Co se zde dozvíte ?

( "STVOŘITELE", "RÁJE"..v Nebi, i na Zemi )
~~~

,, A víra Tvá ve: Mne, nezlomná, neutuchající, Tě spasila.

Na Zemi, i v Nebi.

Ten, ta, ti, kdož se mnou jde, jdou, dobře konají.. pro bližní, pro svět, pro planetu, pro Kosmos, v Lásce STVOŘITELE.

Ta, ten, ti, kdož jdou proti.. ŽIVOTU, ZDRAVÍ, svým bližním i vzdálenějším na Zemi, tedy proti Lásce Stvořitele jim darované, si kovou do rakve i, předčasně, hřebíky.. i nejednou vůkol Lidem, Homo sapiens.. smrti, tím i Duši své otevírají na místo Cesty Ráje,.. cestu do pekel".. pravil.. říká, říkává.

A lze přistoupit i na přísloví, že:

,,Víra bez vědy může být slepou,
a věda bez víry bývá chromou".
Ovšem: I víra nejednou bývá Ježíšem na úrovni biologicky duchovně i kvantových, duchovně kvantových procesů, i vědou. Což ovšem věda nevidí nejednou. "

A pravdu má. Ježíš.

~~~
***
(12. Listopadu 2019): No, politické strany České republiky ( ODS, TOP 09, ČSSD, KDU ČSL, SPD, STAN, Hnutí (NE!) Babišovo), KSČM,.. jich poslanci, poslankyně, senátorky, senátoři, Klausi, Miloši Zemane, Andreji Babiši..
..
.. ,,Víte, co je humanita? "
**
,,No, NEPOTĚŠILI JSTE MNE, ANI JÁ VÁS ZDE NEPOTĚŠÍM" : Finance, ekonomika.. (v otázce, a v odpovědi)....též: ,,ŽIVOT".
**
(15.11.2019): Společně jste v České republice, v čele s Václavem Klausem starším a s Milošem Zemanem spoluustanovili legislativu fašistickou, tedy politiku fašistickou, vůči vlastnímu obyvatelstvu, vůči vlastnímu, Českému, národu. V domělé moci své, servilně i bez_Lidskoprávním režimům ve stylu politiky prodejné jim i snad děvky. Toto provozujete, Česká vládo, poslanci, senátoři, co jste zde zavedli ( bez Pirátů, kteří u toho všeho jediní z Vás, politická garnituro současná, nebyli) doposud. Hnutí Babišovo, s Andrejem Babišem, je pouze jakýmsi Vaším zrcadlem, se zesilovačem, který Vám, ,,sametová" a i postsametová česká politická garnituro, Kosmos celkem i logicky poslal, jednak abyste se viděli, každodenně, v tomto zrcadle, a poslal Vás z kola ven, do opozice.
Český národ může začít ,,vzkvétat" až teprve tehdy, až bude ukončen fašismus zde uvedený, způsobem, který zde na blogu taktéž prezentuji.
Pokud ovšem, do té doby Český národ ( postižení fašismem tím, jeho blízcí.. rodina..
zcela, či většinově, či i jinak, nevymře.
**
**
( Můj vzkaz provozovatelům centra ,,Aktip", kteří si podvodně hráli na Léčitele, oblbujíc klientelu řečmi o tom, že: ,,rakovinu je možno vykadit".. Toto Vaše tvrzení je ostudnou špínou, a v žádném případě nikomu NEdoporučuji, aby se stal Vaším klientem, či klientkou. Možná byste měli navštívit psychiatra.
Příčiny vzniku rakoviny, i o prevenci, která může být po poradě s lékaři i souběžnou podpůrnou metodou při oficiální léčbě, mimo jiné, popisuji, i v souladu s dlouholetými výzkumy, a názory MUDr. Karla Erbena, na mém blogu: www.ForHealthOne.blogspot.com .
To, co předvedli aktéři centra Aktip není humanita, ale je to nechutné zneužívání důvěry nemocných, chytajících se i stébla trávy, naděje. Kterou jste jim, Aktipoví, po svém, v daném čase, i vzali. )
**
Eutanázie ?? Dnes jsem si přečetl, že EU by ji chtělo legalizovat, asi po vzoru Švýcarska, kde si ji Lid nejspíš odsouhlasil v referendu, což se v ČR nestalo.
Uvědomte si, že po její legalizaci jí pak bude někdo muset vykonávat. Kdo se hlásí ?? A před její legalizací musí proběhnout informovanost obyvatelstva, jak se bude provádět, jakou i chemikálií, a jaké při tom člověk má pocity, bolesti.. Ono to není jen tak.. ta.. Eutanázie, nejde jen o slovo, ale o vědomé ukončování života druhému člověku, který se ještě chvíli před tím mohl například cítit v daný okamžik šťastný, že Vás, vykonavateli smrti, vidí, že zrovna ještě se nadechl, nadechla.. vydechl.. vydechla, se vzpomínkou třeba i, na Lásku svou, na Lásky své, na rodinu, na děti, na jejich dětství, na dětství své..
**
LID JE STÁT. Nikoli hrstka (ať už malá, či větší) pro fašisticko politrucky smýšlejících, vůči Lidu, demagogických rádoby politických, tupých, blbců. Na to, představitelé České vlády, poslanci, senátoři, NIKDY ve své funkci, politické, státní, ..taktéž příslušníci ozbrojených sborů policie, armády, před Bohem, NEZAPOMÍNEJTE. Rodina je makrokosmem, též základní jednotkou národa, státu. Jakékoli manýry vlády, Likvidovat, rozdělovat, slabší, či i nejslabší z nás, třeba i ekonomicky slabší, nejslabší, JSOU TAKOVÉ MANÝRY PROJEVEM POLITIKY FAŠISMU vůči vlastnímu, v našem případě vůči Českému Lidu..viz moje podrobné, doložitelné, informace v textech níže.
*
(8.11.2019): Můj veřejný vzkaz pro: Českou společnost, také pro Milionchvilek.cz: Chcete demisi Andreje Babiše, s tím lze jen souhlasit, avšak, nezapomínejte na to, že jakmile šedo mafián Andrej Babiš se svým mafijním ,,klanem-hnutím" (coby pardálí profašisticko politrucká i kurtizánská protiváha bývalé vládní politické garnituře, též klanové, která je dnes v opozici, jako TOP 09, STAN, ODS, ČSSD, KDU ČSL, jenž zde v ČR zavedli fašismus vůči Českému Lidu, o kterém píši níže v mých textech) opustí politckou scénu, bude zas na koni mafie fašistická Lidu v závorce uvedených politckých stran, která zde zavedla jej, uvedený Lidu Českému FAŠISMUS, o kterém píši, tedy legislativně faktickou LIKVIDACI slabších jedinců, nyní aktuálně v počtu reálném cca necelý 1 milion občanů České republiky v exekuci, kde počet exekucí se meziročně navyšuje stále o statisíce ( a to i když média profašisticky kulantně informují o tom, že číslo, o které se exekuce meziročně navyšují, klesá).
Ideálním řešením politické smrtonosné Českému Lidu současné krize, je dosažení odstoupení Miloše Zemana z oficiální funkce úřadu prezidenta, jmenování nového prezidenta ČR do úřadu, rozpuštění poslanecké sněmovny, ustanovení vlády dle mých textů modrých níže, a ustanovení ŘÁDU PRÁVA, tedy i LIDSKOPRÁVNA v České republice, ukotvení principů, ustanovení, Všeobecné deklarace Lidských práv OSN v ústavě, zavedení tak PRÁVNÍHO STÁTU.
Dokud nebudou splněny má doporučení zdejší, instrukce, do té doby se Český národ ze současné smrtonosně bažinaté politicko fašisticko Mu Lidu sociální krize nedostane, nelze to do té doby očekávat, to spíše ta generace, ty generace, takto FAŠISTICKY postiženy, i útrpně, i kdesi jak potulná zvěř v bezdomovectví, a podobně..by vymřely..na což právě uvedení fašisté čekají.
Počet bezdomovců a bezdomovkyň v České republice v roce 2019 : www.MPSV.cz - údaj o počtu bezdomovců v ČR v roce 2019(údaj oficiálního webu ministerstva práce a sociálních věcí ČR k datu 9.11.2019) tedy považuji tento údaj MPSV NEdůvěryhodný, neboť v zimě 2019 byla dle odkazu dále, situace statisticky takováto: >>Václav Černý - otevřený dopis státní správě ČR k bezdomovectví 2019 (v html kódu tohoto odkazu je nejspíš překlep ,,2018")
~~Můj názor k tématu: Vzhledem k tomu, že Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky (dále zde na blogu MPSV), neustále provozuje vůči Českým občanům podvodnou politiku, jdoucí proti ŽIVOTU, je tato instituce Českému národu NEDŮVĚRYHODNOU !! Co je to za ,,existenční" minimum, dnešní, ze kterého se celý kalendářní měsíc reálně existovat NEDÁ ??! Zkuste si to..Maláčová, a spol.
Totéž platí pro tak zvané ,,Životní minimum".Totéž platí pro tak zvanou ,,Miniální mzdu", a pokud jste zrovna v podnájmu, a nemůžete sehnat přímý nájem, máte smůlu, protože na podnájemní bydlení příspěvek na bydlení dle stávajících podmínek (ke dni 10.11.2019) NEDOSTANETE.
Nezabavitelná částka exekutorem a insolvenčním správcem, opírající se o ,,životní minimum" je pro člověka, jehož se dotkne, fakticky Likvidačním vládním Mu ,,POLIBKEM SMRTI"..na rovinu, a bez příkras !!!
No, a MPSV, podvodné vůči Lidu, vyhlásilo další absurdum, a sice statistiku o počtu bezdomovců v České republice v roce 2019, kde média to okamžitě, internetová, slepě, hloupě, papouškují. Dokonce na to MPSV využilo další subjekt, výzkumný ústav práce a sociálních věcí, a to, aby došli k naprosto nekorektní statistice, která se opírá pouze, jak i tento výzkumný ústav zmiňuje na svém webu, o 250 měst a obcí ČR, kde došli k počtu bezdomovců 24000. Jenže v České republice je obcí 6 tisíc, to je 24x tolik. TEDY, pokud je pravda, že uvedený sečtený počet bezdomovců 24 tisíc se opírá o sčítání v 250 městech a obcích v ČR, pak ÚDAJ O POČTU BEZDOMOVCŮ V ČR 24 tisíc je zapotřebí znásobit 24x, a vyjde nám statistická prognóza o stávajícím počtu BEZDOMOVCŮ v ČR 576 tisíc. Protože však nejsou všechny obce ve velikosti měst okresních, dá se předpokládat, že počet bezdomovců bude sice nižší, ale že ZŮSTÁVÁ VE STATISICÍCH. Osobně tedy nechápu, jak může státní instituce, MPSV, vydávat za pravdivý údaj o počtu bezdomovců, takto důležitý údaj i pro politiku pro zdraví Lidu, který se neopírá o VŠECHNY města a obce, ale jen o jejich čtyřiadvacetinu !! a uvádět tak národ opět, jak je jejich zvykem (a v takto nebetyčně absurdní vůči zdraví Lidu, ŽIVOTU ) OMYL . No, ale, ono takovéto chování vládní koreluje s chováním pro fašistickým vůči vlastnímu Lidu, jak o tom píši na tomto blogu. Tímto pohledem je chování vlády, celkem snadno i pochopitelné. Protože pokud někdo, i nějaká skupina, klanově, praktikuje na vlastním obyvatelstvu, na místo formy správy státu, národa, stylem ,,dobrého hospodáře", raději politiku ,,fašistickou", jak je tomu aktuálně v České republice, nemůžeme ani od takovéhoto klanu, byť i vládního, parlamentního, vcelku ve výsledku ani očekávat nic lepšího..byť se místy tváří, jak tu a tam dělají něco málo dobrého, ZLO FAŠISTICKÉ MNOHONÁSOBNĚ NÁRODU, Českému Lidu, ve výsledku, PŘEVAŽUJE.No, a tak, když je například bezdomovců hodně, tak se prostě napíše, že je jich míň, málo, a nechají se pomřít..tiše..kdesi..a ono se to stane pravdou, že jich je míň, málo.. JENŽE, ABY JSTE SE NESPLETLI !! Neboť Českému národu, tedy i Vám, ,,PAPALAŠÍ fašistické, pro fašisticko i politrucké".., jak se říká, ,,tiká hrana".
*
Sledujte dále, níže, mou VÝZVU vládě České republiky, poslancům, senátorům:
**
Co se zde.. dále.. dozvíte?
A ve zdejších, souvisejících odkazech ?
..
Dozvíte se v nich:
Informace, doporučení, tipy, z Darů Nebes..,,Pro: ,,život v optimálním zdraví, důstojný všem", též pro ,,optimálně udržielný život na planetě Zemi, i Lidské civilizace".., jelikož tyto dva pojmy spolu velmi úzce, i se zdravím Matky Země, spolu s prosperitou, tou.. (jednotlivců, rodin, národů, států), souvisejí. Zdejší texty informativní, uvedené principy, jsou posvěceny Stvořitelem, universálně platné
pro všechny Lidské bytosti, vycházející ze zákonů Kosmu.
*
Případná neochota, i politiků, společnosti, jít touto cestou, by byla odrazem jejich, její.. nikoli až tak nevyzrálosti, ale hlouposti, degradující Lidství.
*
Jak prý se vyjádřil jeden anglický lékař, jménem Bach..,,Člověk musí trvale vyvíjet úsilí, aby se zbavil svých negativních sklonů, jinak mu nepomůže žádná (*ani) pilulka.
*
A já dodávám toto: Buďto Lidé, národ, národy, půjdou.. cestou DOSTATEČNÉ si ,,VZÁJEMNÉ PÉČE", dle zde uvedeného plánu, který jsem též nazval: ,,PLÁN A" Stvořitele"
( ,,Tajemství DVOJKY+TŘI BROKÁTY" )
též souběžně dle : http://www.careinfo2.blogspot.com/ ( každý(á) dle svých nejlepších možností, schopností, sil ), tím i o matku Zemi, o klima, nebo Lidstvu, nepomůže NIC. Je dobré, před Bohem, vědět za sebe, upřímně v srdci každý, každá, že udělal(a), dělá, pro věc, co a jak jen v tomto smyslu nejlépe mohl, může. Protože: ,,Líp to obvykle už ani nejde :-) "
Pro vstup do informací použij též:
~~
Česká vládně~parlamentní politická scéna čeká na změnu personální v osobě prezidenta republiky, aby ten nový, ji, spolu s poslaneckou sněmovnou České republiky, rozpustil, a ustanovil novou vládu, dle personálního uskupení viz modrý text v následujícím odstavci zde:
~~
Dlouhodobě, aktuálně, preferuji, volebně
zde uvedenou, tuto, politickou sílu stran politického uskupení(NE jinou) :
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2021, případně i dřívější.. :
**
1. Piráti ( Česká politická strana Pirátská ) pod vedením pana Ivana Bartoše.
2. Zelení ( Strana Zelených )
*
Dlouhodobě Lidu koretní Piráti nechť po zvolení, či jich ustanovení do vlády novým prezidentem po rozpuštění poslanecké sněmovny, (které shledávám pro Českou republiku naprosto nezbytné) sestaví vládu, a mají premiéra.
**
Dále navrhuji, doporučuji, aby Piráti následně po svém uvážení, dali příležitost panu Janu Hamáčkovi předsedovi ČSSD, setrvat ve funkci ministra vnitra České republiky, a minimálně do konce standartního funkčního období prezidentského úřadu Miloše Zemana, pokud v té době ještě bude prezidentem, tedy pokud neskončí v úřadu z nějakého důvodu dříve.
**
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2025 a dále, i pro další života čas:
Zelení ( Strana Zelených ), plus Piráti, zústanou li tyto dvě politické strany Lidu korektní, i vlastenecky vůči Českému národu, v tomto uskupení mají potenciál vést politiku Života. Nechť v takovém případě jsou koaličními dvěmi politickými stranami, tvořící vládu. Příležitost by měl mít, vzhledem ke svým osobně historicky, politicko vlasteneckým zásluhám i nadále, být ve vládě, pan Jan Hamáček z ČSSD, pokud o to bude stát.
**
Šanci, příležitost, účasti ve vládě by měli dostat, budou li chtít, Lidé s dobrým srdcem, Lidé DOBRÉ VŮLE, také Lidé z uskupení:
*
,,Hnutí ŽÍT BRNO",
*
,,Platforma pro sociální (dostupné) bydlení.
**
Takové jsou nyní, aktuálně, moje představy
o volebním dění v České republice.
*
To mimo jiné, pro bezpečnost v ČR, v Evropě, ve světě a její stabilitu.
*
(Tváře politických živlů, Lůza ta, která ustanovila v ČR, režim bez_Lidskoprávně novodobě nacistický (viz moje zdejší texty podrobně), opečovávajíc jej po čtvrt století doposud, včetně Miloše Zemana, MUSÍ, MUSEJÍ, TVÁŘE TY, NAVŽDY A DEFINITIVNĚ, OPUSTIT PROSTORY VLÁDY ČR a POSLANECKÉ SNĚMOVNY, úřad prezidenta Čr.)
***
Zpráva z 20.9.2019:
*
1. Miloš Zeman se svým avízem o případné ,,abolici" se zastavením trestního stíhání Andreji Babišovi, dopustil dokonání PUČE, PŘEVRATU, ze státu Česká republika v domění Lidu Českého že žije ve státě práva, tedy ze státu očekávaně Lidem Českým, právního, na zřízení územní České AUTOKRACIE mocenské zvůle Miloše Zemana kooperativně s ekonomicko politickou, i pro politrucko, novodobě, i. Jakuzní, mafií. Tím se Miloš Zeman, ( nyní v oficiálně omylem, s podvodem na Českém Lidu, zvolení) ve funkci prezidenta České republiky, dopustil VELEZRADY. Měl by, proto, být ,,uvolněn" z postu prezidenta ČR, a souzen pro velezradu.
!! Česká republika si nemůže dovolit mít ve vrcholných funkcích politických, zastoupení personální výše uvedené mafie, ani s ní jakkoli kooperovat !!
*
~~
*
**
!!! VÝZVA VLÁDĚ ČESKÉ REPUBLIKY, POSLANCŮM, SENÁTORŮM !!! :
( 6.11.2019 ): Vyzývám tímto veřejně vládu České republiky, poslance, senátory, aby NEPRODLENĚ ukončili FAŠISMUS praktikovaný na Českém Lidu, na značné skupině českého obyvatelstva, tedy aby navýšili neprodleně tak zvanou nezabavitelnou částku exekutorem i insolvenčním správcem ze současného systému jejich výší dlužníkům K NEPŘEŽITÍ DŮSTOJNÉMU, i FAKTICKÉMU na jejich výši k PŘEŽITÍ, DŮSTOJNÉMU, hodného Lidské bytosti, a to přesně podle mých instrukcí v textu zdejším níže, tedy bezvýhradně plošně na částku 39 000,- korun českých ( třicet devět tisíc ) s každoroční valorizací, neboť pokud dlužník, dlužnice, jinou garsoniéru k bydlení nesehnali, má ten, ta, právo bydlet i v té garsonieře, s nájmem nejvyšším v místě obvyklém, není možné jej, ponechat na pospas bez přístřeší, když ceny nájmů bytů vyrostly do takovýchto částek.. i dle ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN ( V opačném případě má Český Lid právo hájit své právo NA ŽIVOT, NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, dostupnými prostředky odbojovou aktivitou~aktivitami, rovněž dle ustanovení výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu, který Česká republika podepsala ( a to i když by jej bývala nepodepsala) !! Oslovuji v rámci této mojí výzvy bezpečnostní instituce státu ČR, BUĎTE a ZŮSTÁVEJTE NA STRANĚ LIDU, nikoli na straně profašisticko politruckých ku Lidu, z řad politiků, psychopatů. ( v rámci výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu)!! , V tomto případě jde o holé PRÁVO NA ŽIVOT, NA OCHRANU ZDRAVÍ, ŽIVOTA ( v souvislostech ) na na důstojný ŽIVOT, hodný Lidské bytosti !! A chcete li si kdo případně moje řádky vykládat po svém, jinak, je to Váš problém, nikoli můj, nikoli Lidu.
~ ~ ~
Choose your language :

úterý 23. července 2019

O TRAFIKU JDE. PROSTOUPENOU NOVODOBÝM SOCIÁLNÍM NACISMEM. A ŽE PAN PELIKÁN NĚCO ŘÍKÁ, PO TOM VŠEM, CO ZDE SPOLU UDRŽOVAL LEGISLATIVNĚ (VIZ NOVODOBÝ SOCIÁLNÍ LEGISLATIVNÍ NACISMUS), TEDY TO, ŽE NĚCO TENHLE ČLOVĚK ŘÍKÁ, MÁ PODLE MNE, VÁHU LEDA TAK ,,PŠTROSÍ". ¦¦ Exministr spravedlnosti Pelikán míří do legislativní rady. O trafiku nejde, říká - Aktuálně.cz

ALIBISMUS NA N-TOU ZEMANO-BABIŠINCE NOVODOBĚ SOCIÁLNĚ NACISTICKÉHO POKRAČUJE, DÍL DALŠÍ: Co je přiměřené obydlí, schválila vláda. Platící dlužníci o takové bydlení nepřijdou - Aktuálně.cz ¦¦ Masochisticky až vražedně k nepřežití jsou podmínky exekucí, a bankrotu, tedy tak zvaného oddlužení.. Komu by se do tohoto chomoutu k mnohdy i nepřežití, chtělo strkat hlavu?? A tihle papaláši se diví, že je málo žadatelů o oddlužení? To si vážně myslí, že je národ Český tak hloupý? Není to, Babiši, (NE)vládo, České republiky, tak, že Ty, Vy, nám, českým občanům, budete neustále otírat nos novodobě nacistickou legislativou. Lid určuje dění, a Lid tohle NESTRPÍ ! TO SI PAMATUJTE, A S TÍMHLE VĚDOMÍM I ODEJDETE. A POKUD SE VÁM NECHCE UMOŽNIT DLUŽNÍKŮM ŽÍT, LIDSKY, DOBROVOLNĚ, JSOU TU JEŠTĚ EVROPSKÉ INSTITUCE, I SOUDY MEZINÁRODNÍ LIDSKOPRÁVNÍ.. ČÍM DÉLE BUDETE TUHLE AGONII ČESKÉMU LIDU PROTAHOVAT, TÍM VÍCE NEGATIVNĚ SE ZAPISUJETE DO HISTORIE. NÁROD ČESKÝ VYMÍRÁ. A ZLOB SE, KDO CHCEŠ, PODLE MNE JSOU SOUČASNÉ PODMÍNKY O EXEKUCÍCH A BANKROTU~TEDY ODDLUŽENÍ, K NEPŘEŽITÍ MNOHA LIDEM.. PROSTĚ TO MATEMATICKY PRO ŽIVOT NEVYCHÁZÍ PRO TY, KDOŽ ŽIJÍ NAPŘÍKLAD SINGL.. Viz moje články zdejší podrobněji:



~~~

sobota 20. července 2019

Demokracie ? Svoboda ? Kámo..


Demokracie ?
Svoboda ?

Kámo.. 

BEZ vždy a všude_respektu
ku Všeobecné deklaraci Lidských práv OSN, 
plně, ZÁVAZNĚ ?? 

To nejde. 
Ani v České republice,
ani jinde. 

Tak už to, konečně, pochop ! 

Kámo. 

~~~

pátek 19. července 2019

Jesus of Nazareth.. versus.. česká vláda, poslanci čeští parlamentně senátní postsametově, tedy po roce 1989 doposud.. :


Jesus of Nazareth

versus :

česká vláda, 
poslanci čeští
parlamentně senátní
postsametově, tedy po roce 1989 doposud, 

symbolika, realita :

~~

LID JE: JEŽÍŠ. 
Lidé, i ti v insolvenci jsou: LID. 

Exekuce, zákon o bankrotu:
současná nezabavitelná částka
blokace bankokonta na nulu, 
tedy podmínky k nepřežití, 
důstojně, v Lidství, 
jsou: 

LIDU

KŘÍŽ, 

 INKVIZICÍ, 

a jsou:

POUŠTĚNÍ LIDU ŽILOU MU, 

ti, co je, tyto podmínky ustanovili a spravují, 
jsou: 

INKVIZITOŘI, 
NOVODOBĚ NACISTIČTÍ. 

JSOU KŘÍŽ. 

~~~

Doslov k textu:

Nejvyšší poplatky za exekuce v Evropě

Nezabavitelná částka k nepřežití tudíž nemožno, aby dlužník žil, splácel, obvykle

Čecho~Kanaďan mi řekl:
,,V Kanadě neznám nikoho, kdo by byl v exekuci, tady,  v České republice, neznám nikoho, či jeho z blízkých, známých, kdo v exekuci není. V Kanadě se exekuce promlčují cca po 5ti letech."

V České republice má exekutor i pobočkovou kancelář u notáře, aby mu neunikla odměna, nejvyšší v Evropě, ani z dědictví blízkých dlužníka, kdy pro dluh 800,-korun českých vymáhají 15000,-korun.
Rozhodčí doložky 
I Nebesa umí dát Ti.. NEJEN..do ponožky.. 
ALE.. NENECHTE SE, LIDÉ, ZAS OPÍT, OPÍJET, ROHLÍKEM.. márově.. koblížsky..O ROZHODČÍCH DOLOŽKÁCH TO ZDALEKA NENÍ, TY JSOU, AČ SICE POČETNÉ, JEN ZÁSTĚRKOU TOHOHLE LOBBY, ABY SE JAKO NĚCO DĚLO, A NIC NEDĚLO.. A TO NEJEN V ŠESTINEDĚLÍ.. ABY RUINOVAT DÁL TIHLE LOBBISTÉ PARAZITNĚ RÁDOBY POLITIČTÍ MOHLI DÁL A DÁL RUINOVAT LID ČESKÝ, TOČIT SE NA NĚM, PARDÁLNĚ... DNA... DINOSAURSKY. 

TEDY, ROZHODČÍ DOLOŽKY, AČ POČETNÉ JISTĚ JSOU, JEN KAPKOU V MOŘI TOHOHLE NACISMU. 

POZORNOST JE NUTNO ZAMĚŘIT, A NEZTRÁCET JI ZE ZŘETELE, NA: NEZABAVITELNOU ČÁSTKU, KTERÁ MUSÍ BÝT PLOŠNĚ USTANOVENA MINIMÁLNĚ NA17500,-korun českých s každoroční valorizací. 
A přes to, jak se Lidově říká: ,,Nejede vlak". 
( Viz rozšířené Ježíšovo desatero: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN.. viz též zákon Boží, Stvořitele ). 

A Ty, politiku, i který nesouzníš se zákonem tím, Stvořitelele, 
máš, myslím, na vybranou, a to:

1. v pokoře opravit legislativu ČR, ve smyslu zde výše uvedeném, tedy v souladu s uvedeným zákonem Lidskoprávním, Nebes.., 

2. nechceš li tak legislativu opravit, viz bod 1., pak jsi.. už dávno.. zvolil, zvolila, souboj svůj životní, se Stvořitelem, s Nebesy. Takových už bylo.. 




Autor textu: Ježíš, Duše Jeho, rukou mou.. 
Jiří.. 



čtvrtek 18. července 2019

Kdyby hloupost nadnášela, vznášela byste se tu jako holubice".. a se vzpomínkou na krávu i Nebeskou pak,.. konstatoval pan herec Miloš Kopecký ve filmu ,,Nemocnice na kraji města".. jedné z tamních.. tuším.. zdravotních sester.. zas mi vyvstanula tato vzpomínka.. No, co to tu dnes zase, opět, a po kolikáté už, zase máme?.. Aha, Maláčová.. už zase post drábkovsko-kalousko-nečaso-sobotko-zemanovsko-babišuje : ¦¦ Podmínkou dávek na bydlení má být "test majetku". Maláčová plánuje změnit i systém - Aktuálně.cz

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/davky-na-bydleni-dostanou-jen-nemajetni-zada-malacova-chce-o/r~84fc38c4304311e9b7ed0cc47ab5f122/
*
Cenové mapy ?? Maláčová, chcete to tu rozvrtat, podělat, sociálně do nenávratna, aby Lidé s normálními příjmy, vůči nenormálnímu nájemnému, vymřeli kdesi v parcích?
Jste s Babišem jedna sekta, spolu s ministriní spravedlnosti, opečovávající zde novodobý ekonomicko sociální nacismus, ve smyslu, o kterém píši na tomto blogu, a v jeho odkazech, též na www.Nazamysleni1.blogspot.com ?
*
Myslíte si, jak jste chytrá?
Tak se podívejte na tohle níže, a dejte si už konečně pohov v tom utahování kohoutku života Lidem. Jenže to chci asi od téhle spiklenecké sekty vůči Lidu, rádoby politicko PatoMato vládní, moc.
*
To, co Vám počítají odborníci Vám nestačí ?
*
Děláte z nich blbce řečmi o cenových mapách, o dokumentech A, B, C ? A co zítra, za týden, vytáhnete dokumenty D, E, F, G, H.. XZŽ či MMM ?
*
Cenové mapy:
Příklad: cenová mapa nájmu v místě obvyklém pro Prahu 4 z roku 2015: garsoniera 18 metrů čtverečných.. 2400,-korun českých.
Skutečný obvyklý nájem: 7700,-korun s elektřinou.
Garsoniera dnes v Praze? 13000,-korun českých není vyjímkou.
1+1 v Praze o velikosti 45 metrů čtverečných? Kamarádka platí 18000,-korun českých.
Jde totiž o to, že tyhle cenové mapy, softwarové, se přestaly aktualizovat, z důvodu jejich nákladnosti v milionech prý, už někdy v roce prý 2013. Navíc byly koncipovány podle průměru cen nájmů obecních bytů, kterých však je například v Praze jen 2% z celkového realitního trhu.
Jenže.. Maláčová, tohle přece jako ministrině práce a sociálních věcí ČR všechno, co zde píšu, musíte vědět. Tak co to hrajete na národ Český s tím babišincem za betla ??
*
A ještě zde musím zmínit, že úřednice úřadu úřadu práce ČR (tedy obvykle jsou to ženy povětšinou) bývají stupidně arogantní, a v pojmech, i například, co je cenová mapa, nebo ,,nájem obvyklý" a ve vládním nařízení 463/2013Sb., které jasně říká, jak se vypočte pro účely výplaty doplatku na bydlení cena nájmu obvyklá, tedy v tomto všem mívají ty úřednice, asi i kvůli fluktuaci, hokej.
A na straně druhé i díky tomu, jistě je i mnoho bezdomovců.
*
Takže, paní Maláčová, jste ve své nevědomosti urputná.
Přestaňte s tím.
Dalo by se to totiž možná i klasifikovat, coby trestná činnost vůči Lidskosti, pokud na základě neuvážené Vámi změněné či ustanovené legislativy by přišel někdo o bydlení, o střechu nad hlavou, potažmo s následky újmy na zdraví, o život..
*
*
Hodně a NEZBYTNĚ by v boji proti obchodu s chudobou, i v úspoře výplat sociálních dávek pomohlo zvýšit PLOŠNĚ nezabavitelnou částku exekutorem a insolvenčním správcem na minimálně 17500,-korun českých s každoroční valorizací, jak uvádím ve svých zdejších článcích o novodobém nacismu ekonomicko sociálním, páchaném vládou České republiky v současnosti na značné části české populace. Můžu Vám to na vládu psát horem dolem, a je to jak když hrách na zeď házím. Asi ze mne máte už srandu, a tak se takto bavíte, takovýmihle i kachnami.
Buďto to tedy zařiďte, vládo, to zde uvedené nezabavitelné minimum, tedy nezabavitelnou částku, jak uvádím, a nebo skončete.
Protože vládu tupců, pěstujících zde novodobý ekonomicko sociální nacismus, opravdu Lid Český NEpotřebuje.
*
*
~~~

pondělí 15. července 2019

Otázka ČSSD informativně i vzkaz panu Hamáčkovi, který převzal ČSSD po Sobotkovi : Víte, proč je to?? ( viz odkaz níže)? : ČSSD zatím zůstává ve vládě, trvá na Šmardovi a Hamáček si může vyžádat demise ministrů - Seznam Zprávy ¦ JE TO PROTO, ŽE JSTE SE VYKAŠLALI NA TO, O ČEM VÁM UŽ 7 LET PÍŠU. TEDY PROTO, ŽE NEBERETE, ( JAK MI OSTATNĚ LETOS V KORESPONDENCI, TUŠÍM ŽE EMAILEM, POTVRDILA PANÍ MALÁČOVÁ ) V POTAZ TO, O ČEM PÍŠI NA TOMTO BLOGU, A CO JSEM POJMENOVAL NOVODOBÝM SOCIÁLNÍM NACISMEM, TEDY NAPROSTÁ IGNORANCE VŠEOBECNÉ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV V ČR Z VAŠÍ STRANY VŮČI ZNAČNÉ ČÁSTI ČESKÉHO OBYVATELSTVA. UŽ BOHUSLAV SOBOTKA A SPOL. SI MYSLELI, ŽE MOHOU IGNOROVAT, CO JIM PÍŠU.. A TAKHLE, jak vnímám, TO BUDE, DOKUD NEZAHRNETE TEN LIDSKOPRÁVNÍ DOKUMENT DO PRÁVNÍHO ŘÁDU A LEGISLATIVY ČESKÉ REPUBLIKY, COBY DOKUMENT PRÁVNĚ ZÁVAZNÝ. TOHLE JE PŘÁNÍ STVOŘITELE. PROSTĚ TO TAK CHCE MÍT. A JE ÚPLNĚ JEDNO, KDO JINAK ZROVNA OBLBUJE NÁROD ČESKÝ, PROTOŽE V TAKOVÉM PŘÍPADĚ TO NEVYHNUTELNĚ SKONČÍ PROHROU DEMOKRACIE A SVOBODY, LIDSKOPRÁVNA, KTERÉ JIŽ JE ZE ZNAČNÉ ČÁSTI V ČR POHŘBENO, I KOREKTNA VŮČI ŽIVOTU. TO JSTE TO DOPRACOVALI.. IGNORANTI BOŽSTVÍ, ŽIVOTA. NEOCHOTNÍ PŘIJMOUT TEN LIDSKOPRÁVNÍ DOKUMENT ZA ZÁVAZNÝ. MYSLÍTE SI SNAD, ŽE PUTIN, NEBO ZEMAN, TO ZA VÁS UDĚLÁ? NEUDĚLÁ, NEUDĚLAJÍ TO. KDYŽ BY CHTĚLI, UŽ BY TO DÁVNO UDĚLALI, A VY BYSTE NEBYLI ZVOLENI DO PARLAMENTNÍ POLITIKY. TAK TEN SPOR TEĎ, PANE JANE HAMÁČKU DOTÁHNĚTE, AVŠAK, POKUD SI MYSLÍTE, ŽE VAŠE SÍLA JE POUZE V ODCHODU Z VLÁDY, A ŽE BYSTE TÍM TÉHLE ZEMI, NÁRODU, PROSPĚL, BEZ DALŠÍHO.. TAK SE VELMI MÝLÍTE. SITUACE SI ŽÁDÁ VÍC. MNOHEM, MNOHEM, VÍC.. :


Strach má velké oči, a kdo se bojí, nesmí do Lesa. Spravedlnost Boží NEočůráš.., aneb, Řešení vnitropolitické situace v České republice, jak by to mělo být, bylo, podle názoru mého :

Tak tedy.. pokud to někoho zajímá.. můj názor :

Branně.. tedy armádně i bezpečnostní instituce státu by v sobě měly nalézt tu sílu, přiznat si, že personální obsazení prezidentského postu v současnosti osobou Miloše Zemana, premiérského postu v osobě Andreje Babiše, jsou spolčením kriminálně velezrádným vůči vlasti, vůči Českému Lidu, a měly by tyto instituce vůči tomu zaujmout, (s ohledem i na jejich přísahu o službě vlasti, Lidu) patřičný, NEochvějný, vlastenecký, postoj, při respektování dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN. 

Dále:
Mimořádná situace vyžaduje i patřičné, patřičná, adekvátně mimořádná, opatření.

( Máme zde také však média, ve kterých působí Lidé pro vlast dýchající, rovněž však i,,vlastenectví kolaboranti".. s tím je nutno počítat, a nenechat se unášet kolaboranty dobra, tedy kolaboranty Lásky, tím i života. Tito Lidé jsou připraveni kdykoli, i kartelově, čekajíc na sebemenší možnost, záludně, škodit, stylem prorusofilně zákeřně.) 

Co tedy dál:

Ustanovit osobu prezidenta, který si vezme NEochvějně za cíl i cestu, prosazení tohoto programu:

1. rozpuštění parlamentu ČR, a to okamžitě. 

2. ustanovení nové vlády v personálním obsazení, loajálním vůči tomuto zde uvedenému programu, s přednostní nabídkou v takovém případě sestavení vlády Českou politickou stranou Pirátskou. Samozřejmě při svobodném jejich, demokratickém, prosazování jejich programu, pokud by nebyl v rozporu s programem tímto mým. Pokud by byl v hrubém rozporu, pak sestavit vládu prezidentem z jednotlivců, kompetentních, jiných, dle osobního novým prezidentem výběru jich, a to okamžitě, či téměř okamžitě. 

3. vyřešení, okamžité, problému exekučních pastí v ČR pro cca milion Českých občanů, formou navýšení nezabavitelné částky na 17500,-korun českých, což je pro vyřešení této ekonomicko sociálně demografické katastrofy v České republice naprosto prvořadně klíčové, a s pravidelnou každoroční, adekvátní, valorizací této částky, pro důstojnost člověka. 

3a. dluhová amnestie na exekuce nezletilých dětí. 

4. amnestie obětem zkriminalizovaných pro dluh na výživném, akceptace evropských rozsudků a evropského právního názoru, že dluh, tedy ani ten na výživném, není, tedy prostá insolventnost, trestným činem. 

5. zakomponování, okamžitě, všech ustanovení dokumentu: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN do právního rámce České republiky, coby dokumentu závazného, do ústavy České republiky, nahradit jím tak zvanou v ní Listinu Lidských práv a svobod ČR, jelikož tyto dva dokumenty jsou spolu ve vzájemném, obsahově i co do důsledků, značně nevyváženě, rozporu. 

6. zavést státní program na ukončení bezdomovectví v ČR, tedy v kooperaci s bankami a soukromými majiteli volných bytů zajistit dostatečný bytový fond obyvatelstvu, vymýtit tak bezdomovectví. Spolu se sociálním programem. Urgentně jde o cca 120 tisíc bytů, garsonier, či 1+1, kde s náklady v rozsahu 1,2 až 2,4 bilionu korun českých pro jejich výstavbu. Proto je nezbytné v mezidobí mít coby stát, kooperaci s majiteli bytů ( s daňovým jich zvýhodněním ). 
Přičemž zastropování nájmu pro účely bydlení, by mělo být aktuálním tématem pro diskusi.

7. uvolnění vízově, možnost přicestovat do ČR, pracovat zde a žít, no limit co do naplnění potřebného množství jich, ženám, zejména produktivního věku, též studentkám, z celého světa, třeba do zdravotnictví, pečovatelství..s vytvořením podpůrného jim programu (bydlení důstojné, tedy samostatné alespoň v pokoji, výuka českého jazyka) atd.. dle jejich zájmů.. po náležité bezpečnostní prověrce jich, avšak bezprůtahově. Umožnění jim zde bez zbytečných obstrukcí, průtahů, na jejich žádost, dle platných zákonů, i trvalý pobyt. Lhůtu pro udělení jim trvalého pobytu navrhuji zkrátit jim, coby potencionálním matkám, na 3 roky pobytu zde. 
Argumenty o diskriminaci mužů ze zahraničí v tomto jsou sice možné, ale stát má právo si svou imigrační politiku řídit dle vlastních potřeb,s ochranou i si demografického vývoje. Jsou země, jako například Indie, Ukrajina, a jiné, kde Lidé i umírají pod tíhou bídy či klimatických změn, válek.. Česká republika nutně potřebuje navýšit, doplnit stav populace ženami, po té, co se zde po čtvrt století rodí meziročně o cca 39 tisíc méně dětí. 
Tedy jim můžeme otevřít možnost, mají li zájem, zde žít, pracovat, založit spolu s Českým občanem, si rodinu, rodiny. 
A toto se musí stát, a je, součástí, základním pilířem, jedním z jich mála, tolik diskutované i penzijní reformy. Jinak nemůže být tento pojem, tedy penzijní reforma, být smyslná a plnit svůj účel, protože v takovém případě jde o reformu čekání na vymření seniorů, což však, za současné demogeafické situace je již dnes hrobem Českého národa, tedy mám na mysli, že stávající generace mají nyní našlápnuto vymřít si po přeslici, i před přeslicí, a to z 80% i více, jak odhaduji, s ohledem na statistiky i Českého statistického úřadu (ČSÚ) . 

8. programy pro výstavbu a provoz bezbariérového bydlení, a to okamžitě, pečovatelských domovů, včetně architektonicko developerských projektů mezigeneračně komunitních, které by se měly stát, ve jménu zdraví populace, běžnou součástí života. 

9. trvalá, NEutuchající, akvizice, a uvádění do praxe, v život, program: www.BrightCourseInfo.blogspot.com: včetně programu v textech tamních odkazů a pododkazů. 


Dále:
10. běžná správa země, státu, České republiky, srdce Evropy, i světa, v duchu hodnot křesťanství, Evropských, viz moje texty v odkaze a v pododkazech níže. Ochrana, obrana, Lidských práv a svobod. 


~~

autor textu: Jiří Pelíšek


~~~


Praha, Česká republika, Basilej.. a smích.. :


Že prý se Lidé smějí.. 
slyšel jsem v radiu. 

Tedy, spíše vídám kolem vůkol, 
na rozdíl od Basileje, 
v Praze tváře Lidí podivně až bez emočně strnulé. 

Možná, že takovému smíchu jen nerozumím, 
ale obávám se, že smích přeci jen
 vypadá alespoň trochu jinak. 
~~

Praha, Česká republika.. a ženy ? 
Inu, není to.. posvícení. 

Nechceš li národe Český vymřít.. 
.. i za živa.. po přeslici.., 
i před přeslicí.., 

ostrouhej mrkvičku, 
a dej ji oslíčku.. 

ať doveze Tě
k Lásce, 
.. jí.. pelíšku.. 

.. na světa kraj.. 
Tam, kde roste holek Ráj :-) . 

Tam, kde ti ji i daj. 

~~
Bude li to holka i do postele, 
a ne z unie, 
budeš usínat, a se probouzet, 
asi i nejednou, po mnoho let, s ní, 
a s chlapem, či s chlapy, 
od cizinecké policie. 

A tak, až budeš dávat oslíčku
před oči mu
ostrouhanou mrkvičku, 
přivaž mu na krk též cedulku 
s obrázkem Tvým. 

~~~

sobota 13. července 2019

Prý že: politika.. Česká republika ( aktuálně) :


DŮVĚRYHODNÍ
tedy, důvěryhodná politická síla v České republice:
(vůči životu) 


PIRÁTI ( Česká politická strana Pirátská ) 

Zelení ( Strana Zelených ) 

Hnutí ,,Žít Brno"

Platforma pro sociální bydlení
(byť nejsou politickou stranou) 

Rovněž spolek:
Milion chvilek pro demokracii
(www.milionchvilek.cz, byť také nejsou politickou stranou)

~~~~~~~~~
~~~~~~~~~


NEDŮVĚRYHODNÍ:
( aktuální stav ) 

Miloš Zeman, 
se svými výroky na všechny strany, obvykle, ať už směrem k občanům Českým, či v zahraničí, 
nebo k médiím, k BIS, též k armádě ČR.. No, prostě je NEdůvěryhodný svými výroky, obvykle, na všechny strany, navíc ,,spolutvůrce" na současném stavu sociálního nacismu, novodobébo, o kterém zde také podrobně píši, v odkazech, ve vybraných, tématických, článcích, v České republice, jej stále aktuálně opečovávajíc. 

Andrej Babiš
je NEdůvěryhodnou osobou též komplexně, se lživými výroky, coby i sobecky přehlížející a v zemi rovněž spolu_pěstující stav sociálního nacismu, zde, výše, uvedený. 

Všechny ostatní, v současnosti, vládně i parlamentní, politické strany a hnutí, jelikož mají rovněž podíl na zmíněném sociálním  nacismu v České republice.. 

Prostě, tito NEdůvěryhodní mají jinou prioritu, nežli ,,ŽIVOT". 


( Toť názor můj. 
Jiří Pelíšek) 

čtěte dále:

~~~




čtvrtek 11. července 2019

,,Na tabuli.., před tabulí.., školy planety Země" :

Křesťanství, buddhismus.. nauky o DÁVÁNÍ.
Není to jen víra. Je to REALITA, souznící s principy a ŘÁDEM KOSMU.
*
Dávání.. Lásky :
Je ,,Ra" srdce (radostí), jak pro dávající, tak pro obdarovávané.
Je krásné žít celoročně, každoročně, celoživotně, VÁNOCE :-) .
Jde o tvůrčí, i životadárnou, energii LÁSKY.
Žena dává muži vše co má, sebe, a muž s ní tak může, ve spojení s ní, Láskou, ve splynutí, dávajíc sebe v ní, splodit nový život, děťátko.. opečovávajíc jej. Dokud Láska mezi nimi ,,soupartnerská" nezemře, mohou žít, tímto se vzájemným DÁVÁNÍM.
DÁVÁNÍ je energie, barvy ZÁŘE LÁSKY STVOŘITELE, tvořící díla krásná, estetická, s vysokou i uměleckou, umělecky estetickou, kvalitou PRO ŽIVOT..,,ŽIVOTA"(lépe to nejde) :-) .
*
Strach:
Strach nad rámec zdravého pudu sebezáchovy bez víry, bez následování, Lásky Stvořitele, tedy KVALITY PRO ŽIVOT, či i prostá zlomyslnost, zloba, násilí, či prosté sobectví, jsou energie destruktivní, barvy černé, tvořící smrt, paskvily, které si obvykle nikdo NEpřeje ve svém životě mít, či je žít, a navracející se v čase i ve znásobené podobě svému původci, jeho bližšímu i širšímu okolí.
*
~ otázka: Jaký název energie byste přiřadili například této aktivitě:
Výroba logisticky zabalených a oceněných na gramáž, výrobků, zvaných ,,potravinářské", též i s označením: ,,nápoj", či obdobně, například ,,drink", obsahující, či svou podstatou mající, v sobě látky, jdoucí proti ZDRAVÍ člověka, tedy i proti ŽIVOTU, tedy i proti LÁSCE STVOŘITELE, za účelem získání, získávání, stále většího objemu vytištěných bankovek ?
*
~ otázka: Jaký název energie byste přiřadili této aktivitě ?
,,Ukázněnost ve stravování ve jménu optimálního ZDRAVÍ receptáře unikátní KVALITY PRO ŽIVOT: www.ForHealthOne.blogspot.com ?
*
*
OTÁZKY DALŠÍ:
~ otázky: Jaký je rozdíl mezi nepoškozenou, čistou, nepopsanou, nepomalovanou, bílou, čtvercovou, deskou stolu na jedné její a její protější straně, či na jejím okraji ?
~
~ Jaký je rozdíl mezi názvoslovím:
° pravice
° krajní, či extrémní, nebo radikální.. pravice,
°
° Levice
° Krajní, či extrémní, nebo radikální.. Levice
°
° Strany Středu, tedy obsahující Pravici i Levici ?
°
° Politická uskupení, či hnutí, tedy také obdoba stran, s aktivitami politickými, označované, či se tak i nazývající: radikální, extrémistické, pravicové, krajně pravicové, levicové, krajně levicové.. komunistické či nacistické..?
*
*
Je NEZBYTNÉ oprostit demagogii stupidity, ustanovenou v dobách bolševismu, možná i s kořeny svými i kdesi v myslích predátorsky uvažujících dinosaurů, a NAZÝVAT VĚCI, ZÁLEŽITOSTI SVĚTA, SPRÁVNĚ, TAK, JAKÉ JSOU.
*
*
Čtěte také: » Čaroděj Dobroděj «
Z uvedeného vyplývá, že Lidstvo, chce li přežít svou vlastní, předčasnou smrt, musí jít CESTOU KOSMICKÉHO ŘÁDU. TEDY KVALITOU VŽDY A VŠUDE CO NEJLEPŠÍ PRO ŽIVOT, V LÁSCE STVOŘITELE.
V opačném případě zakusí násobnou sílu kosmu, v jeho zrcadlení negací, Lidmi do Kosmu, ať už jakýmkoli způsobem, Mu vysílaných. Například projevením se síly té, vymýcením kořenů tohoto na Zemi, formou i změny klimatu, tedy suchem.. Snad netřeba dalšího zde již, vysvětlování. Uvedené se již začíná, ŽEL projevovat. Snad, při snaze o nápravu stavu věcí, může být ještě, tato náprava možná. LIDSTVO MÁ VŮČI DALŠÍM GENERACÍM, KOSMU, POVINNOST SE O NÁPRAVU KAŽDODENNĚ JAK NEJLÉPE JE TO MOŽNÉ, POKOUŠET.. A JEDNOHO DNE ZJISTÍ, ŽE SE TO POVEDLO :-) .. a nadále v Lásce tento kurs ( viz i link níže) držet, opečovávat :-)  .
*
Z uvedeného dále také vyplývá, že Lidstvo si prostě NEmůže vystačit se stupidním rozčleněním sféry správců svých územních celků na názvy: pravice, levice, střed, či ,,politická strana". Lidstvo potřebuje noty, nótu, PRO ŽIVOT. Správu země, VE KVALITĚ, té co nejlepší, PRO ŽIVOT. Viz ,,PROGRAM" s jeho VŠEMI odkazy a pododkazy s názvem: www.BrightCourseInfo.blogspot.com, který světu VŘELE DOPORUČUJI, JÍT CESTOU TOU.
Z uvedeného také však vyplývá, že je nutno změnit v daném smyslu ústavu České republiky, srdce Evropy, i světa. Ustanovit v ní text dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN coby oficiálně, právně, závazný pro stát Česká republika vůči českým občanům, v ochraně i jich DOSTATEČNÉ, práv Lidských jich, avšak i směrem ku Evropě, světu (před 25 lety bylo na to už pozdě).
*
U vědomí principu ,,Lásky Stvořitele":
Dáváš ? Lásku, Dary své její Ti darované? Nezištně ? Upřímně ?
,,Dám Ti 2x, 3x, bezpočtukrát, Dary své". Dušičko KRÁSNÁ :-) .
*
Jsi sobecky Lakomý, Lakomá ? Trýzníš ?
,,Pak střes se osudu, Duše Tvá."
*
*
Četli jste slova Nebes: ,,Na tabuli.., před tabulí.., školy planety Země". *
*
~~~

středa 10. července 2019

Česká republika, média, politika?? : ,,Točení se.. i píva si.. takéhož.. stále a stále dokola u blbých na nacistickém dvorečku". A nikdy tomu vesměs nebylo, zejména od politického působení Václava Klause v politice, po současnost, aktuální, jinak..(viz podrobnosti níže) :


A Miloš Zeman, a od něho,

 českými rádoby politiky, 
okoukaný styl ? 


No přece, že život odplyne si.. 

A to je, co Miloš Zeman (nejen), s národem Českým.. dělá. Tedy, přesněji:

jde o strategii nedělat nic. 

A jen nechávat Lidem život odplynout, 
tak, jak plyne jim.. v uspokojení jejich nad tím.. poněkud však až snad uspokojením tím debilním. 
Krom jiného.. debilního.. 

~~~

K dnešnímu rozhovoru Českého rozhlasu plus, Radiožurnálu, o zaměstnanosti:

Jak uvádím v článku níže, vzpomeňte si na uvedené rčení pana Miloše Kopeckého.
*
2,4% nezaměstnanost ? VZPAMATUJTE SE !
*
Kdo se při téhle statistice zabývá tématem do hloubky ? Asi kromě mne nikdo, doposud.
*
Přece, pokud je zde 1 milion Lidí v exekucích ( 5milionů jich), tak logicky, s ohledem na praxi exekutorů, mají zablokovaný bankovní účet, tedy nemohou ani řádně podnikat, ani coby živnostník.
*
dále: nezabavitelná částka ze mzdy u osoby bezdětné je v rozsahu od 6280 do cca 11500 korun českých, tedy pod hranicí možnosti uchovat si nájem bytu a živobytí, tedy pod hranicí přežití coby člověk, důstojně, ne kdesi v parku. Tedy státem ustanovená jim legislativa nacistická. Tito Lidé tudíž sice lepí díru zaměstnanosti na černo, nejčastěji formou DPP, či DPČ, kde se překračují v těchto smlouvách na černo uvedené počty odpracovaných hodin, tedy bez zdanění, a za nižší i odměny, tedy podotrocky. Podotrocká odměna je při tom v ČR obvyklá i u normálních zaměstnání. Takhle je v ČR nyní procento nezaměstnanosti uváděná statisticky nejnižší v Evropě, a možná, proklamovaně i na světě.. nacisticky.
A tohle mi nikdo, dokud je nezabavitelná částka taková, jaká je, NEvymluví. Jelikož i s těmi Lidmi, dlužníky, mluvívám.
*
*
~~~

Ministrině práce a sociálních věcí České republiky ( MPSV) ..,,Prý že dle jejího výroku česká populace stárne, a bude stárnout, a bude potřeba stále více peněz na důchody". Vzpomínám si teď, a nejen teď, na velmi jemně vzletné rčení pana Miloše Kopeckého o hlouposti a holubičce z filmu Nemocnice na kraji města.. s uvědomněním si i soubytí Nebes. ¦ Tedy: Když nacisticky, tedy novodobě nacisticky, exekučně mafijním lobby, bezprecedentně v Evropě a možná i na planetě, jak uvádím na zdejším blogu a v jeho odkazech, pododkazech, v podstatě paralyzujete, ,,vlády ČR", politici, političky, ze života, vláda česká i současná, po více jak čtvrt století, ve šlépějích vlád předchozích 1 milion občanů, i z možnosti oficiálního výdělku, tím i placení daní, připravujete stát tak o oficiální výkon v přepočtu na roční HDP o cca 600 miliard korun českých, připravujete, a připravili, jste stát, o možnost soukromého, intimního, života, těchto Lidí, o možnost početí dětí jejich, kde odhaduji, se každoročně nepočne statisíce dětí. Za éru, co v ČR od doby působení Václava Klause a Miloše Zemana v politice, do současnosti, se zde tak nenarodilo, minimálně, o více jak milion dětí. Naopak, mnoho rodin se pod tíhou tohoto novodobého nacismu, legislativně ustanoveného, rozpadlo, rozpadá, Lidé se bojí vzájemně seznamovat, i pářit, majíc strach z exekutorů, chovajících se i v duchu zákona pro nacisticky, s manýry i takovými, tedy tato exekutorská nacistická mafie. Píši Vám, politici, političky, i oficiálně, i na MPSV, o tom už mnoho let, takže nemůžete dělat, že o tom nevíte. Vaše odpověď mi z letošního roku je, že dokument Všeobecná deklarace Lidských práv OSN, který ČR podepsala, není právně závazný. Tedy za uvedeného stavu České legislativy je toto ignorantstvím vůči uvedenému nacismu, páchaném ze strany vlády na Českém obyvatelstvu. Takže Vás, tedy vládo opět současná, s takovýmto názory, přístupem, k životu LIDU, k odpovědnosti vůči výkonu Vašich takto funkcí, zejména Marii Benešovou ministryni Ministerstva OSTUDY A FAŠISMU VŮČI ČESKÉMU LIDU se sídlem Vyšehradská 16, Praha, spolu s Milošem Zemanem a spol, Česká vládo současná, Vy fašističtí apolitici, čeští, parlamentně senátně vládní (vyjma České politické strany Pirátské, která tím, že je v politice nová, nemá nic společného.. dosud neměli Piráti ČR možnost a dostatečnou sílu volební to změnit.. ) žádám jednak o to, abyste přestali neustálými výroky oblbovacími, oblbovat Lid Český, to za prvé. Za druhé: Odtáhněte z politiky odkud jste přišli, a už se NEvracejte !!

neděle 7. července 2019

Téma: nemoce.. RAKOVINA, nejen.. ¦ K dnešnímu pořadu v radiu o rakovině, v Českém rozhlase plus :

Chtějí Lidé, vědci, rakovinu zkoumat v jejích složitostech, a stále přehlížet základní princip, proč vzniká? Když by Lidé pověnovali dostatečnou pozornost tomu, co o tématu píši, v odkazech blogu: **www.ForHealthOne.blogspot.com** (který průběžně v čase  doplňuji o své badatelské pozatky a o nové kulinářsky pro zdraví recepty) s dostatečnou osvětou, dodržovali uvedené principy, bylo by podstatně méně nemocných.. nejen rakovinou.
Avšak, nejspíš by zkolaboval současný nezdravý potravinářský průmysl, i cukrovinářský, také farmacie jak ji známe, tedy krachnul by nejspíš současný model ekonomie, ekonomiky, což se stejně nejspíš přihodí pod vlivem tlaku změn klimatu, jen už to bude neřízené člověkem.
**Touto inovací i planetě Zemi, zemědělské půdě, odpadovému hospodářství, logistice, tím i spotřebě paliv, energií, Lidským zdrojům, spotřebě, nadspotřebě, by se podstatně ulevilo,
Ale protože Lidé, investoři, akcionáři, změny, pozitivní, dobrovolné, asi příliš nevítají, obdobné, jsou a budou, Lidé dál nemocní, i rakovinou. A vědci, pokud nezmění svůj přístup k mým informacím, k uvedeným skutečnostem v mých textech, budou dál a dál zkoumat nikoli příčinu, ale vše možné jiné.
*
V pořadu zmiňované velryby? Žijí přece v moři, živí se mořským vším jen z moře, i planktonem.. Toto prostředí je zásadité. Proto nebývají, ani nemohou bývat, velryby, nemocné rakovinou.
Z čeho by onemocněl například zmíněný v pořadu slon rakovinou?
(snad až na zázračnou vyjímku, o které však nevím)
Když se živí přirozenou svou mu stravou.. zelení ? Rýži nejí, rajčata asi taky příliš ne, pivo nepije, ani víno, ani Stolyčnuju, ani cukrovinky.. nejedí sloni.. Chápete??
No, stres.. i buněčný.. je ale také faktorem, narušující pH, neměřitelně (syndrom překyselení)
*
Při narušení pH acidobasické rovnováhy těla, (moči v 9:30 hod dopoledne) , z důvodu mu NEvhodné stravy, u člověka se deformováním buněk vzniklým deficitem minerálů a stopových prvků vyrovnáváním tak pH v těle, zároveň nabýváním na objemu s průvodním i zavodňováním.. nejen (obezita), vznikají prozánětlivé, zánětlivé, stavy, s únikem homocysteinu do krve, který je příčinou všemožných onemocnění, včetně rakoviny. A vědci zkoumají až prosesy od tohoto momentu. Přičemž aby Lidé byli zdraví optimálně, je nutno dodržovat princip, principy, uvedené ve výše uvedeném blogu s tamními všemi odkazy.
*
*
No, Dar byl tento, informační, Lidstvu dán.
Záleží na každém, jak s ním naloží, v životě si, svém, a svých blízkých.
*
*
Uvedený pořad ČRo plus je, tudíž, myslím, pohledem tímto inovativním, poněkud těžkopádně zastaralým již, co do informovanosti Lidu, přežitkem.
Je, myslím, dobré, pověnovat se tématu, když už se o něm zmiňujete, do hloubky. Tedy jít v tom až na samý počátek života na Zemi. Tam, v tom, lze shlédnout potřeby pro zdraví i člověka, i matky Země.
Rychlost, povrchnost, se v tomto případě, i mnohdy mnohde jinde, Lidstvu nemale vymstívá. O tom hovoří i historie, i současný stav politiky.. české..nejen však české.. výzkumy vědců klimatu, demografický vývoj, systémy péče a jejich kvalita, rétorika též nekonečná o penzijních reformách.. atd, atd..
*
*
14:33 hod. : Člověk a jeho zdraví, péče o něj, o zdraví i planety, na místě prvním. Bez zdraví, bez života.. jaké toť snahy o podnikání? Nečekejte ode mne, že budu více agitovat, milí, v tomto tématu, dal jsem světu informační Dar ,,ŽIVOTA, pro ŽIVOT". Ostaní je na Vás, na médiích, na školství, na politicích.. na společnosti, pokud je zájem. Pokud by zájem nebyl, o toto téma, nezbývá mi,  v takovém případě popřát všem: Bůh s Vámi.. s námi.
*
*
~~~

Trestní oznámení.. veřejné, otevřené :

Vrchnímu státnímu zastupitelství v Praze:

Podávám tímto takto veřejné otevřené trestní oznámení na premiéra Andreje Babiše, na bývalého ministra spravedlnosti Kněžínka, na předchůdce též jejich v těchto funkcích, proto, že:
jimi ustanovená nezabavitelná částka exekutorem či insolvenčním správcem pro dospělou bezdětnou osobu, její výše, neodpovídá možnostem přežití..tedy, placení si nájmu bytu, byť třeba garsoniery, možnosti vést partnerský řádný život, být zaměstnán(a).. to bez střechy nad hlavou prostě NEjde, či podnikat, mít peníze na ošacení, hygienu, léky, dopravné, na zubaře.. na cokoli..na možnost být, zůstat, člověkem, splácet tudíž ani řádně dluh. Jelikož se podle mého názoru tak dopustili ve zločinném spolčení, či z nedbalosti, některého z trestných činů, nejspíš i více jich, proti Lidskosti, na širší skupině osob z českých občanů. Žádám proto státní zastupitelství, aby věc prozkoumalo, a Lidé takto. odpovědní, ze zločinů proti Lidskosti, stanuli před soudem za tyto trestné činy.
Minimální nezabavitelnou částku, ve smyslu výše uvedeného, je nutno ustanovit minimálně na 17500,-korun českých pro rok 2019, s pravidelnou valorizací, jak jsem si, coby (privátně charitativní, i občansko finanční, i ekonomicko sociální analytik, spočítal, jelikož například jen nájem garsoniery v Praze stojí obvykle kolem 10 tisíc korun, i více.. Zbytek nezabavitelné částky, obvykle tedy nemůže postačovat dlužníkovi, dlužníkům, ku přežití. Mnohdy však nezabavitelná částka nepostačuje ani na úhradu nájmu bytu, ani garsoniery..viz moje texty podrobněji, zdejší, i v odkazech ).

Je tedy celkem ligické, že statisíce Lidí, rodin, se v České republice, ( pod tíhou takovéto legislativy a zákonů, které odporují zdravému rozumu, které jsou pouhým sadisticko nacistickým tak bičem, nástrojem), ocitá v bytové nouzi i se ztrátou bydlení. Nemohou být tudíž schopni ani již hradit své dluhy, a to ani výživné svým dětem. A co na to vláda? Kriminalizuje tyto své oběti, a vymýšlí další, ještě razantnější možnosti, jak, prostřednictvím další sadisticko nacistické legislativy, tyto občany zkriminalizovat, například snížením podmínek trestnosti dluhu na výživném. Tedy jak je odklidit, do kriminálu, aby nebyli vidět. Aby nebylo tohle jejich angažmá, vládní, zrcadlo stavu jejich Duše, těch vlâdních, vidět.. nežli ti Lidé i zomrou, i mnohdy utrápením se, v pidmínkách, které bychom nepřáli ani zvířeti, ani nedobrovolně potulnému zvířeti.

Toto vše platí i pro v současnosti nastavené podmínky pro tak zvané oddlužení.

Dále k tomuto: například, bezdomovci, mnohdy i duševně již pod tíhou tou nemocní, či i již na alkholu závislí, prostě na nefunkčně nastavené podmínky oddlužení ani NEdosáhnou, dosáhnout samozřejmě ani NEmohou.. obvykle jsou rádi, že ještě alespoň dýchají.
*
*
Jiří Pelíšek
*
*
~~~

pátek 5. července 2019

OBLBOVÁNÍ LIDU, NÁRODA, ČESKÉHO, EVROPY, I SVĚTA, ZE STRANY ČESKÝCH POLITIKŮ, HLAVNĚ, A JEN. TOŤ HLAVNÍ KRÉDO JEJICH.


Česká.. rádoby i snad ,,politika" ? 

To je jen oblbování, 

oblbovávání, 

Českého národa, 

a hezky Česky.. 
i slovensko-premiérsky, 
i Zemano-prezidentsky,.. 
.. i parlamentsky, 
..patlamentsky, 

.. i státo institučně

novodobě

i NACISTICKY, 

zejména.., nejen..  :

čtvrtek 4. července 2019

Pato, Mato.. Česká politika.. v rozkladu.. copak asi dává, přináší, a přinese.. taková.. Evropě, světu ?? :

Tak jsem dnes slyšel v radiu kousek rozhovoru, zmítání se, snad i státu, ústavy, nad propastí.. s panem Rychetským..
*
Politici, političky, čeští ( nejen čeští ) , nežli by si nastudovali dokument: ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN", a prováděli výkon své funkce, včetně ustanovované jimi legislativy, zákonů, výhradně, vždy a všude, podle téhle nóty Boží, tedy Daru Jeho, Stvořitele, Lidské civilizaci, prodlouženého tohoto i tak Ježíšova desatera, raději se s celou politikou zmítají v jejím rozkladu, s odůvodněním, že ten dokument není pro Českou republiku právně závazný.. jenže.. to je odůvodnění člověka.., Bůh, Stvořitel, si to přejí mít jinak: !! ZÁVAZNĚ !! Pochopte už konečně, Lidé, z Lidu i rádoby politici čeští (nejen), že bez toho Ta Vaše politika politikou jednak NENÍ, a to co místo ní je, dokud to ZÁVAZNÉ pro Vás není, do té doby žijete s ní, v ní, v rádoby politice té, jen v rozkladu ZMAR. A dokud to za ZÁVAZNÉ, zde uvedené, politici, nepřijmete, lepší to NEbude.. NEmůže být.
*
Toť názor můj.
Jiří Pelíšek
*
*
~~~

Neštěstí pro Českou republiku, i EU, svět :

tedy vláda starých..

Neštěstím však je, že Česká politika je politikou

klanu novodobých nacistů ( vyjma Pirátů ), kteří dusí národ Český, ja a kde jen mohou, a dělají to ve snaze skryté, tedy alibisticky ustanovovanou legislativou, zákony na venek, přičemž podstata zůstává, i v důsledcích svých,
novodobě nacistická ( viz moje zdejší texty ).

Česká politika je takovým klanem.
Není to jen klan hnutí Babišova, jak se vyjádřila jedna poslankyně z ODS,
ale jde o uskupení politických stran, které mezi sebou sice soupeří o moc, tedy přesněji: snaží se o to, 
a kterážto, tato politická uskupení mají ( vyjma Pirátů ) jedno společné :

provozování a opečovávání novodobého
ekonomicko sociálního, legislativou, ustanovovanými (NE)zákony jimi,
NACISMU

občanům českým,

Národu Českému

způsobem, který podrobně popisuji dle textů mých níže:

středa 3. července 2019

Českému Lidu, Lidu EU, světa :

STOP

sociálnímu, novodobému,

nacismu

v České republice !!

Na východě, kterému se, nevím proč, u nás říká ,,blízký" řádí teroristé, v Afghánistánu prý Alkajda, v České republice, srdci Evropy i světa, řádí novodobě postsametově nacisticko exekutorská mafie politiky, vládou, ustanovená, a toto v zemi pěstujíc, udržujíc. Patolízalové vládní, parlamentní,
vlezdop~delní těm, kdož neměli do čeho píchnout, a tak šli rabovat byty s puncem: exekutor, kde toto je jejich ,,živnost vázaná", říkajíc si ,, soudní", kde nemusejí hnout brvou, a mají přiznanou částku za datově odeslaný dopis s vyrabováním bytu dlužníka.. to je, panečku.. fanaticko nacistické, uspokojení, rádoby i zlatokopecké. Likvidování Lidí blokací jim bankokont na nulu na dlouho, či na max. nezabavitelnou částku na osobu (bezdětnou) cca 11000,- korun českých.. když jen nájem garsoniery stojí 13000,-korun českých obvykle v Praze ale mnohdy i více.
Říká se tomu, ze strany exekutivy, zákon.
Inu, Hitler, když si to přifařil do Prahy, také ustanovil, ustanovoval, cosi, čemu říkal ,,zákon, zákony". Jak dopadalo, dopadlo, České, a nejen České, obyvatelstvo, všichni víme.
Vzhledem k tomu, že nechcete, vládo, politici čeští, tuto nacistickou legislativu opravit, ve smyslu mých zdejších textů, o kterých bez pochyby víte, obracím se tímto k Českému Lidu:
Národe Český, postižený tímto nacismem:
,,Zbav, dle mých textů zdejších, funkcí ty, kteří toto zde v zemi provozují, a nedopusť již více tak, ustanovením nové vládní a politické garnitury, dle mých zdejších textů, aby se mohlo toto v České republice dít.
Podle Všeobecné deklarace Lidských práv OSN, kterou Česká republika podepsala, je i občanskou nutností při porušování Lidských práv OSN, vstoupit i třeba do odboje, za ochranu, obranu, těchto práv, a svobod.
Mnoho Českých občanů zde uvedeným způsobem přišlo o střechu nad hlavou, o zaměstnání, o možnost podnikání, o své i zdraví.
Vláda, Česká, politici Čeští, i přes moje jim intenzivní psaní 7 let už, v podstatě NEreagují. Jako by tohle bylo normální. TOHLE NENÍ NORMÁLNÍ. A NIKDY SE TO NORMÁLNÍM STÁT NESMÍ. TO UŽ BYCHOM NEBYLI STÁT, A MOMENTÁLNĚ JÍM TUDÍŽ ANI ČESKÁ REPUBLIKA NENÍ. JE JEN ÚZEMÍM.. UZNANÝM OKOLÍM. STÁT SE STARÁ O SVÉ OBČANY, HUMÁNNĚ, TEDY NIKOLI NACISTICKY.
*
Mluvil jsem včera na toto téma s jednou sociální pracovnicí společnosti Diakonie v Praze. Řekla mi, mimo jiné, že do oddlužení dnes, za dnešních podmínek, může vstoupit jen blbec. Opravil jsem jí, coby finanční analytik.. odvětil jsem jí: nikoli blbec, ale ,,masochistický sebevrah".
*
Národe Český, obracím se na Tebe, abys v duchu ustanovení textu dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN se postaral dostupnými Ti možnostmi, o znovunastolení zde práva, občanského, tedy i Lidskoprávního, na kterém stojí stát, ale i křesťanství.
*
Obracím se tímto též na státní zástupce justiční, na policii, na všechny ozbrojené složky státu, aby byly nápomocny při ochraně těchto hodnot, tedy aby stáli na straně tohoto práva, práva na život, důstojný, na práci, na možnost tak splácet závazky, ( což je nyní fakticky legislativou, asi tak 1 milionu českých občanů, oficiálně znemožněno, a tito Lidé tak se nutně, v boji o holý si život jej zachraňují nelegální prací na černo, tedy bez odvádění řádných daní, jsou tak vládou, politiky, dohnáni být ve sféře možnosti je kdykoli za to i zkriminalizovat, i značně pokutovat.) . Tedy aby stáli při obraně těchto hodnot na straně Lidu. Neboť spolu s tím jde též o ochranu demokracie, svobody.
*
Občané EU, Lidé, i širšího světa, prosím, postavte se solidárně svou podporou, kde můžete, na stranu Českého Lidu, podpořte nás tak, prosím, až do konce, tedy do vítězství obrany Lidských práv, práva, Lidskosti, pravdy.. té Boží, a Lásky v České republice. Podpoříte tím nepochybně tak i sebe. Neboť vše v Kosmu je propojené. A Česká republika je srdcem Evropy, i světa.
*
Odměna exekutorů nesmí přesáhnout výši jistiny, maximálně však částku 30 tisíc korun.. Dnes? Dnes je standartní, že pro dluh 800,-korun si exekutor vyrabuje na dlužníkovi 15000,-korun..TOHLE MUSÍ V ČESKÉ REPUBLICE UŽ JEDNOU PRO VŽDY SKONČIT !!!
Exekutor NESMÍ být pánem nad národem, nad jeho ŽIVOTEM.
Exekutor je ta nejposlednější profese, kde tito se třesou i na dědictví dlužníků po úmrtí jejich blízkých.
*
Média, i rozhlasoví, moderátoři, moderátorky, chci, abyste věděli, že z jakéhokoli Vašeho papouškování čehokoli z výše uvedeného negativního, Vámi do éteru, rádoby jako že je to dobré či pozitivní ( viz například hláška radia z uplynulých dnů o tom, že počet lidí v oddlužení se ztrojnásobil.. atd, atd..) , se mi vždy dělá nevolno.
*
*
Tolik ode mne zde nyní k uvedenému tématu.
*
*
~~~


STOP


sociálnímu, novodobému,

nacismu

v České republice



STOP

zabijáku ,,cukru“ třinovému
spolu
s průmyslově používanou fruktózou



STOP 
 

Lžím, a zase jen a jen Lžím,

současného premiéra Andreje Babiše

 


~~

 Podle tohoto dnešního sdělení deníku ,,N":,,Kladivo na chudé. Maláčová chystá zákon, který pošle desetitisíce.. (ale myslím, že i mnohem, velmi mnohem, vice, nežli desetitisíce, byly by to statisíce)..lidí na ulici, bojí se experti" 

vidím, že Andrej Babiš s jeho souputníky personálními, rádoby vládními, v České republice, se nechtějí vzdát myšlenky, že prostě vypudí z bytů občany, ženy, muže, děti, pobírající příspěvek na bydlení. Toto by se dotklo tisíců, ba i deseti, či statisíců rodin, i jednotlivců. Už před několika měsíci svolala kvůli tomu KDU ČSL mimořádnou schůzi poslanecké sněmovny, aby se tak nestalo. Jenže, choutky, tyhle, nacistické ( viz dále moje texty podrobně zdejší) jak vidno, těchto osob v politice, jaksi nepolevují.

A pak by se chvástali, kolik bytů mají volných pro matky samoživitelky..o těch nově na ulici už by nemluvili.

Táhněte odkud jste přišli, z politiky České, Maláčová, Babiši, i Benešová, i Miloši Zemane, a všichni, kdož zde tuhle politiku sociálního nacismu jste zavedli, a jí neustále opečováváte, udržujete..po čtvrt století ( tedy všechny politické strany, kromě Pirátů ). A už se NEvracejte !!

Doufám, že jsem se vyjádřil jasně.

Pokud si myslíte, že necháte, tu a tam toto vyhnít, aby jste se k tomu vrátili, a bezostyšně drzne nacisticky, beztrestně si toto ustanovili, tak to jste tedy na omylu..Babiši, a spol.

NEmáte v politice co dělat ! Vypadněte z ní..už konečně.

Další podrobnosti o páchaném dlouhodobě, aktuálně, nacismu, sociálním, na Českém obyvatelstvu ze strany české vlády, politiků, jimi ustanovovanou legislativou s následnými důsledky vymykající se Lidskosti, zákonům o Lidskosti, si můžete přečíst také, mimo jiné,v článcích zde: www.Nazamysleni1.blogspot.com

 
STOP

zabijáku ,,cukru“ třinovému
spolu
s průmyslově používanou fruktózou



STOP 
 

Lžím, a zase jen a jen Lžím,

současného premiéra Andreje Babiše


 
STOP


sociálnímu, novodobému, 
nacismu
v České republice


~~

Tak tedy, vezměme to (bez urážek, avšak po pravdě, též popořadě):

~~

STOP

zabijáku ,,cukru“ třinovému spolu s průmyslově používanou fruktózou



Třtinový cukr, zabiják..tak se jmenuje i kniha s názvem: ,,Cukr zabiják“.

Jde o to, že člověk svým původem biologicky pochází z jednobuněčného planktonu, typu například dnes známé trepky, a to, že se z tohoto vývojem stala těla dýchající kyslík, má na svědomí bakterie, zvaná dnes ,,mitochondrie“, která se prostě vloudila do sfér buněčných planktonu, někdy v období prvohor, ale nejspíš i dříve. Evolučním vývojem pak někdy v době druhohor se vývojem DNA těchto již živočišných struktur vyvinuly bytosti, které dnes známe pod pojmem Homo sapiens, i když tenkrát to ještě byli spíše opice, později neandrtálci (odborníci mi případně snad prominou nepřesnosti okem laika ), no, a tento vývoj na planetě Zemi se vyvíjel, i na různých končinách jejích, i podle lokálních niancí, mutací. Kolektivní pole vývoje je všudy přítomné.

Proč o tomto píši ?

Protože ke strávení, a pro život, jsou člověku stále blízké Dary Stvořitele v podobě plodin, odpovídajících jeho, tedy člověku, původnímu, buněčnému uspořádání. Tedy takové plodiny, které jsou co nejblíže molekulárně buňkám planktonu..například. Umí sice člověk strávit i maso, ale to už je pro tělo energeticky náročnější na zpracování. No, a co se týká třtinového cukru, průmyslové fruktózy, a jiných přísad, chemicky vyrobených, přidávaných do výrobků, zvaných ,,potraviny“, tak s těmi si tělo prostě poradit NEumí, protože NEjsou molekulárně tyhle druhy cukrů kompatibilní s uvedeným vzorcem původu člověka.

A mohou si různí specialisté v oblasti výživy, či lékaři, nebo jiní, i vědci, povídat, co chtějí..na téhle pravdě prostě NIC změnit Nemohou. Z uvedených zde důvodů považuji za NEBEZPEČNÉ pohrávat si s genetickou informací plodin, oproti jejich přirozenému vývoji, protože co do zdraví člověka, jeho další evoluce, či jeho zániku, by to mohlo mít fatální negativní dopady. Jelikož kompatibilními jsou takové plodiny, se kterými člověk žije a vyvíjí se evolučně dlouho, tedy alespoň více jak 1500 let, možná i déle je lépe, nejen však toto je kritérium pro optimální zdraví.

(Totéž platí pro ,,klonování“ člověka. Nikdy člověk nestvoří to, co Bůh, jen si může takto Lidstvo zadělat na nezvratný problém, kdy by pak například mohli být i bytosti, podobné člověku, které však by měly tu a tam i něco navíc či o něco méně, na těle, ale i jinak..duševně..například. Považuji toto i za NEBEZPEČNÉ možné záměry například některých z armád, typu komunistické číny, kde mohou chtít takto průmyslově v podstatě i možná skrytě ,,vyrábět“ posly smrti, teroristy, či vyzvědače vychované, vycvičené..ale ještě to celé může být umocněné bio umělou inteligencí, tedy s bio softwarovými implantáty v těle, či i jen do DNA vloženou informaci s programem, který mohou časovat ke svém startu podle data, nebo podle jisté situace, a nebo i na dálku, prostřednictvím klávesnice počítače, mobilu..

Vědci dnes již vědí, že možnosti ovlivňování biologické DNA člověka prostřednictvím počítače, softwaru, jde. Ovšem..myslím, že tento proces umí být i mnohem jednodušší, a tím i nebezpečnější při zneužití, nežli by se mohlo zdát. A je, myslím, pošetilostí člověka, Lidí, šílenost, si s tímto pohrávat.. Jenže..říkejte to ajťákům, kteří ,,dobývají svět“, a jsou zvědaví, mladí.. No, tedy doufejme, že se tyhle technologie nevymknou kontrole člověka, i Lidskému zdravému rozumu, i když si nejsem jistý, zda se to již nestalo.)

~~

Fruktóza, coby průmyslové sladidlo:

Jde o stejný problém, jako u třtinového cukru, jen ještě i horší, protože sladivost fruktóz, používaných průmyslově, bývá o cca 30 % vyšší. A jak uvádím níže, Lidé si tak její konzumací značně narušují rovnováhu pH v těle, což je značný problém, příčina, většiny onemocnění, včetně těch závažných, těch především.

Totéž platí pro Karob. I když jde o přírodní fruktózu, Nedoporučuji jej konzumovat.

Totéž platí pro Melasu z cukrové třtiny. Stopové prvky a minerály, které obsahuje, nemohou vyvážit problémy s disbalancí pH těla, na úrovni ,,syndromu překyselení“ neměřitelného, které v dlouhodobém horizontu při dlouhodobé, či časté konzumaci melasa člověku způsobí.

Upozorňuji zde také na to, že ŽÁDNÝ doplněk stravy NEUMÍ tuto disharmonii vyrovnat, to je možné pouze každodenním používáním mého níže uvedeného receptáře.

Čím tedy sladit ?

Výhradně: tuzemským ovocem, datlemi, fíky.

Jsou Lidé, kteří si oblíbili slazení bylinkou ,,Stévie“..avšak stévii mohu schválit když už to musí být, jen do nápojů, nikoli do pokrmů. Pokud by se používala v pokrmech, mohl by si člověk přivodit problémy s nervovým systémem, či i duševní poruchy, případně i roztroušenou sklerozu.

Zde se pozastavím, a uvedu Vám zde můj postřeh ze života, který může být i k užitku vědcům, bádajícím nad příčinou vzniku a léčby této nemoci, tedy ,,roztroušené sklerózy“ . Příčinou totiž klidně mohou být sladidla, přidávaná do stravy, do výrobků, zvaných ,,potraviny“. Proč ?

Protože člověku je blízká sladkost mateřského mléka.

Které saje z prsu matky.

Toto sání má značný i uklidňující efekt, a to pro celou bytost, i pro budoucí vývoj v životě daného dítěte, i v období dospělosti jej ovlivňují tyhle záležitosti jak z prenatálu, tak i z období kojeneckého věku.

No, a teď si představme, že takovému jedinci naservírujeme cosi ,,sladkého“..dnes a denně..

bez toho sání..mateřstkého prsu. Co toto udělá, dělá, s centrální nervovou soustavou, s mozkem, to ani mnozí Lidé nejsou schopni dohlédnout. Umím si však představit to, že na jisté úrovni prostě ten nervový systém se může i různě, i na úrovni nevědomé, hroutit, i energeticky se zanítit..a je zde prostor pro putování tělem na nadá místa redox centrálních molekul, spolu s oxidem dusnatým, které mají aktivovat energii i například kmenových buněk..jenže člověk stále konzumuje výrobky, zvané ,,potraviny“, které jsou nějakou nevhodnou formou slazeny. A tak se z uvedeného kruhu prostě daný člověk, Lidé, NEvymaní. A jsou mezi námi Lidé, citlivější na různé vjemy, nežli jiní na jiné.. A Lékaři pozorují stav, kterému říkají ,,roztroušená skleróza“, ale i mnohé další nemoce. A nevědí si s tím rady. Pokud už je takto nemoc rozjetá, ani se tomu, myslím, nelze divit. Lze se jen asi pokoušet hasit požár, vzniklý, na zdraví člověka.

No, a farmaceutické společnosti si ,,rýžují“ rádoby zlatokopecky své..jisté..

Také však výrobci těch slazených výrobků, zvaných ,,potraviny“. Ponejvíce samozřejmě v tomto ohledu jsou známé pod pojmem ,,cukrovinky“, ale cukr, a jiná sladidla, najdeme procentuelně v téměř všech skupinách výrobků, tak zvaně ,,potravinářských“. Například i v pečivu, v kvásku, v konzervách, i ve slaných konzervách, i ve sladkokyselých, i v uzeninách..v jogurtech, v nápojích..(najdeme ve výrobcích, zvané ,,potraviny“, žel, i jiné, chemické, přísady). Proč ? No vždyť to ,,sladké“ je to, k čemu se člověk jaksi instinktivně rád navrací, z dob kojeneckého věku. A tak mají výrobci postaráno o odbyt. A na problém, zdravotní, je ,,zaděláno“.

Z toho pak rýžují rádoby zlatokopecky Lidé, kteří vlastní akcie takovýchto výrobních firem, či farmaceutických.

Jedním z takových Lidí, jak jsem slyšel v médiích, je také například současný premiér České republiky, Andrej Babiš, který prý vlastní i akcie firmy Nestlé ve Švýcarsku. Pokud vím, sídlila na našem kontinentě, v Basileji. Chodíval jsem kolem toho závodu..jestli tam ještě sídlí, to nevím. Co však vím, je, že firma Nestlé je předním výrobcem cukrovinek(nejen) v Evropě, a možná i na planetě Zemi.

Myslí si někdo, že stoupenci, zastánci, tohoto rádoby zlatokopectví na Lidském zdraví, říkávající si i ,,konzervativci“, někdy budou souhlasit s mými řádky ?

No, doufám, že BUDOU ! A že s nimi SOUHLASÍ !

No, pozatavil jsem se u možné jedné příčiny, v vícero možných, vzniku nemoce, zvané ,,roztroušená skleróza“..nejen.



Avšak, problém, je mnohem širší:

U třtinového cukru například jde o to, že na úrovni molekul jde o cukr více molekulární (zvaný ,,jednoduchý), který není kompatibilní, tedy který je velmi vzdálený jednobuněčnému planktonu, ze kterého člověk původně vzešel (jednoduše řečeno pro pochopení). A tak s ním má tělo ,,problém“.

U průmyslově používané fruktózy je problém pak ten, že ne vždy je jednak o čistý výtažek z tuzemského ovoce (spíše povětšinou nikoli), a zároveň množství, které Lidé takových fruktóz zkonzumují, je mnohem více, nežli by zkonzumovali níže uvedenou doporučenou mnou denní dávkou ovoce. Tím si však značně narušují pH těla, a následky toho jsou, bývají, negativně ku zdraví, NEDOZÍRNÉ.



Zúčastnil jsem se onehdá setkání, takového průzkumu, firmy ,,Kraft Jacobs Suchard“ Česká republika, kde nám promítali různé reklamy na výrobky. Měli jsme uvést, jak se nám ta která reklama líbí.

Mimoděk nám tamní lektor řekl, že po té, co firma Wrigley uvedla na trh do televize svou reklamu na žvýkačky ,,Orbit bez cukru“, zaznamenala tato firma, tedy ,,KFJS“takový pokles obratu ve žvýkačkách, že je prostě přestali vyrábět, a že ta reklama firmy Wrigley vůbec nebyla esteticky vzhledná, hezká.

No, možná nebyla hezká, ale byla PRAVDIVÁ, co se týká cukru, a jeho vlivu na Lidské zdraví.

Na tu reklamu si velmi dobře pamatuji. Ty ostatní na jiné žvýkačky jsem už dávno zapoměl.


Gumy však ke žvýkání obecně NEdoporučuji, protože obvykle obsahují jiné látky, i podivně chemické, které se pak jisto jistě by střebávaly ze sliznice úst do těla, a tam pak narušují pH těla stresovým ,,syndromem překyselení“, neměřitelný,který je stejně nebezpečný zdraví, jako měřitelná disbalane pH těla.Pojem ,,syndrom překyselení“ nikde jinde nežli v mých textech nenajdete, jde o můj vlastní badatelský poznatek, kterému jsem dal toto označení tedy ,,syndrom překyselení“..viz též text mého receptáře, a tamních odkazů výše.


O sladidle ,,Aspartam“ je prý známo, že se po něm slepne.

I ječný slad je sladidlo, tedy jej obecně pro zdraví si uchování, NEdoporučuji. Tedy ani popíjení píva NEdoporučuji.

Tedy, na slazení kromě níže zmíněného ovoce NIC jiného NEdoporučuji konzumovat.


Co tedy Doporučuji ? Čím DOPORUČUJI sladit ?


Ve značně omezené míře, tedy značně umírněně pouze tuzemským ovocem, datlemi, fíky.

(Množství: maximálně 2 větší jablka denně, nebo 1 jablko a 2 fíky, nebo 3 fíky

nebo datle: stejně jako u fíků

U jiného tuzemského ovoce je nutno zohlednit gramáž podle gramáže maximálně uvedených dvou větších jablek.

Ovoce z tropických pásem jen velmi velmi omezeně, spíše jej konzumovat NEdoporučuji.

Grepy občas, je zdravé sníst, ale jen občas, pokud má člověk každo denně jablka, a stravuje se dle níže uvedeného receptáře, má dostatek vitamínů z ovoce, minerálů, i stopových prvků.


Viděl jsem reklamu na čokoládu (slazenou cukrem), s ovocem, tedy na ovoce v čokoládě..

tak tedy, takhle NE !..výrobci..

Podrobnosti další, i s receptářem, pro zdraví, se můžete dočíst zde:

(včetně informací ve VŠECH v něm uvedených odkazů a pododkazů )


~~~ ~~~ ~~~



STOP

Lžím, a zase jen a jen Lžím,

současného premiéra Andreje Babiše



Lži, a zase jen lži současného premiéra Andreje Babiše:

Tento člověk, je pro mne naprosto NEdůvěryhodnou osobou.

Podle mého názoru nemá v politice vůbec co pohledávat.

Proč ?

Protože:

I přes mou prosbu ponechal existenční minimum, a životní minimum na úrovni k Nepřežití.

Nepomohl cca 60 tisícům bezdomovcům v České republice.

Nepomohl cca 60ti tisícům rodinám v bytové nouzi.

A NEpomáhá jim, na místo toho má jen planá slova.. Lží nám všem.

Za jeho působení v české politice zde ,,rozkvetlo“ 5 milionů exekucí, a každoročně se jejich počet naní zvyšuje o cca 500 tisíc, dle médií. A co s tím dělá Andrej Babiš coby premiér ?

NIC.

Naprosto NIC.

Vláda přijala sice jakousi novelu zákona o úpadku, ale klíčový bod, tedy ,,nezabavitelnou částku“ dlužnímům, která toto vše o čem výše v tomto článku píši, způsobuje, zůstala takřka stejná, tedy k NEpřežití. Sice ministr spravedlnosti mává veřejnosti i médiím před nosem částkou cca 25 tisíc koru prý že i čistého..avšak to nic nemění na tom, že dlužníkovi ponechá exekutor maximálně částku cca 11500,-korun českých. Z čeho mají ti dlužníci žít, platit nájem, současně, s tím si jaksi premiér, ani pan ministr spravedlnosti, vláda, hlavu Nelámou. Provozují zde tak, v České republice, na národu Českém ,,sociální nacismus“.

Slyšel jsem dne mimoděk v radiu mluvit Andreje Babiše, jak říká HESLA:

,,Program bydlení“,… ,,dostupné byty“.

A taky říkal, že sociální bydlení je ,,nesmysl“.

Tak, tedy:

Savíte se Andreji Babiši nad Lidi ?

Myslíte si, že jste snad nadčlověk ?

Názor sociologů, kteří každodenně řeší otázky a záležitosti mnoha Lidí v bytové nouzi Vás Nezajímají ?

Takového..rádoby politika, zahleděného jen do sebe, a do svých zájmů, takovou vládu, Lidé, národ Český, NEPOTŘEBUJEME !

Samozřejmě, že dostupné, i sociální bydlení jsou potřebné, alespoň dokud existují v České republice bezdomovci, a jiní Lidé, rodiny, v jiných bytových nouzích.

A když člověk, pěstující v zemi ,,sociální nacismus“ řekne něco jiného, pak to pro mne NENÍ relevantní informace, ani názor.

Jde o člověka, který podle médií, vlastní akcie Nestlé.

Podporuje tedy vše, o čem se zmiňuji výše. Nevím nic o tom, že by nějak byl aktivní, i v téhle firmě, za to, aby přestali do svých výrobků přidávat cukr, a jiná sladidla..například..


No, a jeho dnešní vyjádření o tom, že má, podporuje, vláda, program ,,výstavba“ ?

Tento program je určen prvotně pro mladé do 30ti Let,

pro seniory 65+ pohyblivých.


Tak tedy, premiére Babiši, kde máte v uvedeném programu řešení bytové nouze těm 60ti tisícům bezdomovcům, a těm 60 tisícům rodin, matek samoživitelek v bytových nouzích ?

Jak po tom volají sociologové, platforma pro dostupné bydlení, člověk v tísni, a jiní.. ?

Kde ??

Odpověď zní: NIKDE.

A přesto jste si do mikrofonu rozhlasu dovolil říci směrem k ,,sociálnímu bydlení“, že je to ,,nesmysl“. Ti sociologové nežádají jen ,,sociální bydlení“, na které se omezují Vaše stupidně laciná hesla, ale žádají též ,,dostupné bydlení“.

Nemyslím si, že jste tak hlopupý, abyste nevěděl toto, o čem zde v souvislosti o Vaší laciné propagandě za nadcházejícími volbami za dva roky píši, nevěděl.

Naopak, vím, že jste si velmi dobře vědom svého jednání, a toho, že NIC pro národ český Neděláte !!

Oblbování zde uvedené, českého národa, tedy Vaše neustálé snahy o to, premiére Andreji Babiši, jsou však, byť i ne zcela konkrétně vyřčenou, vždy, LŽÍ.

Máte rád blbouny ?

Pak si zajděte do staročeské restaurace, a prosím, Nezkoušejte to neustále na národu Českém !


Jak to Andrej Babiš, a spol..to rádoby oblbování, dělává, to jsem zde v příkladu uvedl.

Jde o Laciná hesla, a hlavně, jakkoli, být vidět, tedy i provozováním ,,sociálního nacismu“.

Takto mu i já dělám reklamu zdarma. Tak, tedy, Andreji Babiši, a spol, co zde toto provozujete, máte ji, tu reklamu, a sděluji Vám, a Vám podobným, i v rámci reklamy té, že si myslím,

že NEMÁTE V POLITICE CO POHLEDÁVAT !

( i když umím i pochopit, že například Lichensteincům může být vhodné, že mají v České republice za premiéra člověka, který žil ve Švýcarsku. O to však je také horší, když jste tam studoval, a znáte tedy jistě text dokumentu ,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“, že jej Neaplikujete z titulu svých kompetencí, svěřených Vám Lidem zvolením Vás do státní politické funkce, v běžném každodenním životě do legislativy a zákonů Ćeské republiky. Tím znevažujete rovněž, (kromě zmíněného praktikování ,,sociálního nacismu“ v České republice) též čest Švýcarskou, národa Švýcarského, který Vám poskytl, ve své vlasti, jeho i mu Svaté vzdělání i v tomto směru. Pokud jste tam žil, Andreji Babiši, jak uvádějí média, je v podstatě NEmožné, abyste neslyšel nic o tom Lidskoprávním dokumentu. A je tudíž trestuhodné, že děláte, v České republice, legislativu, jako by ten dokument neexistoval. On existuje !


Uvolněte Andreji Babiši, a spol, Vám podobní..místo v české politice Lidem s dobrým srdcem.

Nezaclánějte dobru, umožněte národu Českému jeho zdravý vývoj.


I to Stvořitel jistě ocení.

~~~
domácí stránka: