sudiček..
"JEDEN STVOŘITEL"
"JEDEN ZDROJ"
"JEDEN SOUDCE NEBES"
ANO, tohle je ANO.
Tak to JE.
"Ano" NENÍ jen a hlavně kapsa Tvá..,
ty, kdož stoupencem víry jsi, že "ano",
(jak můžeme nalézt ve výloze například tak zvané ,,agentury Ano" prodejny knih a ezoteriky na Náměstí I.P.Pavlova v Praze v prodejně 
,,U DŽOUDYHO"),
i ,,ZMRDEM" můžeš býti. Co na tom, agentúro ,,Ano", že kolem výlohy Tvé chodívají i malé, i větší, děti..že ??
Prý, dle sdělení mi paní tamní manažerky je to tak v pořádku.
No, podle mne to v pořádku NENÍ.
TEDY, JSME LI NÁROD
,,KULTURNÍ"..pak zakovýto titul za výlohu tohoto obchodu nepatří.
~~
~~
CÍRKEV ŘÍMSKOKATOLICKÁ, a její různé odnože..nebývá v silách člověka, který se tomu intenzivně nevěnuje, rozpoznat utajované pokřiveně Bohu, STVOŘITELI, skutečnosti. A tak, 
i stoupenci upřímné víry v Boha,
skáčí ,,na lep" zvrhlým pokřivenostem, systémovým, jako například je povinnost celibátu kněžích. Tito Lidé nejsou vinni. Nejsou vinni ani tehdy, onemocní li z toho psychicky, duševně. Jsou oběťmi zvrácenosti, zvrhlosti systému. Onemocnět je snadné, i se to může stát rychle.
Tento systém je proto zapotřebí ,,opravit", 
odstranit povinnost celibátu kněžích
Církve Římskokatolické.
~~
Když..například..umělec, umělkyně,..
tedy mistr, mistrině..LÁSKY BOŽÍ..
(o NEnásilí prvoútočném / případná obrana, ta nutná, je dovolena..i to je součást Lásky k životu, ke zdraví)

Když tedy například malířka, malíř.. mistrině, mistr.. maluje obraz, ve snaze o dokonalost, může jí,..mu.. štětec ,,ujet", no ona,..on to místo umí přemalovat, tak, že si toho možná, té nedokonalosti na obraze, ani nepovšimneš.

Taktéž mistr sochař, mistrině sochařka například s dlátem svým.

Ovšem..i učitelky,učitelé..ve službě Boží.
Slovem svým, slovy svými, činy svými, životem i svým, přesvědčením svým, vírou svou, ve STVOŘITELE neochvějnou.
Za toto dílo, i životní pouť tu,
chci zde poděkovat..
..vzdávám díky..
nejen bytostem:
Dominiku Dukovi, Tomáši Halíkovi,
ale všem Lidem, ženám i mužům upřímné, v Lásce v srdci, víry ve STVOŘITELE..
..i ve mne.
!! DĚKUJI ze srdce VÁM !!

Když mistři, mistrině, 
s upřímnou vírou
 v dokonalost Boží tvoří díla svá, světská, stávají se z nich díla Svatá.
A z mistriň, z mistrů těch..leckdy..
(..i bez svatořečení před Bohem)..no, nikoli asi zcela vždy..
..SVĚTICE, SVĚTCI :-) .
~~
~~
Jsou mezi námi Lidé, Boha i nehledající, prozatím, kteří jen o svou kapsu se chtějí starat, i na úkor sobecky všech, například formou ,,příspěvků politickým stranám".
Zakládají politické strany, hnutí, a protože chtějí být ,,na výsluní" co nejdřív, a jinak to neumějí, i se radikalizují, například ,,fašisticko nacisticky" . Je dobré toto včas rozpoznat, rozpoznávat, a..jak se Lidově říká, odstavit je s pomocí policie a případně dalších bezpečnostních složek státu, států, s pomocí i justice, od byť i jen vznikající moci..tedy včas.
..
~~
( Slovensko, zima 2020):
Kotlebovci .. versus politika na Slovensku ?, a moje doporučení:

Ako jeden novinár v Českom rozhlase vravil letos: ,,Ak nečo vyzerá ako kačka, kejhá to ako kačka, chová se to ako kačka, tak JE to ,,kačka". Hovoril o Kotlebovcích v souvislosti s jejich ,,fašizačním projevem", tedy coby o ,,fašistech"..
!!! PROJEVY ,,FAŠISMU, NACISMU" 
MUSEJÍ BÝT 
NEPRODLENĚ 
NEJEN V EVROPĚ,
ALE CELOSVĚTOVĚ, POSTAVENY MIMO ZÁKON !!!

No, mám pochopení pro to, že paní prezidentka Slovenska, Zuzana Čaputová, NEutíká, NEabdikuje, před silami ,,fašismu", deroucí se do vládní politiky, ale že to chce mít možnost jednak pod dohledem svým, a také ovlivňovat z pozice své, Duše Andělské, nežli se tak stane, tedy, nežli bude
,,fašismus" ten i v její zemi ,,vymýcen",
neboť tím zaručuje, že dokud je ona ve funkci prezidentky, nemůže v ní být Kotleba, tedy, než bude fašismus ten..
STVOŘITELEM na Zemi vymýcen..v rámci jejího funkčního období prezidentky tak dělá, 
pro Lid svůj, i pro Evropu,
paní Zuzana Čaputová, co dělat, andělsky, může,  má.
Jako prezidentka má sílu případně odstavit ,,fašismus" od moci například i s pomocí armády. A jistě si je téhle své kompetence, pravomoci, vědoma.
~~
**Jesus of Nazareth**,
*nyní z Prahy*..**Jiří**
~~~
*********
*********
(1.února 2020)
,,GOGO" má své příznivce rozlezle mnohde. V médiích, v institucích..
v televizi,
v radiu..
i mnohde jinde.
..a..? Spolek Milionchvilek.cz ?
..to je..zatím..slabounký ,,čajíček" na fašismus ten. Skoro to vypadá, že jej ,,fašismus ten" využívá upírsky ku obrazu svému, coby i reklamu si svou.
No, a volby už jsou..za pár..
..a ,,fašismus ten"? Klíďo se s výsměchem všem takto může stát, volebně..třeba..ofico ceremonio prezidentem, tedy ofico i vrchním velitelem ozbrojených sil, armády ČR.
To je..,,panoptikum..fašo raritní", panečku..až k nevíře, že ?
..aneb: ,,VÁLKA S MLOKY" ..a Lidé, nakažení ,,mlokovirem"
versus: ,, Plán "A" STVOŘITELE "
..coby od viru toho jich, 
 ku: ,,uzdravení~LÉKEM".

~~
Česká republika je v područí ,,fašistické vlády, a celé takové cca čtvrtstoletní politické garnitury, Likvidující národ Český, obyvatelstvo, instrumentem: ,,minimální měsíční nezabavitelná částka" exekutory, exekutorkami, taktéž insolvencí-tak zvaným ,,oddlužením", která vzorci svými jejího výpočtu,, s ohledem na ceny měsíčních nájmů například byť i jen garsonier v Praze, který umí být i 27 tisíc korun, MUSÍ tento stav zohledňovat, žel, aktuálně premiér ČESKA Andrej Babiš ve stylu i ,,analfabeta, či socio matematického dislektika, se i Českému Lidu vysmívá fašisticky do ksichtu, s Milošem Zemanem, a navrhují ,,zvýšení" tohoto nezabavitelného minima na cca 7400,- korun Českých (cca 360 EUR na kalendářní měsíc Lidem, dospělým, na osobu a měsíc ze mzdy ze zaměstnání, či z platu, o podnikání tito Lidé nemohou uvažovat, jelikož obvykle mají zablokovaný bankovní účet na nulu na i mnoho měsíců, i let, kdy exekutoři, exekutorky, ,,berou vše", co se tam kdy byť i jen náhodou, objeví.

TOTO JE 
HROB
ČESKÉHO NÁRODA, ČESKÉHO LIDU,
ČESKA.
(Aktuálně od roku 2013 se navýšil počet exekucí z 1 milionu, na 5 milionů, s cca 1 milionem takto postižených, fašisticky, obětí, a počet exekucí se meziročně navyšuje o cca 500 tisíc, jelikož ti Lidé se snaží zachránit si životy, i své rodiny, děti..leč, za daného stavu i ,,marně".)
Naše území je díky tomu (díky i průvodnímu snížení porodnosti o cca 39 tisíc dětí ročně oproti předchozímu čtvrtstoletí, od éry Václava Klause a Miloše Zemana, kteří zde tento fanatický ,,fašismus" ustanovili),
postupně přeosídlována, hojně i Lidmi Rusky mluvícími, kteří zde i skupují nemovitosti i lukrativní, například činžovní domy, a Česká republika se takto stala, a je, stává, víc a víc, kolonií oligarchů, a pračkou i špinavých peněz.

Andreji Babiši, Miloši Zemane a celá cca čtvrtstoletní s Vámi politicko souputnická garnituro včetně současné vládní KSČM a babišince k tomuto mlčících, ZA TOTO PATŘÍTE DO KRIMINÁLU !!!
ZA TOTO MÁTE UŽ DÁVNO SEDĚT V KRIMINÁLU !!! a NIKOLI POBÝVAT NA SVOBODĚ MEZI SLUŠNÝMI LIDMI.

SITUACI POVAŽUJI NÁRODNĚ ZA KRITICKOU !!, KTERÁ VYŽADUJE ,,CELONÁRODNÍ POVSTÁNÍ, S GENERÁLNÍ STÁVKOU DO TÉ DOBY, DOKUD NEBUDE USTANOVENA 
>>"FUNKČNĚ DŮSTOJNÉMU ŽIVOTU"<<
,,MINIMÁLNÍ NEZABAVITELNÁ ČÁSTKA NA ÚROVEŇ ,,DŮSTOJNÉHO" PŘEŽITÍ, S MOŽNOSTÍ BYDLENÍ DŮSTOJNĚ V BYTĚ !!! Podrobnosti k tématu uvádím na tomto blogu, a v jeho www odkazech, a pododkazech.

Zrušil jsem pozvánku na krajskou schůzi Pirátů.cz, dne 6.února 2020, do odvolání, jelikož se nehodlám osobně účastnit jakéhokoli politického jednání za současné situace, protože nemám žaludek na to, být politicky účasten ,,POHŘBU ČESKÉHO LIDU, ČESKA". 

Mají, tihle fašouni, Babiš a spol, plnou hubu ,,výstavby" bytů, avšak jen v heslech, alibisticky co do kapacity vůči potřebným Lidem v bytové nouzi, jen aby zalepili tímto alibi Lidu ústa, aby mohli dál si být u svých pochybně státo i podvratných koryt, číhajíc jen při tom na to, kde by se zase mohli ,,napakovat, napakovávat", a dosti možná, i se zaprodaností oligarchům, typu Putin, a spol.
Mají plnou hubu výstavby infrastruktury, silnic, dálnic, a Lid, Lidi, mnohé, nechávají hynout, chcípat, potupnou, vleklou, smrtí, po parcích.
ŠMEJDI FAŠISTIČTÍ.
(ODTÁHNĚTE DO HAJZLU, UŽ KONEČNĚ, FAŠOUNI.)

Až budou mít jednou tito fašouni, 
ze ,,zákona" pozemského svůj, nejspíš ,,státní" pohřeb, vzhledem k tomu, co zde napáchali, páchají, na Českém Lidu, jejich rakve nechť jsou vystaveny nikoli ve stejné výši, jako rakev pana prezidenta Václava Havla,
nýbrž, nechť jsou jejich rakve vystaveny 

,,níž".


*********
*********
(1.února 2020):
Problém ,,ČESKA", srdce Evropy, světa, tudíž i Evropy, Světa:   fašistický, i pro Putino-Číno komunisticko podvratně ,,fašistický", i ,,bolševicko politrucky fašistický", mnohdy i skrytě provozovaný: 
>> PROBLÉM ..s názvem: ,,GOGO" <<
Problém
ČESKA, EVROPY, SVĚTA..ten
( Karel Čapek by prý napsal snad i:
PROBLÉM SVĚTA s MLOKY ten ).

*********
********-
tipy: 
* www.PadesatProcent.cz *
** www.Hlídač státu.cz

,,Haló, haló..
tady ,,exot planet.. ČESKO !
POJĎME SE..
POMILOVAT, MILOVAT..
..a pořád jen.. 
,,MILOVAT " !
,,ČESKO" :-) "
*********
*********
,,Ježíš v restsuraci s názvem: ,,Obscéna Česká"
*********
*********
<< Hlídací Drak >>
(20.ledna 2020 ):
Česká ,,parlamentní" politická scéna 
JE
 po cca čtvrtstoletí vůči Českému Lidu 
i tím vůči vlasti 
,,URPUTNĚ FAŠISTICKO DILETANTSKÁ",
JE
,,FAŠISTICKÝM ZŘÍZENÍM",
ČESKA, srdce Evropy, světa..
..viz: ,,Špíno"..ta"..
..prozatím.
~~~
( 8.ledna 2020 )
Navrhuji: Aby hlavním aktérům FAŠISMU, o kterém píši, kteří jej v ČESKU ustanovili, a provozují doposud, tedy politikům, političkám, zejména:
Václavu Klausovi staršímu, Miloši Zemanovi, Miroslavu Kalouskovi, byly soudně odňaty možnosti státních, politických pravomocí z důvodu velezrady, vlastizrady, zmrazen jim majetek, zmrazeny jim bankovní účty v ČR, v EU, i jinde, a tyto aby byly použity na sociálně charitativní účely v ČR..
Zmrazení majetku, bankovních účtů, soudně, taktéž navrhuji u mega tunelářského podvodníka Andreje Babiše, ( jenž fašismus ten v ČESKU provozuje od roku 2013, kdy byl ministrem financí, a nehnul brvou pro nápravu věcí, i přes moje upozorňování..) a to včetně tak zvaných ,,jeho" svěřeneckých fondů.
(Zmrazení majetků, bankovních účtů, po vzoru institutu toho, fungujícího například ve Švýcarsku.)
*********
>> DOBROTY <<
*********
(5.ledna 2020):
Hej, kazatelé .. :-))
< ***Ježíš KRISTUS*** >••• ..coby miminko..prý..?? bezMocné ?? !! ??

<< ,, VÍTĚZ..ten ". >>

*********
*********
Což takhle dát si, špenát ?
Špe..špe..špe..~..špe..špe..
ŠPENÁT ??
( ..znáte tu píseň ?? )

,,CO..?? že..POLITICI..SENÁT"??
Jich i ,,kachny" ??
(..i mediální ?? ..šťavnaté nelidsky i..??)
..a což takhle.. ,,bábi.., babičko" :
Sluníčko: ,,Cibule, nebo pistole ??" ..znáte ten film ??

*********
*********
( 6.ledna 2020 ):
No, Lide, národe Český,
i nyní, potřetí, a už po cca čtvrt století
zde máme v ČESKU FAŠISMUS vůči Tobě oficiálně praktikovaný,i legislativou tou, fašistickou.
Aktuálně zde máme v Zemi, v České republice, KARTEL MAFIA ŠPÍNU,
ZEMANO-BABIŠŮV i FAŠISMUS ten.
Zemano-Babišinsko i fašistický vůči Lidu tak, protektorát.
NÁRODE. ČESKÝ POVSTAŇ, DOSTATEČNĚ, A UDĚLEJ SI PERSONÁLNÍ POŘÁDEK V TĚCHTO ÚSTAVNÍCH, I VLÁDNÍCH, V i PARLAMENTNÍCH, i V SENÁTNÍCH, POZICÍCH, V PREZIDENTSKÉ i si, oficiálně, 
i dle "Všeobecné deklarace lidských práv OSN" !!
JE TO, NÁRODE ČESKÝ, I TVÁ POVINNOST, I VŮČI PŘÍŠTÍM GENERACÍM, VŮČI I SOBĚ, VŮČI I EVROPĚ, SVĚTU, EVOLUCI.

Jiří Pelíšek
~ Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
~~~
*********
*********
(4.ledna 2020):
Moje doporučení, volební, pro nadcházející volby, parlamentní České :
A ) Zdejší: ,,PLÁN ,,A" STVOŘITELE"(..můj Lidu, Lidstvu, darovaný)..

..(Politická strana s tímto programem zde,v ČR, která by se k němu oficiálně  cele hlásila, zde v ČR zatím chybí !! 

A tak, ptám se.. kdo ji chce v ČR založit ? Kdo chce mou koncepci tu, program ten, plánu toho, akceschopně, v České republice naplňovat ?? Třeba z jiných politických stran, hnutí, již existujících, v tuto chvíli neparlamentních ?? >NE trikolóro, NE současné parlamentní strany a hnutí, kromě:
B ) Piráti :-)..ZDAR !
C ) ZELENÍ :-) .
Ze současných politických stran parlamentních, jsem ochoten uvěřit závazku, slibu tomu, pouze osobě Jana Hamáčka coby předsedovi ČSSD..na sliby jiné osoby této politické strany či jiné, s ohledem na to, co tady po čtvrt století fašisticky vůči Lidu Českému předvádějí, ,,nereflektuji".

..ti ostatní, ze současných, parlamentních plitických stran ??
FAŠO stylle..vůči Lidu.. JEST ,,SMETÍ".
To si Lidé velmi dobře pamatují.. 
A tak volí, co volí.. !! JEN ,,NE" SMETÍ !!

Toť odpověď Má i..na otázku,
PROČ že Lidé, ČEŠI, 
NEvolí
,,TO už si FAŠO 
čtvrtstoletní ,,SMETÍ."
(Napsáno dne: 4. Ledna 2020)

~ Jiří Pelíšek ~
~~~
~~~
*********
********
Je velmi smutné, STVOŘITELI,
že lidé na Zemi,
kterým ,,ŽIVOT" Dal,
Daroval,
s ním, se životem..
..druhých.., mnozí,
nemálo jich na Zemi,
různě ,,handlují", 
coby s komoditou, nástrojem,
..utrpení, strachu, bolesti, smrti..
ku pocitu vlastní, nad nimi moci.
Viz politructví na Zemi,
bezlidskoprávno, handlování s lidskými orgány v Číně bez souhlasu osob, kterým jsou za živa odebírány, řinčením zbraní prvoútočně-tedy nikoli v nutné obraně pouze, fašismus na světě, i ten fašismus legislativní vůči vlastnímu, Českému lidu vládami Českými doposud jej provozovanými po čtvrt století i aktuálně se snížením značným i porodnosti- tedy autogenocidně..
Sledujte nyní slova zdejší Vám, lidé na Zemi, STVOŘITELE:

,,Máte, Lidé, úkol, zvládnout ,,ŽIVOT", NE SMRT. Ta se umí dostavit i bez Vaší pomoci jí. 
VYMÝTÍM VÝŠE UVEDENÉ PROJEVY ZVŮLE JDOUCÍ PROTI ,,PRINCIPŮM ŽIVOTA", proti i principům jeho nutné obrany, záchrany. Možností Mám NEPŘEBERNĚ MNOHO..žízeň, hlad, ..
apokalypsy lokální i většího rozsahu.
Nepohrávejte si s trpělivostí Mou nad chováním zloby zlovůle Vaší, handlující se ŽIVOTEM, SE ZDRAVÍM druhých, jen ku pocitu moci Vaší.
Přijměte, lidé, tuto zprávu, i informace zdejšího blogu, coby podanou ruku Mou Vám, ,,smíru" ku i pomoci Vám,
před Mou nutnou obranou 
,,ŽIVOTA na Zemi, Míru"
Lásky mojí ku i Zemi,
ku i Vesmíru.
Jděte, lidé, Cestou, v Duchu pozitivním, na Zemi,  MÍRU, LÁSKY, dle:
,,PLÁNU ,,A" STVOŘITELE" , plánu toho, blogu zdejšího.
Duše se na Zemi přicházejí podívat, odžít si životy své, jeden, druhý, třetí, ..i bezpočtukrát..nejen v tělech lidských..v čase. Dejte, dávejte, lidé, Duše Vaše, PROSTOR té KRÁSE.
VE VZÁJEMNÉ SI POMOCI,
VŠUDYPŘÍTOMNĚ, V LÁSCE.
Nehandlujte s Darem mým, jídlem, tak, že z něj děláte tělu jedy, jen ku vlastnímu se pocitu zlovolně tak na úkor druhých, se obohacení.
Ku pomoci Vám mohou být modlitby ,,MÍRU, LÁSKY", též i receptář na tomto blogu uvedený ForHealthOne.blogspot.com.
Toť upozornění Vám, lidé na Zemi, 
i přání Moje. 
( STVOŘITEL )"

~~
Jiří Pelíšek
~ Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
( sepsáno 5. ledna 2020 rukou Mou, 
ve i službě Mu, STVOŘITELI. )
~~~

*********
*********
Pf 2020..
Přeji Českému Lidu, 
a národům světa všem
ŠŤASTNÝ NOVÝ, a nejen ten, ale i ty další..ROK, ..léta..také:
Co nejlepší zdraví,
Lásku, mnoho polibků, pohlazení, objímání,
moudré politiky, političky, s dobrým srdcem..tedy ve službě Božího Světla Lásky vůči Lidu,
prosperitu na tom i stojící, bez čehož prosperita není prosperitou, jelikož ta vyvěrá, je li,  
,,ZE SRDCE", a NE jinak.
Přeji nám, i všem Lidem na Zemi MÍR na takové moudrosti stojící,
protože bez ní by mohl být křehký..,
přeji nám Lidem na Zemi taktéž, aby se situace KLIMATU zklidnila jeho uzdravením, tedy aby přestalo se klima dál oteplovat, aby Lidstvo tak mohlo být ušetřeno dalších i přírodních katastrof s tím souvisejících, 
aby včeličky stále s námi s Lidmi tu na Zemi žily, i motýlci..i ,,broučkoví".., což opět je úzce spjato s úrovní moudrosti politiků, političek, i nás všech, národa, národů, ze kterého, ze kterých, tito politici, političky bývají volebně vzešlí..
..k tomu jsem inspirativně VŠEM dal své vyjádření sem:
>> www.NaZamysleni3.blogspot.com <<

Jiří Pelíšek
~ Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
~~~
~~~
*********
*********
>> ARCHA NOÉMOVA <<
*********
*********
dále:
Když se řekne: 
,,DOSTUPNÉ BYDLENÍ"..

,,DOSTUPNÉ BYDLENÍ" není totéž, 
co ,,Sociální byty".

Česká platforma pro ,,sociální bydlení" s panem Štěpánem Rypkou v čele říkají, že ,,bydlení" je základní Lidská potřeba.

No, upřesněme si to.
,,DŮSTOJNÉ DOSTUPNÉ ČLOVĚKU, BYDLENÍ, TEDY V BYTĚ, (i dle Všeobecné deklarace Lidských práv OSN)", JE TOU ZÁKLADNÍ LIDSKOU POTŘEBOU.

DŮSTOJNÉ DOSTUPNÉ BYDLENÍ V BYTĚ, tedy samostatné, TEDY I NÁJEMNÍ, ZA DOSTUPNÝ NÁJEM, JE TEDY POVINNOST STÁTU ČLOVĚKU ZABEZPEČIT, A TO KTERÉMUKOLI OBČANOVI, MUŽI ČI ŽENĚ, AŤ JE JEHO, JEJÍ, FINANČNÍ SITUACE JAKÁKOLI, JE TO ZÁKLADNÍ LIDKÉ PRÁVO KAŽDÉHO ČLOVĚKA v České republice, která se k tomu podpisem Všeobecné deklarace Lidských práv OSN oficiálně zavázala.
No, a..SKUTEČNOST ??
Cca 240 tisíc rodin v ČR dlouhodobě v bytové nouzi, minimálně 60 tisíc bezdomovců, zmírajících v ulicích, po parcích, vybírajíc i popelnice. Ty vybírají i NEbezdomovci, aby měli na nájem, například, aby neutratili peníze, pokud možno, na nájem.
No, a když někdo v dobré vůli nadhodí stávajícím politikům, političkám, že by se to mělo adekvátně řešit, například výstavbou, či i smlouvou státu s majiteli bytů o jejich podnajímání, se zvýhodněním jich i daňově, tak se fašističtí politici, političky, začnou stavět na ,,zadní", a mimo jiné začínají mluvit o bydlení pro Lidi, kteří mají něco naspořeno, jsou mladší, tedy o ,,družstevním bydlení".
Jenže při tom stále pozapomínají, i fašisticky na to, že tam venku, ve dne v noci, bojují tisíce, desetitisíce, ku statisíci, bezdomovců o holý život..zpravidla hojně muži ve věku 40, 50, i více let, i senioři, taktéž i ženy.

Tak tedy, NIKOLI DRUŽSTEVNÍ, ani až tak ,,sociální", ale především ,,DOSTUPNÉ DŮSTOJNÉ, i NÁJEMNÍ BYDLENÍ v BYTĚ", trvale, NÁM VŠEM !!! A to PRIORITNĚ !!!
Neboť brzdomovcům tiká ,,zdraví, života čas", NEMAJÍ ČAS, ENERGII,ČEKAT NA VÝSTAVBU DRUŽSTEVNÍCH BYTŮ například, na kteréžto bydlení v nich, stejně nedosáhnou.
Teprve pak nechť politici se zaobírají plány ,,družstevní výstavby".
!!! OPAČNÝ POSTUP JE vůči těm ubožákům na ulici FAŠISMEM !!!
Takže se ani NEdivím panu MUDr. Zdeňku Hřibovi, pražskému primátorovi, že NEpreferuje téma ,,družstevního bydlení".
S tím se ztotožňuji.

Jiří Pelíšek
~ Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
~~~
*********
*********

*********
*********

Ateď mi řekněte, 
JAK se dá ,,navázat" 
na tohle:

"Teologové, učitelé církve Římskokatlické.."
Vycházím, tedy z pravidel té církve, tedy že kněží této cirkve takto v podstatě prezentují církev tu, tedy i celibát ten, což si ostatně řekne i mnohý posluchač, celibátních kněžích, čtenář jich rozhovorů, i výkladu Bible, například..i.
Muži v celibátu..jsou..takovou si..jednokolejkou..plnou napětí, z neuspokojení..i v mnohých. 
S i: sexuálními excesy,
i s deviacemi svými.. 
Mohou tak být, bývají, to tak..po čase takového života, v podstatě i nemocní  invalidé, kteří pak už ani nejsou schopni si z toho pomoci.
Muž v celibátu je takovou..jednokolejkou.
Nasednete si, někam Vás doveze, i ku spokojenosti Vaší.
Tedy..pokud se zrovna nestanete obětí nemoci té..deviační..jeho.
Jenže, svět Lidské populace se nezkládá jen z mužů, ale také z dívek, žen.
Svět Lidské civilizace NENÍ jen JEDNOKOLEJNĚ jednopólový,
ale JE dvojpólový,
DVOJKOLEJNÝ.
JAK může tedy ,,DVOJKOLEJKA" navázat, navazovat, v životě, na ,,jednokolejku", aniž by při tom utrpěla svou si újmu ??
JISTĚ, ŽE TO NEJDE.
No, ona ta ,,jednokolejka" ale umí mít i své kouzlo:-). Je dobré to kozlo i trochu poznat, ovšem je důležité si také stále uvědomovat, že: Ty jsi jednokolejka,
tedy mne nemůžeš naučit všemu v životě, PRO ŽIVOT. Kouzlo malé..jednokolejky, si pamatuji. Ovšem také mám na paměti zkaženost inkviziční, zkaženost..lakoty církve Římskokatolické, která se nechce dělit o peníze s rodinami svých kněžích, a proto z nich udělala si diskriminačně pro profesi tu, otroky, kněží ty, v celibátu, v tomto kouzlu ..obsaženou. Na to člověk nikdy NESMÍ zapomenout, jinak se stává ,,jednokolejkou", i co do vnímání a spojení se se STVOŘITELEM.
Tedy, JAK navázat ..,,dvojkolejko"..
na ,,jednokolejku" ?
To nejde.
Láska jejich k Ježíši, ke Stvořiteli, je fajn, "Papeži", ale takto ,,vykoupenou" si ji ani Stvořitel, ani Já, na Zemi NEpředstavujeme !
Vykoupenou ,,jalovím", nejen..i.
Je, tedy zapotřebí upamatovat si to hezké 
z kouzla chrámů Páně, i evangelia a to poučné z nich, avšak, v životě člověk, nezvolil li si také celibát, žije život ,,dvojpólový". A to i tehdy, když zrovna žije nedobrovolně, 
či ne příliš dobrovolně osamoceně, životem bezpartnerským.

Může ,,jednokolejka" cítit pocity ,,dvojkolejky" ??
Možná, že i trochu může, ale žít život ,,dvojpólový, dvojkolejný", 
,,jednokolejka prostě NEmůže, dokud je ,,jednokolejkou".
A tak nezbývá, nežli jít si obé..
..cestou, cestami,
svou, svými..
..jo, a občas..na sebe i zamávat.. :-) ,
..a třeba se obejmout,
s ženami, i věřícími pak.., 
i..chtějí li, 
..i kněží ti..
..se i: políbit.. :-) .

A už..PROSÍM..
TY
,,CÍRKEV ŘÍMSKOKATOLICKÁ CELIBÁTNÍ"
,,JEDNOKOLEJNÁ"
PŘESTAŇ ZE SEBE DĚLAT VĚDMU, 
VŠEZNALOU ..SNAD I BOŽSTVÍ..
..NEBOŤ..JSTE TÍM..
ÚNAVNÍ..
..i STVOŘITELI.

Nastal Věk Vodnáře..zastaralá paradigmata se boří pod jeho silou, pod silou Nebes..Ráje. Je tedy zapotřebí počítat v zavedených zkostnatělých stereotypech s pozitivními změnami ,,VE KVALITĚ PRO ŽIVOT", jinak ty jdoucí proti této kvalitě  prostě budou rozprášeny Kosmem ,,v prach".

No, a minulé, prezidentské, i parlamentní..volby, zmiňované například 
v pořadu, rozhovoru iRozhlas.cz ? 
Intelektuál v nich ?? Ve volbách..z kandidátů..
S programem VE KVALITĚ PRO ŽIVOT ??
..Důstojný VŠEM..z nich ??
Ukažte mi JEDNOHO..takového..intelektuála..
O žádném z kandidátů v nich..oficiálních, takovém.., ve volbách těch..nevím, zatím..
dále:
V pořadu ,,zmíněná nenávist"..(ČRo má poněkud zvláštní způsob, jak vyloudit odpověď na nevyslovené otázky..)
..pro tentokrát, tedy..i s ohledem na místo zde,..ještě zde jednou..:
Tak, tedy..NENÁVIST..
Člověk, který tvrdí, že miluje toho, kdož jej fašisticky trýzní, či kdo mu zabil, vyvraždil, blízké, rodinu, či i bližní na Zemi v dáli, například, JE POKRYTEC.
V mých textech mnohokrát zmiňuji politické padouchy, grázly, fašismus, i jedenkrát Hitlera.. Ano, fašismus skutečně, v jakékoli formě, podobě, nenávidím. Absolutně, a totálně. Avšak..vždy odděluji ,,fašismus", tedy negativní chování, násilné, a mou nenávist k takovému chování, od Lásky k ŽIVOTU druhého člověka, k bytosti v Kosmu té. Je velký rozdíl nenávidět druhého člověka, který z různých důvodů se chová nepěkně, i brutálně, a mezi tím, mít nenávist pouze vůči chování tomu samému, a bytost tu, kosmickou, nepřestat milovat. To ovšem nemůže být překážkou, komukoli, i například armádě,  důsledně bránit, a ubránit, nutnou obranou, ŽIVOTY, ZDRAVÍ, vlastního Lidu, bližních, bližním, či sobě, své rodiny, svého Lidu, před fašismem, barbarstvím, násilím, jakéhokoli druhu, včetně rozhodnutí s takovým člověkem, partnerem, partnerkou, nebýt, či ani už s ním, s ní, nepromluvit.

Takovýto popis..evangelium..chcete li, k pojmu ,,nenávist", doposud jsem od církví postrádal, bylo by dobré, seznámit s ním, i teologicky, studenty, veřejnost, věřící v kostelích.
(Moje recenze k článku iRozhlas.cz, sepsaná: 02. Ledna 2020)

A..máte.. snad ..rádi..,,škodolibí" mi ??
Pak jste v tom, jak už i leckdo víte, 
beze mne. Sami.

Neboť i, ..takové..,,škodolibí" mi, případné,
se v čase zpět navrací svému původci, přirozeně znásobené o sílu Kosmu.

I to je jeden ze zákonů mých..,,NEBES".
Jiří Pelíšek
~ Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
~~~
~~~
*********
*********
,,*Jů, mami,

..María..

>> Anděl Páně při rozhovoru se STVOŘITELEM<


*** ,, CESTA SRDCE " .. VYŠŠÍ PRINCIP ***


****** CESTA SVĚTLA JEŽÍŠE KRISTA ***



*ZELENÁ.., 
ta JE DOBRÁ :-) .

Tak jako MY..,
Homo Sapiens,
původem těl
( z úrovní sfér,
jak plyne, plynul, 
..prý, že i: ČAS ),
Z JEDNOBUNĚČNÝCH prý že i :
ZELENÝCH
,, ŘAS ". "*

~~~
~~~
*********
*********
>> NÓVUM <<      >> VÍTĚZ..ten <<

>> ,,ŠPÍNO..ta" <<

>> Demokracie ,,po Česku"-nesku".. ,,Snídaně pro dva a spol." .. ,,LEJNOví"<<(VAROVÁNÍ VŠEM..
o ,,CESTĚ NÁHROBNÍ "
ČESKÝCH POLITIKŮ, POLITIČEK, VEDOUCÍ NÁROD ČESKÝ, POTAŽMO EVROPU, SVĚT..coby ČESKO SRDCE JICH..CESTOU.. Tou.. si, i legislativně FAŠISTICKY.. si. )

Varování 

výzva Českému národu
( nejen ) :

>>..HROBKA ..<<

>> Bývávalo..je.. ( O i politickém terorismu ) <<
~~~
~~~
*********
*********
28.12.2019: Současný stav, situace, které zde popisuji coby negativní, považuji za natolik závažné, že NEVĚSTÍ jinou, nežli po právu LIDEM, NÁRODEM, NÁRODY, obávanou budoucnost. Neboť PŘÍTOMNOSTÍ JE TVOŘENA BUDOUCNOST.
JE ZAPOTŘEBÍ VĚCI, ZÁLEŽITOSTI, SVĚTA, ty POZITIVNÍ, O KTERÝCH PÍŠI, REALIZOVAT V KAŽDODENNÍM ŽIVOTĚ. 

K TOMU VÁM, NÁM, 
ČESKÝ NÁRODE, NÁRODOVÉ, 
( PŘEJI.. )
DOPOMÁHEJ..BŮH.
~~~
~~~
*********
*********
K dění v ČR a ve světě:
28.12.2019: ,,Je nám jedno, jací jsme." Sdělil nedávno světu Mark Zuckenberg, zakladatel platformy facebook.com svým vyjádřením: ,,Jsme takoví, jací jsou naši uživatelé."
Tuto platformu považuji za světu nebezpečnou. Protože jsem se osobně již setkal s jejich retro_modern_stbáckými manýry.
Dokud Lidem bude jedno, jací jsou..i platformy, které využívají v životě, dokud Lidé si nechají v politice grázly, NEmůže Lidská civilizace počítat ani s pozitivní, s pozitivnější, budoucností. Neboť budoucnost se tvoří, tvoříme ji ,,teď" nejen coby jednotlivci, ale významně jako společnost, kolektivně, na úrovni od rodiny, samospráv, státu, národa, národů, světa. Nic není v tomto Lidském biosystému odděleno, vše se vzájemně ovlivňuje. Budoucnost bude taková, jak o ni v přítomnosti, starostlivě, pečujeme. Je to jako s rostlinkou..s rostlinkami: NEpečuješ o ně..Ti milé ?? ..pomřou Ti..i.
>> GreenSystemsInfo.blogspot.com <<
Jestliže může mít, a má, současný trestně stíhaný Český premiér Andrej Babiš pravomoce, typu: výměna nejvyššího státního zástupce prostřednictvím loajální ministrině, výměna šéfa Generální inspekce ozbrojených sborů-k čemuž už došlo, výměna ministrů-tedy i ministrů spravedlnosti.., jestliže takovýto člověk je členem evropské rady, rozhodující o dotacích, jestliže tento člověk s historií aktivního agenta retro STb, který nechal svého syna před trestním stíháním v šoku schovat cestou přes Moskvu na jí anexovaný Krym, může ,,držet v ruce" například: 
,,strategický plán kyberbezpečnosti České republiky",
PAK JE ZDE OPRAVDU SYSTÉMOVĚ NĚCO VELMI,PŘEVELMI NEBEZPEČNĚ ŠPATNĚ. JDE O DISFUNKČNÍ SYSTÉM, 
O: NESYSTÉM. O: Anarchii práva.
JAKÁ MYSLÍTE, ŽE SE RÝSUJE 
BUDOUCNOST TAKOVÉHOTO STÁTU, NÁRODA, v srdci Evropy, světa, tudíž i budoucnost Evropy, světa ??
To už jsme, coby Český národ, jako ty děti, Jeníček s Mařenkou, u baby Jagy..jenže..má to háček..Na té lopatě skončila baba Jaga.
No, snad už jen schází, abyste takovýmhle Lidem, podvraťákům, svěřili též podobenství, plány, technologie, pravomoce, typu: ,,CML" viz film ,,Návštěvníci". 

~~
27.12.2019: ,,Vladimír Putin," prý bombarduje, TERORISTICKY, podle webu Forum24 Sýrii, a to tak, dle fotky, že i děti.
Vladimír Putin, jak sleduji, PROVOZUJE provozuje po světě si, vůči národům světa, svou, ruskou, 
TERORISTICKOU
ROZPÍNAVOU VÁLKU. 
Je odhodlaný, i jemu loajální, užívat jakýchkoli dostupných praktik za tím účelem, i podle_zákeřných, které, pokud možno, nejsou zcela prokazatelné. Neštítí se však napřímo invazí vlakové dopravy obsazovat, přisvojovat si Krym Ukrajiny, a tvrdí stále, že je v tom nevinně. Vůbec by se nemohl divit tomu, když by uvedená moderna, most, byl v obraně svého území, armádou Ukrajiny zničen. No, jsou dobří, Ukrajinci, že hledají mírná, mírová řešení, ač už Ukrajinců padlo v téhle válce mnoho tisíc, a toto jim zrovna situaci neulehčuje. Vůbec se Putine nebudeš moci divit, až Ukrajina dostane od NATO takovou podporu, že odtáhneš jak spráskaný zlý pes.
Svět by měl být proto, pro tuhle rozpínavost Putinovu, ale i komunistické Číny, velmi obezřetný, opatrný, koho si z nich, z těchto zemí, pouští, za jakým účelem, a na jak dlouho, na své území.
A NEnakupovat jejich technologie, pokud možno, po dobu trvání těchto, takovýchto, režimů, bez_Lidskoprávních, diktátorsko fašistických, zákeřně i válečně rozpínavých.

~~
26.12.2019, k Vánočnímu ,,projevu" Miloše Zemana..
Jsme příliš malou zemí, územím, na to, abychom mohli bez úhony uspokojit, ukojit, ukájet, veškeré, i mnohdy zvrhlé, touhy mamonářsko pro politrucko i fašisticko mocenské, jak jsi nám to, Miloši Zemane, spolu s politickou garniturou Tvých politických souputníků, po čtvrtstoletí, Václava Klause staršího nevyjímaje ( mladší je jeho následovníkem ), předvedl, předváďíš.
Rozprodali jste obecní bytový fond ,,dostupného bydlení" v počtu, (dle sdělení ministerstva pro místní rozvoj)
cca 600 tisíc bytů.
Kdo tohle po Vás má dávat dohromady, napravovat ??!
Přesto řešení uvádím zde na tomto blogu,v jeho i odkazech, pododkazech, konkrétní, i v číslech, i s časovým plánem. Předpokládám,
že tak zvaný Babišův ,,Národní investiční plán", údajný balíček ten, toto moje 
know how tiše obsahuje, u mistra straky Babiše, osvojujícího si, ve stylu,jak ,,se to dělá" machveliánsky v kruzích těch, kde jaké know how.. Ale toto je cesta do pekel. Kolik asi strýčků, tetiček, mafií, klanů, tento fašo Zemano Babišismus chce nechat na našem území si, i pro politrucko fašisticky  participovat ?? 
Miloši Zemane, spoluustanovil jsi Českému národu, kde jsou zadlužené i nenarozené děti předpokládaným dluhem svým již minimálně ve výši cca 300 tisíc korun, 
FAŠISMUS
(viz podrobnosti na zdejším blogu).
A opovažuješ se vyjadřovat, drze, nechutně, nad takovouto zadlužeností svou spokojenost.
Výstavba:
Výstavba musí v ČESKU probíhat velmi promyšleně. Nejsme nafukovací území.
Prioritou musí být Národní program, zaměřený na
BYDLENÍ, BYTOVOU POLITIKU
nejen výstavby, ale také kooperace státu s vlastníky bytů, o kterém podrobněji píši také ve svých zdejších řádcích.
Až po té, i třeba takřka souběžně, 
ale ,,až po té" má přijít starostlivost o výstavbu silnic, dálnic.
Na 1.místě musí být vždy ČLOVĚK,
,,PÉČE O ČLOVĚKA"
ZDRAVÍ, ŽIVOT,
LIDSKÁ DŮSTOJNOST,
LIDSKÁ PRÁVA,
,,VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN, její všudypřítomně naplňování.

BEZ CENZURY,
( a ne, jako mně jste nechali zablokovat retro estébácko politrucko fašisticky fb účet, špiclujete mi a sabotujete vztahy, také datingové internetové služby s politrucko fašistickými retro stbáckými manipulacemi v nich, sms a emaily mi odesílají provideři podle nálady, chuti, nebo vůbec, Kelnerova O2 mi odstřihla zaplacený internet od mojí ip adresy, náhradou jsou mi podsouvány situace mafijně uměle zkonstruované..)

Až pak eventuálně, to ostatní.

TO NENÍ,
ale teprve BUDE moci být, 
DEMOKRACIE.

Až po Vašem, politická garnituro čtvrt století u koryt si, 
( Vy fanatičtí příznivci 
asociálně FAŠISTICKÉ 
vůči vlastnímu Lidu,
rádoby prý že politiky,
s důsledkem značného i snížení porodnosti,
tudíž i autogenocidní vlády, politiky ),
 Miloši Zemane, a spol, spolu s Babišincem, s Andrejem Babišem,
BEZ FANFÁR
Z POLITIKY
!! ODCHODU !!

UŽ ABY TO BYLO.

KLIMA ? 
Miloši Zemane, Tvé stupidnosti, VYPITĚ názorové, na toto téma, naštěstí vědci, 
NEberou vážně. A že JSI KACÍŘ ?
To je velmi slabá klasifikace Tvého provinění v životě vůči ŽIVOTU,
MNOHA OSUDŮM ČESKÉHO OBYVATELSTVA,
vůči 
BOHU.

Toť moje sdělení Lidu
ku Tvému neustálému,
prosazování Tvého nestoudného ega.

Jiří Pelíšek 
~ Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
~~~
~~~
*********
*********

23.12.2019
Ten, kdo udržuje svou moc, například tak zvanou politiku jedné Číny zvrhlým bez_Lidskoprávnem, s odebíráním orgánů z těla Lidem, s potlačováním Lidu silou zbraní, žalářů, ten JE
ZLOČINCEM PROTI LIDSKOSTI,
FAŠISTOU, NACISTOU..byť v Číně si říkají ,,komunisté".

Ten, kdo svévolně zabral Krym, válečnou invazí, anexí, a tvrdí, že to neudělal, nepodporoval a nepodporuje, dnes tam už nechává jezdit i s osobní svou asistencí vlak, tedy si to území ,,osvojuje", ten je lhář, barbar, fašista, terorista, nacista.


Ten z politiků, političek, kdož v ČR má historii vládní provozujíc po čtvrt století fašismus, o kterém píši na tomto blogu, JE FAŠISTOU, A MUSÍ BÝT Z POLITIKY ČESKÉ NAVŽDY ODEJIT. A BÝT SOUZENi, za uvedený trestný čin..viz můj článek: ,,ŠPÍNA..ta".

Omíláním minulosti tyhle fakta SOUČASNOSTI Putine například..NEZAMASKUJEŠ.

Expertní tým ostudy Miloše Zemana na zde uvedených skutečnostech faktů
NEmůže taktéž NIC změnit.
~~
Velmi si vážím pana primátora Prahy, 
MUDr. Zdeňka Hřiba za to, jaký je člověk, 
že má dobré srdce, zdravý úsudek, 
a že neuhýbá z hodnot, 
na kterých stojí ŽIVOT. Tímto přístupem ,,andělé na Zemi" mění, 
a změní, svět k lepšímu.
Ku blahu VŠEM.

Jiří Pelíšek
~ Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
~~~
~~~
*********
*********
Tento blog, tyto stránky, jsou zrcadlem společnosti~Českého národa, 
obrazem jeho v současnosti, 
a předobrazem budoucnosti..
..možností jejího vývoje, 
..ovšem..
V SRDCI EVROPY, SVĚTA
tedy i :
..s přesahem pro EU, pro svět.
~~~

,,Plán A Stvořitele"

Design ,,PRO ŽIVOT":
www.GreenSystemsInfo.blogspot.com

~~~
~~~
*********
*********
  »» Řekni ,,A" «« 
( O tom, co: JE ZAPOTŘEBÍ.. stručně, jasně, bodově, schématicky, i s odkazy, i v odkazech.. kvalitativně, i kvantitativně definované ku blahu VŠEM v ČR, v EU,.. na Zemi planetě, optimálně, jak jen nejlíp to jde.. i se špetkou poezie ~ budete li chtít, ~ chcete li. ~Uvedený blog můžete sledovat dlouhodobě, neboť v jej postupně doplňuji o aktuální témata. Datum aktualizace vidíte zde v levém sloupci ~. ) . 
~~~
!! ,,NE Fischere, a spol..senátoři, senátorky..poslanci, poslankyně, vládo ČR, Miloši Zemane, vládo ČR, 

MAFIE..ta..

TAKHLE NE" !!

~~~
( 25.12.2019 ): 
PRVKY FAŠISMU..
..tedy v důsledcích snižování porodnosti, díky i rozprodeji obecních, státních bytů dostupného bydlení, díky též i nezabavitelné částce exekutorem a insolvenčním správcem 
K NEPŘEŽITÍ..

..Tedy prvky fašismu LZE SHLÉDNOUT, POZOROVAT, 
I V CHOVÁNÍ TAK ZVANÝCH ,,DATINGOVÝCH INTERNETOVÝCH SLUŽEB, TEDY INTERNETOVÝCH SEZNAMEK, ČESKÝCH".
Za VZOROVOU UKÁZKU tohoto považuji 
,,HRU NA BLBEČKY":
EXPRES SEZNAMKU PO TELEFONU s Annoncí ( annonce.cz )..
..ale..,můžete asi prý být v klidu..
jelikož:
za 1 telefonát jim, nezaplatíte víc,
jak 980,- korun českých za cca 14 minut hovoru.
No, obecně, jak tak tuhle sféru dlouhodoběji pozoruji, České internetové seznamky mají aktuálně spíše přístup k Lidu fašisticko šmírácký, nežli korektní, ve stopáži i retro STB ironie praktik..
(..pch..prý že: Alenka :-))./ z Prahy..)
~~~
~~~
*********
*********

16.12.2019:
Nový zákoník práce ČR, 
sdílená pracovní místa ? 

Pak ale, i už nyní.. 
je nutno, zapotřebí, aby pracovní smlouva obsahovala garanci výplaty takové částky, ze které je zaměstnanec sto uhradit si nájem bytu, zdravou stravu, čisté důstojné ošacení, hygienu, lékařskou péči, dopravné.. Což dnes je součtem minimálně: 39 tisíc korun českých měsíčně, ČISTÉHO !! 
(Rovněž i, coby NEZABAVITELNÁ ČÁSTKA ZE MZDY EXEKUTOREM, INSOLVENČNÍM SPRÁVCEM.) 
MOŽNO I V PŘEPOČTU NA POČET  ODPRACOVANÝCH HODIN /  tedy coby ODMĚNA, MZDA, NA HODINU, hodinová. 
NE jinak! 
Jinak je zde značné riziko započetí, chaosu, a mnoho Lidí může přijít i o svou důstojnou střechu nad hlavou. 
~~~
Europoslanci chtějí prý v lednu mluvit s poslanci a senátory ČR, ohledně střetu zájmů Andreje Babiše, aby.. podle europoslance pana Zdechovského (viz článek na: www.Forum24.cz z 16.12.2019), věc co nejlépe, objektivně, prošetřili. Budou se ptát poslanců, senátorů České republiky, kteří (kromě v parlamentu nových Pirátů), provozují už po cca čtvrt století fašismus (v kontextu uvedeném zde níže) na Českém obyvatelstvu, který by jimi, auditory EU, europoslanci, měl být řešen, coby priorita, též, jelikož fašismus, (tedy i coby i cílená, jakákoli, likvidace slabších, jakkoli slabších) , je celosvětově zakázaným trestným činem, 
ZLOČINEM PROTI LIDSKOSTI. 
~~~
dále:

 forum24.cz ?
Jandourku, Jandourku..
viz tvůj článek z 26.12.2019..
NEVEZMEŠ jméno BOŽÍ,
syna Jeho, JEŽÍŠE,
do úst slovy svými
zbůhdarma, podvratně i !!

Jako úvaha jde o slátaninu.
Ovšem..i BINGO:
neboť:
Buddhismus, Hinduismus,
Křesťanství..
( bez násilí útočného )
,,..Jo..to sedí..
TO JE MÝM ŽIVOTEM.
!! ŽIVOT !! "
~~
~ Jesus of Naareth,
nyní z Prahy ~
..a: STOP už, média, a jiní, provokacím obdobným. Nebudu už na ně textově reagovat.
( 26.12.2019 )
~~~
a:
Ke slovům pana Tomáše Halíka z 15.12.2019, k jeho popisu situace: 
,,Populismus" 

zištná, i planá, slibotechna hesel, 
KŘIVÁCTVÍ, 
NEDŮVĚRYHODNOST, 
a v důsledcích se projevujíc stále více prky fašismu stran politiků vůči vlastnímu Lidu. 
Do tohoto populismu započítávám i 
nechuť církve Římskokatolické, dělit se 
s případnými manželkami a rodinou svých kněžích, schovávajíc tuto lakomost za ,,nařízení celibátu" svým kněžím, což je v rozporu s Božstvím.. také neochotu mít ve svých řadách rovnoprávně s muži kvantitativně, i kvalitativně, vysvěcené kněžky, tedy ženy. Tím se tato církev stala, JE, coby vzor světu se i tak prezentujíc, deformátorem Božství, rodiny, lidských i myslí tak, celé společnosti, ji vzorem svým, tak rozdělujíc. Není to rozhodně osoba pana kardinála Dominika Duky, jen jemu to dávat za vinu. I on uvěřil kdysi tomuto ,,deformátorovi Božství", a v Lásce k Bohu vstoupil do služeb této církve, Římskokatolické, jako mnozí jiní celebranti, jáhni, kněží. Ovšem.. v důsledcích systému církve Římskokatolické, potlačující tak život, kážící po světě, skutečně dochází k napětí. K napětí v mysli těch kněžích, Lidí, společnosti, kolektivního vědomí, ke snižování porodnosti tak i, k rozdělování rodin, Lidských společenství, ke zneužívání sociální situace na místo dostatečné pomoci jim.. imigrantů-zpravidla hojně mužů, coby námezdní otrocké síly, bez sexu.. bez žen. Toto vše skutečně (a tímto všechny varuji) má potenciál vyústit v nepokoje, v teroristické aktivity jednotlivců, skupin, i ve války, rovněž však toto odklonění se od Božství s sebou nese realitu smýšlení a konání Lidí, zapříčiňující oteplování KLIMATU na Zemi, se všemi jeho důsledky. Nelze ovšem říci, že církev Římskokatolická je svou chybou na Zemi za vše vinná, odpovědná. Jelikož všichni Lidé na Zemi mohou chybovat. Ovšem, pokud je ve své této mnou zde zmíněné, chybovosti, tato církev, ode mne nepoučitelná, pak to musí být, a bude, jednak ztrestáno rukou Stvořitele, pročištěno, a na Zemi planetě Stvořitelem opraveno, směrem
,,PRO ŽIVOT" na Zemi, pro život Matky Země, v rámci platných i zákonů Kosmu.
Proto vřele doporučuji církvi Římskokatolické, aby uvedla, 
co nejdříve, principy, pozitivní, 
o kterých se zde zmiňuji, 
SYSTÉMOVĚ si
,,V ŽIVOT", i každodenní.. Z hlediska i prevence, bezpečnosti, v ČR, v EU, ve světě. 

A pokud si papež církve Římskokatolické, spolu s mu i loajálními kolegy struktury, hierarchie, této církve 

myslí, že těchto změn, takovéto se změnou spjaté i nové i pojetí evangelizace ,,ŽIVOTA"  tato církev, tam, kde se jí to týká, není schopna, tak nechť tamní majetek převede pod správu, před Bohem, církvi ,,Evangelické" prosté od nařízení celibátu svým kněžím, s i jáhenkami, s i kněžkami, (v rámci i učení Cesty křesťanství, Ježíšovy) například, a ukončí tam,
,,církev.. mužům-kněžím svým povinně celibátní" 
svou činnost.. 
sídlo ve Vatikánu nevyjímaje.

Pro dobro VŠEM. 

Moudrost I-ťingu, 
(knihy proměn života) 
učí:

,,POJMOUT ,,ŽENU" JE ŠTĚSTÍ". 
V tomto případě ,,Ženám umožnit býti vysvěcenými kněžkami viz výše. 

(Ovšem.. nutno dodat, za současné, prý že politiky bez_Lidskoprávních, špionážně podvratných Lidskoprávnu, podvratných svobodnému demokratickému světu, špionážně podvratných právním státům.. režimů typu Čína, Rusko.. a bez jiných obdobných režimů.. DOBROVOLNĚ VE ZODPOVĚDNOSTI, I BOŽSTVÍ: 
Pokud možno 
BEZ MOBILU BEZ PLACKY, V RUCE, V KAPSE, HUAWEI.. například, i mužů, bez kreditky v kapse například Petra Kelnera ruso číno oliarchy toho, bez jeho i O2 a celého portfolia Kelnerova, bez facebook.com.. v životě.., a obdobných, živících živnou půdu bez_Lidskoprávnu, podvratně, ve stylu prodejné děvy, a to jak ze strany mužů, tak i žen). 


Jiří Pelíšek 
~ Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
~~~
dále:
Řád ,,Bílého Lva" ČR:
jeho udělení si plně zaslouží, napadá mne nyní i mezi možná jinými, výrazně, 
pan: Robert Šlachta, bývalý policista ÚOOZ
za službu vlasti.
~~
Václavu Klausovi staršímu byl před Bohem řád Bílého lva udělen NEplatně, tedy jako by jej neměl. 
~~~
dále:
K summitu za KLIMA
Brusel, 12/2019 (a i dále) : můj vzkaz VŠEM ÚČASTNÍKŮM SUMMITU (nejen) v odkaze, v článcích, zde :
www.NaZamysleni3.blogspot.com
~~~
dále:
 » Hrb.. versus.. Hrob ( O svobodě, demokracii.. ) « 
~~~
Můj zde Vám dále výběr linků:
 » Denní, občasné, moje zápisky « 
 » Kuriozity «
 » Poezie « ..( nejen)
 » Škola pH vyvážené stravy « 
~~~
 »GoldenFriendTwo.blogspot.com«
~~
 »www.GoldenFriend3.blogspot.com«
~~  
» Informativně:
~ŽHAVÁ TÉMATA~pokračování « 

  » SÍLA SRDCE « 

~~~
dále:

 Jak jsi to myslel ? 
Toť slůvek prostých několik. 
Avšak.. machvelii, zdá se.. nedostupných.. 
21.10.2017 jsem zde na blogu děkoval za výsledek voleb Bohu. A víte proč? 
Protože před tím vládnoucí ČSSD fašisticky vedla, ve šlépějích předchozích vlád národ Český do hrobu, a tím dnem vláda ČSSD skončila. A bylo mi jasné, jako je mi to jasné i teď, stále, že povolební politické síly politických vůči Lidu fašistických stran jsou natolik vyvážené, rozložené, že tyto politické subjekty budou muset ze sebe vydat vůči Lidu, budou li chtít znovu získat mandáty ve sněmovně, vysoké výkony, to nejlepší, co vnich je. 
No, ono v nich však toho dobrého je jako několik zrnek máku. Do toho Miloše Zemana vlasti podvratné podpásovky.. a vidíte.. 
Bůh to stále drží, 
coby koule, 
na kulečníku, 
v pozici před, a možná i už po
jich
rozstřelu. 
Moudrostí Svou, Božskou. 

A dokud nebude zrušen ustanovený vůči Českému Lidu jimi ustanovený fašismus, způsobem, který zde prezentuji, do té doby nelze počítat se změnou..proměnou, k lepšímu, 
ani politického..společensko sociálního, ekonomického, demografického.. 
 KLIMATU. 

Hra na neviňátka, vůči Lidu fašistická, stran Českých politiků, političek SKONČILA.

Je zapotřebí nově ustanoveným oficiálně ceremoniálním prezidentem ČR po Miloši Zemanovi, tuhle rádoby politickou, vůči Lidu Českému, po čtvrt století trvající, fašistickou svoloč rozpustit, dle ústavy ČR, a ustanovit novou vládu, viz moje instrukce z úvodníku tohoto blogu. 

A Miloš Zeman, s dalšími, má být postaven před trestní soud pro ustanovení, spolupodílení se, na ustanovení a provozování legislativy *fašismu vůči Českému Lidu, v kontextu mých zdejších textů, což lze dnes i nahlížet velezrádným jednáním z jeho strany. (*likvidace legislativou, ekonomicko sociálně slabší, značné skupiny Českých občanů.. viz pokračování dále o tématu, fašismu, v tomto blogu) 

JIŘÍ. 
~Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy ~
Tak jsem to myslel. 
A tak to myslím. 
~~~
dále:
! Hej, ŠPÍNO ta.. i opoziční, nepirátská.. ODS, TOP 09, STAN, SPD, ČSSD, BABIŠINEC, KSČM, KDU ČSL.. (snad jsem na žádnou nezapoměl), pěstující po čtvrt století na Českém národu fašismus, viz texty níže, podrobně.. Stran ODS 
ZMIŇOVANÁ uvažovaná VÝMĚNA
MUDr. Zdeňka Hřiba (Piráti) , coby primátora Pražského magistrátu
JE SPOLEČENSKY, 
ŠPÍNO ta, vůči Lidu fašistická,
NAPROSTO NEPŘIJATELNÁ, 
a kriminálně NEŽÁDOUCÍ !!! 
~~
!! A varuji národ Český před poněkud opět další politickou stranou napůl dementní, před: ,,Trikolórou" založenou Václavem Klausem mladším.. !! Fašismus na eNtou by s ním, tudíž s nimi, v ČR pokračoval dál !! 
~~
V České republice se už po cca čtvrtstoletí s každými parlamentními, i prezidentskými (po obobí prezidentství Václava Havla) volbami, Českému Lidu zastaví, zastavil, života, zdraví, možnosti prosperity, na 4 roky, na 5 let, ČAS.
,,In stylle vůči Lidu ČR, dnes i EU, světa, po hajzlovsko fašisticko politrucké, tunelářské, že prý politiky. 

Připadá Vám někomu snad toto normální, v životě Lidského společenství ? Nebo snad vtipné ? 

No, je to, moc, moc, smutné. 
V ČR se po celou tu dobu rodí o cca 39 tisíc dětí ročně míň, nežli ve čtvrtstoletí předchozím. A politrucký redaktor napsal, minulý týden, že se letos narodilo víc osob, nežli zemřelo. O kolik? O tři? O 5? 
O2 ? 
To už nenapsal. 

~~
 » Živnostníci(ce) VE SLUŽBÁCH v ČESKU.. 
ženy, muži, podnikající, či se záměrem podnikat
VE SLUŽBÁCH (nejen ve službách)
uprostřed EU, v 21.století
(například: kadeřnice, pečovatelky domácí asistence, domácí sociálně zdravotní, či i hospicové péče, a jiní..)
že snad i 
,,hlínou" jest, jsou, ŠPÍNY.. té ?! « 
~~
(12.12.2019):
Četl jsem, 
na webu Českého rozhlasu Plus, hlášku, že prý ,,volby nejsou dopis Ježíškovi"
A co Ježíšek na to ? 
Toto:
,,Udělám si to, tak, jak Já si přeji, ku blahu Lidu, Zemi, Světu, optimálně, co nejoptimálněji, a už vždy.
Zlovolní zlořádi..případní, NIC s tím už, nikdy, nenaděláte. 
Ať už jsem na Nebi, či na Zemi.
..Amen "
Jesus of Nazareth,
nyní z Prahy.
~~
STOP
novodobě FAŠISTICKÉ LIKVIDACI
ČESKÉHO LIDU !!! 

STOP FAŠISMU V ČESKÉ REPUBLICE 2019 !!! viz texty zdejší :

5.12.2019:
Atuální Situace ČESKA, srdce Evropy, světa, tedy aktuální situace ČESKA, EU, světa:
Ježíš KRISTUS s Anděly, 
~ tedy: Nebesa ~
ve válce jest, pomyslné, 
Slovem svým, 
Slovem Božím, 
Darem tím, i Vám, mým, 
proti fašismu v České republice, 
páchaného politiky vůči vlastnímu Lidu. 

Kdo si myslíte, že ji nakonec vyhraje ? 

No, Já tipuji: NEBESA.
A nemusím sem při tom napsat už ani puntík. 
Kapišto, Vy, kdož mi sabotujete zde sem nadálku psát? 

Chcete se tomu, snad, politici, smát? 
Dnes jsem obdaroval v Praze jednoho bezdomovce dvěma bagetami, bral si je ode mne načernale omrzlými mokvavě i, prsty. 
Tady sranda, Vy fašouni SKONČILA !! 

~~~


Čeští politici, političky, s IQ tykve fašisticky 
ničí, Likvidují, od spodu, od nejslabších, národ Český, ač o tom všem podrobně jim, a všem, tedy  
i médiím, píši. 
A sedí si na prdeli, a nejsou ochotni hnout pro změnu prstem. Brvou. 

Tedy, za mne:
,,PRYČ S TAKOVOU FAŠISTICKOU POLITICKOU CELOU GARNITUROU. 

A.. CO NEJDŘÍV. 

A.. ZACHRAŇ SE TAK, KDO MŮŽEŠ."

Nějak se ta.. česká politika.. 
.. zvrtla. 
ZVRHLA. 
Ve fašistickou, vůči vlastnímu Českému Lidu, v čele s Milošem Zemanem.. 
Ostatní dělají, že nic. 
Viz texty zde na tomto blogu, výslovně antifašistické. 
Za zvýraznění zde stojí fašismus ten provozující: Ministerstvem spravedlnosti České republiky, které ustanovilo zadluženému národu, kde takřka každý je dlužník, dlužnice, dvojnásobek až 3,5 násobek životního minima coby nezabavitelnou částku exekutorem a insolvenčním správcem, přičemž na webu lze najít měsíční nájem garsoniery v Praze 
i za 8 násobek životního minima. Tudíž správná výše uvedených nezabavitelných částek je, a musí odpovídat tomu, tedy musí být ve výši minimálně 11 násobek životního současného minima, aby dlužník mohl bydlet, alespoň v garsonieře, a měl také z čeho žít. I z čeho splácet dluh, což z lavičky v parku, coby smradlavá opice, UMÍRAJÍCÍ TAM, jistě nemůže. 
~~
Fašismem jsou také výkřiky ministriň práce a sociálních věcí ČR o chystaném snižování dávek na bydlení, když už nyní ti, kdož jsou na nich existenčně závislí, jim po jejich načerpání a zaplacení nájmu zbývá současné životní minimum 3400,-korun měsíčně na dospělou osobu (mimo jiné: invalidé, senioři, ale i rodiny s dětmi). 
Zkuste si s takovýmto žovotním minimem celý měsíc vyžít, paní ministrině, ministři. A zvýšení životního minima o pouhých cca 200,-korun..chystané od roku 2020 jak jsem si všiml, ze strany MPSV, vlády ČR, tak to je tragickou groteskou, výsměchem Lidské důstojnosti Českému Lidu, České republice, srdci Evropy, světa, v 21.století po Kristu, a s Kristem. 
~~
Fašismem je rovněž to, že exekutoři smějí, a také tak činí, blokovat dlužníkům, dlužnicím, bankovní účty až na NULU. To je LIKVIDAČNÍ FAŠISMUS ČLOVĚKA Z OKAMŽIKU NA OKAMŽIK. 
~~
Fašismem je rovněž vymáhání dluhu exekutorem, exekutorkou, tedy exekutory, exekutorkami, ve výši, jak jsem si všiml, klidně, nestoudně, po dlužníkovi, po dlužnici, ve výši o 23 tisíc procent, i o 56 tisíc procent vyšší, oproti původní dlužné částce, tedy oproti jistině dluhu. 
Takže, specialista na toto, jak jsem si všiml, ukázkový odstrašující příklad toho, exekutor Plášil z Prahy 7, který bezostyšně vymáhá z původní jistiny dluhu ve výši 1400,-korun českých částku 33 tisíc korun, a ještě má tu drzost napsat dlužníkovi v dopise, že pokud přijde vymáhat exekuci fakticky na majetek do bytu, navýší si odměnu o další, tak nazvanou paušální odměnu, ve výši dalších, tedy + 36 tisíc korun. Tedy FAŠISTICKY. 

Moje stanovisko je takovéto:
Náklady na exekuci NESMĚJÍ v civilizované společnosti, kultivované, slušné, dlužníkovi, dlužnici, přesáhnout 100% jistiny nesplaceného dluhu, maximálně však ve výši 15 tisíc korun českých. 
~~
Fašismem je rovněž to, že vláda České republiky, vlády, už po čtvrt století nejen že nejsou důslední v plnění si povinností vůči Českému Lidu, vylývající jim z vládou podepsaného dokumentu: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN, ale že z vysoka i kálejí na člověka bez přístřeší, na bezdomovce, neposkytnouvšiv jim bydlení, důstojné, SAMOSTATNÉ, 
V BYTĚ !!! Ponechávajíc je hynout v parcích, v ulicích, v Lesích, nebo jim nabízejí pobyt v ubytovnách po více osobách v místnosti stejného pohlaví, tedy nedůstojně, s nemožností žít tam partnerský život s osobou druhého pohlaví, bez možnosti tak i zplodit, vychovávat, dítě, děti, odkud by nezřídka utekl i pes. A Což jde i proti mezinárodní úmluvě, zákazu genocidní, i autogenocidní politiky na planetě Zemi, snižování porodnosti, cílené, či i z nedbalosti, nevyjímaje. 
~~
Lidskoprávní organizace ČR, ministři pro Lidská práva ČR, ustanovení ochránci práv ČR při úřadu oubudsmana(ky), pedagogové, univerzitní, media, tisk.. Ti všichni, (co zde uvedeného tématu ,,fašismu", páchaného politiky, vládou ČR, vládami ČR, už cca po čtvrtstoletí, i doposud v současnosti si jej pěstujíc, udržujíc, likvidačně vůči lidu však Českému).. ti všichni SELHALI. 
~~
Toť pravím Vám Já, 
 » VÍTĚZ.. ten « 
~ Jiří Pelíšek ~ . 
~~~
~~~
A Česká republika..,,že je Rusku ukradená?".. jak jsem si přečetl v denním tisku dne 5.12.2019..k tomu dodávám:.. Asi tak, jako Karlovy Vary.. například, nejen.. však. 
~~~
(3.12.2019): No,.. Někteří slaví, oslavují.. 
Narození Páně.. 

.. jiní oslavují moje vyčerpávání, vyčerpání. 

Moc Ježíše, síla Jeho, JE v čase, a v Nebesích, 
ve spojitosti s Veškerenstvem. Vše bude tak, jak napsal.. Jak kdy vyslovil.. jak i pomyslel. Buďto Lidé se umoudří, 
pak lze na Zemi očekávat i Ráj, 
nebo se Lidé neumoudří.. se všemi z toho plynoucími, i pro ně, důsledky. 
Pokud jde o mne, cítím se vyčerpaně už od dětství. Spolu s tím, co vše jsem musel v životě absolvovat, včetně 8 mi měsíčního bezdomovectví v ČR, 
také tři úspěšné bitvy, války za národ.. nejen ty.., je mi obvykle celkem s podivem, že ještě jsem nevydechl v tomto z životě naposledy. 
A je výsostné právo Ježíše, odevzdat své tělo Zemi, Stvořiteli, prostým posledním výdechem tím, 
uzná li, že si na Zemi již splnil své poslání, 
a situace pozemská Mu již životu nepřeje, a bude po nějaký čas, užitečnější.. třeba na Nebesích. 
~~
Rád jsem se za Vás, národe Český, tím i za sebe v téhle mojí inkarnaci života, Lidé, postavil, sílu 
i Nebes použil, za účelem vítězství ve válkách těch.. viz text, odkaz: Vítěz.. ten.. A v nich za Vás 3x ZVÍTĚZIL
nad FAŠISTY vůči Lidu Českými.. 
Jenže.. nic není jen tak. 
má vyčerpanost pozemská těla trvá, a nejen že trvá, ale značně se prohloubila. 

No, ukazuji Vám, mými řádky, Lidé, CESTU. 
,,Cestu ŽIVOTA" 

!!  NADČASOVOU. !! 

A je už na každém z Vás, 
jestli se jí, 
Cestou tou, 
Mou, ŠŤASTNĚ, vydáte. 

Budoucnost, 
šťastná, ŽIVOTA
Lidské civilizace, 
tkví, 
je ukryta
v opomíjených
,,ZELENÝCH"
.. a v mých zdejších textech.. 

.. v Cestě..politice.. ,,ZELENÉ" té.. 

.. ve Slovu Božím. 
...

Jiří. 
~ Ježíš KRISTUS ~
~~~

(5.12.2019):

,, Jak ještě, dále, vznikl, a JE PROVOZOVÁN, fašismus, 
v České republice, o kterém dále i se rozepisuji v podrobnostech tohoto blogu, v odkazech, pododkazech.. Například takto:
             V té naší zemi České.. 
s vědomím i politiků, a s jejich i dlouhodobým, mnohaletým tichým souhlasem, jinak by si to ti státní úředníci, úřednice, nemohli, nemohly, dovolovat, dovolit ! :

 » Řekni..« 

.. Článek, m.j.  o fašismu v ČR, 
(provozovaném, cíleně, vědomě) 
podřízenými institucemi 
Ministerstva práce a sociálních věcí ČR
vůči občanovi ČR, EU.. 


~~~
(30.11.2019): 

Můj vzkaz: 
ministru vnitra, panu Janu Hamáčkovi z ČSSD, 
ministrini spravedlnosti Marii Benešové, 
ministrini práce a sociálních věcí Janě Maláčové, 
premiéru Babišovi, též tvůrci níže uvedeného fašismu Miloši Zemanovi:
Dokud v České republice panuje systém nezabavitelných částek, měsíčních, exekutory, insolvenčními správci, součtem dlužníkům nepokrývající jim náklady na ŽIVOT důstojný, 
do té doby zde na těchto Vašich obětech
pácháte zločin jejich faktické likvidace ze života, tedy fašismus. A celé Vaše rádoby politikaření je tak bizardní fraškou, nemající naprosto žádný smysl. Do té doby si můžete pět ódy o čem, volebně chcete, ale před Bohem, JSTE POLITICKY NAPROSTO ODEPSANÍ. 
ZVYŠTE NEPRODLENĚ, PRIORITNĚ, 
NEZABAVITELNOU MĚSÍČNÍ ČÁSTKU DLUŽNÍKŮM NA MINIMÁLNĚ 39 TISÍC KORUN ČESKÝCH.. viz moje texty podrobně níže. 
V opačném případě to ZABALTE, VŠICHNI. DOBROVOLNĚ. 
A UVOLNĚTE CESTU PIRÁTŮM, ZELENÝM, A JINÝM LIDEM DOBRÉ VŮLE Z HNUTÍ ŽÍT BRNO, Z PLATFORMY PRO DOSTUPNÉ BYDLENÍ. 
STVOŘITEL MÁ NEPŘEBERNĚ MNOHO MOŽNOSTÍ, JAK DOSÁHNOUT SVÉHO. 
A TOTO JE JEHO PŘÁNÍ, BEZ KTERÉHO SE NEPOHNE V ČR POLITIKA ANI O PÍĎ. 
Můžete to zkoušet, ale jste, a budete, jen trapní, mrhajíc časem života národu, kterému tam v ulicích, díky fašismu tomu, vyprchává, i po parcích, či v lesích, jim.. JEJICH ŽIVOTA ČAS, nedůstojně coby i potulné zvěři, nemohouc být ani oficiálně zaměstnáni tudíž, ani podnikat, ani tudíž platit daně. Takto nastavená Vámi legislativa, napovídá o poněkud až buďto nebetyčné hlouposti, až retardovanosti, či matematické dislektičnosti, těch z Vás, kdož toto mají na svědomí. 
Na čem Vám záleží ? 
Jen na Vašich politických křeslech, bez zájmu o zdraví Lidu ? 
Pak o ta křesla přijdete. 

Pane Hamáčku, nazývejte věci pravým jménem. Po čtvrt století je zde aplikován tento fašismus na Českém obyvatelstvu. 
A fašisté patří před trestní soud. Jste osobně v politice vládně parlamentní nový, máte na výběr, kterou cestou se teď vydáte. 
Ostatní zde oslovení to mají už jasné. Jdou cestou, i historicky, Lidu fašistickou tou. 
Chcete řešit dostupné bydlení ?.. jak uvádíte pro ČRo? 
Tohle NESTAČÍ! 
Je zapotřebí to kvantifikovat, i v čase, profesionálně, nejen populistickými hesly. A pro koho byste chtěl zařizovat to dostupné bydlení?? Pro cca 1 milion Lidí zparalyzovaných výše zmíněným fašismem ?  Vždyť by nemohli uhradit, platit, oficiálně, ani ten nájem dostupného bydlení! 
To je to tak těžké pochopit?? 
Chováte se, politici, političky, v tomto, jakobyste čekali, až tihle Vámi zparalyzovaní fašismem tím, 
POMŘOU. 
Ale ono je mezi nimi mnoho lidí i čtyřicátníků.. No, mohou pomřít. 
A přibývají noví. 
Jo, a mimochodem, například exekutor Plášil z Prahy 7 mi napověděl, že dlužníci v České republice dnes mohou klidně být exekutory obráni, obíráni, SOUČTEM

i o cca 23 tisíc procent původní jistiny dluhu, 
taktéž i klidně o cca 56 tisíc procent původní jistiny dluhu. 

Nepřipadá Vám to, pane Hamáčku, coby ministru vnitra, poněkud i z hlediska vnitřní bezpečnosti státu, Evropy, nebezpečné hazardování s osudy Českých občanů ?? 

Jedna věc je politika. 

Jinou věcí ale je, pokud jsou politikou ohrožovány osudy, životy, zdraví, v důsledcích, obyvatel. 
V takovém případě musí bezpečnostní složky státu, ministr vnitra, případně i s pomocí armády, jednat. 

Jinak.. takovou vládu Lid NEPOTŘEBUJE. 
(toť názor můj). 



dále, obecněji:
Můj vzkaz těm, všem, 
kdož se rádi nazývají:
,,Čeští politici, političky",
kteří jsou i líní, nebo si myslící, že nemají ani čas rozkliknout si, a přečíst, o čem píši ve zdejších odkazech:

,,Dálnice ??"

.. Coby Vaše.. rétoricky.. priorita ?? 

,,Infrastruktúra ??"

a mnohé další.. Vaše proklamace..?? 

Pro koho, komu, to chcete stavět, dělat ?? 

PRO BEZDOMOVCE ?? 
či i:
PRO těch 1 milon TOTÁLNĚ ZPARALYZOVANÝCH FAŠISTICKY SYSTÉMEM NEZABAVITELNÝCH ČÁSTEK EXEKUTOREM, INSOLVENČNÍM SPRÁVCEM ??  12ti milionový Český národ s 5ti miliony exekucemi?? Každoročně s přibývajícími novými ve statisiících ?? 

A TO SI STÁLE ŘÍKÁTE, O SOBĚ MYSLÍTE, ŽE JSTE 
,,POLITICI, POLITIČKY" ?? 

,,Leda tak.. hrou na politiky, na političky.. ale vývojem Duše Vaší na úrovni kdes.. coby mateřské školky."

Krom jiného.. :

Z Babišova Národního investičního plánu je zapotřebí vyškrtáním vyzískat, pokud to tam není, 
(nebo jinak získat, třeba po dohodě 
s bankami, i s ČNB) 
 prostor pro cca 2,4 biliony korun na:
,,ZÍSKÁNÍ"
(rekonstrukcemi, výstavbou, obcím, městům, pro Český národ 
akutně nyní počet:
240 tisíc bytů ,,dostupného DŮSTOJNÉHO, TEDY SAMOSTATNÉHO BYDLENÍ V BYTĚ") 

A je také současně zapotřebí vyhlásit vládní program na spolupráci s majiteli bytů volných.. (to vše lze v podrobnostech dohledat v odkazech a pododkazech tohoto blogu, a mnoho jiného). 

~~~
~~~
Žít život.. co měl.. Paganini, 
.. snad bych i Já v dešti stál, 
.. a dění kol jen tiše pozoroval. .. 

.. Máš dítě ,,v Lese" ? 
Počkej si, až Ti vyroste, 
pak uvidíš i Les, 
který Ti vyroste. 

Tento blog je kultivovanou platformou
ZA MÍR, 
ZA DEMOKRACII, 
ZA SVOBODU, 
ZA PRÁVNÍ, tedy i LIDSKOPRÁVNÍ, STÁT, 
ZA ,,ZDRAVÍ LIDU OPTIMÁLNÍ.., 
S DŮSTOJNÝM ŽIVOTEM
V: ČR, EU, ve světě."

(29.11.2019):..,,švidrání"
..po očku si žen.. pošvidrávání.. 
po Lásce, tiše, jakoby bez zájmu. 
TOŤ POLITIKA JEJICH.. vůči mužům 
v ,,Česku".. pošvidrávací.. 
Ona, 
TOTIŽ
STÁTNÍ.. ta.. PLATFORMA
www.moje-jistota.cz
POLITIKA STÁTU ČR..ta,
točící se ponejvíce naň.. 
Z ní dělá vůči Lidu
,,FAŠISTICKY
ZBĚSILOU SAŇ".. 

..Lidu, citu, Lásce, důvěryhodnosti, důvěře, vztahům, porodnosti
NEPŘEJÍCÍ,

půvab tomu
,,za mák"
NEPŘIDÁVAJÍCÍ

POLITIKA ČESKÁ, 
ČESKA ? 
Žel.. FAŠISTICKÁ
vlády, poslanců, senátorů, 
poslankyň, senátorek 
VŮČI
VLASTNÍMU, ČESKÉMU LIDU
v kontextu textu
textů, zdejšího blogu
MRCHOVITÁ jest. 

,,PIRÁTI" 
ČESKÁ POLITICKÁSTRANA PIRÁTSKÁ ? 
Mají svůj dech.. 
.. Mají svůj.. nádech.. výdech.. 
bez kauz kriminálních.. 
BER, KDE VEM.. 
Mají SVOU ČEST. 

PIRÁTI, 
.. Nejen však.. z Caribiku".. 
toť: ,,KREV ŠLECHTY SVĚTA, 
BUDOUCÍ, 
,,ČESKA". 

Paganini.. ten by jim, nám, 
.. tu, teď.. Mu.. (nejen Caribiku) 
,,ČESKU"
z vesela a rád.. 
k tomu.. jistě virtuozně HRÁL.. 

.. ten.. MISTR.. HUDBY, i jí.. ten.. 

.. ,,LVÍ KRÁL".. 

.. možná.. melodii svou o:
,,S v í t á n í "

~~~
Tož.. tedy, ještě, JE potřebné,aby se někdo, 
nějaká politická Česká strana, 
(ale též inspirativně i Evropská.., světa..) , 
zabývala, zabývaly, důkladně, 
mymi řádky tohoto blogu včetně jeho všech odkazů, pododkazů.. 
.. ku blahu VŠEM. 
ABY MI I MOHLO PŘESTAT BÝT LÍTO SOUČASNÉHO, 
 I DALŠÍHO BUDOUCÍHO OSUDU 
ČESKÉHO NÁRODA, 
(značné jeho části), 
EVROPY, SVĚTA.. 
.. OSUDU I co do dalšího vývoje,
EVOLUCE,
LIDSKÉ CIVILIZACE. 

K TOMU JSEM VYHOTOVIL TENTO 
,,Plán ~A~ Stvořitele", 

a žehnám Vám, Lidé, 
.. národové.. 

ku jeho
POZITIVNĚ
(v pozitivním Duchu ve jménu ZDRAVÍ, ŽIVOTA)
NAPLŇOVÁNÍ.. 

.. ku jeho
..POZITIVNĚ.. 

.. NAPLNĚNÍ.

(dnes je: 29.11.2019)

~ Jiří Pelíšek ~
~~~