Co se zde dozvíte ?

( "STVOŘITELE", "RÁJE"..v Nebi, i na Zemi )
~~~

,, A víra Tvá ve: Mne, nezlomná, neutuchající, Tě spasila.

Na Zemi, i v Nebi.

Ten, ta, ti, kdož se mnou jde, jdou, dobře konají.. pro bližní, pro svět, pro planetu, pro Kosmos, v Lásce STVOŘITELE.

Ta, ten, ti, kdož jdou proti.. ŽIVOTU, ZDRAVÍ, svým bližním i vzdálenějším na Zemi, tedy proti Lásce Stvořitele jim darované, si kovou do rakve i, předčasně, hřebíky.. i nejednou vůkol Lidem, Homo sapiens.. smrti, tím i Duši své otevírají na místo Cesty Ráje,.. cestu do pekel".. pravil.. říká, říkává.

A lze přistoupit i na přísloví, že:

,,Víra bez vědy může být slepou,
a věda bez víry bývá chromou".
Ovšem: I víra nejednou bývá Ježíšem na úrovni biologicky duchovně i kvantových, duchovně kvantových procesů, i vědou. Což ovšem věda nevidí nejednou. "

A pravdu má. Ježíš.

~~~
***
(12. Listopadu 2019): No, politické strany České republiky ( ODS, TOP 09, ČSSD, KDU ČSL, SPD, STAN, Hnutí (NE!) Babišovo), KSČM,.. jich poslanci, poslankyně, senátorky, senátoři, Klausi, Miloši Zemane, Andreji Babiši..
..
.. ,,Víte, co je humanita? "
**
,,No, NEPOTĚŠILI JSTE MNE, ANI JÁ VÁS ZDE NEPOTĚŠÍM" : Finance, ekonomika.. (v otázce, a v odpovědi)....též: ,,ŽIVOT".
**
(15.11.2019): Společně jste v České republice, v čele s Václavem Klausem starším a s Milošem Zemanem spoluustanovili legislativu fašistickou, tedy politiku fašistickou, vůči vlastnímu obyvatelstvu, vůči vlastnímu, Českému, národu. V domělé moci své, servilně i bez_Lidskoprávním režimům ve stylu politiky prodejné jim i snad děvky. Toto provozujete, Česká vládo, poslanci, senátoři, co jste zde zavedli ( bez Pirátů, kteří u toho všeho jediní z Vás, politická garnituro současná, nebyli) doposud. Hnutí Babišovo, s Andrejem Babišem, je pouze jakýmsi Vaším zrcadlem, se zesilovačem, který Vám, ,,sametová" a i postsametová česká politická garnituro, Kosmos celkem i logicky poslal, jednak abyste se viděli, každodenně, v tomto zrcadle, a poslal Vás z kola ven, do opozice.
Český národ může začít ,,vzkvétat" až teprve tehdy, až bude ukončen fašismus zde uvedený, způsobem, který zde na blogu taktéž prezentuji.
Pokud ovšem, do té doby Český národ ( postižení fašismem tím, jeho blízcí.. rodina..
zcela, či většinově, či i jinak, nevymře.
**
**
( Můj vzkaz provozovatelům centra ,,Aktip", kteří si podvodně hráli na Léčitele, oblbujíc klientelu řečmi o tom, že: ,,rakovinu je možno vykadit".. Toto Vaše tvrzení je ostudnou špínou, a v žádném případě nikomu NEdoporučuji, aby se stal Vaším klientem, či klientkou. Možná byste měli navštívit psychiatra.
Příčiny vzniku rakoviny, i o prevenci, která může být po poradě s lékaři i souběžnou podpůrnou metodou při oficiální léčbě, mimo jiné, popisuji, i v souladu s dlouholetými výzkumy, a názory MUDr. Karla Erbena, na mém blogu: www.ForHealthOne.blogspot.com .
To, co předvedli aktéři centra Aktip není humanita, ale je to nechutné zneužívání důvěry nemocných, chytajících se i stébla trávy, naděje. Kterou jste jim, Aktipoví, po svém, v daném čase, i vzali. )
**
Eutanázie ?? Dnes jsem si přečetl, že EU by ji chtělo legalizovat, asi po vzoru Švýcarska, kde si ji Lid nejspíš odsouhlasil v referendu, což se v ČR nestalo.
Uvědomte si, že po její legalizaci jí pak bude někdo muset vykonávat. Kdo se hlásí ?? A před její legalizací musí proběhnout informovanost obyvatelstva, jak se bude provádět, jakou i chemikálií, a jaké při tom člověk má pocity, bolesti.. Ono to není jen tak.. ta.. Eutanázie, nejde jen o slovo, ale o vědomé ukončování života druhému člověku, který se ještě chvíli před tím mohl například cítit v daný okamžik šťastný, že Vás, vykonavateli smrti, vidí, že zrovna ještě se nadechl, nadechla.. vydechl.. vydechla, se vzpomínkou třeba i, na Lásku svou, na Lásky své, na rodinu, na děti, na jejich dětství, na dětství své..
**
LID JE STÁT. Nikoli hrstka (ať už malá, či větší) pro fašisticko politrucky smýšlejících, vůči Lidu, demagogických rádoby politických, tupých, blbců. Na to, představitelé České vlády, poslanci, senátoři, NIKDY ve své funkci, politické, státní, ..taktéž příslušníci ozbrojených sborů policie, armády, před Bohem, NEZAPOMÍNEJTE. Rodina je makrokosmem, též základní jednotkou národa, státu. Jakékoli manýry vlády, Likvidovat, rozdělovat, slabší, či i nejslabší z nás, třeba i ekonomicky slabší, nejslabší, JSOU TAKOVÉ MANÝRY PROJEVEM POLITIKY FAŠISMU vůči vlastnímu, v našem případě vůči Českému Lidu..viz moje podrobné, doložitelné, informace v textech níže.
*
(8.11.2019): Můj veřejný vzkaz pro: Českou společnost, také pro Milionchvilek.cz: Chcete demisi Andreje Babiše, s tím lze jen souhlasit, avšak, nezapomínejte na to, že jakmile šedo mafián Andrej Babiš se svým mafijním ,,klanem-hnutím" (coby pardálí profašisticko politrucká i kurtizánská protiváha bývalé vládní politické garnituře, též klanové, která je dnes v opozici, jako TOP 09, STAN, ODS, ČSSD, KDU ČSL, jenž zde v ČR zavedli fašismus vůči Českému Lidu, o kterém píši níže v mých textech) opustí politckou scénu, bude zas na koni mafie fašistická Lidu v závorce uvedených politckých stran, která zde zavedla jej, uvedený Lidu Českému FAŠISMUS, o kterém píši, tedy legislativně faktickou LIKVIDACI slabších jedinců, nyní aktuálně v počtu reálném cca necelý 1 milion občanů České republiky v exekuci, kde počet exekucí se meziročně navyšuje stále o statisíce ( a to i když média profašisticky kulantně informují o tom, že číslo, o které se exekuce meziročně navyšují, klesá).
Ideálním řešením politické smrtonosné Českému Lidu současné krize, je dosažení odstoupení Miloše Zemana z oficiální funkce úřadu prezidenta, jmenování nového prezidenta ČR do úřadu, rozpuštění poslanecké sněmovny, ustanovení vlády dle mých textů modrých níže, a ustanovení ŘÁDU PRÁVA, tedy i LIDSKOPRÁVNA v České republice, ukotvení principů, ustanovení, Všeobecné deklarace Lidských práv OSN v ústavě, zavedení tak PRÁVNÍHO STÁTU.
Dokud nebudou splněny má doporučení zdejší, instrukce, do té doby se Český národ ze současné smrtonosně bažinaté politicko fašisticko Mu Lidu sociální krize nedostane, nelze to do té doby očekávat, to spíše ta generace, ty generace, takto FAŠISTICKY postiženy, i útrpně, i kdesi jak potulná zvěř v bezdomovectví, a podobně..by vymřely..na což právě uvedení fašisté čekají.
Počet bezdomovců a bezdomovkyň v České republice v roce 2019 : www.MPSV.cz - údaj o počtu bezdomovců v ČR v roce 2019(údaj oficiálního webu ministerstva práce a sociálních věcí ČR k datu 9.11.2019) tedy považuji tento údaj MPSV NEdůvěryhodný, neboť v zimě 2019 byla dle odkazu dále, situace statisticky takováto: >>Václav Černý - otevřený dopis státní správě ČR k bezdomovectví 2019 (v html kódu tohoto odkazu je nejspíš překlep ,,2018")
~~Můj názor k tématu: Vzhledem k tomu, že Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky (dále zde na blogu MPSV), neustále provozuje vůči Českým občanům podvodnou politiku, jdoucí proti ŽIVOTU, je tato instituce Českému národu NEDŮVĚRYHODNOU !! Co je to za ,,existenční" minimum, dnešní, ze kterého se celý kalendářní měsíc reálně existovat NEDÁ ??! Zkuste si to..Maláčová, a spol.
Totéž platí pro tak zvané ,,Životní minimum".Totéž platí pro tak zvanou ,,Miniální mzdu", a pokud jste zrovna v podnájmu, a nemůžete sehnat přímý nájem, máte smůlu, protože na podnájemní bydlení příspěvek na bydlení dle stávajících podmínek (ke dni 10.11.2019) NEDOSTANETE.
Nezabavitelná částka exekutorem a insolvenčním správcem, opírající se o ,,životní minimum" je pro člověka, jehož se dotkne, fakticky Likvidačním vládním Mu ,,POLIBKEM SMRTI"..na rovinu, a bez příkras !!!
No, a MPSV, podvodné vůči Lidu, vyhlásilo další absurdum, a sice statistiku o počtu bezdomovců v České republice v roce 2019, kde média to okamžitě, internetová, slepě, hloupě, papouškují. Dokonce na to MPSV využilo další subjekt, výzkumný ústav práce a sociálních věcí, a to, aby došli k naprosto nekorektní statistice, která se opírá pouze, jak i tento výzkumný ústav zmiňuje na svém webu, o 250 měst a obcí ČR, kde došli k počtu bezdomovců 24000. Jenže v České republice je obcí 6 tisíc, to je 24x tolik. TEDY, pokud je pravda, že uvedený sečtený počet bezdomovců 24 tisíc se opírá o sčítání v 250 městech a obcích v ČR, pak ÚDAJ O POČTU BEZDOMOVCŮ V ČR 24 tisíc je zapotřebí znásobit 24x, a vyjde nám statistická prognóza o stávajícím počtu BEZDOMOVCŮ v ČR 576 tisíc. Protože však nejsou všechny obce ve velikosti měst okresních, dá se předpokládat, že počet bezdomovců bude sice nižší, ale že ZŮSTÁVÁ VE STATISICÍCH. Osobně tedy nechápu, jak může státní instituce, MPSV, vydávat za pravdivý údaj o počtu bezdomovců, takto důležitý údaj i pro politiku pro zdraví Lidu, který se neopírá o VŠECHNY města a obce, ale jen o jejich čtyřiadvacetinu !! a uvádět tak národ opět, jak je jejich zvykem (a v takto nebetyčně absurdní vůči zdraví Lidu, ŽIVOTU ) OMYL . No, ale, ono takovéto chování vládní koreluje s chováním pro fašistickým vůči vlastnímu Lidu, jak o tom píši na tomto blogu. Tímto pohledem je chování vlády, celkem snadno i pochopitelné. Protože pokud někdo, i nějaká skupina, klanově, praktikuje na vlastním obyvatelstvu, na místo formy správy státu, národa, stylem ,,dobrého hospodáře", raději politiku ,,fašistickou", jak je tomu aktuálně v České republice, nemůžeme ani od takovéhoto klanu, byť i vládního, parlamentního, vcelku ve výsledku ani očekávat nic lepšího..byť se místy tváří, jak tu a tam dělají něco málo dobrého, ZLO FAŠISTICKÉ MNOHONÁSOBNĚ NÁRODU, Českému Lidu, ve výsledku, PŘEVAŽUJE.No, a tak, když je například bezdomovců hodně, tak se prostě napíše, že je jich míň, málo, a nechají se pomřít..tiše..kdesi..a ono se to stane pravdou, že jich je míň, málo.. JENŽE, ABY JSTE SE NESPLETLI !! Neboť Českému národu, tedy i Vám, ,,PAPALAŠÍ fašistické, pro fašisticko i politrucké".., jak se říká, ,,tiká hrana".
*
Sledujte dále, níže, mou VÝZVU vládě České republiky, poslancům, senátorům:
**
Co se zde.. dále.. dozvíte?
A ve zdejších, souvisejících odkazech ?
..
Dozvíte se v nich:
Informace, doporučení, tipy, z Darů Nebes..,,Pro: ,,život v optimálním zdraví, důstojný všem", též pro ,,optimálně udržielný život na planetě Zemi, i Lidské civilizace".., jelikož tyto dva pojmy spolu velmi úzce, i se zdravím Matky Země, spolu s prosperitou, tou.. (jednotlivců, rodin, národů, států), souvisejí. Zdejší texty informativní, uvedené principy, jsou posvěceny Stvořitelem, universálně platné
pro všechny Lidské bytosti, vycházející ze zákonů Kosmu.
*
Případná neochota, i politiků, společnosti, jít touto cestou, by byla odrazem jejich, její.. nikoli až tak nevyzrálosti, ale hlouposti, degradující Lidství.
*
Jak prý se vyjádřil jeden anglický lékař, jménem Bach..,,Člověk musí trvale vyvíjet úsilí, aby se zbavil svých negativních sklonů, jinak mu nepomůže žádná (*ani) pilulka.
*
A já dodávám toto: Buďto Lidé, národ, národy, půjdou.. cestou DOSTATEČNÉ si ,,VZÁJEMNÉ PÉČE", dle zde uvedeného plánu, který jsem též nazval: ,,PLÁN A" Stvořitele"
( ,,Tajemství DVOJKY+TŘI BROKÁTY" )
též souběžně dle : http://www.careinfo2.blogspot.com/ ( každý(á) dle svých nejlepších možností, schopností, sil ), tím i o matku Zemi, o klima, nebo Lidstvu, nepomůže NIC. Je dobré, před Bohem, vědět za sebe, upřímně v srdci každý, každá, že udělal(a), dělá, pro věc, co a jak jen v tomto smyslu nejlépe mohl, může. Protože: ,,Líp to obvykle už ani nejde :-) "
Pro vstup do informací použij též:
~~
Česká vládně~parlamentní politická scéna čeká na změnu personální v osobě prezidenta republiky, aby ten nový, ji, spolu s poslaneckou sněmovnou České republiky, rozpustil, a ustanovil novou vládu, dle personálního uskupení viz modrý text v následujícím odstavci zde:
~~
Dlouhodobě, aktuálně, preferuji, volebně
zde uvedenou, tuto, politickou sílu stran politického uskupení(NE jinou) :
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2021, případně i dřívější.. :
**
1. Piráti ( Česká politická strana Pirátská ) pod vedením pana Ivana Bartoše.
2. Zelení ( Strana Zelených )
*
Dlouhodobě Lidu koretní Piráti nechť po zvolení, či jich ustanovení do vlády novým prezidentem po rozpuštění poslanecké sněmovny, (které shledávám pro Českou republiku naprosto nezbytné) sestaví vládu, a mají premiéra.
**
Dále navrhuji, doporučuji, aby Piráti následně po svém uvážení, dali příležitost panu Janu Hamáčkovi předsedovi ČSSD, setrvat ve funkci ministra vnitra České republiky, a minimálně do konce standartního funkčního období prezidentského úřadu Miloše Zemana, pokud v té době ještě bude prezidentem, tedy pokud neskončí v úřadu z nějakého důvodu dříve.
**
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2025 a dále, i pro další života čas:
Zelení ( Strana Zelených ), plus Piráti, zústanou li tyto dvě politické strany Lidu korektní, i vlastenecky vůči Českému národu, v tomto uskupení mají potenciál vést politiku Života. Nechť v takovém případě jsou koaličními dvěmi politickými stranami, tvořící vládu. Příležitost by měl mít, vzhledem ke svým osobně historicky, politicko vlasteneckým zásluhám i nadále, být ve vládě, pan Jan Hamáček z ČSSD, pokud o to bude stát.
**
Šanci, příležitost, účasti ve vládě by měli dostat, budou li chtít, Lidé s dobrým srdcem, Lidé DOBRÉ VŮLE, také Lidé z uskupení:
*
,,Hnutí ŽÍT BRNO",
*
,,Platforma pro sociální (dostupné) bydlení.
**
Takové jsou nyní, aktuálně, moje představy
o volebním dění v České republice.
*
To mimo jiné, pro bezpečnost v ČR, v Evropě, ve světě a její stabilitu.
*
(Tváře politických živlů, Lůza ta, která ustanovila v ČR, režim bez_Lidskoprávně novodobě nacistický (viz moje zdejší texty podrobně), opečovávajíc jej po čtvrt století doposud, včetně Miloše Zemana, MUSÍ, MUSEJÍ, TVÁŘE TY, NAVŽDY A DEFINITIVNĚ, OPUSTIT PROSTORY VLÁDY ČR a POSLANECKÉ SNĚMOVNY, úřad prezidenta Čr.)
***
Zpráva z 20.9.2019:
*
1. Miloš Zeman se svým avízem o případné ,,abolici" se zastavením trestního stíhání Andreji Babišovi, dopustil dokonání PUČE, PŘEVRATU, ze státu Česká republika v domění Lidu Českého že žije ve státě práva, tedy ze státu očekávaně Lidem Českým, právního, na zřízení územní České AUTOKRACIE mocenské zvůle Miloše Zemana kooperativně s ekonomicko politickou, i pro politrucko, novodobě, i. Jakuzní, mafií. Tím se Miloš Zeman, ( nyní v oficiálně omylem, s podvodem na Českém Lidu, zvolení) ve funkci prezidenta České republiky, dopustil VELEZRADY. Měl by, proto, být ,,uvolněn" z postu prezidenta ČR, a souzen pro velezradu.
!! Česká republika si nemůže dovolit mít ve vrcholných funkcích politických, zastoupení personální výše uvedené mafie, ani s ní jakkoli kooperovat !!
*
~~
*
**
!!! VÝZVA VLÁDĚ ČESKÉ REPUBLIKY, POSLANCŮM, SENÁTORŮM !!! :
( 6.11.2019 ): Vyzývám tímto veřejně vládu České republiky, poslance, senátory, aby NEPRODLENĚ ukončili FAŠISMUS praktikovaný na Českém Lidu, na značné skupině českého obyvatelstva, tedy aby navýšili neprodleně tak zvanou nezabavitelnou částku exekutorem i insolvenčním správcem ze současného systému jejich výší dlužníkům K NEPŘEŽITÍ DŮSTOJNÉMU, i FAKTICKÉMU na jejich výši k PŘEŽITÍ, DŮSTOJNÉMU, hodného Lidské bytosti, a to přesně podle mých instrukcí v textu zdejším níže, tedy bezvýhradně plošně na částku 39 000,- korun českých ( třicet devět tisíc ) s každoroční valorizací, neboť pokud dlužník, dlužnice, jinou garsoniéru k bydlení nesehnali, má ten, ta, právo bydlet i v té garsonieře, s nájmem nejvyšším v místě obvyklém, není možné jej, ponechat na pospas bez přístřeší, když ceny nájmů bytů vyrostly do takovýchto částek.. i dle ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN ( V opačném případě má Český Lid právo hájit své právo NA ŽIVOT, NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, dostupnými prostředky odbojovou aktivitou~aktivitami, rovněž dle ustanovení výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu, který Česká republika podepsala ( a to i když by jej bývala nepodepsala) !! Oslovuji v rámci této mojí výzvy bezpečnostní instituce státu ČR, BUĎTE a ZŮSTÁVEJTE NA STRANĚ LIDU, nikoli na straně profašisticko politruckých ku Lidu, z řad politiků, psychopatů. ( v rámci výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu)!! , V tomto případě jde o holé PRÁVO NA ŽIVOT, NA OCHRANU ZDRAVÍ, ŽIVOTA ( v souvislostech ) na na důstojný ŽIVOT, hodný Lidské bytosti !! A chcete li si kdo případně moje řádky vykládat po svém, jinak, je to Váš problém, nikoli můj, nikoli Lidu.
~ ~ ~
Choose your language :

pondělí 30. listopadu 2020

Reklama ZDARMA po Mém dobrovolné zvážení na zdejším blogu na jeden z katolických webů vyjímečně.. A Vy? Správci, administrátorští toho webu v reakcích na něm vůči i Mně ? Máte SMŮŮLU.. srát Mne NEBUDETE. **Jiří**

Retro inzerce na Lásku:

 
Neuvěříš..
Zadarmo prý ani Láska nelaská..

ANI seznamky zadarmo 
v ČR
nefungujou, jak by měly, 
ANI ZA PENÍZE NE. 

Šmíráci postKGB-STBáčtí.

Jaké seznamky ČR fungujou ? 
NALEJVÁRNY ALKOHOLOVÉ. 
SEŽRAT DO NĚMOTY SE TAM MŮŽEŠ, MOŽNÁ I V POSTELI PAK NĚKOHO KROM SEBE NAJDEŠ. 

Takže za Mne zde
INZERÁT NA LÁSKU, 
bezAlkoholovou, bezcigaretovou, bez doma zvířátek, protože to fakt nedávám:
JE mi 52.. CO víc zde o sobě dodat ?.. (nežli je v Mých zdejších textech..) 
Jsi li sama, a chceš to změnit, ozvi se Mi zkusmo
na email:
HumanRightsOne.2@gmail.com
Ideálně v Českém, či Slovenském jazyce a z Prahy. 
Třeba budeme mít štěstí, 
a vyjde to. 

( Případné provokatérky, KGB~STB a podobně, předem upozorňuji: ani to nezkoušejte.) 

~~
**Jiří**
~~~

TICHÁ VODA ,,BŘEHY MELE" a HLE: "ŘEKL".. Rychetský: Jarní uzavření hranic pro vycestování Čechů bylo absolutně protiústavní - Aktuálně.cz (!! Od ZÁŘÍ v ČR JE cca 8000 MRTVÝCH NA a s Covid 19 !!.. A POZOR, pan Rychetský "ŘEKL VĚTU". A "NEDEJ BOŽE".. vraští na konci Listopadu při ní obočí. )

Tíichá noc.. Sváatá noc.. 


~~
~~


~~~

čtvrtek 26. listopadu 2020

,,Andreji Babiši a spol.., BABIŠINČE"!! NENÍ DNES V EVROPĚ VĚTŠÍHO, VĚTŠÍCH, FAŠISTICKÉHO, FAŠISTICKÝCH, SOUDOBÝCH, VŮČI ČESKÉMU LIDU, VOLA, VOLŮ, HOVADA, HOVAD, IGNORANTSKO - PRO postKGB-STBáckých, v týmu s Milošem Zemanem, Vondráčkem a Vojtěchem Filipem z KSČM, NEŽLI JSI TY, A TENHLE SVOLOČÍ SPOLEK SE ,,ŠPÍNOU TOU".. TY MAGORE FAŠISTICKEJ NA Ntou!!!.. V KONTEXTU NÍŽE UVEDENÝCH MÝCH www Link.,,PAKO" !! ¦¦ ¦¦ ,,PAKO" : Máme nejlepší finance v Evropě, říká Babiš. Chce zabránit růstu slevy na poplatníka, napsal Vystrčilovi | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/babis-danovy-balicek-slevy-poplatnik-senat-vystrcil-schillerova_2011222007_kar
~~
~~

~~

~~

~~~
**Jiří**(ček)**
( bývalý: finanční poradce, analytik, pro soukromou i korporátní klientelu, školitel, vedoucí týmu, školitel pracovníků bankovnictví, pošt.. i s praxí a zkušenostmi na úrovni makléřů, součtem: 
s 12 letou praxí ) 


~~~

LIDU ČR :




~~~

VLÁDĚ ČR :

 

~~~

pátek 20. listopadu 2020

Volby parlamentní ČR 2021.. VOLÍM: PIRÁTY!! Českou politickou stranu Pirátskou.

 

~~~
**Jinak, co se týká jiných, ostatních, kruhů-okruhů.. parlamentně politických stran, hnutí, 
,,Médií ".. Televizí, Rádií.. v ČR
Vás vítám v ČR v jejich psychoFuriantstkém Rádoby Politicko mediálním BLÁZINCI ČESKÉM okořeněném jejich FAŠISMEM. **

Standartně proto mají Česká rádia a televize u Mně polohu: OFF. 
Nemám na ně ani náladu, ani nervy. 

**Jiří**

~~~
dále aktuální témata:


Demisi: >>Marie Benešová<< Demisi
 
Prosperita LIDU České republiky? ,,Před Bohem ČESKÁ STÁTNOST ? "
"PRÁVNÍ STÁT" ? 
ZA SOUČASNÉHO PRŮMĚRNÉHO >>"VZDĚLANOSTNĚ EMOČNĚ INTELIGENČNÍHO, GRAMOTNOSTNÍHO KVOCIENTU" << ČESKÝCH POLITIKŮ, POLITIČEK ? 
TO POKLÁDÁM ZA: VYLOUČENÉ .
Což dokazují DNES a DENNĚ..každodenně, celodenně, UŽ PO VÍCE JAK ČTVRT STOLETÍ. 

ZA chválihodný, Bohu Milý, považuji přístup některých jednotlivců z nich, kteří přistupují k životu, k bližním i vzdáleným, s v srdci Láskou ČISTOU, srdečnou..v časech těch.. života.. dělaje co umí, mohou.. Moje poděkování, v tomto DNES 
,,jménem Lidu" patří například paní ALENĚ SCHILLEROVÉ ministrini financí ČR. NIKOLI BABIŠINCI JAKO TAKOVÉMU, FAŠISTŮM VŮČI LIDU DOPOSUD Těm. 

Pokračování tohoto blogu najdete také přepnutím na: 

~~~

~~~

čtvrtek 19. listopadu 2020

Když se NEOBVYKLÉ vydává za normální.. OBRÁZEK SI UDĚLEJTE SAMI: Zdeněk ONDRÁČEK, bývalá MLÁTIČKA Sboru n@rodní bezpečnosti SNB v roce 1989 na Václavském náměstí.. A.. Prý, že nouzový stav navrhuje za KSČM prodloužit do 12.12., 12ti hodin..? NÁHODA..? ,,NEEXISTUJE" PAKO.. PAKA.. PAKO.. PAKA..PAKÁŽ TA :

Nouzový stav navrhuje Vondráček za KSČM prodloužit prý, náhodou, ÚPLNĚ, A DOZAJISTA NÁHODOU do data, času.. :
Datum 12.12. ve 12hodin. 
Je to datum a čas, kdy jsem se V TOMTO **MÉM** ŽIVOTĚ poprvé, a zatím jen jednou, ženil. To manželství je už cca 13 let rozvedené. 
 No.., a i takhle může vypadat Svět. 
,,NÁHODA" ? ..hmm. "PODLE MNE JSI VONDRÁČKU PAKO". SNB MLÁTIČKA PAKO. 
A TEN TVŮJ STREJC, CO SBÍRÁ PAROŽÍ KULKAMI SI NA CHALUPU, VOJTA FILIPŮ, JE PROHNILO_TŘEŠŇOVEJ PAROHÁČ. 

Bez tohoto,..bez nápravy tohoť.. viz Můj Link níže, si můžete přepočítávat, Jani.., a spol.. , Leda tak postFašisticko-současnoBudoucí.. ekonomicko sociální České POHŘEBIŠTĚ. ¦¦ ¦¦ :Návrh zákona s reformou penzí chce Maláčová představit v prosinci



~~
ČTVRTSTOLETNÍCH TVÁŘÍ
DODNES:
VŮČI ČESKÉMU LIDU "

SE TVÁŘÍ, 
JAKÓ BY BYLA SNAD
,,LILIOVÁ". 

NO, BUDEME SI PAMATOVAT, ŽE TVÁŘE TY, A SPOL, RUJNUJÍC TAK PO ČTVRT STOLETÍ ČESKÝ LID, MLŽÍ PO FAŠISTICKU, RÁDOBY ZAHLAZUJÍC PRAVDU TU, 
RŮZNĚ.. NAPŘÍKLAD I PĚNÍM S NIMI, SE ŠPÍNOU TOU FAŠISTICKOU, TV KANÁLŮ ČT,
 ČT24(Daniel Takáč:,,Bijte boxera".. kolegyňka mu málem/nemálem
,,Óh, Danečku!"
, Dále: TV BARRANDOV placenej investičně Čínou, VYSÍLÁNÍM TELEVIZE TY NAPŘÍKLAD O TOM, JAK SE POUŽÍVÁ TOALETNÍ BIDET, ČI SPRCHA, JAK CHUTNAJÍ JEDY: ALKOHOL.. PÍVO, A JINÝ.., / i: TV SEZNAM S REKLAMAMI NA /: CUKR(ovinky..) Na JEDY ty.. ,,ODPAD KANÁL ÚROVEŇ MEDIÁLNÍ TA".. JAKÉ LÉKY SI PAK MAJÍ LIDÉ KOUPIT, KUPOVAT, tím i DIVIDENDY BABIŠISMU A SPOL POSÍLAT,.. TAKÉ, NAPŘÍKLAD, 
JAK SE POUŽÍVÁ.., Dávajíc SIS TO.. 
,,ŠPÍNO TA":
,,BRAMBOROMAT". 

,,PAKA" Ta. 

Kanál úroveň ,,xindlí" i fašistická vůči Lidu, politická, mediální, 

VYPADNĚTE. 

~~~


LIDU ČR :

Český premiér, už několikátý v řadě, provozuje na Českém obyvatelstvu EXEKUČNÍ FAŠISMUS, kdy mnoha Lidem nezbývají měsíčně peníze na nájem bytu. To vše nikoli jen kvůli tomu, že jsou Lidem blokovány bankovní účty, ALE ZEJMÉNA TAKÉ KVŮLI TOMU, ŽE 
NEZABAVITELNÁ ČÁSTKA 
PŘI EXEKUCI I PŘI ODDLUŽENÍ.. i při INSOLVENCI je stanovena 
na cca 2 násobek životního minima
namísto jak by mělo být správně ustanoveno, minimálně:
!! 4 násobek životního minima.!! 
A tak útrpně takto FAŠISMEM Tím, hyne pozvolna.. někteří i rychleji, asi tak 800000 Lidí. Kolik Lidí z Českých obyvatel se musí, bude muset, dostat do téže dál situace, aby Marie Benešová, Andrej Babiš, či po nich následní premiér(ka) s ministrem(yní) spravedlnosti uvedený vzorec výpočtu opravili ve smyslu, jak zde uvádím.. jak píšu ??!! Téměř 1 milion jich je málo ? To stále nestačí ? Se 4,5 miliony exekucemi v ČR.. tenhle cca 12ti milionový národ.. 
Banky sice v ČR avizují, že příští rok budou dlužníkům, dlužnicím, v exekucích vyplácet z jejich bankokont 4 násobek životního minima 1x.
Ale TO NESTAČÍ !! To dá rozum, že? 
Tedy.. MUSÍ TO BÝT MINIMÁLNĚ KAŽDÝ MĚSÍC MINIMÁLNÍ NEZABAVITELNÁ ČÁSTKA Z PŘÍJMŮ. A NE 7700,- KORUN(CZK). 
VY PAKA FAŠISTIČTÍ ČEŠTÍ RÁDOBY PARLAMENTNĚ VLÁDNÍ. 
Lidé, coby OSVČ ? Těm je TAKTO nejspíš v podstatě i zmařena možnost podnikání. 

A koho budete volit ? 

Snad NE ZAS  NĚKTERÝHO  z FAŠOUNŮ , z FAŠISTEK, KTEŘÍ  TOHLE  VYMYSLELI , 
A  PROVOZUJÍ  TO 
I  V  SOUČASNOSTI ..??!! 


~~~
Lidu ČR:
 INFORMATIVNĚ
 LIDU ČR :
 
!!! DEMISI !!! DEMISI !!!
a informativně:
!!! !!! !!! 
!!! DEMISI !!! DEMISI !!! !!! DEMISI !!! DEMISI !!! !!! DEMISI !!! DEMISI !!! 
!!! !!! !!! 
,,I přes Moje jim cca 9 leté psaní, různě, čtu, že minimální
měsíční 
NEZABAVITELNOU ČÁSTKU
z příjmů
zvyšují od 1.1.2021 cca
o 100,-korun(CZK), tedy na cca 7700,-korun(CZK) měsíčně:
!!! DEMISI !!! DEMISI !!! !!! DEMISI !!! DEMISI !!! 
!!! DEMISI !!! DEMISI !!! 
!!! !!! !!! 

~~

čtvrtek 12. listopadu 2020

Česká veřejnoprávní média jsou, coby organizace, líznutí personálně, mentálně, postKGB STB podvratnými JEDY Rádoby psycho rozkladně fašisticko podvratně..Rádoby i tak státo..vlasti..podvratně tak. A tak, když se Ti po tom zastýská, postačí málo: Zapni si doma, nebo kdekoli jinde, třeba i jen na chvilinku televizku nebo rádio. A jseš ,,v TOM."

~~~~~~~~~
~~~~~~~~~

No, vynechávám z tohoto, prozatím, program, s pořadem ,,Šikulové" z Ostravy. Dnes jsem si na chvilku zapnul telku na uvedeném TV programu, a byli všichni moc šikovní. 

Ále jinak.. 
( UZAVŘEL JSEM BRÁNY RÁJE NA MNOHO DALŠÍCH ČASOPROSTOROVÝCH SFÉR,VŠEM RÁDOBY TEMNÝM OKULTISTŮM NA PLANETĚ ZEMI, TEDY I VČETNĚ TĚCH, KTEŘÍ JAKKOLI JSOU SOUČÁSTÍ, ÚČASTNÍ, ZDE NA TOMTO BLOGU UVEDENÉHO FAŠISMU V JAKÉKOLI JEHO PODOBĚ.) 

,,RÁDOBY TEMNÍ OKULTISTÉ" NA PLANETĚ ZEMI, 
PRÁVĚ VÁM ZAPOČAL
,,SOUMRAK BOHŮ". 
~~
TOto JE 
VELMI SMUTNÝ PŘÍBĚH ZNAČNĚ PSYCHICKY NARUŠENÝCH LIDÍ,
Rádoby OVLÁDAJÍCÍCH 
FAŠISTICKY UVEDENÁ STRATEGICKÁ ČESKÁ MÉDIA
NO, NEJEN TA 

TY, VAŠE: ,,TABATĚRKY"..? VŽDYŤ JE TO ,,ŠMEJD"!! 
Proč TO ? 
Mysleli si, a zřejmě si stále myslí, že když jsem v invalidním důchodu teď pozemsky, a mám při tom všechny končetiny, že Mne budou štvát jako divou zvěř, že Mne uštvou k smrti. PAKA. Stylem jakýmkoli. Zkusili toho mnoho, i kartelově s jinými.. včetně stylu ,,cukr a bič".. 
A ejhle: Kartu jsem tu obrátil, nyní máte všichni hajzli ti na svých zádech DECH STVOŘITELE VEŠKERENSTVA, AŽ DO KONCE DNŮ, ENERGIE, FAŠISMU TOHOŤ. 
JÁ SMÍM BÝT V INVALIDNÍM DŮCHODU, SMÍM I PSÁT SVÉ NÁZORY NA DĚNÍ, NA POLITIKU, SMÍM I UČIT, VYUČOVAT, ZPŮSOBEM, JAKÝ UZNÁM, UZNÁVÁM, ZA VHODNÉ.
SMÍM I PSÁT VERŠE. 
SMÍM I ŽÍT. DŮSTOJNĚ. SMÍM I ŽÍT LÁSKU, PARTNERSKOU SE ŽENOU
(GAYOVÉ PROMINOU) 
SMÍM, UZNÁM LI A JAK ZA VHODNÉ, 
I VLÁDNOUT.. I SVĚTU. 
A VAŠÍ POVINNOSTÍ JE: NEPROVOZOVAT JAKÝKOLI DRUH FAŠISMU NA PLANETĚ ZEMI. 
TO SI ZAPIŠTE. 
TO SI ZAPAMATUJTE. 

"No, Mně líznutejch JE LÍTO, 
ÁLE LID, NÁROD.. ..MUSÍ: Z NĚČEHO BEJT ŽIV."

( Toť názor k tématu **Můj**) 

~~
**Jesus of Nazareth**, *nyní z Prahy*... **Jiří**
~~~

JE Libo pobavení ?
,,ZÁBAVA"..
KVALITA JEJÍ.. 
Jaká? Čí ?
JAČÍ ?
Posuďte sami:

Česká televize, ČT24, 13.11.2020, čas: cca 20:14 :
(Tak nevím.. jestli si to nepletu s účetně životním základním pravidlem:
Má Dáti (ona) 
Dal (on) 

Hraješ..třeba..na
saxofon ? 
Tak na TO zkus něco naň zahrát) :

ČT24:
1. ,,.. bla, Bla,.. bla.. 
"A" :
DalBy .. DalBy.. 
No, musí se TO ZMĚŘIT, 
DalBy .. DalBy .. DalBy.. 
MUSÍ SE TO POŘÁDNĚ ZMĚŘIT. 
ÚSEK ,,DalBy" začal sloužit,
.. ale: 
PŘÍSTAV je NEDOHLEDNU"
.. 
TO JE PRČA, CO ? 
No řekněte, musím mít na tohle nervy ? 
JISTĚ ŽE NEMUSÍM. 

~~
~~
.. Zní to jak v pohádce.. 
TENHLE PŘÍBĚH JE PRAVDA, AŤ SNÍM NĚCO ZDRAVÉHO K SNĚDKU, JESTLI JSEM VÁM LHAL, 
PŘÍBĚH O TOM, ŽE.. 
JEDEN KOVBOJ LÁSKU BOŽSKOU MILOVAL.. 
Jak to bylo dál ? 
Zní to, jak v pohádce
s ,,otevřeným LÁSCE té SRDCEM i: koncem.."

~~
A kdypak.. asi.. začal sloužit, kovboj ten ? 

A.. Ty ? 

~~
~~
Hraješ.. třeba na trombón, na trumpetu, na saxofón ? 
HRAJ! Hraješ TO SRDCEM.
VŽDYCKY. 
V LÁSCE, TÉ BOŽSKÉ, 
ve spojení s Ní, 
ve splynutí s Ní.. 

Proč ? 
PROTOŽE VÍŠ, ŽE:
Jedině tak lze hrát hru tu, 
navzdory osudu
až DO KONCŮ SVĚTA.. 
.. A NOVÝCH, DALŠÍCH A DALŠÍCH, i Jeho:
"POČÁTKŮ". 

~~~

 



Covid 19 a: FAŠISMUS Českého poslaneckého klubu pro zdravotnictví / na Ntou: denní statistiky versus snaha vlády tajit, tutlat, kamuflovat, denní počty zemřelých.. ¦¦ ¦¦ ,‚Nejsem tak statečný,‘ uvedl šéfstatistik Dušek před poslanci | iROZHLAS - spolehlivé zprávy


středa 11. listopadu 2020

Kecy vlád, Českých, i té současné, politiků, političek, ,,zaručených odborníků, expertů", o tom, že dluhy státu, států, se musí splatit..


 Kdy Česká republika splatila své dluhy ??

Kdy Československo mělo vyrovnané oboustranně dluhy jak rozpůjčovaně poskytnuté, 
tak si půjčené  ??

~~

Rádoby chytrolíni, 
prostudujte si
Literaturu, díla, 
Roberta Kiyosakiho. 

Pochybuji však, že současní i parlamentně vládní politici, političky, budou schopni to smysluplně pojmout, podle toho, co předvádějí po 31 let doposud. 

~~~
Stát chce, potřebuje, obyvatelstvo, PŘEDEVŠÍM ŽÍT. (Typickým představitelem takovéhoto stylu si pro sebe, je Andrej Babiš, se svými ,,dotační i byznysy".. stylem: ,,VEM, KDE VEM".) 
A na TOM, NA ÚROVNI STÁTŮ, EU, mají zájem VŠICHNI. I OKOLNÍ STÁTY, CELÁ EU.. TAM, KDE TENTO ZÁJEM NENÍ, TAM PŘICHÁZEJÍ ENERGIE OPAČNÉ, ŽIVOTU SESTUPNÉ. 

TO MŮŽEME VIDĚT NAPŘÍKLAD V SOUČASNOSTI, KDY ČESKÁ VLÁDA V OPATŘENÍCH PROTI COVID 19 UPŘEDNOSTNILA EKONOMIKU PŘED OCHRANOU (VČAS A DOSTATEČNĚ, TEDY ZOPAKOVÁNÍM LOCK DOWNU Z JARA 2020) 
ŽIVOTŮ. 
Ignorují tak i prezidenta Lékařské komory, i Mne. 
A tak, dnes, má ČR za den cca 300 mrtvých na Covid 19
dle sdělení Miloše Zemana, s tím, 
prej, že by ekonomika ,,klekla", když by se opakoval podruhé Lockdown z jara, tedy radši nechávají umírat Lidí (byť před tím se zmínil o tom, že "nelze ekonomiku nadřazovat všemu", což ovšem je poněkud vádně i schizofrenní postoj k tématu, kde sám to zakončuje tím, že ,,by ekonomika klekla") . Kdo tu ,,ekonomiku" dělá?? 
Ti MRTVÍ UŽ NIKOLI. 
A Jan Hamáček má tendenci chlácholit. Jako že při dnes(včerejších) 9 tisících, oproti včerejším 6 tisícům(z předvčera) nově Nakažených, je signálem toho, že se situace lepší.. Jó, JE KOMPLIKOVANÁ, jak říká.. To je výraz situaci rétoricky ,,uhlazující". Leč ji NEŘEŠÍCÍ, co do počtu mrtvých, který vzrůstá Armagedonně. 

Už na Covid 19 v ČR zemřelo tak součtem cca polovina menšího okresního města. 

Vláda se tak bude moci chvástat po nich například uvolněnými byty, 
"exekutoří fašistické" 
se na jejich pozůstalostech nejednou, (při počtu exekucí v ČR 4,5 MILIONU) , budou chtít napást. 

A POLITICI, POLITIČKY, ČEŠTÍ, CHTĚJÍ VÉST ŘEČI NA TÉMA ,,EKONOMIKA, SPLÁCENÍ DLUHŮ STÁTU, STÁTŮ."..v bezPrizornosti gramotnostní si tématicky své..při provozování
exekučního a Covidového tak i fašismu v ČR 
vůči vlastnímu 
Českému
obyvatelstvu. 

~~
,,Moderátoři, moderátorky, České televize, ČT24".. Ač už ČT, ČT24 příliš, takřka, ani výhledově, nesleduji, apeluji naVás, abyste co se týká počtu nakažených, zemřelých, při prezentaci statistiky té, používali jeden pohled denní, tedy buď aktuální, nebo z předchozích dnů. Pokud to střídáte, a ani před tím na změnu neupozorňujete, dopouštíte se poněkud až prohnile zvrhlé manipulace s těmito daty, jak se Vám to zrovna kdy hodí
 ,,do krámu." 

~~~

Terorismus v České republice.. (můj názor k tématu, ke zprávám.. nejen.. ČT24 o zprávě BIS)..

Když vidím, co vidím, kolem sebe vůkol, v politice, co si Lidé z médií, z České televize, z Českého rozhlasu a rádií obecně v ČR, s Mým dlouhodobým jich sledováním, což mne beze sporu jistě stálo určitou část zdraví, když vidím, slyším, co si vše tito dovolují, konstatuji, že:

Za terorismus považuji KROMĚ ÚTOKŮ FYZICKÝCH SE ZBRANĚMI, také hackerské útoky na počítačové sítě nemocnic, strategických firem státu, i soukromých firem, 

Snahy o.. a.. Obsazování, dosazování, si Lidí do firem, jako například telefonních operátorů, Českého telekomunikačního úřadu.. a podobně, jak SPRÁVNĚ uvedla dnes moderátorka ČT, 
ovšem už neuvedla, tedy doplňují ji zde, že nelze předpokládat, že by nepřátelské mocnosti ČESKA, EU, se spokojili, agenti jejich, pouze s tímto. Strategickým organizacemi jsou, mimo jiné, jistě zejména, na místech prvních, jak jinak, nežli přední sledovaná média, tedy televize, rádia, rozhlas, a další internetová, tištěná.. Co v nich nepřátelští agenti provozují, to lze odvodit právě od SPRÁVNĚ formulovaných aktivit moderátorky ČT24 zde uvedených co se týká mobilních, telefonních firem, telekomunikačního úřadu, a podobně. Ovšem, co vše dělají, a jak.., TO OBVYKLE LIDÉ ANI NEDOHLÉDNOU. 

Když Čína řekne, například, že nikdy nemá své Lidi v cizích ZEMÍCH, Kde je jejich rodiště, je to stejné, jako když by říkali, že ANO. Není možno jim věřit ani slovo. Totéž platí pro režim Putina, Kimův.. a jiné obdobné. Jde už o válku LŽÍ, DEZORIENTACÍ.. 

( JEN MNE PŘEKVAPUJE, ŽE SE O TOM ZAČALO MLUVIT AŽ DNES. VYHOSTIL BYCH RUSKÉ DIPLOMATY, PONECHAL BYCH V ČR JICH TAK 1,2,3. TOTÉŽ BY MUSEL AKCEPTOVAT PUTIN. JINAK ŠLUS, NEMĚLI BY TADY NIKOHO. NO A PAK, PŘÍPADNĚ, ROVNOMĚRNĚ OBOUSTRANNĚ BY SE JEJICH POČET MOHL Navyšovat. Poměrově stejně.) 

Shledávám aktivity podvratné vůči Mně, tím i vůči ČR, EU, SVĚT ze strany Českých médií, České televize, ČT24, Rozhlasu.. rádií. Dělají to tak, že dělají co se od nich očekává, a mezi tím si jedou 5-50% i více, podvratnosti z těchto aktivit součtem výše zmíněných. I TOTO Shledávám terorismem, VNITŘNÍM. Podrobněji se o tom vyjadřují ve svých textech. Netvrdím, že jsou všichni mediální tito, agenti nepřátelských mocností, ale je zde mnohdy jakási i mentalita, která je podvratná už vyplývající z morálky jejich nejednou. Provozovat fašismus ten, a při tom podepsat ceremoniálně si, i alibisticky, s Univerzitou Karlovou, smlouvu o spolupráci.. kde Vám ČT děkan UK důvěřuje.. No.. to sice můžete. Můžete mít na to i jejich i svůj, i jiný STEMPEL, ale MOU důvěru JSTE SI ZMAŘILI, ,,TĚMI VAŠIMI KARTEL PSYCHO FAŠISTICKÝM RÁDOBY HRÁTKAMI SE MNOU."
A NENÍ NIC, ČÍM BYSTE V TUTO CHVÍLI, ČI V BRZKÉ BUDOUCNOSTI, ZA SOUČASNÉHO PERSONÁLNÍHO SLOŽENÍ, JAKO ORGANIZACE, MÉDIA ZDE ZMÍNĚNÁ, MOHLI JI, DŮVĚRU **MOU**, ZÍSKAT ZPĚT. 
MOŽNÁ UŽ I NEVRATNĚ. 

Ztrácet, marnit, Čas svůj, energii, zdraví, s Vámi již nijak extrovně nehodlám. 

CHCETE LI DĚLAT DOBRO, KONEJTE TAK Z VLASTNÍHO PŘIČINĚNÍ, Z VLASTNÍHO SRDCE, PROSTÍ FAŠISMU VŮČI KOMUKOLI. JSEM OCHOTEN V TAKOVÝCH PŘÍPADECH, 
PŘÍPADNĚ, 
Možná, 
I BEZE SLOV, TIŠE, ČI I JINAK, I PŘÍPADNĚ OSOBNĚ, OBNOVIT ČASEM SVOU DŮVĚRU K TAKOVÝM Z VÁS, JEDNOTLIVCŮM. NIKOLI VŠAK NA ÚROVNI ZMÍNĚNÝCH ORGANIZACÍ. 

Za terorismus VNITŘNÍ V ČR považuji také provozování EXEKUČNÍHO FAŠISMU vládami Českými na Českém obyvatelstvu PO  ČTVRTSTOLETÍ DOPOSUD, o kterém píši v Mých textech zde na blogu, na www i odkazech.., nyní i FAŠISMU COVIDOVÉHO, kdy iluzi o funkční tak zvané ekonomice vláda nadřazuje úsporám na počtu zemřelých osob na Covid 19 (ke dni 11.11.2020.. 300 mrtvých za den.. dle i sdělení Miloše Zemana v poslanecké sněmovně), zatímco krematorium v ČR staví přístavek mrazícího prostoru vedle márnice z důvodu jejího přeplnění, kde takřka nestíhají pálit mrtvé, s provozem včetně víkendů. Toliko i k tebou proklamovanému v poslanecké sněmovně 
,,UŽITKU Z POHROMY", Miloši Zemane. Těm MRTVÝM UŽ JE TO FUK. 
,,

Za terorismus považuji i všechny ostatní dnes zmíněné případné hrozby, o kterých hovořil dnes pracovník BIS v televizi. 

Vlády států EU, NATO, BY NEMĚLO NECHAT, PREVENTIVNĚ, KLIDNÝMI, DNEŠNÍ ZPRÁVA Z ČT24 o ZPRÁVĚ z BIS ČR, o tom, že prý:
,,Svět je před globální válkou ve stádiu přípravy." Šílenci, z řad prezidentů, kteří spáchali zločiny proti Lidskosti i jiné zločiny, nežli by šli do lochu, do vězení, klíďo, jak to vnímám, rozpoutávají různé konflikty, i ve snaze následně, zahladit stopy o tom válkou větší, s mrtvými. 

**Jiří**
~~~

úterý 10. listopadu 2020

Covid 19.. MUDr. Milan Kubek, prezident Lékařské komory:: ,,Měli bychom zavést tvrdý lockdown jako v Izraeli a omezit průmysl, tvrdí prezident lékařské komory (.. **v jednotě v tom SE **Mnou**) | iROZHLAS - spolehlivé zprávy



No, a připojuji k vyjádření MUDr. Kubka názor **svůj**, pohledem **Lékaře NEBES**:

Naprosto, i v Duchu Mých zdejších ostatních vyjádření k tématu, s panem Kubkem souhlasím. 

Česká Rádoby vláda si už od cca srpna, září, jaksi nebere servítky v počtu úmrtí naCovid 19, zvolili metodu Rádoby líbivé politiky, vcelku na úkor počtu mrtvých, tiše, na Covid 19.
Tím však mají ty životy na svědomí, byť nepřímo. Daloby se to přirovnat ke Stalinismu. Reálně opět zvolili vůči Lidu tak politiku fašistickou. Doufám, že ti z politiků, vládních, kdož mají za toto odpovědnost, stanou za to v životě před trestním soudem. Muselo jim být jasné, že budou umírat Lidé, když neudělali LockDown jako na jaře. 
PSAL JSEM JIM PODROBNĚ ZDE, CO A JAK JE ZAPOTŘEBÍ, PÍŠU JIM TO TADY CELOU DOBU, PRŮBĚŽNĚ, V MÉM PÍSMU. 
A MUSÍ jim být jasné, jsou li svéprávní, při jejich oficiálním vzdělání a funkcích, i to, po celou dobu, o čem píši, o čem mluví i pan Kubek.. JSME POHLEDEM LÉKAŘE (byť pozemskoNebesky na dvou úrovních) V TOM S PANEM KUBKEM SPOLU NÁZOROVĚ V JEDNOTĚ. 
A JÁ MU VELMI DĚKUJI ZA TO, ŽE JAKO LÉKAŘ BOJUJE I TAKTO MEDIÁLNĚ ZA KAŽDÝ ŽIVOT, ABY NEBYL ŽÁDNÝ ZBYTEČNĚ, PŘEDČASNĚ, ZMAŘENÝ. 

!!! TOHLE NENÍ SRANDA. 
UMÍRAJÍ LIDÉ. A NEMUSELI BY. MNOHO JICH, PŘEMNOHO.!!! 

!!! JE to ale důsledek neřešení FAŠISTICKÝCH sklonů Českých vlád za uplynulé čtvrtstoletí DOPOSUD !! KDY TITO SI MYSLÍ, ŽE SI MOHOU KDYKOLI DOVOLIT, DOVOLOVAT, VŮČI LIDU VŠECHNO, NA ÚKOR I ZDRAVÍ LIDU, NA ÚKOR LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI MNOHA OBYVATEL České republiky. !!!.. o čemž se rozepisuji na jiných místech zdejšího **Mého Písma**. 

Děkuji i Českému rozhlasu za to, že v tom dali MUDr. Kubkovi prostor k vyjádření. 

Nechť je toto i ponaučením politikům, političkám, vládním i opozičním, i těm budoucím, pro budoucnost. 

~~
**Jesus of Nazareth**, 
*nyní z Prahy*.. **Jiří**

~~~



,,Samozřejmá" KATEŘINA VALACHOVÁ z ČSSD, a její zaručeně funkční statut ,,ODDLUŽENÍ" EXEKUCÍ + také, jak tak sleduji: HANĚ OULICKÉ, poslankyně z KSČM, a VŠEM

 Taky mám, informace, Káti..
byť i krásné křestní jméno nosíte si, PŘECE NEJSOU JEN SENIOŘI V EXEKUCÍCH, TĚCH JSOU DLE INFORMACE RADY SENIORŮ MAX 2%, TEDY CCA 40 tisíc.
Podle Mých rozhovorů s Lidmi v exekucích, se sociálními organizacemi, s občanskoprávními 
poradna i, I MATEMATICKY, I MATEMATICKOSOCIÁLNĚ, JE JASNĚ ZŘEJMÉ, ŽE BEZ NAVÝŠENÍ ,,NEZABAVITELNÉ ČÁSTKY" PŘI EXEKUCI, I PŘI TAK ZVANÉM VSTUPU DO ,,ODDLUŽENÍ", NA ÚROVEŇ
ALESPOŇ 
NA 4 NÁSOBEK DŮSTOJNÉHO ŽIVOTNÍHO MINIMA, TEDY ABY MĚLI LIDÉ V ODDLUŽENÍ NA PLACENÍ NÁJMU BYTŮ PLUS NA DŮSTOJNÉ BYDLENÍ, SI MŮŽETE MALOVAT KLÍĎO I ,,CHRÁNĚNÝ ÚČET",
A TĚCH CCA TŘIČTVRTĚ MILIONŮ LIDÍ V EXEKUCÍCH, DNES 
VÁMI, 
POLITICI, POLITIČKY, A UŽ PO ČTVRTSTOLETÍ, 
POHŘBÍVANÝCH ZA Živa ,,FAŠISTICKY NÍZKOU NEZABAVITELNOU ČÁSTKOU"
JE, A ZŮSTANE, PŘÍČINOU I HROBEM LIDU
ČESKÉ REPUBLIKY, 
SRDCE EVROPY.. Světa. 

Píšu Vám to stále dokola, už od roku 2012.

~~~


Vládě ČR, PARLAMENTU ČR, SENÁTU ČR, Miloši ZEMANOVI.. MÉDIÍM: !!??,,Jak s tímhle (>> Žabí"..či kvák..,Čapí"..kuňk i: čepiček..versus: VZDĚLÁNÍ ..i: Českých politiků, političek<<..) chcete dokázat, aby Česká republika, naše země, VZKVÉTALA ??!!


Minimální mzda v ČR  menší, nežli 400,-korun(CZK) na hodinu ??

BŘÍDILOVÉ:

" ZABALTE  TO " 

,,FAŠISTI"

A Česká televize, ČT24, rádia, tedy Lidé v nich, 
na ČT24 s i fašisticky pokryteckými úsměvy.. sem tam.. (.. snažíc se Mne udržovat permanentně nasranýho, 
!! naserte si do svýho !! 
PAKA. 

Například Daniel Takáč onehdá před kostelem Nejsvětějšího srdce Páně na Vinohradech v Praze si utrousíc sám pro sebe do mikrofonu, na obrazovce ČT24: ,,Bijte boxera". Koho tím měl, PAKO, na mysli?? 

Jó, a krmí o hře o trůny, či jinými KŘIVÁRNAMI Vašimi, SE můžete třeba ukrmit..bez mojí pozornosti, sledovanosti. 
Máte u Mně 
OFF.. povětšinou. 
A dokud se personálně neobměníte ( abych měl pocit, že v České TELEVIZI, v médiích, zejména veřejnoprávních, jsou slušní Lidé, a ne mnozí fašističtí zvrhlíci emočně Rádoby upírští, byť vyumělkovaně usměvavě ) 
jiný TO NEBUDE. 

10.Listopadu 2020, 
Čas cca 13:25 : 
Česká televize, ČT24
a hláška v jejich vysílání, 
(typický MOBBING FAŠISTICKO mediální, 
vůči Mně, jak ČT, tak ČRo
 a rozhlasových vln českých.. A JEJICH SCHIZOFRÉNNĚ FAŠISTICKÝCH MILENECKÝCH PŘÁTEL.. NAPŘÍKLAD JAKO ŽE: KOMENTÁTORŮ.. VE STYLU MÉDIÍ: ,,MY NIC, MY LILIE.." A s rozbujelým i smíchem SI.. jak tak i sleduji dlouhodobě, už několik let..) 
..,,Černá Labuť, typu koronavirus".. 
CO jiného od Vás mohu očekávat, ŽE!? VY KRETÉNI postKGB-STB 
SCHIZOFRENNĚ
PSYCHO_FAŠISTIČTÍ.. !! 
JSTE VE VÁLCE SE:
"STVOŘITELEM" (VEŠKERENSTVA). 

Historie nedávná:
Tak zvaně zaručeně důvěryhodné 
,,Hospodářské noviny"? 
Když jsem si onehdá dovolil napsat svou recenzi k vyjádření Tomáše Sedláčka prý ekonoma, prý profesora UK, na stránce facebookové tuším že to bylo: ,,Hospodářských novin", nedočkal jsem se jeho případné Mi odpovědi, ale BYL MI ROVNOU ZABLOKOVÁN, MOŽNÁ I ZRUŠEN, FACEBOOKOVÝ Účet. UŽ JSEM SE DO NĚJ NEDOSTAL. A TAKOVÍHLE LIDÉ HOVOŘÍ MEDIÁLNĚ DO ÉTERU, I DNES. 

PAKA FAŠISTICKÁ. 
A JEŠTĚ MAJÍ TU DRZOST, POVÍDAT MEDIÁLNĚ, JAK SE DOSTAT 
K SRDCÍM OBYVATELSTVA..
NAPŘÍKLAD. V TOMTO LZE VYPOZOROVÁVAT VZOREC TOHO, JAK ,,PRACUJÍ RUSKÉ A ČÍNSKÉ TAJNÉ SLUŽBY". TAKOVÁ JE TOTIŽ I CELÁ POLITIKA TĚCHTO REŽIMŮ. 

VÁŠ SMÍCH, VY HOVADA FAŠISTICKÁ, NAD TÍMTO,
RUKOU "STVOŘITELE" 
ZHASNE. 
NA TO VEMTE JED. 

Další klasika jejich.. 
čas 14:27 na obrazovce ČT24 jakoby náhodou při dopsání Mnou tohoto tématu červeného si vysílají na obrazovce VOLY.. zejména, ,,jakoby náhodou". 
Ona tahle politika KGB STB šmejdů fašistická, má i takovéhle MNOHOKRÁT, niance. 

Večer pak se můžeme dočíst na obrazovce heslo:
,,PEČEME NA TO". 

(.. tedy.. nic proti dobrotám, jídlu, pro zdravotníky..že strany Bohu, Mých, Miláčků.. ba NAOPAK. ) 


Čas konců Vašich, 
FAŠOUNI TI
SE PŘIBLIŽUJE. 

ANI PAKT S UK
VÁM
případný, 
,,fašouni"
v tom
NEPOMŮŽE. 

~~~
Když NEBE dotkne se 
sfér pekel, 
neboj(te) SE Ty, Vy, 
"Duše Vaše" , 
kdož: pekelníkem, pekelnicí.. nejsi, nejste. 

~~~


Jo, a paničkám se prej Líbí podle ČT24, když jim muži jezdí domů 

ČISTIT KOBERCE..

..?? KOBEREČKY ?? 

A KDE MAJÍ ?.. a.. mají
? Kola, kolomlýnská,
.. koloběžky ?? 

~~~




neděle 8. listopadu 2020

Učí JEŽÍŠ : ,,POČÁTEK NOVÉHO"

 


~~~

Rozvolňování opatření proti Covid 19 musí být PO KROCÍCH, minimálně po 14ti dnech, s následnou analýzou, aby bylo možno se u toho kterého kroku vrátit případně o daný krok kontrolovaně zpět. Vše toto musí být trvale pečlivě evidováno, pro použití i do budoucna. Jako relativní kritickou hranici pro bezpečnost, aby rozvolňování opatření nebylo hazardem s Lidskými životy, Armagedonem, vidím maximální počet denně nově nakažených osob s Covid 19.. 
do 600 osob v celé ČR denně, počítáno při testování denním 30tisíc testů denně. 

~~~

sobota 7. listopadu 2020

Učí : JEŽÍŠ

 

Učí: Ježíš

Václav Havel : ,,Pravda a Láska musí zvítězit nad Lží a nenávistí."

~~~

Ježíš:

,,Já JSEM PRAVDA, i LÁSKA“.

(byť i případně by mohl mít názor kdokoli jiný.)

Ústředním problémem Lidí na planetě Zemi

shledávám:

,,FAŠISMUS“

provozovaný Lidmi mezi sebou navzájem

na nejrůznějších úrovních.

Ať už jde o rádoby duchovní, či jiné války útočně vůči druhému, druhým, či prostě o sobectví, bezohlednost, vypočítavost na úkor druhého, druhých..za účelem i vlastního parazitování si na nich..ať už na úrovni emočního parazitování, či jiného si.

To vše jsou projevy ,,FAŠISMU“.

Avšak i směrem ku přírodě, ku Matce Zemi.

Souhrnně shledávám ,,FAŠISMUS“ coby energii smrtící LIDSTVU.

Zpravidla ponejvíce vyvěrá z negramotnosti o ustanoveních dokumentu:

,,Všeobecná deklarace Lidských práv OSN“,

a z nezájmu dostatečného

o vlastní

KONÁNÍ DOBRA, o smýšlení ,,DOBRA“.

 

Není malý, nebo velký FAŠISMUS.

FAŠISMUS JE JEN JEDEN..energie ta.

Na takovouto energii SMRTI v systému ,,Lidského společenství“

se celkem pochopitelně

v čase nabalují, a budou nabalovat další energie, rezonující s energiemi SMRTI, i ty energie Kosmu, které by jinak zůstaly v latentním, neprojeveném, stavu. I drobný projev ,,FAŠISMU“, energie ta, má schopnost se takto rozvinout, rozrůst, rozrůstat, prorůstat, Lidským společenstvím na Zemi planetě, zhoubně.

Toto vše samozřejmě platí i pro politiky, političky, pracovníky, pracovnice..tak zvaně: ,,médií", státní instituce NEvyjímaje..

To, že se v takovýchto případech objevují takové fenomény, jako například COVID 19, to je pouze jednou z možných miliard na Ntou možností projevení se energií Kosmu, v tomto případě energií SMRTI, smrtných.

 

Co tedy s tím vším ?

Použiji zde citát jednoho anglického Lékaře:

Anglický Lékař Dr. Edward Bach se prý vyjádřil přibližně těmito slovy:

 

,,Lidé musejí vyvíjet upřímné, trvalé úsilí k vymýcení svých negativních sklonů,

jinak jim NEpomůže ŽÁDNÁ PILULKA."

~~~

Co vidíš ? Kolem sebe ? V dáli ?

A

Co vidíš..celodenně, každodenně : 

UVNITŘ SEBE ?


Chceš, chcete, provozovat jej, či pokračovat, jakkoli, vůči komukoli, ve fašismu svém ?

Pak se NEDIVte.

NE ? 
Pak jsi, jste, na DOBRÉ CESTĚ.

Duše Tvá..Vaše..

ku další evoluci v Kosmu, KOSMU.

A: NEZAPOMEŇte, že:

 

STVOŘITELE VEŠKERENSTVA, 
ni energie Kosmu, KOSMOS

ani za mák, ani v nejmenším, v tom:


Neočůráte. Neochčijete.
Neoblafnete. 

~~~