Co se zde dozvíte ?

( "STVOŘITELE", "RÁJE"..v Nebi, i na Zemi )
~~~

,, A víra Tvá ve: Mne, nezlomná, neutuchající, Tě spasila.

Na Zemi, i v Nebi.

Ten, ta, ti, kdož se mnou jde, jdou, dobře konají.. pro bližní, pro svět, pro planetu, pro Kosmos, v Lásce STVOŘITELE.

Ta, ten, ti, kdož jdou proti.. ŽIVOTU, ZDRAVÍ, svým bližním i vzdálenějším na Zemi, tedy proti Lásce Stvořitele jim darované, si kovou do rakve i, předčasně, hřebíky.. i nejednou vůkol Lidem, Homo sapiens.. smrti, tím i Duši své otevírají na místo Cesty Ráje,.. cestu do pekel".. pravil.. říká, říkává.

A lze přistoupit i na přísloví, že:

,,Víra bez vědy může být slepou,
a věda bez víry bývá chromou".
Ovšem: I víra nejednou bývá Ježíšem na úrovni biologicky duchovně i kvantových, duchovně kvantových procesů, i vědou. Což ovšem věda nevidí nejednou. "

A pravdu má. Ježíš.

~~~
***
(12. Listopadu 2019): No, politické strany České republiky ( ODS, TOP 09, ČSSD, KDU ČSL, SPD, STAN, Hnutí (NE!) Babišovo), KSČM,.. jich poslanci, poslankyně, senátorky, senátoři, Klausi, Miloši Zemane, Andreji Babiši..
..
.. ,,Víte, co je humanita? "
**
,,No, NEPOTĚŠILI JSTE MNE, ANI JÁ VÁS ZDE NEPOTĚŠÍM" : Finance, ekonomika.. (v otázce, a v odpovědi)....též: ,,ŽIVOT".
**
(15.11.2019): Společně jste v České republice, v čele s Václavem Klausem starším a s Milošem Zemanem spoluustanovili legislativu fašistickou, tedy politiku fašistickou, vůči vlastnímu obyvatelstvu, vůči vlastnímu, Českému, národu. V domělé moci své, servilně i bez_Lidskoprávním režimům ve stylu politiky prodejné jim i snad děvky. Toto provozujete, Česká vládo, poslanci, senátoři, co jste zde zavedli ( bez Pirátů, kteří u toho všeho jediní z Vás, politická garnituro současná, nebyli) doposud. Hnutí Babišovo, s Andrejem Babišem, je pouze jakýmsi Vaším zrcadlem, se zesilovačem, který Vám, ,,sametová" a i postsametová česká politická garnituro, Kosmos celkem i logicky poslal, jednak abyste se viděli, každodenně, v tomto zrcadle, a poslal Vás z kola ven, do opozice.
Český národ může začít ,,vzkvétat" až teprve tehdy, až bude ukončen fašismus zde uvedený, způsobem, který zde na blogu taktéž prezentuji.
Pokud ovšem, do té doby Český národ ( postižení fašismem tím, jeho blízcí.. rodina..
zcela, či většinově, či i jinak, nevymře.
**
**
( Můj vzkaz provozovatelům centra ,,Aktip", kteří si podvodně hráli na Léčitele, oblbujíc klientelu řečmi o tom, že: ,,rakovinu je možno vykadit".. Toto Vaše tvrzení je ostudnou špínou, a v žádném případě nikomu NEdoporučuji, aby se stal Vaším klientem, či klientkou. Možná byste měli navštívit psychiatra.
Příčiny vzniku rakoviny, i o prevenci, která může být po poradě s lékaři i souběžnou podpůrnou metodou při oficiální léčbě, mimo jiné, popisuji, i v souladu s dlouholetými výzkumy, a názory MUDr. Karla Erbena, na mém blogu: www.ForHealthOne.blogspot.com .
To, co předvedli aktéři centra Aktip není humanita, ale je to nechutné zneužívání důvěry nemocných, chytajících se i stébla trávy, naděje. Kterou jste jim, Aktipoví, po svém, v daném čase, i vzali. )
**
Eutanázie ?? Dnes jsem si přečetl, že EU by ji chtělo legalizovat, asi po vzoru Švýcarska, kde si ji Lid nejspíš odsouhlasil v referendu, což se v ČR nestalo.
Uvědomte si, že po její legalizaci jí pak bude někdo muset vykonávat. Kdo se hlásí ?? A před její legalizací musí proběhnout informovanost obyvatelstva, jak se bude provádět, jakou i chemikálií, a jaké při tom člověk má pocity, bolesti.. Ono to není jen tak.. ta.. Eutanázie, nejde jen o slovo, ale o vědomé ukončování života druhému člověku, který se ještě chvíli před tím mohl například cítit v daný okamžik šťastný, že Vás, vykonavateli smrti, vidí, že zrovna ještě se nadechl, nadechla.. vydechl.. vydechla, se vzpomínkou třeba i, na Lásku svou, na Lásky své, na rodinu, na děti, na jejich dětství, na dětství své..
**
LID JE STÁT. Nikoli hrstka (ať už malá, či větší) pro fašisticko politrucky smýšlejících, vůči Lidu, demagogických rádoby politických, tupých, blbců. Na to, představitelé České vlády, poslanci, senátoři, NIKDY ve své funkci, politické, státní, ..taktéž příslušníci ozbrojených sborů policie, armády, před Bohem, NEZAPOMÍNEJTE. Rodina je makrokosmem, též základní jednotkou národa, státu. Jakékoli manýry vlády, Likvidovat, rozdělovat, slabší, či i nejslabší z nás, třeba i ekonomicky slabší, nejslabší, JSOU TAKOVÉ MANÝRY PROJEVEM POLITIKY FAŠISMU vůči vlastnímu, v našem případě vůči Českému Lidu..viz moje podrobné, doložitelné, informace v textech níže.
*
(8.11.2019): Můj veřejný vzkaz pro: Českou společnost, také pro Milionchvilek.cz: Chcete demisi Andreje Babiše, s tím lze jen souhlasit, avšak, nezapomínejte na to, že jakmile šedo mafián Andrej Babiš se svým mafijním ,,klanem-hnutím" (coby pardálí profašisticko politrucká i kurtizánská protiváha bývalé vládní politické garnituře, též klanové, která je dnes v opozici, jako TOP 09, STAN, ODS, ČSSD, KDU ČSL, jenž zde v ČR zavedli fašismus vůči Českému Lidu, o kterém píši níže v mých textech) opustí politckou scénu, bude zas na koni mafie fašistická Lidu v závorce uvedených politckých stran, která zde zavedla jej, uvedený Lidu Českému FAŠISMUS, o kterém píši, tedy legislativně faktickou LIKVIDACI slabších jedinců, nyní aktuálně v počtu reálném cca necelý 1 milion občanů České republiky v exekuci, kde počet exekucí se meziročně navyšuje stále o statisíce ( a to i když média profašisticky kulantně informují o tom, že číslo, o které se exekuce meziročně navyšují, klesá).
Ideálním řešením politické smrtonosné Českému Lidu současné krize, je dosažení odstoupení Miloše Zemana z oficiální funkce úřadu prezidenta, jmenování nového prezidenta ČR do úřadu, rozpuštění poslanecké sněmovny, ustanovení vlády dle mých textů modrých níže, a ustanovení ŘÁDU PRÁVA, tedy i LIDSKOPRÁVNA v České republice, ukotvení principů, ustanovení, Všeobecné deklarace Lidských práv OSN v ústavě, zavedení tak PRÁVNÍHO STÁTU.
Dokud nebudou splněny má doporučení zdejší, instrukce, do té doby se Český národ ze současné smrtonosně bažinaté politicko fašisticko Mu Lidu sociální krize nedostane, nelze to do té doby očekávat, to spíše ta generace, ty generace, takto FAŠISTICKY postiženy, i útrpně, i kdesi jak potulná zvěř v bezdomovectví, a podobně..by vymřely..na což právě uvedení fašisté čekají.
Počet bezdomovců a bezdomovkyň v České republice v roce 2019 : www.MPSV.cz - údaj o počtu bezdomovců v ČR v roce 2019(údaj oficiálního webu ministerstva práce a sociálních věcí ČR k datu 9.11.2019) tedy považuji tento údaj MPSV NEdůvěryhodný, neboť v zimě 2019 byla dle odkazu dále, situace statisticky takováto: >>Václav Černý - otevřený dopis státní správě ČR k bezdomovectví 2019 (v html kódu tohoto odkazu je nejspíš překlep ,,2018")
~~Můj názor k tématu: Vzhledem k tomu, že Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky (dále zde na blogu MPSV), neustále provozuje vůči Českým občanům podvodnou politiku, jdoucí proti ŽIVOTU, je tato instituce Českému národu NEDŮVĚRYHODNOU !! Co je to za ,,existenční" minimum, dnešní, ze kterého se celý kalendářní měsíc reálně existovat NEDÁ ??! Zkuste si to..Maláčová, a spol.
Totéž platí pro tak zvané ,,Životní minimum".Totéž platí pro tak zvanou ,,Miniální mzdu", a pokud jste zrovna v podnájmu, a nemůžete sehnat přímý nájem, máte smůlu, protože na podnájemní bydlení příspěvek na bydlení dle stávajících podmínek (ke dni 10.11.2019) NEDOSTANETE.
Nezabavitelná částka exekutorem a insolvenčním správcem, opírající se o ,,životní minimum" je pro člověka, jehož se dotkne, fakticky Likvidačním vládním Mu ,,POLIBKEM SMRTI"..na rovinu, a bez příkras !!!
No, a MPSV, podvodné vůči Lidu, vyhlásilo další absurdum, a sice statistiku o počtu bezdomovců v České republice v roce 2019, kde média to okamžitě, internetová, slepě, hloupě, papouškují. Dokonce na to MPSV využilo další subjekt, výzkumný ústav práce a sociálních věcí, a to, aby došli k naprosto nekorektní statistice, která se opírá pouze, jak i tento výzkumný ústav zmiňuje na svém webu, o 250 měst a obcí ČR, kde došli k počtu bezdomovců 24000. Jenže v České republice je obcí 6 tisíc, to je 24x tolik. TEDY, pokud je pravda, že uvedený sečtený počet bezdomovců 24 tisíc se opírá o sčítání v 250 městech a obcích v ČR, pak ÚDAJ O POČTU BEZDOMOVCŮ V ČR 24 tisíc je zapotřebí znásobit 24x, a vyjde nám statistická prognóza o stávajícím počtu BEZDOMOVCŮ v ČR 576 tisíc. Protože však nejsou všechny obce ve velikosti měst okresních, dá se předpokládat, že počet bezdomovců bude sice nižší, ale že ZŮSTÁVÁ VE STATISICÍCH. Osobně tedy nechápu, jak může státní instituce, MPSV, vydávat za pravdivý údaj o počtu bezdomovců, takto důležitý údaj i pro politiku pro zdraví Lidu, který se neopírá o VŠECHNY města a obce, ale jen o jejich čtyřiadvacetinu !! a uvádět tak národ opět, jak je jejich zvykem (a v takto nebetyčně absurdní vůči zdraví Lidu, ŽIVOTU ) OMYL . No, ale, ono takovéto chování vládní koreluje s chováním pro fašistickým vůči vlastnímu Lidu, jak o tom píši na tomto blogu. Tímto pohledem je chování vlády, celkem snadno i pochopitelné. Protože pokud někdo, i nějaká skupina, klanově, praktikuje na vlastním obyvatelstvu, na místo formy správy státu, národa, stylem ,,dobrého hospodáře", raději politiku ,,fašistickou", jak je tomu aktuálně v České republice, nemůžeme ani od takovéhoto klanu, byť i vládního, parlamentního, vcelku ve výsledku ani očekávat nic lepšího..byť se místy tváří, jak tu a tam dělají něco málo dobrého, ZLO FAŠISTICKÉ MNOHONÁSOBNĚ NÁRODU, Českému Lidu, ve výsledku, PŘEVAŽUJE.No, a tak, když je například bezdomovců hodně, tak se prostě napíše, že je jich míň, málo, a nechají se pomřít..tiše..kdesi..a ono se to stane pravdou, že jich je míň, málo.. JENŽE, ABY JSTE SE NESPLETLI !! Neboť Českému národu, tedy i Vám, ,,PAPALAŠÍ fašistické, pro fašisticko i politrucké".., jak se říká, ,,tiká hrana".
*
Sledujte dále, níže, mou VÝZVU vládě České republiky, poslancům, senátorům:
**
Co se zde.. dále.. dozvíte?
A ve zdejších, souvisejících odkazech ?
..
Dozvíte se v nich:
Informace, doporučení, tipy, z Darů Nebes..,,Pro: ,,život v optimálním zdraví, důstojný všem", též pro ,,optimálně udržielný život na planetě Zemi, i Lidské civilizace".., jelikož tyto dva pojmy spolu velmi úzce, i se zdravím Matky Země, spolu s prosperitou, tou.. (jednotlivců, rodin, národů, států), souvisejí. Zdejší texty informativní, uvedené principy, jsou posvěceny Stvořitelem, universálně platné
pro všechny Lidské bytosti, vycházející ze zákonů Kosmu.
*
Případná neochota, i politiků, společnosti, jít touto cestou, by byla odrazem jejich, její.. nikoli až tak nevyzrálosti, ale hlouposti, degradující Lidství.
*
Jak prý se vyjádřil jeden anglický lékař, jménem Bach..,,Člověk musí trvale vyvíjet úsilí, aby se zbavil svých negativních sklonů, jinak mu nepomůže žádná (*ani) pilulka.
*
A já dodávám toto: Buďto Lidé, národ, národy, půjdou.. cestou DOSTATEČNÉ si ,,VZÁJEMNÉ PÉČE", dle zde uvedeného plánu, který jsem též nazval: ,,PLÁN A" Stvořitele"
( ,,Tajemství DVOJKY+TŘI BROKÁTY" )
též souběžně dle : http://www.careinfo2.blogspot.com/ ( každý(á) dle svých nejlepších možností, schopností, sil ), tím i o matku Zemi, o klima, nebo Lidstvu, nepomůže NIC. Je dobré, před Bohem, vědět za sebe, upřímně v srdci každý, každá, že udělal(a), dělá, pro věc, co a jak jen v tomto smyslu nejlépe mohl, může. Protože: ,,Líp to obvykle už ani nejde :-) "
Pro vstup do informací použij též:
~~
Česká vládně~parlamentní politická scéna čeká na změnu personální v osobě prezidenta republiky, aby ten nový, ji, spolu s poslaneckou sněmovnou České republiky, rozpustil, a ustanovil novou vládu, dle personálního uskupení viz modrý text v následujícím odstavci zde:
~~
Dlouhodobě, aktuálně, preferuji, volebně
zde uvedenou, tuto, politickou sílu stran politického uskupení(NE jinou) :
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2021, případně i dřívější.. :
**
1. Piráti ( Česká politická strana Pirátská ) pod vedením pana Ivana Bartoše.
2. Zelení ( Strana Zelených )
*
Dlouhodobě Lidu koretní Piráti nechť po zvolení, či jich ustanovení do vlády novým prezidentem po rozpuštění poslanecké sněmovny, (které shledávám pro Českou republiku naprosto nezbytné) sestaví vládu, a mají premiéra.
**
Dále navrhuji, doporučuji, aby Piráti následně po svém uvážení, dali příležitost panu Janu Hamáčkovi předsedovi ČSSD, setrvat ve funkci ministra vnitra České republiky, a minimálně do konce standartního funkčního období prezidentského úřadu Miloše Zemana, pokud v té době ještě bude prezidentem, tedy pokud neskončí v úřadu z nějakého důvodu dříve.
**
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2025 a dále, i pro další života čas:
Zelení ( Strana Zelených ), plus Piráti, zústanou li tyto dvě politické strany Lidu korektní, i vlastenecky vůči Českému národu, v tomto uskupení mají potenciál vést politiku Života. Nechť v takovém případě jsou koaličními dvěmi politickými stranami, tvořící vládu. Příležitost by měl mít, vzhledem ke svým osobně historicky, politicko vlasteneckým zásluhám i nadále, být ve vládě, pan Jan Hamáček z ČSSD, pokud o to bude stát.
**
Šanci, příležitost, účasti ve vládě by měli dostat, budou li chtít, Lidé s dobrým srdcem, Lidé DOBRÉ VŮLE, také Lidé z uskupení:
*
,,Hnutí ŽÍT BRNO",
*
,,Platforma pro sociální (dostupné) bydlení.
**
Takové jsou nyní, aktuálně, moje představy
o volebním dění v České republice.
*
To mimo jiné, pro bezpečnost v ČR, v Evropě, ve světě a její stabilitu.
*
(Tváře politických živlů, Lůza ta, která ustanovila v ČR, režim bez_Lidskoprávně novodobě nacistický (viz moje zdejší texty podrobně), opečovávajíc jej po čtvrt století doposud, včetně Miloše Zemana, MUSÍ, MUSEJÍ, TVÁŘE TY, NAVŽDY A DEFINITIVNĚ, OPUSTIT PROSTORY VLÁDY ČR a POSLANECKÉ SNĚMOVNY, úřad prezidenta Čr.)
***
Zpráva z 20.9.2019:
*
1. Miloš Zeman se svým avízem o případné ,,abolici" se zastavením trestního stíhání Andreji Babišovi, dopustil dokonání PUČE, PŘEVRATU, ze státu Česká republika v domění Lidu Českého že žije ve státě práva, tedy ze státu očekávaně Lidem Českým, právního, na zřízení územní České AUTOKRACIE mocenské zvůle Miloše Zemana kooperativně s ekonomicko politickou, i pro politrucko, novodobě, i. Jakuzní, mafií. Tím se Miloš Zeman, ( nyní v oficiálně omylem, s podvodem na Českém Lidu, zvolení) ve funkci prezidenta České republiky, dopustil VELEZRADY. Měl by, proto, být ,,uvolněn" z postu prezidenta ČR, a souzen pro velezradu.
!! Česká republika si nemůže dovolit mít ve vrcholných funkcích politických, zastoupení personální výše uvedené mafie, ani s ní jakkoli kooperovat !!
*
~~
*
**
!!! VÝZVA VLÁDĚ ČESKÉ REPUBLIKY, POSLANCŮM, SENÁTORŮM !!! :
( 6.11.2019 ): Vyzývám tímto veřejně vládu České republiky, poslance, senátory, aby NEPRODLENĚ ukončili FAŠISMUS praktikovaný na Českém Lidu, na značné skupině českého obyvatelstva, tedy aby navýšili neprodleně tak zvanou nezabavitelnou částku exekutorem i insolvenčním správcem ze současného systému jejich výší dlužníkům K NEPŘEŽITÍ DŮSTOJNÉMU, i FAKTICKÉMU na jejich výši k PŘEŽITÍ, DŮSTOJNÉMU, hodného Lidské bytosti, a to přesně podle mých instrukcí v textu zdejším níže, tedy bezvýhradně plošně na částku 39 000,- korun českých ( třicet devět tisíc ) s každoroční valorizací, neboť pokud dlužník, dlužnice, jinou garsoniéru k bydlení nesehnali, má ten, ta, právo bydlet i v té garsonieře, s nájmem nejvyšším v místě obvyklém, není možné jej, ponechat na pospas bez přístřeší, když ceny nájmů bytů vyrostly do takovýchto částek.. i dle ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN ( V opačném případě má Český Lid právo hájit své právo NA ŽIVOT, NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, dostupnými prostředky odbojovou aktivitou~aktivitami, rovněž dle ustanovení výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu, který Česká republika podepsala ( a to i když by jej bývala nepodepsala) !! Oslovuji v rámci této mojí výzvy bezpečnostní instituce státu ČR, BUĎTE a ZŮSTÁVEJTE NA STRANĚ LIDU, nikoli na straně profašisticko politruckých ku Lidu, z řad politiků, psychopatů. ( v rámci výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu)!! , V tomto případě jde o holé PRÁVO NA ŽIVOT, NA OCHRANU ZDRAVÍ, ŽIVOTA ( v souvislostech ) na na důstojný ŽIVOT, hodný Lidské bytosti !! A chcete li si kdo případně moje řádky vykládat po svém, jinak, je to Váš problém, nikoli můj, nikoli Lidu.
~ ~ ~
Choose your language :

úterý 26. března 2019

Aktuálně žhavé téma..VŠEM: ( Pokrok ?? )

 
Pokrok ? 
 
versus.. 

blížící se smrt.. ? 
~~~
 
Alá kuchař vaří jídla svá,
 
plankton opěvujíc, včera.., i dnes..
 
mitochondrie do planktonu se..,

..asi jak do trepky..zamilovala kdes.

Čtvrt, půl, celá..

už je celá zamilovaná.



Prvohory, druhohory,

desatero Ježíšovo..

..inkvizice.., exekutiva,

exekuce zbavila jej všeho,

jeho chrámu.., těla.., života.



Barbarství, exekutíva,

inkvizice, celibát..



Prozření

Lidí,

že víra jest.



Že i zmrtvých vstání,

i převtělení..možné jest.



Kdes Ježíši zůstal spát,

přespávat, když potřeba Tě bylo.. znát ?



Doma jsem byl, v teple,

s ovečkami pospával jsem.



Taky dřel jsem, unavený

i na zemi spal, spával jsem..víš ?

I po lavičkách.. i v křesle.., milý..milá..



Teď už doba příznivá jest,

pro akustiku, a si povídání,

pro popovídávání..



A tak, když budeš chtít,..milá.., milý..,

popovídat můžeme si.



Svět, dychtivý,

srdce zamilovaná kdes..,

kde jsou ? Ta zamilovaná..srdce..

jsoucí ? Kdes ?



Mitochondrie v nás.. Žhnoucí !

Láskou k lesku buněk v nás :-)



Třetihory, čtvrtohory..

pahorky, hory, kopce,

lopota,



Lopota, evangelia,

církve, víra.. v nás.



I nevíra,

exekutiva..

exekuce..co chtějí ?

Usebrat si.., vše.., i nás.



Ježíšův vzor nechť zářným příkladem

historicky jest.



Nevíra,

exekutiva..

exekuce..co chtějí ?



Mafia ?



Usebrat si.., vše.., zase..

tentokrát.. Ježíše..si asi zas,

i v nás.., i nás.



Kam Lidé, kam ?

Český národe, Evropo, světe, nyní..



necháte dojít toto až.. dnes ??

 
~~~ 



Smrt včeliček se prý, podle vědců přibližuje..,

má snad tedy být jedno..co se..přibližuje národu

Českému ??



Lidé v exekuci v zemi České, 900 tisíc jich..,

každoročně o cca 500 tisíc exekucí v zemi České více,

v té naší České republice..,

nemohou jak Lidé důstojně žít..,

(pracovat, splácet, důstojně bydlet)

12ti milionový národ s 5ti miliony exekucemi,

protože nezabavitelná částka je stanovená pod hranicí

nákladů na život..( v bytě, nikoli v parku..dle Všeobecné

 deklarace Lidských práv OSN..S bydlením v parku se nedá

 pracovat, ani splácet dluhy !! ) exekutoři, vymahači tihle,

díky ustanovením politiků tak mohou ruinovat,

a ruinují národ Český..

 

..SOCIÁLNÍ NACISMUS !! jest toť v naší zemi České,

 
v České republice !!


Žádám vládu České republiky,

 
a celou českou politickou garnituru,

aby tito Lidé neprodleně ukončili provozování tohoto

 

sociálního nacismu

navýšením ,,nezabavitelné částky“ na úroveň

pro přežití,

 

tedy plošně na částku minimálně 17500,-korun českých,

 
s každoroční valorizací. Pokud by tak neučinili,

žádám jejich odstoupení z politických a státních funkcí

s okamžitou platností !!

 

  Aby je uvolnili Lidem dobré vůle s dobrým srdcem,

 

vzešlých z Lidu, a v žádném případě již NE těm,

 

kteří tyhle praktiky zde zavedli, a kteří je provozují

 doposud..,

 

i za cenu toho, že zde bude dočasně vláda úřednická,

 

a třeba i s předčasnými volbami,

a to třeba i opakovaně,

 

dokud zde nebude nastolen řád práva i Lidsko právního

 

ve  spravedlnosti..Boží, té především. Fenomén

  sociálního nacismu, preferující vymahačsko

exekutorská lobby před životem Lidí, před jejich

 

zdravím, před jejich osudy, musí s okamžitou

 

platností v naší zemi České, tedy v České republice,

SKONČIT !!

Žádám národ Český, aby v tomto zákonnými prostředky

dle ustanovení dokumentu Všeobecná deklarace Lidských

práv OSN v soudržnosti a v solidaritě, Lid Český, aby v

tomto soudržně spolupracoval. Prosím a žádám vlády

států evropského společenství národů EU,

aby národu českému v tomto pomohly,

 

i případně ve spolupráci s vládami

společenství národů  OSN.

(Aby pomoc byla účinná, je zapotřebí, prosím,

a žádám.., aby byla DOSTATEČNÁ..i včasná).





sobota 16. března 2019

Před úvod (n1), článek aktualizován 30.3.2019: Studentům, Lidem na celé planetě Zemi.. přidávám se osobně ke stávkovému hnutí studentů na planetě Zemi za záchranu klimatu, za záchranu Lidské civilizace:

Milí studenti, ( i Lidé na celé planetě Zemi ):
   Jsem Vám, milí studenti, velmi vděčný za iniciativu
Stávka za záchranu klimatu".  Avšak zamyslete se, prosím, také nad tím, například, jaká je zbytečná NADspotřeba, NADvýroba, kde za účelem honění stále vyššího tak zvaného hrubého domácího produktu (hdp)  výrobci stále dokola, a stále sofistikovaněji, tedy stále podloudněji, ohlupují národ, národy, co se týká zdraví, jen za tím jedním účelem: hdp a z něho plynoucích toků peněz, byť i třeba virtuálních. I přesto nám doposud virtuální měnu, či chceteli virtuální ohodnocvací a kupní systém ( či, chcete li, systém takový, založený na hodnotách výhradně ,,KVALITY PRO ŽIVOT" vlády světa upírají. Proč ? Protože jsou i v zajetí paradigmat smýšlení, že takto se to na Zemi dělá, že jinak to dělat nejde, a se nesmí. Jenže.. je to právě tohle, co se musí změnit !! 
Proč ? Mimo jiné pro záchranu klimatu, a Lidské civilizace. 
Lidstvo má, odhaduji, tak 1 až 2 roky na plné aplikování do každodenního života, VŠECH doporučení, principů, o kterých se zmiňuji na tomto blogu a ve všech zdejších odkazech. Neboť jinak zde už ve třetím roce, tedy v roce 2022 může být nastartována spirála klimatických změn, a uvedena tak do pohybu, sertvačností svou, s progresivitou i přírodě vlastní, že už by nemuselo být pro Lidstvo v jeho silách tyhle procesy zastavit ( například vědci odhadují,.. mimo jiné mnohé mnohem i hrubší následky.., též vyhynutí včel do 10ti let.. a jak prý i Einstein řekl, lidstvu by zbývaly 4 roky života, z důvodu neúrody..) Chcete vidět na loukách, polích, poletující obraz smrti Lidské civilizace v podobě dronů napodobujících včely ? Tyhle drony, ani technika, informační technologie, jejich provoz, za podmínek změn klimatu, s následnými přírodními událostmi, nemusejí být pod vlivem i například živelních přírodních událostí, katastrof s tím spjatých z důvodu změny klimatu, udržitelné v provozu. Matka Země, příroda, má samouzdravující schopnost. A má větší sílu, i moudrost ku svému přežití, nežli člověk. Nedá se zničit stupidním uvažováním člověka. Stvořitel má s Matkou Zemí, i s Kosmem, jiný, vyšší záměr, nežli aby si nechal z hlouposti, sobeckosti, člověka, to vše zničit. Duše jsou nesmrtelné.. a tak, pokud by došlo k vyhynutí Lidstva, tyhle Duše by dostaly další šanci, některé, mnohé, znovu se vtělit, znovu zrozením se, v tělesných schránkách, buducích, které zde mohou být po člověku.. třeba druhy potkanovitých, nebo pavoučích.. ( třeba zas za další stovky, tisíce, miliony, či miliardy let) , stejně, jako téhle šance využívají dnes ty Duše, které v minulém životě byly predátory dinosauřími.. například,  dnes ve schránkách těl Lidských.. bývají povětšinou právě těmi, dušemi ve svém vývoji zaostalými, kdož zde ničí klima na Zemi planetě, kdož zde ustanovovují NElidské zákony (tedy NEzákonné jednak před Stvořitelem, i dle mezinárodních úmluv například Lidskoprávních), a bývají i těmi, kdož je realizují v životě, i širší společnosti i na úkor jí. 
Bývají to i ty Duše, realizující se zde na planetě Zemi formou různých druhů násilí, včetně tyranií (bližních či jiných bytostí i zvířat) , psychicko fyzických. Ta, tedy společnost, i širší, následkem toho předčasně chřadne, uvadá, vymírá. 

Milí studenti, Lidé na celé planetě, v zájmu vlastní záchrany, tedy v zájmu záchrany klimatu ma planetě Zemi, tím i v zájmu záchrany Lidské civilizace Vás vyzývám, následujte má doporučení na zdejším blogu a ve všech jeho odkazech !!
Budete li na této cestě chtít, mohu Vám být na ní (po předchozí dohodě, v rámci mých možností) informačně i osobně průvodcem. Kontakt na mne je uveden v některých odkazech na tomto blogu.. například na: www.ForHealthOne.blogspot.com.   Jiří. 

~~~~~~
dále: 


Říkejte, milí studenti, vládám světa, vládě i české, politikům, nejen svůj hlas o tom, že si přejete záchranu klimatu, tím i záchranu budoucnosti Lidské civilizace jak ji známe, možná i celé, ale říkejte jim i svým hlasem, transparenty, zejména:
JAK TO MAJÍ UDĚLAT!! 
JAK TO MAJÍ, A CO MAJÍ, A JAK VČAS, DĚLAT!! 
v této souvislosti čtěte dále informace na blogu například mém ze zdejších odkazů ( nejen však..) v článku s názvem ,,Česká koruna versus EURO, aneb Proč mít vlastní měnu" v odkaze zde: www.nazamysleni3.blogspot.com


dále:

Pro Vaše snazší počáteční zorientování se v odkazech tohoto blogu, a pro správné zachycení směru kurzu zdejších informací Vám doporučuji začít ve studiu zdejšího blogu odsud: www.Vidiime.blogspot.com

dále:

VAROVÁNÍ NÁRODŮM SVĚTA:
Podle vědců,( jak jsem si nedávno přečetl na jednom z pro mne celkem důvěryhodných webů ) prý zbývá včelám (krásným, milým mi i, včeličkám) cca 10 let do jejich vyhynutí, při stávajících trendech běhu života Lidské populace světa, na planetě Zemi. Pokud by k tomu došlo, tak i podle Einsteina, který se i touto myšlenkou prý zabýval, by Lidské civilizaci jak ji známe, zbývaly cca 4 roky života. 
Já si ale také myslím, že takové vyhynutí včelstev na Zemi, by provázely též situačně s tím souvztažně v širších souvislostech, značně nepříjemné Lidstvu i přírodní katastrofy z důvodu změny klimatu. 

Studenti: Vaše transparenty při demonstracích by měly, doporučuji, obsahovat heslo: ZACHRAŇTE VČELY, ALE NE AŽ ZÍTRA, UDĚLEJTE, DĚLEJTE, TO, VLÁDY, LIDÉ SVĚTA,.. HNED!!!  Neboť zítřků už by se Lidská civilizace nemusela dožít. 

Jsem rovněž toho názoru, že členové vlády, parlamentní i jiní politici, u nás i ve světě, kteří by chtěli jakkoli sabotovat,( záchranu včel ) i třeba svou liknavostí v činech, musejí být při takovém zjištění, společností, Lidem, národem, neprodleně zbaveni svých jim Lidem svěřených státních či politických, nebo jiných funkcí. 

V zájmu přežití Lidské civilizace své vlastní předčasné, nedaleké, tiše se (prozatím) plížící, a se blížící jí smrti. 

Máte snad, vlády světa, jinou prioritu ? 

Ještě jednou zde připomínám v kontextu výše uvedeného o včelách (není to však jen o včelách) :

14 let zbývajících Lidské civilizaci nyní, 
nebo si Lidé.. politici, vlády světa, svým dětem, jejich dětem.. dáte, dáme, šanci ?? 

Apeluji na vlády, politiky, představitele všech národů, států, na mecenáše:,,ZACHRAŇTE VČELY !!! světa.. VČAS !!! tedy IHNED,  i všechny.. tím, nejen tím.., nás". 

dále:


Klíčem k dostatečné síle, energii, ke splnění zde uvedeného plánu ( v kontextu celého tohoto blogu s jeho VŠEMI odkazy a pododkazy může být Lidem život ve stylu ,, TANTRA JÓGY ".

Dívejte se bližnímu, bližním, jak jen nejlíp, v upřímnosti srdce Lásky můžete, do očí. Soucitně, v korektnosti a dobrotě, empaticky, se svou vůlí z hloubi Duše své mu, jí, jak jen nejlíp to umím, svedu, být nápomocen, nápomocná. S vlídnou, přívětivou, komunikací, v solidaritě, NEzištně, s vírou tou, že Bůh Vám dá Lásku, a Dary její, též, i v nezměrné jejich výši, pro život v Ráji na Zemi. A ten Ráj, s vírou tou, v hloubi Duše upřímnou, poznáte.. i v těch nejmenších detailech, jako jsou například květiny na louce, či teplo domova s milovanými blízkými, s Láskou svou..Stvořitel v Darech svých, Kosmos, nezná hranic.

,,Uděláš li dobrý skutek, měsíc se usměje.
Pomůžeš li bližnímu, bližním, vesmír pookřeje.
Uděláš li to v Lásce, tedy uděláš li tím krok Láskyplný, celý Kosmos půjde s ním, k nohám dá Ti Dary své..nevídané Láskyplné, věříš li v pravdu tuto. Ráj na Zemi poznáš..v ten správný, kdy, čas."

,,Oko, okno do Duše"..říkává se.

Tahle cesta Vás, nás, všechny, ( v kontextu i všeho dalšího, pozitivního, o čem píši..)
provede úskalími současnými, i budoucími, které mohou slábnout, i vymizet.
Pokud se jí, národe Český, národové světa, vydáte..vydáme.

Tahle cesta má zároveň potenciál uspokojit štěstí každého člověka.

Lidé potřebují vnímat, cítit, Lásku.
Pokud ji nemají dostatečně, bývají z toho i různě, i psychicky, nemocní.
Tomu pak odpovídá i dění ve světě.

Odmítnutí je možné, avšak, pokud možno, srdci druhému člověku s jemností a empatičností Lásce blízké.
Prosté otočení se k člověku zády, nebo sklopení hlavy..jsou, mohou být.., projevy necitlivé, ba možná i vlastní nevyzrálosti.
Byla prý jedna dívka, prý..prý Židovské víry. Chodila prý do školy s Adolfem Hitlerem.
On jí tiše prý miloval. Ona mu však nevěnovala pozornost. Jak to dopadlo, všichni víme..například.
Myslím si o tom, že on byl nějak asi duševně nemocný, a neměla mu být svěřena pravomoc. Asi dlouho tajil své zrůdné plány, na kterých dlouho tiše si ,,pracoval". Ale můžeme to odobně sledovat i v současnosti, kdy různí mladiství si berou zbraně, a jdou vystřílet své spolužáky, mešity..například, tedy coby terorismus ve světě..
(Odsuzuji nacismus, fašismus, Hitlerismus, neonacismus, antisemitismus, sociální nacismus, terorismus, hybridní války a jiné, a veškeré projevy násilí v sobeckosti, i jejich případnou podporu či schvalování, coby zrůdnost, toto nepatří do Lidské civilizace.
Odsuzuji také otrokářství, nevolnictví..a přesto se v uplynulém roce jeden z poslanců České republiky v Českém rozhlase vyjádřil o cca 900 tisících občanech českých v exekuci, že budou, tedy že by měli být, nevolníky ve svém životě. Neupřesnil komu, zřejmě tím myslel vládě české republiky při ustanovování novely zákona o bankrotu, tedy o úpadku, jelikož ten rozhovor byl o tomto tématu. Ani toto nepatří do Lidské společnosti, a je, myslím, otázkou pro právníky, zda se tento poslanec tímto výrokem nedopustil trestného činu. Například v Americe mají prý v ústavě, nevolnictví přímo zakázáno. Prostá insolvence NENÍ trestným činem, a s občanem musí být zacházeno podle ustanovení minimálně dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN, do čehož však, mívají, tito čeští dlužníci, velmi daleko, například na ulici, kdesi, s rozpadlými rodinami, a podobně, jak i píši poměrně podrobně, ve svých textech zdejšího blogu,a odkazů i pododkazů, v něm).
.. vsuvka: (22.3.2019 čas 22:12 aktuálně: právě jsem si přečetl k tomuto tématu na webu www.aktualne.cz, že česká vláda, s podporou ministra spravedlnosti Kněžínka navrhla od 1. června 2019 zvýšení nezabavitelné částky jednotlivcům v exekuci a v insolvenci o cca 5 % až o 15%,tedy ze současné nejvyšší 9000,-korun na cca 10450,- korun. Připadá někomu, že takováto nezabavitelná částka exekutorem či insolvenčním správcem, je po zaplacení nájmu, byť i jen garsoniery ve městě, který stojí se službami i 12 tisíc korun, nebo 9000,-korun běžně coby nájemné obvyklé.. tedy že takováto částka, 10450,-korun je pro dospělého člověka k přežití?? Jistě, že NENÍ k přežití. Nezabavitelná částka na jednotlivce, musí činit, aktuálně, pro rok 2019 nejméně částku: 17500,-korun s následnou každoroční valorizací
A jsem toho názoru, že stávající nezabavitelná částka, i ta navrhovaná dnes o cca prý 15% vyšší.. ze mzdy čisté cca 25000,-korun.., pokud tomu tak je, jsou tyhle,současná i navrhovaná, nezabavitelné částky tak nízké, že ohrožují lidskou existenci, zdraví, život, osudy těch, kohož se dotknou, jako taková tichá, ale jistá..jim.. zubatice zubatá. O tom, že Lidé s nimi nějak kalkulují, nemůže být řeč, protože ti Lidé si měsíc c měsíc a každodenně, odhaduji, a celkem i nepochybně, zachraňují své životy.. zřejmě i stylem.. vem kde vem..). A co podnikat?? Mají dlužníci, v exekuci, vládo česká, dovoleno podnikat??)..konec vsuvky.. 
Možná..když by mu, Hitlerovi, v Lásce, hezky, vlídně, ta dívka vysvětlila, že jej sice miluje jako člověka, jako Lidskou bytost, ale že její srdce Láskou již hoří někde jinde, například, a pohladila ho při tom, možná..nemusela být 2. světová válka.. Možná též, když by mu jeho matka, rodina, věnovala více upřímné Lásky, Láskyplných dotyků, pohlazení..( tím však rozhodně NEschvaluji jeho počínání, tedy nacismus, fašismus, holocaust..to jen pro upřesnění, aby nedošlo k dojmu, že nějak bych chtěl ospravedlňovat takové činy, to v žádném případě. Píši zde toto jen jako svou tak nějak sociologickou úvahu nad uvažováním člověka, nad příčinami, které jej mohou dovést k takovému zrůdnému násilí, aby si Lidé uvědomili možnosti prevence případně před případnými i obdobnými takovými zločiny ).
A jezdil prý v Mercedesu, který před tím patřil nějaké osobě židovského vyznání..tedy se jí, vírou tou, kterou ničil, nechal ochraňovat. Za tohle jistě nemůže víra, Judaismus, ani jiná, nejsem xenofobní, ani antisemita, naopak. Jsem celoživotní student samouk religionismu, a zde uvedené informace uvádím jen pro uvědomění si toho, že vše na Zemi, co bylo Stvořeno, člověkem, i co bylo zničeno člověkem, vše má svůj původ v myšlence, která byla na počátku, před i slovem. Pak následovaly a následují, po myšlence, slova ať už tištěná nebo vyřčená, a činy..případně NEčiny.
A fandím veškerému náboženství o NEnásilí. Protože v tom tkví i jednota v Lásce se Stvořitelem.
Násilí v sobectví, nemá mít v Lidském společenství prostor, a to v jakékoli podobě.
Ovšem je zapotřebí disponovat dostatečnou, i naddimenzovaně, silou obrannou, jakožto stát, národ, národy i ve vzájemné součinnosti, právě pro ochranu, i preventivní, zde uvedených hodnot
o NEnásilí.

Tak tedy, milí.. TANTRA JÓGA nechť je průvodcem současným, i příštím generacím Lidem na planetě Zemi. Je to i klíč ke štěstí.

Zakládejte spolky, uskupení, skupiny, organizace  TANTRA JÓGY a učte se, učme se, jak žít v Lásce k bližním, tím i k sobě, v estetice, a při zdravé stravě dle plánu, vycházejícího z mých celoživotních poznatků, podložených moudrostí ayurvédy, hatha jógy, ale i moderními poznatky vědců s aktuálně nejvýše dostupnou možné moudrosti v oblasti naturopatie (léčitelství)
v současnosti, v oblasti vlivu pH vyváženosti stravy na Lidské zdraví, které jsem shrnul do receptáře: www.ForHealthOne.blogspot.com .

Nechte si, například, vyrobit placky špendlíkové, s nápisem: TANTRA JOGA style. Nebo takové nášivky, hezké. Bez přívlastků. (Pokud to bude bez přívlastků, v nezměněné podobě, textově, dávám Lidstvu autorský souhlas k používání tohoto textu. Ovšem vyhrazuji si také právo tento souhlas jednotlivcům, případně skupinám, bez udání důvodu zrušit). Přičemž ta KVALITA musí být, zachovávána, dodržována, dodržena, aby to mělo smysl. Je na každé, zda se nastaví ve svém srdci, aby chtěl takto svět dobrovolně vnímat. Jelikož Láska se nařídit nedá.
K tomu všem přeji, nám, dopomáhej Bůh, Stvořitel, i s anděly všemi :-) .

(KAŽDÝ NECHŤ POSTUPUJE VE SVOBODĚ. moje TEXTY ZDEJŚÍ JSOU JEN INFORMATIVNÍMI DOPORUĆENÍMI. Takový přístup, je, myslím, dobrý, pro dosažení zamýšlených výsledků.)

S touto plackou, připnutou na viditelném místě, můžete navštěvovat různá veřejná místa, i kulturní akce, kavárny, čajovny, tělocvičny, jogínské sály,..a pokud jste například osamoceni, můžete tak třeba i nalézt svou Lásku. Mnoho Lidí žije osamoceně, i nedobrovolně.
Vždyť elektronické datingy, seznamky, a sociální sítě, po téhle, osobní, stránce, téměř nefungují.
A pokud nefungují po osobní stránce, tedy cítit jeden druhého, pohlédnout bližnímu, bližním, do očí, v Lásce, tantricky, pak život ztrácí svou esenci, a i sám sebe. Národ Český, národy i leckteré, vymírají, včelám je dáváno vědci cca 10 let přežití, a tím i v podstatě celé Lidské civilizaci, jak ji známe..nyní, prozatím..

Buďte komunikativní..ústy. Povídejte si..ústy. Tantricky, v přívětivě v Lásce, mírumilovně, mile, zdvořile, kultivovaně, taktně, ze srdce empaticky..pokud toho v danou chvíli nejste z nějakého důvodu schopni, třeba z důvodu nějaké bolesti své duše, nemoci, raději se tiše, zdvořile, omluvte a vzdalte..jindy..třeba už zítra, či za hodinku,  může být mnohem lepší čas pro komunikaci, a možná že i pro vznik dalšího krásného vztahu.

Držte, držme, kurs , nejen státní, ale rodinné, a každý v sobě, politiky:
ve KVALITĚ PRO ŽIVOT, i důstojný všem.., v Lásce a estetice pro život.., jak píši dále ve zdejších VŠECH řádcích, odkazech i pododkazech.


dal jsem Vám, nám, tímto blogem, textem, texty, zdejšími, i v jeho VŠECH odkazech, pododkazech, myslím, KLÍČ ku nejen přežití Lidské civilizace její zbytečné předčasné smrti, ale také pro život ve štěstí. O tom, co je štěstí, se hodně povídá. Ale teprve ve chvílích, jako je například tato, kdy národy světa jsou postihovány různými například katastrofickými událostmi, kdy národy včetně českého vymírají, včely též, si člověk může otestovat, co je to skutečné štěstí, může si na něj i sáhnout.
Může to být podobné například tomu, když horolezec věří, že štěstí je dosažení vrcholu hory, a když náhodou spadne a nic se mu nestane, tak dole, na té zemi, může hovořit o štěstí, když mu bližní dají potřebnou pomoc.
O štěstí mohou například hovořit taktéž i lyžaři, které nesrazí jiný lyžař, také řidiči vozidel, kteří se vrátí z cest i se svými blízkými, bližními, zpět, i domů, ve zdraví..například.
..a když se pak mohou, v Lásce, třeba i s Láskyplným dotykem, zadívat své Lásce, svým milovaným..do jejich krásných, milovaných, očí.
Tohle, ve kvalitě pro život i důstojný všem,  
shledávám, i vždy shledávám.., je..: ,,štěstí".

 ~~~~~~
 ~~~~~~
 
dále:

( 30. 3.2019 ) 

Klima..co si vlastně představit pod tímto pojmem ?
( můj názor )


Nedávno jsem si všiml jednoho článku kdesi na webu, kde jeho autor shledává budoucnost ve válkách o vodu, a že to nebude z důvodu změny klimatu, ale z důvodu nedobrého hospodaření se zdroji zemědělské půdy.


Tedy, upřímně, moc nerozumím tomu, jak může autor tohoto článku oddělovat jedno od druhého, když píše o celostní situaci na Zemi.

Tak tedy, nejprve bych zde se chtěl zmínit o tom, co je to vlastně to ,,klima“.

Snad si někdo nemyslí, že jde jen o ukazatel stupně Celsia, či jiné míry, na teploměru ?

Klima.. :

Jaké máš doma klima ?

Jaké máš kol sebe klima ?

Beruška si křídly svými zamává a odletí..

Do povětří se vzdává Boží síla její..

Máš představu o Duchu Svatém ?

O Nebesích ?

O Láskách, i v Duši, svých ?

O dětí početí ?

O Lidí vzájemném si, všudy přítomném, pomáhání si ?
 
O solidaritě ?

O otcovství, v Lásce.., o mateřství ?

O pro rodinné politice ?

O politice za ochranu přírody ?

O politice co nejvyšší možné, vždy a všude.. KVALITY PRO ŽIVOT ?

O víře ?

O tom, jak fungují zákony Kosmu ?

O tom, že přání Lidská, i víra, v to, či ono, se plní ?

Že i to jsou zákony Kosmu ?

O Lásce ke zvířátkám, k přírodě, k rostlinkám, stromům, i k vodě nám milé,
k bližním, k matce Zemi ?

O schopnostech Stvořitele bez hranic ?

O nesmrtelnosti Duší ?
O multi dimenzionální jejich možné i existenci v časoprostoru bytí ?

O harmonii ?

O Láskyplné, kultivované, komunikaci, mysli, tvorbě, o estetice i designu toho všeho ?

O výsledcích počátků, okamžiků..mysli ?

O tvorbě reality takto ?

O tom, že Láska, srdce, rozum, nervy, jsou ve vzájemném propojení ?

O tom, že i včeličky mají své nervové ústrojí ? A nejen včeličky..

O kolektivním vědomí ?

O, i svém.. podvědomí ?

Máš rád, ráda pohádky ?

Třeba o včelce Máje ?

Nebo o víle Amálce ?..

Zajdeš li k řece, uslyšíš nebeské zvuky, i špoluchání její.
 

Moře, bezpočet slz..na Zemi jest.

Avšak i Lásko dění.

Tak tedy..čemu věříš ?

Čemu uvěříš ?

A Tvůj svět, dimenze Tvé ? Jaký si tím vším tvoříš ?

Co tím si tvoříš ?

Co tím si stvoříš ?
 
Co si tím žiješ ?

Každá bytost dostane, a dostává, to. Dle pravidel zákonů Božích.

Kosmos, Stvořitel, chyby NEdělá.
 
Proč ?

Pro zachování řádu věcí v kosmickém dění,

pro zachování nesmrtelnosti Duší. I vědomí. I svého.

A není nic, co by mohlo tuhle sílu Stvořitele narušit.

Tak, tedy, o čem přemýšlíš ?

O Lásce ?

Co předpovídáš ?

To i v životě svém máš.

Avšak, pokud Lásku nepředpovídáš, pokud jen plán destrukce v hlavě si máš, bez řešení situace, bez plánu, pak příliš mnoho šancí na život jiný, svůj, v dimenzi své, nemáš.

Avšak, prosím, necpi tahle svá moudra NEmoudrá, do kolektivního vědomí.

No, vím..Lidé toho napíší..ale pozor: slovo Boží..Dar ten, člověku,..tvoří.

No, naštěstí je zde síla a vědomí Stvořitele, který i jistě ví, co s tím. Jen, někdy prostě nechá Lidi
v tom vymáchat, co si stvořili myslí svou..aby se poučili, i z vlastních chyb.

Tedy je dobré, myslím, věnovat pozornost myšlenkám, slovům (tedy i psaným zákonům, legislativě), činům, v souladu s Ním, se Stvořitelem, tedy v Lásce s Ním, a s Jeho plánem..tedy s plánem:
,,PRO ŽIVOT“.

Tak, tedy..i tohle, vše, nejen ten ukazatel stupně teploty na teploměru, je, například.. KLIMA.
Každý si může položit otázku, ,,jaké mám já klima"?

,,Jaké vytvářím klima"?

Každý jednotlivec, i rodina, i širší společenství si tuhle otázku může každý den třeba alespoň
1x denně položit.

A může si říkat třeba i mantru, O Lásce.

A může se i podívat, každý den, kolem sebe, jaké je kol..klima.

I, jaké kdo vytváří..klima.

A může si říkat třeba i mantru, O Lásce.

~~~

Voda..

Vody je na planetě Zemi dosti.

A pokud se Lidé zaměří na ,,KVALITU PRO ŽIVOT“, a opustí stará, Lidstvo ve vývoji brzdící, dogmata, která znemožňují takovou cestu, nebude na Planetě nedostatek vody.

Jde však o nutnost změnit paradigma smýšlení.

Lidé mohou dál uvažovat o válkách, o řinčení zbraní, o prostém honění tak zvaného HDP, bez důrazu na kvalitu PRO ŽIVOT, mohou dál mít ustanovené zákony ,,sociálního nacismu“, jako v naší České zemi, tedy v České republice, mohou dál zneužívat Lidské bytosti vzájemně si, ku zlatokopectví úvěrovo dluhově exekučního například, avšak..čas na planetě Zemi běží,
tiká..i včeličkám. Moc toho času ..jim..( tím i Lidem ) asi..už nezbývá.

No, a nebo mohou Lidé změnit své myšlení.

Jistě je správné věnovat pozornost každé živé bytosti, soucitnou, empaticky. Například i každému stromu.

Dokud se plundrují stromy například jen proto, aby si někdo mohl zapinkat hůlkou zvanou ,,golfová“..například, tak co byste, co bysme.. chtěli od planety Země ? Když Lidé k ní mají takto bezohledný přístup. Ten strom žil mnoho Let, rostl, dával domov, i život mnoha i ptáčkům..dával radost do světa jejich tóny, i sobě, dýchal pro Lidi. A co udělali Lidé ?..mu ?
 
..i, například..

A totéž platí i v souvislosti se soutitem, s empatií, k člověku.

Viz například moje články o provozování ,,sociálního nacismu“ v české republice aktuálně..

Jak se může, jak by se mohl.. Stvořitel.. v klidu, na tohle dívat ?

Jsou mezi námi tací..kteří se po ,,pardálovsku" ujímají různých funkcí, i státních..dělali celý život kdesi ramena, a dělají je stále, v divadelním každodenním představení svém.., jsou mezi nimi i tací, kteří plundrují kde se a co jak dá, včetně Lidských osudů, sobecky despoticky, jsou mezi nimi i tací, kteří po různu mají  tendenci geroisticky ,,řinčet zbraněmi".. Jenže..a o tom jsem přesvědčený..tedy, ..před Stvořitelem.., jistě i jim..VŠEHO DO ČASU (jak i lidově říkává se).

Vědecko technický pokrok, Dar ten, darovaný Stvořitelem člověku, by měli Lidé používat, užívat, coby takovou ,,medicínu" ku prospěchu a ku blahu všech bytostí na Zemi žijících, i s empatií k potřebám matky Země.

Vědecko technický pokrok by měl sloužit pozitivně, ku prospěchu, blahu ŽIVOTA NA ZEMI.

Pokud by se i nadále užíval k jeho zničení, pak, myslím, Lidé Dar ten, by nepochopili.

Je proto nezbytné, aby se Lidé zastavili, a změnili paradigma svého smýšlení, konání.



Tak.. například.. i tohle vše se dá shrnout do pojmu,
 
i mentálního: KLIMA.
 
 
~~~

Je mnoho dimenzí, bytí v nich..života.. v kosmu.

Neznamená to, že když je člověk, nevidoucí je,
že tyhle sféry nejsou.

Ony jsou.

Říká se, že na Slunci například, našem známém, život není.

Jenže..milí..není jen forma života ta, kterou vidíme zde na zemi očima, a na kterou si můžeme sáhnout zde rukama. Jsou i jiné, mnohem duchovnější platformy života.

To jen jeden z možných názorných příkladů.. možností omylů Lidí.

A tak, naše planeta Země, jak si kosmem i pluje, může, pro některé sféry dinezionální v něm, z jejich pohledu býti i jejich sluncem, byť třeba my zde ani o takové dimenzi nemusíme vědět, nemusíme ji ani vidět..a nebo ji i vidět můžeme, a jeví se nám, jako nějaký kosmický, třeba i neživý, útvar.

No, a jednou naše planeta Země se v rámci svého putování v časoprostoru svého bytí, a ve vývoji svém, přesune do dalších dimenzí svých, tím i se postupně mohou zde měnit sféry bytí, i, jak se říká, například tak zvané DNA zdejších bytostí..a celého zdejšícho života. Tenhle proces zdejší život na plantetě může pociťovat různě. Někteří Lidé půjdou vývojově s ním, s tímto procesem, jiní možná mohou chtít i zaostávat..tím však i ve svém vývoji..tomu všemu bude odpovídat i jejich vlastní bytí.


I kámen je živý. Jen si to sem tam Lidé rozumem neuvědomují.

I formy života se různě mohou přesouvat do různých forem existence.

Proč zde píši tyhle řádky ?

Protože jsou Lidé, kterým se může zdát nedůležité, či zbytečné, změnit paradigma svého uvažování, a jít, i politicky, směrem ku KVALITĚ PRO ŽIVOT. Pokud takový člověk zastává například vysokou státní funkci, může takovýmto svým uvažováním poněkud blokovat energii vývoje národa, i případně života na celé planetě..která však se brzdit ve svém vývoji nenechá. Tomu pak zcela zákonitě bude odpovídat, i odpovídá.., i dění, prožitky, té, které, skupiny Lidí, bytostí, na Zemi planetě.

Ti, (tedy ty Duše), kteří, (které) se upřímně od srdce, snažili, (snažily), dělat maximum dobrého ku prospěch věcí, to vše mohou přečkat bez úhony, a těšit se svému bytí v dimenzi
PRO ŽIVOT, v souladu s kosmickým uspořádáním, i se záměrem plánu Stvořitele, a jeho Lásky.

Co to dále znamená ?

Znamená to, že i tehdy, až, jak nám, například, i astrofyzici říkávají, že planeta Země se stane tak zvaným ,,vyhaslým trpaslíkem“, tedy že i tehdy budou pokračovat formy života energie vědomí Duší, v kosmu, v některé z jeho dimenzí, i těch Duší,, které zde byly, žily v dnešní době například..jen se změní jejich ..života..forma.

A to, jaké budou mít prožitky, záleží také na tom, jak se ta která Duše chovala, jak se i vyvíjela..nebo nevyvíjela.

A i tehdy si tahle forma života bude i nadále vytvářet, spolu vytvářet, ve své existenci, ve svém časoprosporu bytí, své kol ,,KLIMA“, i při vědomí stále si..svém.
 
To, že vědci dnes říkají své předpovědi, na které jsou zvyklí si ,,sáhnout", a pokud si na něco ,,sáhnout" neumí, dělají, obvykle, že to není, tak tedy to, že tihle vědci ( i při vší mojí úctě k nim ) říkají, že ,,BUDE TO TAK" či ,,ONAK"..víte..STVOŘITEL, a jeho možnosti, jsou bezbřehé, a člověku nevídané. Co je proti tomu rčení jednoho člověka, vědců, s omezenými možnostmi toho, na co si mohou ,,sáhnout"..ověřit ? Tedy..NIC NENÍ silou Stvořitele, jeho Láskou, NEMOŽNÉ !
Tedy.. VŠE, POZITIVNÍ..s Ním, JE MOŽNÉ !
 
Stačí jen dělat, udělat, co člověk, v upřímné snaze, pro dobro věci, věcí, každý za sebe, za svou Duši a její existenci, ve prospěch však blaha i všech, udělat, dělat, může..v souladu se zákony kosmu.
Pokud tak člověk  činí, může s důvěrou být v existenci své, s ní, s důvěrou tou, ve Stvořitele.
Tedy ve ZDROJ.

No, a může si někdo sice říci..například z pohodlnosti své, či neochotě změnit se, své myšlení.., že je čas.. Inu, říci si to sice může, ale Kosmos není hloupý,

a Kosmos..ten rozhodně ve svém vývoji NEzaostává..a zaostávat nebude..i ve štěstí si svém, a ve jménu štěstí i Duší s paradigmatem smýšlení v bytí si svém, pro dobro všech, tedy i Mu, kosmu.

~~~