Co se zde dozvíte ?

( "STVOŘITELE", "RÁJE"..v Nebi, i na Zemi )
~~~

,, A víra Tvá ve: Mne, nezlomná, neutuchající, Tě spasila.

Na Zemi, i v Nebi.

Ten, ta, ti, kdož se mnou jde, jdou, dobře konají.. pro bližní, pro svět, pro planetu, pro Kosmos, v Lásce STVOŘITELE.

Ta, ten, ti, kdož jdou proti.. ŽIVOTU, ZDRAVÍ, svým bližním i vzdálenějším na Zemi, tedy proti Lásce Stvořitele jim darované, si kovou do rakve i, předčasně, hřebíky.. i nejednou vůkol Lidem, Homo sapiens.. smrti, tím i Duši své otevírají na místo Cesty Ráje,.. cestu do pekel".. pravil.. říká, říkává.

A lze přistoupit i na přísloví, že:

,,Víra bez vědy může být slepou,
a věda bez víry bývá chromou".
Ovšem: I víra nejednou bývá Ježíšem na úrovni biologicky duchovně i kvantových, duchovně kvantových procesů, i vědou. Což ovšem věda nevidí nejednou. "

A pravdu má. Ježíš.

~~~
***
(12. Listopadu 2019): No, politické strany České republiky ( ODS, TOP 09, ČSSD, KDU ČSL, SPD, STAN, Hnutí (NE!) Babišovo), KSČM,.. jich poslanci, poslankyně, senátorky, senátoři, Klausi, Miloši Zemane, Andreji Babiši..
..
.. ,,Víte, co je humanita? "
**
,,No, NEPOTĚŠILI JSTE MNE, ANI JÁ VÁS ZDE NEPOTĚŠÍM" : Finance, ekonomika.. (v otázce, a v odpovědi)....též: ,,ŽIVOT".
**
(15.11.2019): Společně jste v České republice, v čele s Václavem Klausem starším a s Milošem Zemanem spoluustanovili legislativu fašistickou, tedy politiku fašistickou, vůči vlastnímu obyvatelstvu, vůči vlastnímu, Českému, národu. V domělé moci své, servilně i bez_Lidskoprávním režimům ve stylu politiky prodejné jim i snad děvky. Toto provozujete, Česká vládo, poslanci, senátoři, co jste zde zavedli ( bez Pirátů, kteří u toho všeho jediní z Vás, politická garnituro současná, nebyli) doposud. Hnutí Babišovo, s Andrejem Babišem, je pouze jakýmsi Vaším zrcadlem, se zesilovačem, který Vám, ,,sametová" a i postsametová česká politická garnituro, Kosmos celkem i logicky poslal, jednak abyste se viděli, každodenně, v tomto zrcadle, a poslal Vás z kola ven, do opozice.
Český národ může začít ,,vzkvétat" až teprve tehdy, až bude ukončen fašismus zde uvedený, způsobem, který zde na blogu taktéž prezentuji.
Pokud ovšem, do té doby Český národ ( postižení fašismem tím, jeho blízcí.. rodina..
zcela, či většinově, či i jinak, nevymře.
**
**
( Můj vzkaz provozovatelům centra ,,Aktip", kteří si podvodně hráli na Léčitele, oblbujíc klientelu řečmi o tom, že: ,,rakovinu je možno vykadit".. Toto Vaše tvrzení je ostudnou špínou, a v žádném případě nikomu NEdoporučuji, aby se stal Vaším klientem, či klientkou. Možná byste měli navštívit psychiatra.
Příčiny vzniku rakoviny, i o prevenci, která může být po poradě s lékaři i souběžnou podpůrnou metodou při oficiální léčbě, mimo jiné, popisuji, i v souladu s dlouholetými výzkumy, a názory MUDr. Karla Erbena, na mém blogu: www.ForHealthOne.blogspot.com .
To, co předvedli aktéři centra Aktip není humanita, ale je to nechutné zneužívání důvěry nemocných, chytajících se i stébla trávy, naděje. Kterou jste jim, Aktipoví, po svém, v daném čase, i vzali. )
**
Eutanázie ?? Dnes jsem si přečetl, že EU by ji chtělo legalizovat, asi po vzoru Švýcarska, kde si ji Lid nejspíš odsouhlasil v referendu, což se v ČR nestalo.
Uvědomte si, že po její legalizaci jí pak bude někdo muset vykonávat. Kdo se hlásí ?? A před její legalizací musí proběhnout informovanost obyvatelstva, jak se bude provádět, jakou i chemikálií, a jaké při tom člověk má pocity, bolesti.. Ono to není jen tak.. ta.. Eutanázie, nejde jen o slovo, ale o vědomé ukončování života druhému člověku, který se ještě chvíli před tím mohl například cítit v daný okamžik šťastný, že Vás, vykonavateli smrti, vidí, že zrovna ještě se nadechl, nadechla.. vydechl.. vydechla, se vzpomínkou třeba i, na Lásku svou, na Lásky své, na rodinu, na děti, na jejich dětství, na dětství své..
**
LID JE STÁT. Nikoli hrstka (ať už malá, či větší) pro fašisticko politrucky smýšlejících, vůči Lidu, demagogických rádoby politických, tupých, blbců. Na to, představitelé České vlády, poslanci, senátoři, NIKDY ve své funkci, politické, státní, ..taktéž příslušníci ozbrojených sborů policie, armády, před Bohem, NEZAPOMÍNEJTE. Rodina je makrokosmem, též základní jednotkou národa, státu. Jakékoli manýry vlády, Likvidovat, rozdělovat, slabší, či i nejslabší z nás, třeba i ekonomicky slabší, nejslabší, JSOU TAKOVÉ MANÝRY PROJEVEM POLITIKY FAŠISMU vůči vlastnímu, v našem případě vůči Českému Lidu..viz moje podrobné, doložitelné, informace v textech níže.
*
(8.11.2019): Můj veřejný vzkaz pro: Českou společnost, také pro Milionchvilek.cz: Chcete demisi Andreje Babiše, s tím lze jen souhlasit, avšak, nezapomínejte na to, že jakmile šedo mafián Andrej Babiš se svým mafijním ,,klanem-hnutím" (coby pardálí profašisticko politrucká i kurtizánská protiváha bývalé vládní politické garnituře, též klanové, která je dnes v opozici, jako TOP 09, STAN, ODS, ČSSD, KDU ČSL, jenž zde v ČR zavedli fašismus vůči Českému Lidu, o kterém píši níže v mých textech) opustí politckou scénu, bude zas na koni mafie fašistická Lidu v závorce uvedených politckých stran, která zde zavedla jej, uvedený Lidu Českému FAŠISMUS, o kterém píši, tedy legislativně faktickou LIKVIDACI slabších jedinců, nyní aktuálně v počtu reálném cca necelý 1 milion občanů České republiky v exekuci, kde počet exekucí se meziročně navyšuje stále o statisíce ( a to i když média profašisticky kulantně informují o tom, že číslo, o které se exekuce meziročně navyšují, klesá).
Ideálním řešením politické smrtonosné Českému Lidu současné krize, je dosažení odstoupení Miloše Zemana z oficiální funkce úřadu prezidenta, jmenování nového prezidenta ČR do úřadu, rozpuštění poslanecké sněmovny, ustanovení vlády dle mých textů modrých níže, a ustanovení ŘÁDU PRÁVA, tedy i LIDSKOPRÁVNA v České republice, ukotvení principů, ustanovení, Všeobecné deklarace Lidských práv OSN v ústavě, zavedení tak PRÁVNÍHO STÁTU.
Dokud nebudou splněny má doporučení zdejší, instrukce, do té doby se Český národ ze současné smrtonosně bažinaté politicko fašisticko Mu Lidu sociální krize nedostane, nelze to do té doby očekávat, to spíše ta generace, ty generace, takto FAŠISTICKY postiženy, i útrpně, i kdesi jak potulná zvěř v bezdomovectví, a podobně..by vymřely..na což právě uvedení fašisté čekají.
Počet bezdomovců a bezdomovkyň v České republice v roce 2019 : www.MPSV.cz - údaj o počtu bezdomovců v ČR v roce 2019(údaj oficiálního webu ministerstva práce a sociálních věcí ČR k datu 9.11.2019) tedy považuji tento údaj MPSV NEdůvěryhodný, neboť v zimě 2019 byla dle odkazu dále, situace statisticky takováto: >>Václav Černý - otevřený dopis státní správě ČR k bezdomovectví 2019 (v html kódu tohoto odkazu je nejspíš překlep ,,2018")
~~Můj názor k tématu: Vzhledem k tomu, že Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky (dále zde na blogu MPSV), neustále provozuje vůči Českým občanům podvodnou politiku, jdoucí proti ŽIVOTU, je tato instituce Českému národu NEDŮVĚRYHODNOU !! Co je to za ,,existenční" minimum, dnešní, ze kterého se celý kalendářní měsíc reálně existovat NEDÁ ??! Zkuste si to..Maláčová, a spol.
Totéž platí pro tak zvané ,,Životní minimum".Totéž platí pro tak zvanou ,,Miniální mzdu", a pokud jste zrovna v podnájmu, a nemůžete sehnat přímý nájem, máte smůlu, protože na podnájemní bydlení příspěvek na bydlení dle stávajících podmínek (ke dni 10.11.2019) NEDOSTANETE.
Nezabavitelná částka exekutorem a insolvenčním správcem, opírající se o ,,životní minimum" je pro člověka, jehož se dotkne, fakticky Likvidačním vládním Mu ,,POLIBKEM SMRTI"..na rovinu, a bez příkras !!!
No, a MPSV, podvodné vůči Lidu, vyhlásilo další absurdum, a sice statistiku o počtu bezdomovců v České republice v roce 2019, kde média to okamžitě, internetová, slepě, hloupě, papouškují. Dokonce na to MPSV využilo další subjekt, výzkumný ústav práce a sociálních věcí, a to, aby došli k naprosto nekorektní statistice, která se opírá pouze, jak i tento výzkumný ústav zmiňuje na svém webu, o 250 měst a obcí ČR, kde došli k počtu bezdomovců 24000. Jenže v České republice je obcí 6 tisíc, to je 24x tolik. TEDY, pokud je pravda, že uvedený sečtený počet bezdomovců 24 tisíc se opírá o sčítání v 250 městech a obcích v ČR, pak ÚDAJ O POČTU BEZDOMOVCŮ V ČR 24 tisíc je zapotřebí znásobit 24x, a vyjde nám statistická prognóza o stávajícím počtu BEZDOMOVCŮ v ČR 576 tisíc. Protože však nejsou všechny obce ve velikosti měst okresních, dá se předpokládat, že počet bezdomovců bude sice nižší, ale že ZŮSTÁVÁ VE STATISICÍCH. Osobně tedy nechápu, jak může státní instituce, MPSV, vydávat za pravdivý údaj o počtu bezdomovců, takto důležitý údaj i pro politiku pro zdraví Lidu, který se neopírá o VŠECHNY města a obce, ale jen o jejich čtyřiadvacetinu !! a uvádět tak národ opět, jak je jejich zvykem (a v takto nebetyčně absurdní vůči zdraví Lidu, ŽIVOTU ) OMYL . No, ale, ono takovéto chování vládní koreluje s chováním pro fašistickým vůči vlastnímu Lidu, jak o tom píši na tomto blogu. Tímto pohledem je chování vlády, celkem snadno i pochopitelné. Protože pokud někdo, i nějaká skupina, klanově, praktikuje na vlastním obyvatelstvu, na místo formy správy státu, národa, stylem ,,dobrého hospodáře", raději politiku ,,fašistickou", jak je tomu aktuálně v České republice, nemůžeme ani od takovéhoto klanu, byť i vládního, parlamentního, vcelku ve výsledku ani očekávat nic lepšího..byť se místy tváří, jak tu a tam dělají něco málo dobrého, ZLO FAŠISTICKÉ MNOHONÁSOBNĚ NÁRODU, Českému Lidu, ve výsledku, PŘEVAŽUJE.No, a tak, když je například bezdomovců hodně, tak se prostě napíše, že je jich míň, málo, a nechají se pomřít..tiše..kdesi..a ono se to stane pravdou, že jich je míň, málo.. JENŽE, ABY JSTE SE NESPLETLI !! Neboť Českému národu, tedy i Vám, ,,PAPALAŠÍ fašistické, pro fašisticko i politrucké".., jak se říká, ,,tiká hrana".
*
Sledujte dále, níže, mou VÝZVU vládě České republiky, poslancům, senátorům:
**
Co se zde.. dále.. dozvíte?
A ve zdejších, souvisejících odkazech ?
..
Dozvíte se v nich:
Informace, doporučení, tipy, z Darů Nebes..,,Pro: ,,život v optimálním zdraví, důstojný všem", též pro ,,optimálně udržielný život na planetě Zemi, i Lidské civilizace".., jelikož tyto dva pojmy spolu velmi úzce, i se zdravím Matky Země, spolu s prosperitou, tou.. (jednotlivců, rodin, národů, států), souvisejí. Zdejší texty informativní, uvedené principy, jsou posvěceny Stvořitelem, universálně platné
pro všechny Lidské bytosti, vycházející ze zákonů Kosmu.
*
Případná neochota, i politiků, společnosti, jít touto cestou, by byla odrazem jejich, její.. nikoli až tak nevyzrálosti, ale hlouposti, degradující Lidství.
*
Jak prý se vyjádřil jeden anglický lékař, jménem Bach..,,Člověk musí trvale vyvíjet úsilí, aby se zbavil svých negativních sklonů, jinak mu nepomůže žádná (*ani) pilulka.
*
A já dodávám toto: Buďto Lidé, národ, národy, půjdou.. cestou DOSTATEČNÉ si ,,VZÁJEMNÉ PÉČE", dle zde uvedeného plánu, který jsem též nazval: ,,PLÁN A" Stvořitele"
( ,,Tajemství DVOJKY+TŘI BROKÁTY" )
též souběžně dle : http://www.careinfo2.blogspot.com/ ( každý(á) dle svých nejlepších možností, schopností, sil ), tím i o matku Zemi, o klima, nebo Lidstvu, nepomůže NIC. Je dobré, před Bohem, vědět za sebe, upřímně v srdci každý, každá, že udělal(a), dělá, pro věc, co a jak jen v tomto smyslu nejlépe mohl, může. Protože: ,,Líp to obvykle už ani nejde :-) "
Pro vstup do informací použij též:
~~
Česká vládně~parlamentní politická scéna čeká na změnu personální v osobě prezidenta republiky, aby ten nový, ji, spolu s poslaneckou sněmovnou České republiky, rozpustil, a ustanovil novou vládu, dle personálního uskupení viz modrý text v následujícím odstavci zde:
~~
Dlouhodobě, aktuálně, preferuji, volebně
zde uvedenou, tuto, politickou sílu stran politického uskupení(NE jinou) :
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2021, případně i dřívější.. :
**
1. Piráti ( Česká politická strana Pirátská ) pod vedením pana Ivana Bartoše.
2. Zelení ( Strana Zelených )
*
Dlouhodobě Lidu koretní Piráti nechť po zvolení, či jich ustanovení do vlády novým prezidentem po rozpuštění poslanecké sněmovny, (které shledávám pro Českou republiku naprosto nezbytné) sestaví vládu, a mají premiéra.
**
Dále navrhuji, doporučuji, aby Piráti následně po svém uvážení, dali příležitost panu Janu Hamáčkovi předsedovi ČSSD, setrvat ve funkci ministra vnitra České republiky, a minimálně do konce standartního funkčního období prezidentského úřadu Miloše Zemana, pokud v té době ještě bude prezidentem, tedy pokud neskončí v úřadu z nějakého důvodu dříve.
**
Pro volby do poslanecké sněmovny ČR v roce 2025 a dále, i pro další života čas:
Zelení ( Strana Zelených ), plus Piráti, zústanou li tyto dvě politické strany Lidu korektní, i vlastenecky vůči Českému národu, v tomto uskupení mají potenciál vést politiku Života. Nechť v takovém případě jsou koaličními dvěmi politickými stranami, tvořící vládu. Příležitost by měl mít, vzhledem ke svým osobně historicky, politicko vlasteneckým zásluhám i nadále, být ve vládě, pan Jan Hamáček z ČSSD, pokud o to bude stát.
**
Šanci, příležitost, účasti ve vládě by měli dostat, budou li chtít, Lidé s dobrým srdcem, Lidé DOBRÉ VŮLE, také Lidé z uskupení:
*
,,Hnutí ŽÍT BRNO",
*
,,Platforma pro sociální (dostupné) bydlení.
**
Takové jsou nyní, aktuálně, moje představy
o volebním dění v České republice.
*
To mimo jiné, pro bezpečnost v ČR, v Evropě, ve světě a její stabilitu.
*
(Tváře politických živlů, Lůza ta, která ustanovila v ČR, režim bez_Lidskoprávně novodobě nacistický (viz moje zdejší texty podrobně), opečovávajíc jej po čtvrt století doposud, včetně Miloše Zemana, MUSÍ, MUSEJÍ, TVÁŘE TY, NAVŽDY A DEFINITIVNĚ, OPUSTIT PROSTORY VLÁDY ČR a POSLANECKÉ SNĚMOVNY, úřad prezidenta Čr.)
***
Zpráva z 20.9.2019:
*
1. Miloš Zeman se svým avízem o případné ,,abolici" se zastavením trestního stíhání Andreji Babišovi, dopustil dokonání PUČE, PŘEVRATU, ze státu Česká republika v domění Lidu Českého že žije ve státě práva, tedy ze státu očekávaně Lidem Českým, právního, na zřízení územní České AUTOKRACIE mocenské zvůle Miloše Zemana kooperativně s ekonomicko politickou, i pro politrucko, novodobě, i. Jakuzní, mafií. Tím se Miloš Zeman, ( nyní v oficiálně omylem, s podvodem na Českém Lidu, zvolení) ve funkci prezidenta České republiky, dopustil VELEZRADY. Měl by, proto, být ,,uvolněn" z postu prezidenta ČR, a souzen pro velezradu.
!! Česká republika si nemůže dovolit mít ve vrcholných funkcích politických, zastoupení personální výše uvedené mafie, ani s ní jakkoli kooperovat !!
*
~~
*
**
!!! VÝZVA VLÁDĚ ČESKÉ REPUBLIKY, POSLANCŮM, SENÁTORŮM !!! :
( 6.11.2019 ): Vyzývám tímto veřejně vládu České republiky, poslance, senátory, aby NEPRODLENĚ ukončili FAŠISMUS praktikovaný na Českém Lidu, na značné skupině českého obyvatelstva, tedy aby navýšili neprodleně tak zvanou nezabavitelnou částku exekutorem i insolvenčním správcem ze současného systému jejich výší dlužníkům K NEPŘEŽITÍ DŮSTOJNÉMU, i FAKTICKÉMU na jejich výši k PŘEŽITÍ, DŮSTOJNÉMU, hodného Lidské bytosti, a to přesně podle mých instrukcí v textu zdejším níže, tedy bezvýhradně plošně na částku 39 000,- korun českých ( třicet devět tisíc ) s každoroční valorizací, neboť pokud dlužník, dlužnice, jinou garsoniéru k bydlení nesehnali, má ten, ta, právo bydlet i v té garsonieře, s nájmem nejvyšším v místě obvyklém, není možné jej, ponechat na pospas bez přístřeší, když ceny nájmů bytů vyrostly do takovýchto částek.. i dle ustanovení Všeobecné deklarace Lidských práv OSN ( V opačném případě má Český Lid právo hájit své právo NA ŽIVOT, NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, dostupnými prostředky odbojovou aktivitou~aktivitami, rovněž dle ustanovení výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu, který Česká republika podepsala ( a to i když by jej bývala nepodepsala) !! Oslovuji v rámci této mojí výzvy bezpečnostní instituce státu ČR, BUĎTE a ZŮSTÁVEJTE NA STRANĚ LIDU, nikoli na straně profašisticko politruckých ku Lidu, z řad politiků, psychopatů. ( v rámci výše zmíněného Lidskoprávního dokumentu)!! , V tomto případě jde o holé PRÁVO NA ŽIVOT, NA OCHRANU ZDRAVÍ, ŽIVOTA ( v souvislostech ) na na důstojný ŽIVOT, hodný Lidské bytosti !! A chcete li si kdo případně moje řádky vykládat po svém, jinak, je to Váš problém, nikoli můj, nikoli Lidu.
~ ~ ~
Choose your language :

pátek 31. května 2019

Senioři v České republice, zvonící jim hrana.. kolaps jim sociálního systému..

Na základě mého dlouhodobého pozorování dění, situace, konstatuji, že senioři, seniorky, v České republice, jsou v situaci, kdy jim ZVONÍ HRANA. Jelikož kapacitně je oblast domovů pro seniory, potažmo téma péče o ně,
tématem v alarmujícím kolapsu jim.
*
>Je zapotřebí NEPRODLENĚ mnohonásobně navýšit kapacitu domovů pro seniory, domovů se zvláštní péčí, domovů s pečovatelskou službou v četně bezbariérových pro invalidy na vozíčkách (omlouvám se za předchozí překlep v téhle větě, slovo ,,cizina" do ní nepatřilo. Do věty níže však jisto jistě PATŘÍ.)
*
>Je zapotřebí doplnit stav žen v populaci, (viz moje zdejší podrobnější informace), ženami z ciziny, které zde chtějí žít, UMOŽNIT JIM TO BEZPROBLÉMOVĚ, S PODPOROU JIM, třeba  například z Ukrajiny, z Indie, či z Rumunska.. o cca 600 tisíc jich..(šest set tisíc) od věku absolventek, tyto proškolit, dle jejich případného zájmu, do pozic pečovatelek, či těm s vystudovanou zdravotní školou..umožnit jejich působení do pozic zdravotních též sester.., umožnit jim další se vzdělávání, i oborové.
*
*
další čtení.. pohádkovým čtením, českým, současným, v odkaze zdejším, jistě NENÍ:  »Syn Boží.. Brainstorming.. i DNEŠKA«

~~~

Nové dnešní moje glosy na: www.GoldenFriendOne.blogspot.com :

www.GoldenFriendOne.blogspot.com

Glosování : Zcela zásadní, (.. až s fatálními dopady), CHYBY SYSTÉMOVÉ, systémově organizační, Evropské unie (EU), a České republiky (ČR) :

Tak především je to skutečnost, že EU NEzavedla jednotně normu, princip, tedy celý dokument obsahově: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN coby základní pricip, vedle Ježíšova desatera, na základě nějž, tohoto principu, základního (pro možnost udržitelnosti hodnot těch a tím i Míru, KVALITY PRO ŽIVOT) může EU být, právně, legislativně, existovat.. tedy, nemá li se přeměnit na cosi, jako monstrum bez_Lidskoprávně oligarchisticko autokratické anarchie hodnot ŽIVOTA. Tím mají značný prostor síly režimů pro Ruso Číno filních, také však rádoby autoritářské, také mocensko lobbisticko ologarchijní, prodchnutě extrémním despotismem politiků, v čemž součtem, v důsledcích, o kterých píši ve svých článcí tohoto blogu a zdejších odkazů, i některých pododkazů, lze vidět i nacismus v rádoby novodobém pojetí jeho provozovatelů. Zde jmenované prvky, jak známo, lze vysledovat ze zemí EU v režimech aktuálně Turecka, Maďarska, České republiky, Polska.

~~

Dále: (ČR) Jak je možné, že ministrině financí, nebo kdokoli jiný, může reálně protlačit svůj návrh zákona ke chválení, až po připomínkovém řízení, coby jakýsi přívdavek ke schválenému již zákonu?? Jako například, jak jsem se dočetl, to prošlo paní Schillerové se zdaněním výhry loterie nad 100 tisíc??
Jestli jsou takovéhle v podstatě zákeřnosti, kličky, v parlamentu možné, pak uděláte, poslanci, poslankyně, lépe, když to zabalíte, a půjdete domů, nebo dělat něco jiného. Protože takto se do zákonů dá v takovém případě protlačit, až bych řekl podloudně si, v podstatě cokoli.

Glosování: Facebook.. versus.. světová bezpečnost

Po mém asi tak 2 letém používání facebooku, výhradně za účelem blaha Lidu, Lidstva, ( na soukromnosti jsem nějak na fb neměl energii ), než mi zablokovali fb účet, i druhý, jak píši v článku níže, a po dlouhodobém mém pozorování dění, i světového, co se facebooku týká, jsem si došel k celkem mi nevyvratitelnému názoru, a vidím ten obraz celkem jasně, že síť facebook.com je provázána a ovládána silami, svobodnému demokratickému a hlavně LIDSKOPRÁVNÍMU světu.. tedy silami mu PODVRATNĚ záškodnickými, tedy kupříkladu i pro Ruso Číno filními, ale nejen tak, prostě podvratnými. A může si hlavní akcionář fb, či kdokoli jiný, argumentovat, jak chce. Tedy jsem toho názoru, že pro světovou bezpečnost, pro mír, pro možnost vytvoření hodnot, zména společnosti, společenství, civilizace, fungující na principu: Všeobecné deklarace Lidských práv OSN (což je akutně kriticky nezbytné) je bezpečné, komerčně, vůbec facebook.com NEPOUŽÍVAT. Pokud Lidé se budou chtít bavit soukromně, tedy zdarma, takovouto sociální sítí, nechť se baví v rámci platných zákonů, ale také s patřičnou ochranou osobních údajű.. což však facebook zajistit plně nejen že neumí, ale funguje právě na tom, že soukromí Lidí přestalo být jejich soukromím. Pokud se tedy svět obává hrozby narušení bezpečnosti, a chce si ji chránit, ochránit, vše, hodnoty, o kterých píši, měl by se, myslím, nad tímto, velmi vážně zamyslet. Neboť s takovýmto gigantem I KOMERČNĚ si virtuálním, TAKTO SE CHOVAJÍCÍM, myslím, jde svět cestou zcela opačnou. Toť k tématu názor můj.

čtvrtek 30. května 2019

Glosování: OBRÁZEK ..TŘÍ.. ZOUFALCŮ (***poznámka autora tohoto blogu) : ,,V tak špatné kondici sociální demokracie ještě nebyla • RESPEKT"

Glosování: OBRÁZEK ..TŘÍ.. ZOUFALCŮ (***poznámka autora tohoto blogu) : ,,V tak špatné kondici sociální demokracie ještě nebyla • RESPEKT"
*
***Celek je tak silný, jak silný je nejslabší jeho článek.
*
https://www.respekt.cz/politika/v-tak-spatne-kondici-socialni-demokracie-jeste-nebyla
*
Co předvádějí čeští politici, tak zvaných tradičních politických stran, dělících se na pravo levou orientaci, doma, Evropě, i světu?
Jak jsou žádoucí pro společnost? Pro Evropu?
*
Tak se na to podívejme:
*
Od roku 1989 od režimu Václava Klause bylo v České republice rozprodáno cca 600 tisíc obecních bytů, tedy bytů, které mohly sloužit coby dostupné, či sociální bydlení.. jak to mají například, kapacitně, zařízeno ve Vídni, v sousedním Rakousku.
*
Každoročně odtéká ze země do zahraničí více jak 300 miliard korun českých, vklady občanů finančním institucím se různě točí mezi mateřskými, sesterskými, dceřinými, společnostmi v zahraničí..
*
Byty jsou mnohonásobně předražené, s tím, že banka to překryje, a občan pak, i případně celoživotně, to platí..
*
Předražené výrobní prostředky, automobily, s tím, že leasingovka to překryje, a občan pak odevzdává na splátkách i Duši svou..
*
60 tisíc bezdomovců
60 tisíc dalších rodin v bytové nouzi..
*
5 000 000, (pět milionů) exekucí v České republice, jejichž počet každoročně narůstá o 500 000 (o půl milionu) jich..
*
1 000 000 z nich bez možnosti mít oficiálně finanční příjem..
*
Tunel kauzy rozkrádání státu,
s podvratnou politikou pro vlast,
s politikou ,,sociálního nacismu" viz texty moje zdejší, ve zdejších odkazech..
*
Když toto všechno sečtu dohromady, spolu s chováním politiků, kteří NEdbají principů života, vychází mi, že Česká republika se aktuálně nachází pod úrovní kolapsu, s kulisou blahobytu. Pod úrovní ,,udržitelnosti ŽIVOTA Optimálně. "
*
Česká republika je Srdcem Evropy, světa.
*
,,Jak se daří tělíčku":-), tak se daří i srdíčku, světu.
*
*
FANDÍM NYNÍ PIRÁTŮM, A ZELENÝM.. 
těmto, v České republice, aktuálně, i pro volby do parlamentu v ČR v roce 2021.., politickým stranám.
*
( Trocha poezie.. s odkazy..:
Hvězdičky.. v nás.. ( o pohádkoví.. jejich..) 
Eldorado a Torero )
*
*
Ti ostatní, kdož se chovali, chovají takto k Lidu Českému,
jako mrchy, ty politické strany, nechť se klidně, neumí li to líp, propadnou, volebně, i případně na smetiště dějin.

~~~ ~~~ ~~~

pondělí 27. května 2019

Směr.. Česká republika.. Evropa (EU).. svět :


Česká republika je Srdcem Evropy, i Světa.. 

.. moje doporučení zní :

Jděte, jděme, Lidé.., Cestou Ráje.. 





.. a tím i: spásy. 


Neboť: ,,Jak se daří srdíčku, tak se daří celému tělíčku."

Glosování :

29.5.2019..O mojí snaze zachránit život (důstojně mu), zdraví optimálně mu, seniorovi 75 letému, bývalému učiteli.. aktuálně, viz podrobněji o něm píši v článku níže.. Pane kníže hradní, rádoby prezidentský, páni a paní prý že politici (čky) čeští.. Tomu člověku chřadne jeho zdraví velmi, ač byl prý poslán obvodní lékařkou do nemocnice v Praze 4, Krči s prosbou její o hospitalizaci jej, tamní lékař, asi prý dle vyprávění jeho, Rus, či Ukrajinec, jí nevyhověl, a tento senior si tak žije dál se svou mu akutní (jak jsem pochopil) nemocí dál ve špíně na ulici bez možnosti hygieny, zdravé stravy, spánku v leže zdravého čistého. A tak dnes žhavím pro něho svůj mobil, a obvolávám možnosti bydllení pro něho z webu www.annonce.cz . Není náročný ten pan učitel. Jen by chtěl alespoň pokojík samostatný, důstojně. Peněz má na úhradu nájemného z důchodu jeho cca desetitisícového asi tak 5000,- korun českých. No, a dozvídám se ceny ubytování za takové bydlení od 8000,-korun českých. Ukončuji své snahy tyhle telefonátem do ubytovny na Praze 9, Poděbradská 26,  kde mi paní operátorka příjemným hlasem odpovídá na moje dotazy, a k dotazu na cenu se dozvídám částku 12000,- korun českých. Ukončuji s ní, zdvořile hovor, s mou poznámkou, že kde mají Lidé brát na takový nájem peníze. Nedala se, a říká mi: ,,Ale je plno, chápete?" poněkud si uvědomuji její ruský přízvuk, který ve mne evokuje vzpomínku na cestovní kancelář v Praze na Václavském náměstí u pomníku Svatého Václava s názvem: Švejk tour ( www.svejk-tour.ru) .. a mou glosu k tomu: ,,Čí je Švejk ?  Čí jsou Vary.. Karlovy..? ".. s jejím dnešním pokračováním: ,,Čí je Praha ? Čí je Pražský Hrad ? Čí je Česká republika ? 
Čí je Evropa ? Čí je EU ?.. Čí je život, zdraví, člověka.. v ní ? V srdci Evropy i světa ? Čí je v ní jeden osamělý senior ?.. a že jich v naší zemi, v České republice, máme.. těch bezdomovců.. cca 60000 možná i víc.

27.5.2019..K dnešnímu článku paní Rambouskové www.Seznam.cz o plných kontejnerech kůrovcového dřeva do Číny.. Tedy opravdu nevím, proč se musí někteří Lidé snažit přechytračit fakta i pravdu. Nevím, jde paní Rambousková vzala tu informaci, ale držím v ruce globus Země, a nevidím, že by jiný stát, nežli Česká republika, byl STŘEDEM Evropy, i světa.. Ani to NEvidím u Číny. No, možná má paní Rambousková nějak růžový pohled na tu Čínu.. a vysnila si, jí název říše že prý střed..u,  což by ji mohlo i omlouvat, protože.. zamilovaní.. prostě pro oči NEvidí.. obvykle :-) 

27.5.2019..Ke zprávě Českého rozhlasu o tom, že politické strany, blok, ČR v souvislosti s volbami do Europarlamentu: ODS, STAN, TOP 09 (kteří jsou pro mne NEdůvěryhodnými, z důvodu spolupodílení se v minulosti i v současnosti na provozování politiky sociálního nacismu vůči značné skupině vlastních českých občanů způsobem, o kterém píši níže a v dalších odkazech tohoto blogu) se vyjádřili, vyjadřují, ve smyslu úmyslu spolupracovat se Stranou Zelených: Odbýt to, takto, takovouto frází,.. ODS, STAN, TOP 09, NESTAČÍ. ..známe už tyhle Vaše zvyklosti.. 
Nejprve se postarejte o zrušení sociálního nacismu v České republice, způsobem, o kterém píši na tomto blogu, aby občané mohli žít, důstojně~tedy v bytě dle Všeobecné deklarace Lidských práv OSN, řádně oficiálně se účastnit pracovního procesu, platit daně, splácet své závazky, dluhy, živit, vyživovat, vychovávat své děti, zakládat rodiny.. Plán: www.ForLivingOne.blogspot.com
www.vidiime.blogspot.com Jejich současná insolventnost, 
cca 1 milionu občanů ČR v exekuci, NESMÍ být záminkou vlády, politiků, pro jejich legislativně i faktickou tak, likvidaci ze života.., jako je tomu doposud.. viz moje texty na toto téma na tomto blogu. 

27.5.2019..K tématu přechodu České koruny na Euro: Česká republika by si měla udržet symboliku své měny, tedy svou měnu, třeba paralelně vedle Eura, či alespoň numismaticky dostupně a trvale VŠEM českým občanům, neboť v této symbolice je ŽIVOT Českého národa,  i jeho moudrost.. tedy.. přesněji.. síla ta, potenciál ten. Pokud by si ji, svou měnu Česká republika takto, jak píši, neudržela, byl by to její návrat, energeticky, do sfér říše. Zároveň však také by to bylo, ze strany Českého národa,  v tomto, jeho selhání, jelikož víme, historicky, jaké dění, události, provázely říše a pokusy o jejich vytváření, udržení. EU je dobrým projektem, avšak, Česká republika si v ní musí udržet kredit Srdce Evropy, i světa, tedy i symbolikou vlastní historie, skryté ve své měně, neboť Evropa, svět, tuhle sílu, Českou, nutně potřebuje, pro celosvětový mír, prosperitu, stabilitu ve světě. Pokud by se Českâ republika vzdala své symboliky vlastní měny, Koruny České, celá Evropa, svět, by od té chvíle, byla, byl, jak se i říká.. ,,jak na vodě", se všemi důsledky s tím spjatými. Takové režimy dnes jsou ty, které nazýváme chaotické, bez_Lidskoprávní, kde není udržitelný řád, tedy i s teroristy, a podobně.. takovým sférám by se snadněji žilo. 

27.5.2019..K tématu ,,dvojí kvalita potravin": Je zapotřebí řešit nejen kvalitu dvojí, ale především je zapotřebí věnovat se KVALITĚ POTRAVIN ve KVALITĚ PR ZDRAVÍ, tedy PRO ŽIVOT. Dle: www.ForHealthOne.blogspot.com jelikož z dostupných cca 2 tisíc potravinářských položek na trhu, jich je, odhaduji, asi tak jen do sta jich, zdraví NEškodných. To bývá, obvkle, příčinou civilizačních onemocnění. 

27.5.2019..K volbám do parlamentu České republiky v roce 2021: Doporučuji volit přednostně Piráty spolu se Stranou Zelených. 

27.5.2019..K výsledku voleb do Europarlamentu v ČR, můj dnešní vzkaz pro čssd: Psal jsem, píši, PROGRAM politický, na tomto svém blogu, a v jeho všech odkazech, a pododkazech.. jak ušitý na míru, České republice, Evropě (EU), světu.. třeba i pro čssd. AVy na to ?.. Inu, komu není radno, shůry, tomu není.. shůry.. ni pomoci. Situace bude mít stejný potenciál v sobě při volbách do parlamentu v ČR v roce 2021.

27.5.2019..K výsledku voleb do Europarlamentu v Německu.. Jak vidno, Němci si uvědomují nutnost řešení otázek klimatu. 

27.5.2019..K vyjádření Andreje Babiše, že Česká vláda podle něho údajně funguje skvěle, a že se České republice daří: Podívejte se, jak se České republice, srdci Evropy i světa, daří:
zde na tomto blogu.. www.GoldenFriendOne.blogspot.com.. Tak fungují české vlády od zavedení Klauso Zemano Kalousko Babišinství..těchto režimů. Taková je PODSTATA stavu České republiky, Evropy (EU), světa. Neboť: ,,Celek je tak silný, jako jeho nejslabší článek".. viz napříkla uvedený vzrorově 75 letý bezdomovec, bývalý učitel, o kterém píši v článku níže, kterého nechává vláda České republiky aktuálně pozvolna zemřít na ulici. On NEpůjde bydlet do nedůstojných podmínek české Armády spásy, kde mu dnes a denně vyhrožovali ukončením smlouvy za to, že nedělal to, či ono, ani do pro něho dlejeho názoru nedůstojných podmínek organizace Naděje Praha. Chce mít soukromí, alespoň 1 místnost někde v bytě. A v České republice, jak je vidno, NENÍ síla, která by mu v tom pomohla. 
Tohle je realita Tvá, premiere český Babiši, režime Klauso Zemano-Babišinský. A za toto se budou Duše Vaše, a všech Vašich Vám přisluhovačů zodpovídat Bohu !! Na to nikdy NEzapomeňte.

27.5.2019..Volby do Europarlamentu.. jejich výsledek: Opět se ukázala moudrost Stvořitele.. dle vnitřního zrcadla obrazu vyzrálosti voličů. 

neděle 26. května 2019

Česká republika vyhlašuje stav NOUZE.. řekl by, možná, dobrý voják Švejk :


Situaci v České republice považuji dlouhodobě, 
za více, nežli kritickou. 

Ve smyslu textů, o kterých píši níže. 

Nejspíš z podnětu Andreje Babiše mi byl zablokován fb účet, 
,,Samuelson Jiří"
založení nového fb účtu mi facebook blokuje dle mojí id adresy, neboť mi nejde založit účet fb nový.. ( dne 28.5.2019 mi blokli i účet můj fb publikační s nickname,,JiriDobrovsky" tedy přesněji jiridobrovsky.395 který jsem využil pouze ku komentíkům na Českém rozhlase plus v uplynulých dvou dnech, a na fb seznam.cz.) Při mém pokusu založit si fb účet na moje rodné jméno to jaksi z mého androida nejde, ale po sléze mi je nabídnuto, že když uvedu své telefonní číslo, tak mi ,,zavolají".. v angličtině. Tedy Vážení mafiozo grupo, která takto žijete, vězte, že zákony České republiky docela znám, a NEjsem tak debilní, abych si nechal takhle nakálet na hlavu. 
Obešel jsem se bez facebooku celých 50 let, a když jinak nedáte, obejdu se bez něho. Ale Vy, vládní, Česká vládně parlamentní garnituro, Andreji Babiši, Milošů Zemane, Vy to máte, svůj účet u Stvořitele, již JÍM vystavený. Ať už se mnou bude cokoli. Dočkejte času, Duše Vaše.. dočkají se.. NEODVRATNĚ. Tak už to na Zemi, plující si Rájem, i chodívá. 

Tak tedy.. zrušili mi, blokli, fb účet ( to už jsem jim musel být svými texty obzvlášť nepohodlný, politicky) což nevidím jak až takéž neštěstí, 

avšak, věru, NEjsou toto

pro národ Český

ani pro Evropu, 

ani pro svět, 

dobré zvěsti. 

Jsou to zvěsti, které NIC dobrého NEvěstí. 

Žil jsem bez fb, a budu žít, Duše má, i dál
Vcelku jsem jej celkem dlouho osobně nevyužíval, 
jen ku blahu bližních na planetě Zemi. 

No, za ten čas s ním, s fb, jsem myslím, udělal, informačně pro Český národ, mnoho dobrého, i pro Evropu, i pro svět. 

 A tak, sledovat můžete dál moje texty bez fb zde na tomto blogu, i v odkazech zdejších. 

Doporučuji započít v tom na tomto linku:


Dál sleduji dění, politiku. 

Ale, možná, je to signál také, že vše podstatné, tedy PROGRAM jsem již světu předal. 

A tak.., milí.. DOTÁHNĚTE TO.  :-) 



Na více místech ve svých textech,  (i na fb tomu tak bylo), se zmiňuji o tom že stávající model ekonomie, ekonomiky, NENÍ udržitelný pohledem záchrany Lidské civilizace před jejím předčasným vyhynutím pod vlivem změn klimatu, s tím spojených přírodních katastrof, přesunů, tedy snah o přesuny, milonů, ba i miliard Lidí, po planetě.. avšak i pohledem civilizačních onemocnění a demografického vymírání národů, včetně národa Českého..který má být, dle mých propočtů, vycházejících z údajů ČSÚ za uplynulých 40 let, cca do 20 let zhruba pětinově mladých vůči seniorům, a obměňován cizinci.. Tedy v tomto časovém horizontu má dojít k započetí tak přeosídlování České republiky cizinci. Aby tomu tak nemuselo být, doporučuji, naléhavě, vládě České republiky, politikům, aby uvolnili vízovou povinnost ukrajincům, zejména ženám Ukrajinkám, a to v poměru žen k nám přicestovavších vůči mužům přicestovavších k nám, třeba profesně, či za studii, cca 10 až 20:1 a to v počtu alespoň 600 tisíc jich. To je totiž počet zde nenarozených, tolik potřebných pro evoluci národa, holčiček, za uplynulých cca 25 Let poklesem porodnosti z důvodu Václavem Klausem započatého sociálního nacismu rozprodáním státního bytového fondu spolu s jeho následovníky premiérskými a prezidentskými Českými, provozujícími v České republice doposud, tedy ruku v ruce Miloš Zeman a Andrej Babiš, spolu s ostatní ztrouchnivělou českou vládně parlamentní garniturou (kromě Pirátů, kteří s tím NEmají nic společného, protože jsou v parlamentní politice noví) 

SOCIÁLNÍ NACISMUS

níže v článcích, a odkazech, uvedený. 

Jistě tedy chápete, že mohu být svými texty leckomu z Lobbistů, sociálně nacistických, politických, svými texty již natolik nepohodlný jejich zájmům, zeména zlatokopeckým, že to prostě nevydrželi, a rozhodli se vlivem svým, zneužitím vlivu toho, ať už osbního, či jiného, umlčet můj fb. Mohl to být i prostě nespokojený občan s mými texty. 

Avšak, pravda, ta ryzí, je jen jedna. 

Podívejte se, sledujte, zde uvedené odkazy a informace. Nemusí jich být, v tomto článku, ode mne napsáno mnoho, ale věnujte jim, značnou pozornost, skrývá se v nich hloubka,  spojení se Stvořitelem, ku blahu VŠECH :-) :

tak tedy

www.ForHealthOne.blogspot.com
( a pozor na čas! Lidstvu tiká čas!  Je zapotřebí jednat HNED! , pro inovačně, i politicko personálně vládně parlamentně proinovačně!.. viz moje texty, PROGRAM,.. PLÁN. 

dále, externí odkazy, tedy nikoli moje:
odkaz ze dne 26.5.2019: www.flowee.cz/civilizace
Zde k odkazu informačně doplňuji, že prý, dle info ČRo, existují pavouci, kteří létají nikoli pomocí křídel, ale i bez nich jen s pomocí elektrické statické energie.. i o tom se ale zmiňuji ve svých textech..



Už chápete ?.. proč politici, u nás ti čeští, dusí národ, jak a kde mohou, a oblbují jej, tedy snaží se o to, jak jen a kde mohou ? Včetně používání sil.. nacismu (viz texty zdejší)? 
A stále stále, dokola..? 
Myslím.. konec toho je NEodvratný. 
(Lidé, pokud by nechtěli, budou poučeni JÍM, Stvořitelem.) 

Tihle všichni politici, včetně Moše Zemana, 
musejí ustoupit, z politiky.. odstoupit. 
Nemají tam tito Lidé, kteří dovedli Český národ, do tohoto stavu, v politice té, co dělat. 
Nekompromisně...viz moje texty i níže.. 

Takové, vím, JE, přání STVOŘITELE.

A ON, STVOŘITEL
svá díla umí dokončit.. 
DOKONČOVAT ! 

pátek 24. května 2019

Co v České republice NEpotřebujeme :

NEpotřebujeme :

Sociální nacismus, byť legislativně vládou, politiky, v zákonech, jimi Lidu ustanovený.. viz texty zdejší a ve zdejších odkazech

Alkoholismus a Drogovou závislost s gamblerstvím enormního rozsahu, jak je tomu doposud

Šmejdy, vydávající se za vlastence, přičemž podloudně jak můžou, (byť i jen svým tichem tam kde by zticha být neměli) 
pro Ruso Číno filně k režimům s příklonem svým bez_Lidskoprávním tak, ji vlast podrývajíc, či i jen rétoricky, i podprahově, Českou republiku, národ Český, který je v očekávání sil dobra k němu. K srdci i tomu, Evropy i světa, různě si sedíc třeba, nejen však, v různých i médiích. 

,,Českou tiskovou kancelář ( ČTK ) ", s poněkzd rusofilními manýry, která si vybrala, že moje příspěvky na jejich fb psát nemám, a v podstatě mi to zablokovali, ponechali mi pouze možnost sdílení. Jenže.. za takovýchto okolností nejen že je sdílet NEhodlám, ale tuto organizaci, vzhledem k tomu, jak vidím, že se zachovala, informačně směrem k českému Lidu, ke mně, považuji již za ve státě, zbytečnou. A ruším si dneškem i od nich zasílání jejich zpráv do emailu. S nikým, kdo se takto pro sociálně nacisticko ruso číno filně, chová, NEhodlám udržovat jakýkoli kontakt. A pokud platí informace, že úzce spolupracují například s Českým rozhlasem, měl by se, myslím, i Český rozhlas, za těchto okolností, nad takovou spoluprací zamyslet. 

Odměny za práci pod úrovní otroků, jak uvádím ve zdejších i článcích.. 

Tuneláře ve funkcích politiků, či státních zaměstnanců.. 

Soudce, soudkyně, kteří trestně odsuzují otce dětí z důvodu částečného, měsíčního, plnění vyživovací povinnosti z důvodu své insolventnosti, i té, způsobené jim státním na nich páchaným sociálním nacismem v textech zdejších uvedeném, kde aby tomu tak mohlo být, zkreslují tito soudci, soudkyně, i za součinnosti státního zástupce, zástupkyně, fakta, uvádějíc je do rozsudku, do odůvodnění rozsudku, i s doložiteně záměrně bezostyšně lživě v něm uvedenými fakty ( toto vím, doložitelně, že se skutečně děje ), kde trest za takovouto insolvenci je dle bývalého předsedy soudcovské unie, jeho vyjádření, publikované na www.adikia.cz není trestným činem, kde takový trest je trestem ,,pro dluh" prý raritně v Evropě jen v České republice, odporující mezinárodní úmluvě, na základě vyšších instancí i zahraničních EU soudů. Takovéto trestní stíhání, odsuzování, otců svých dětí je NACISMEM, a NEsmí v civilizované společnosti mít prostor. 

Aby se k sobě navzájem Češi, Lidé, chovali jako mrchy. 

Stav, kdy je v České republice podstav žen, (chtějících se partnersky, či manželsky pářit vůči mužům~z Lásky), značného rozsahu, jak je tomu doposud, tedy asi tak o 600 tisíc méně jich, takto, nežli mužů.. s důsledkem vymírání národa, se všemi souvztažnostmi s tím spjatými.... 
. viz moje texty k tomoto tématu dále..v odkazech. 

Internetové seznamky, které se staly v porovnávání kvality jejich, zvyklostí jejich zejména tou, 
na místo Lásky dávání si nezištné, 
jednou šmírárnou, 
i politicko intitucionární.. 
navíc, mající z toho jednu velkou hlínu.. a psinu,  v kooperaci s provozovateli jich i manipulace s daty nepoctivě. 
( toť moje pocity k tomuto tématu) 

~~~ ~~~ ~~~

čtvrtek 23. května 2019

Politici čeští, postsametoví, tedy po roce 1989.. sociální nacismus provozující na Českém národu.. aneb jak to probíhá, a kdo za to může, kdo nese za tento stav odpovědnost, i trestní ? :


Tak, tedy, jak to probíhá ?
Píši o tom podrobně na dalších místech tohoto blogu, a ve zdejších odkazech, i pododkazech, takže zde ve stručnosti, souhrnem, bodovitě :


1. Lidé za svou pracovní činnost v zaměstnání i jakožto živnostníci nedostávají více, jak 0,- korun českých. 
Jelikož mají zablokovaný takto exekutorem bankovní účet (smějíc si vybrat 1x částku cca 6800,-CZK coby existenční minimum, tato blokace bankokonta trvá mnohdy i dlouhá léta, i celoživotně.) 
Takovémuto člověku je vládou, politiky České republiky takto oficiálně ustanoveno, že může zemřít. 

2. vedle podmínek dle bodu číslo 1. zaměstnavatel může zaměstnanci po dohodě s ním, vyplácet mzdu ve výši 6280,-CZK ( maximálně cca 12000,-CZK podle výše výdělku) Nájem bytu na měsíc, garsoniery, stojí i 13000,-CZK. Takovýto člověk je tak vládou, politiky českými, zlikvidován ze svého obydlí, dohnán k zoufalství, v podstatě vysegregován do stavu, kdy je mu ustanoveno se vyčerpat, všechny kolem, onemocnět, a zemřít. 

Kolik je takto postižených občanů v České republice? 

cca 1 000 000 000 
( jeden milion občanů České republiky ) 

Počet takovýchto exekucí v České republice každoročně stoupá o několik set tisíc jich, aktuální dlouhodobý nárůst meziroční je dle statistik, v průměru cca o 500 000 jich (o pětset tisíc takto vedených exekucí ročně víc) . 

Počet exekucí v České republice každoročně tak stoupá, aktuálně jich je vedeno cca 5 000 000 000 ( pět milionů exekucí ) 


Kdo za to může ? 
Premiéři České republiky od roku 1989, a další.. 
Václav Klaus, a další.. Petr Nečas, Miloš Zeman, Bohuslav Sobotka, Andrej Babiš
spolu s celou politickou garniturou, jejich jim v tomto i politických, i vládně parlamentních přisluhovačů od roku 1989.
Tito Lidé by měli za toto nést trestní zodpovědnost, a zodpovídat se soudu ze zločinu proti Lidskosti na širší skupině občanů České republiky, z autogenocidní takto vedené politiky vůči vlastnímu Lidu, podvratné tak i vlasti. Prezident Miloš Zeman, vzhledem k tomu, že tento stav z titulu i své současné funkce se nijak nesnaží konstruktivně zvrátit, tedy je v tomto směru nečinný, též s příklonem k bez_Lidskoprávním režimům Číny, Ruska, tedy též podvratně vlasti, České republice, Lidu Českému, by se měl soudu navíc zodpovídat z velezrady, a měl by být zbaven funkce prezidenta České republiky. 

Rovněž tak celá současná politická vládně parlamentní garnitura ( vyjma Pirátů, kteří s tímto stavem nemají nic společného, neboť jsou v parlamentní politice noví, a neměli šanci věci ze slabé opozice změnit prozatím ), 

tedy měl by být rozpuštěn parlament České republiky, s demisí vlády, premiéra, jak uvádím níže, spolu s dalšími kroky, jak uvádím níže. 

Nezabavitelná částka exekutorem, či insolvenčním správcem, musí být plošně ustanovena na částku minimálně 17 500,-CZK s pravidelnou každoroční valorizací. Dokud toto není, nebude, je zde na občanech České republiky, vládou českou, politiky vládně parlamentními, poslanci, poslankyněmi, senátory, senátorkami, 
páchán
SOCIÁLNÍ NACISMUS

ve smyslu výše uvedeném. 

~~~



středa 22. května 2019

Lišky a posvětí.. &.. Jak že je to, v té pohádce o pyšné princezně ? Závěr a zároveň Nový počátek její ?


Pohádka prý, 

po hádkování.. 

politika prý.. 

Česka,.. srdce pozemského.. 

srdce světa ? 



Povídám Vám.. 

hráli, že mu.. povídali.. 

to Lišky si v Lesích šepotají.. 

i na dálku, telepaticky si to posílají. 



Co že si to šepotají ? 

Lišky, prohnané, chytré, kol i v povzdálí ? 



Jdeš li kolem, zaslechnout můžeš i vytí jejich, 

s melodií tónů o podsvětí, 

o tom, že Lidem se nerodí dost dětí..



O bezdomovcích, 

o jejich početí.. 



O prezidentovi Česka, republiky té, naší, 

filozoficky nám Lišky vytím svým, naznačují.. 


O politicích současných, českých, 
 o premiérech, 


v premiéře té, Liščí, 
nejen o početí.. 

O Cestě Nové, kosmické, 

a říkají:


Táhněte, kumpáni, vyšeptalí
sociálním i nacismem vůči Lidu 
svému Českému, prohnilí.. 

 do tramtárie kosmické, 

A UŽ SE NEVRACEJTE. 

~~~

Volby do Europarlamentu 2019 :


Volím PIRÁTY. 

ČESKOU POLITICKOU STRANU PIRÁTSKOU. 

( viz.. text níže) 

~~~

Vítejte v České Ruso Číno fílii:

A nic na tom nemění jejich slova, ani to, že si nosí, přinesli, na demonstraci dne 21.2019 vlajku jakousi s nápisem ČTK.
*
Aneb vládně parlamentní politika v České repbliky, vůči vlastním občanům:

To se tak dělá, v politice té, vyškoleně i, politrucké, že se něco jakby dobrého dělá, a ono se dělá.. alibisticky.. Takže výsledek utekl.

A co z toho, například, vyplývá ?

Jak to probíhá ?
*
Toť, například tak:
Máte choť, chotě?
Nemáte?
Jste li nekuřák, abstinent, rozvedený, osamoceně zatím, nemocný až důchodově, snaží se Vás ekonomicko sociálně i zdravotně zruinovat, dorazit.. přičemž využívají prostě jen času, který má člověku bez prostředků a bez střechy nad hlavou dokonat své.
*
Když to s pomocí Boží, také s pomocí Švýcarského dočasného azylu přežijete, po navrácení Vám je znovu naservírován chomáč výše uvedeného k smrti zmaru.
*
Když to pak s pomocí Boží, dobrých srdcí, pi sléze lékařů, znovu přežijete, a začnete se zajímat o systém, o jeho opravu, přijdete na mnohé nepěknosti, i nezákonnosti, stran Lidí vládních, i parlamentních.
*
Když to s nimi chcete podle pravidel vyřešit, zjistíte,že na ta pravidla kašlou, že Vás ignorují.
*
Když pak, v zájmu záchrany osudů, životů, o tom začnete veřejně psát, stáváte se sice psavcem, ale také psancem.
*
Fotí si Vás, kde je napadne, bez Vašeho souhlasu, například ČTK, Česká tisková kancelář,
a když pak jim na facebook napíšete slova pravdy o stavu české politiky, o situaci, prostě to smažou, asi aby se Lidé o tom nedozvěděli.
Když jsem o tom napsal, dali s mazáním mi příspěvků na jejich fb, pokoj. Tedy jsem tento článek na internetu zneviditelnil. Abych nešel proti části vlastních, českých oveček.
Ovšem, co následovalo ze strany ČTK ? Úskok, v podobě té, že nemám oprávnění jim psát příspěvky na fb jinak, nežli pouze svým sdílením. Tedy nikoli mezi ostatními příspěvky, což ve výsledku by nutně vedlo k nečtenosti sice napsaných, ale takto odhozených, bokem, mých příspěvků. Takovéto úskoky, korektnosti pokřivené, jsou, mohou být, jak vnímám, poněkud chorobně pro ruso číno filijními.
Tedy tento článek znovu jsem, po doplnění situace, tedy zveřejnil. Ve jménu záchrany Českého národa, jeho spokojeného, ŽIVOTA :-) VŠEM.. No,a po znovu uveřejnění tohoto článku dne 22. května 2019 mi ČTK znemožňuje již zcela NEpokrytě, a zcela.
*
( Info ze dne 8.5.2019: Obdobně mi maže moje příspěvky s odkazem na můj blog, také: www.seznam.cz)
.. 21.5.2019: Kontrolou jsem zjistil, že s mazáním dali seznamoví  pokoj.
*
*
Inu, zde, na tomto blogu: www.GoldenFriendOne.blogspot.com  naleznete slova ryzí pravdy o skutečném stavu věcí.
*
Přeposílejte jej, odkaz ten, známým, kamarádům.. pro dobro věcí.
*
Co mne se týká, mám před Bohem splněno své poslání, informační zde na Zemi, i zároveň varovné, s návodem, jak dál, charitativně.
*
Ostatní ponechávám k vyřešení Nebi, a Vám všem. Jelikož víc pro Vás v tomto ohledu, za současného stavu věcí, udělat nemohu. Jiří.

úterý 21. května 2019

Jaká, jakou, chceš být ? Civilizace ? A chceš být ?..


Jaká chceš být ? 
Civilizace ? 

Jakou chceš být ? 

A chceš být ? 

~~

Západ se ptá.. co máme dělat s tím východem ? 
.. blízkovýchodním ? 
.. i ruským.., i čínským..? 
S chováním jejich, rozpínavým, bez_Lidskoprávním ? 

~~

Co máme dělat s tím klimatem ? 

~~

Potíž je v tom, že východ je zrcadlem západu, 
a západ je zrcadlem východu. 

Jeden bez druhého nemohou existovat. 

~~

A tak je nezbytné:

Aby západ, i tedy EU, civilizovanější, se stal, stali, civilizovanými. 


Co to znamená v praxi, v každodenním životě? 

Jít Cestou tou:

1. Výuka a znalost, vždy a všude dodržování, respektování, prolnutě do zákonů, do legislativy, Daru Božího, a jak vnímám i rozšířeného Ježíšova desatera, dokumentu: VŠEOBECNÁ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN, a hermeticky, skalistvě, neprodyšně, si tyto hodnoty chránit, ochraňovat, ochránit.


2. Jít cestou tou KVALITY PRO ŽIVOT dle programu:

dle textů tamních, a ve všech tamních odkazech i pododkazech. Trvalé, neutuchající se, vzdělávání populace, populací, generací, naukou tou. 


( Ostatní se, pod vzorem tím, časem, přidají.) 


TOTO JE VELMI DŮLEŽITÉ. 

BEZ TOHOTO, CIVILIZACI, NEPOMŮŽE NIC. 

~~

( Četli jste, ..a i dále zde čtete.., dobře míněné rady stran Nebes ) 

~~~


neděle 19. května 2019

Česká republika, Evropa a pozemský svět, život, versus: současnost, pro budoucnost :


Současnou vládně parlamentní garnituru shledávám dlouhodobě, tedy od doby působení Václava Klause coby ministra, i prezidenta, po sléze i další vlády, při působení Nečase, Kalouska, Drábka, dále Miloše Zemana, premiéra Andreje Babiše

Neschopnými

vést Českou republiku

ku prosperitě

v důstojném životě jejích občanů. 

~~

Co je prosperita ? 

Musí do ní spadat také výuka o ní. 


Bez toho zde je území, srdce Evropy, i srdce světa, 

které je zhlouplým domovem ulic s bezdomovci, 

které media, novináři, opěvují, jak se ekonomice a Lidem daří,    ,, jako nikdy" jak je možno, jak na flašinetu slýchat, číst. 

~~

Potkal jsem včera jednoho známého, který by chtěl důstojně bydlet. Poseděli jsme spolu na Praze 11,u stanice metra Háje na lavičce, a chvíli jsme si povídali. Chcete znát příběh toho muže ? 

( Podle mne jde o exemplární příklad důsledků neschopnosti parlamentně vládní české garnitury vést tuhle zemi, spravovat ji stylem řádného hospodáře) 

Tak, tedy: Muž, 75 let, bývalý učitel, který již ztratil podle jeho mi vyprávění schopnost se o sebe starat, ve smyslu úklidu si, vaření.. 
a tím se stal, stává, pro společnost nepohodlným. Vyšoupli ho z domova pro seniory se zvláštní péčí, ( nejdřív jej zlanařili kamsi z Pražského, do Plzeňského, a od tamtud doputoval cca přede 1,5 roku na ulici, kde je doposud. 
Sice by se o něho měla postarat sociální služba Prahy 11, ale jejich možnosti jsou, jak jsem pochopil, omezené. On nepůjde bydlet nikam do nedůstojných podmínek. Myslím, že raději je odhodlaný zemřít na ulici, ale v důstojnosti své.. pro což ostatně mám i pochopení. 
Organizace Naděje, Armáda spásy, praskající kapacitně ve švech, 
azylové domy praskající kapacitně ve švech, 
ubytovny, praskající kapacitně ve švech.. 
kde muži, povětšinou jen, pospolu musejí bydlet po čtyřech, či po dvou, ale také i po šesti, jako v kriminále, bez ženy.. 

To vše má tenhle člověk už za sebou, a vůbec se mu nedivím, že tam nevydržel více jak pár dní. 

Jeho zdraví chřadne, a čeští politici, vláda, prezident, nastaveným mu systémem, jen nechávají jeho život takto marně vyvanout, kde čas, spolu s ulicí, při zachování si tak své osobní duše cti a důstojnosti, mají mu dokonat své. 

Tak, tohle je Česká republika. 
Se 60 000 a více bezdomovci, kde každý odpadkový kontejner v Praze je celodenně navštěvován mnoha početně občany, hledajících v nich.. něco pro sebe.. jako krysy. 

Tohle je Česká republika, 
srdce Evropy, a srdce pozemského světa, podle nauky Feng Shui (dle pakua kontinentů..a za tím si názorově stojím) 

,, Jenže.. jak se daří srdíčku, tak je i celému tělíčku."

~~

Česká republika je ovládána ignoranty v oblasti principů 
PRO ŽIVOT, i dokumentu Všeobecná deklarace Lidských práv OSN. A podle toho to zde vypadá. 

~~

Žádám proto:

Rozpuštění paramentu České republiky

demisi vlády

vyhlášení, vypsání, předčasných voleb. 

Žádám abdigaci Miloše Zemana z funkce prezidenta České republiky z důvodů jeho podvratné politiky vůči České vlasti, vůči Českému Lidu. 

S tím, že ostatní stávající vládně parlamentní politická garnitura (viz dále níže) se vzdá kandidatury v těchto předčasných volbách, 

a uvolní tak místo Lidem schopným** :

** Pirátům, tedy České politické straně Pirátské, 

dále, budou li se chtít zúčastnit:

Lidem z uskupení typu ,,Hnutí Žít Brno", 

dále také: Lidem z uskupení typu ,,Platforma pro sociální a dostupné bydlení", 

dále: Lidem blízkým, stoupencům, 
z uskupení ,,Milion chvilek pro demokracii" , 

kde tito všichni by se měli domluvit, a utvořit spolu jeden politický blok, se kterým by měli jít do nadcházejících voleb, a tyto volby VYHRÁT. 

dále: budou li po uvážení důkladném chtít, mohou si vybrat do svých řad ze stávajících, tak zvaných tradičních demokratických stran jednotlivce, o kterých jsou přesvědčeni, že jsou přínosem pro Český Lid. **


Dále tímto žádám:

justičně bezpečnostní, 

bezpečnostní, 

obranné

instituce České republiky, aby se přimkly na stranu Lidu, a stály při něm, nezávisle tomu, co říkají politici současné vládně parlamentní garnitury. 



Takové je moje přání. 


~~~

Ovšem, zaznamenávám, dlouhodobě, jisté prvky, v chování některých jedinců z aktérů, i skupinových, i jedinců ve společnosti, i širší.., které se neslučují s mou představou, zcela, o jednání v Lásce Stvořitele. Tyto prvky se mohou stát, jak už to tak i bývá, zhoubou pro celé dění ve vývoji situace. Dá se proto očekávat, že Stvořitel zamíchá ,,kartami" po svém.. v krátko.. , i dlouho.. dobém horizontu časoprostoru bytí.

~~~

pondělí 13. května 2019

Dobrý život ? Nebo raději cígo, lahváč spolu se schízou ?.. pardální si ?

Jak to tak sleduji, Lidé, národ Český, tedy jedinci v něm hojní, někteří, velmi rádi zneužívají čehokoli, aby škodili inovativním změnám ku blahu všech.
Někteří si sahají při tom na černou magii, jiní se hlásí k různým formám víry coby zástěrkově, no a také prostřednictvím sociálních sítí, kde si hrou tuhle svou, společnosti záškodnickou, vzájemně i laikují.
Mohl bych zde i jmenovat.. ale.. pro tentokrát od toho upouštím.
*
Jenže..milí..tahle cesta dvou protiprudů je cestou potopení vlastní lodi.
*
Rozhodněte se, proto, Češi, za který konec chcete tahat, a přijměte za to také, i před Bohem, odpovědnost. Tahání za oba konce, to je však život blázna, bláznů, se všemi důsledky z toho pro všechny, kdož se na lidi té vezou, tedy pro celý národ, zhoubné.. Rýžují si pak, zlatokopecky, farmaceutické firmy, podloudně též tak je prostor pro podloudnou, i bez právní, i bez lidskoprávní politiku. Pro Ruso Číno filní prostor pro vzkvétání jich, těchto sil zákeřných vůči životu.
*
Může býti lákavé, s pocitem vlastní síly takto si pardálně žít, avšak pro společnost, národní i širší světa, takové počínání shledávám, nežli prospěšným, spíše zhoubným. To platí jak pro mužské, tak pro ženské pokolení.
*
*
~~~

Území práva, právní stát, versus vláda anarchie práva :

Území práva, právní stát, lze žít pouze na území takového státu, kde všichni bez rozdílu, vláda a Lid, ctí a vždy a všude dodržují hodnoty Ježíšova desatera, spolu s jeho rozšířenou verzí (jak vnímám) dokumentu: Všeobecná deklarace Lidských práv OSN.
Tam, kde toto není zavedeno, tam je prostor, pro podhoubí vlády anarchie práva, tedy nikoli pro právní stát.
Na takovém území, tedy na území vlády anarchie práva lze očekávat zločinná spolčení, z řad lobbistů v kooperaci s politiky, s případně i jim loajálními, tedy zkorumpovanými takto, i soudci. Včetně toho, co s tím je vše spjato, tedy i včetně různě z moci úřední zmařených, mařených, mnoha Lidských osudů, vztahů, rodin, potažmo zdraví, životů.. jim sobecky. I sociálně nacisticky, sadisticky v podstatě. Takovým územím je aktuálně Česká republika.
Protože politici České republiky nechtějí slyšet volání po vládě práva, a zcela záměrně zde udržují dlouhodobě stav vlády anarchie práva, je zapotřebí je, českou vládně parlamentní garnituru, způsobem popsaným níže, v mém článku ,,STŘÍDÁNÍ STRÁŽÍ", kompletně, tedy ze 100%, byť uvážlivě, zákonně, vyměnit, včetně prezidenta republiky.
I za cenu předčasných voleb, neutuchajících demonstrací, a to třeba i opakovaně, dokud zde nebude nastolena vláda PRÁVA.
(toť názor můj)

UČENÍ, CESTA, PRO OPTIMÁLNĚ UDRŽITELNÝ ŽIVOT, V MÍRU, NA PLANETĚ ZEMI :


Pro optimálně udržitelný život, v míru, na planetě Zemi, 

pro záchranu klimatu, tím i Lidské civilizace, jak ji známe, tedy mám na mysli kulturně národnostním uspořádáním, nikoli co do návyků..zlozvyků.., vidím již jen jediné řešení, 
a nikdy tomu nebylo jinak:

Jít CESTOU, 
následovat, 

učení

dle informací blogu:

včetně informací v tamních VŠECH odkazech, a pododkazech, zejména : www.ForHealthOne.blogspot.com

Pokud se Lidé, národy na Zemi, planetě, by nevydali, neprodleně touto CESTOU, důsledně, 
 lze předpokádat velmi neblahé dopady na vývoj klimatu, 
i na Lidskou civilizaci s tím, že spolu s tím, by byly Kosmem stran průvodních živelných událostí, včetně sucha, zbořeny dosavadní zvyklosti, nezdravé pro život. 

V takových případech lze očekávat přesuny národů, i změny geografické a přeosídlování kontinentů. 

Lidé k dnešnímu datu, Lidé na Zemi, 
mají ještě stále možnost dobrovolně následovat CESTU výše uvedeného, i výukového programu, informačního, 
a žít jí. Ustanovit tomu odpovídající předpisy, legislativu, zákony. Ve kvalitě, co nejlepší, PRO ŽIVOT. 

Politici, kteří nechtějí tuto CESTU vidět, musejí být v zájmu záchrany Lidské civilizace, ( či kteří dělají s tím průtahy a zdržují tak možnost záchrany klimatu, tím i civilizace, zdraví Lidu, kteří dělají, jako by problém nebyl, stavějí se do role Boha, nad něho) způsobem, který uvádím níže v článku ,,VÝMĚNA STRÁŽÍ") VYMĚNĚNI ve svých funkcích Lidmi, kteří se neprodleně vydají, i národ povedou (národy), směrem CESTY PRO ŽIVOT zde v odkazech popsané, uvedené. 

K čemu je politika, či způsob života, vedoucí Lidskou civilizaci, do záhuby ? 

K čemu jsou takoví politici ? 

K čemu je taková.. politika ? 
A je to politika ? 
..není to politika, jde o nebetyčnou hloupost, vyplývající z neznalosti principů a zákonů Kosmu, makrokosmu, kvantových energií. 
A na tuhle hloupost, může doplatit celá si Lidská civilizace. 

Studujte, proto, učení, dle výše uvedených odkazů, a všech v nich pododkazů, dle tohoto článku, 
a vydejte se, důsledně, CESTOU tou. 
Na každém slovu v textech mých, na každém detailu, 
na všem, záleží. 

Je to to nejlepší, tohle učení, které mohlo v tomto věku Vodnáře, Duše Lidské civilizace potkat. 

Je to to nejlepší, co jsem Vám mohl všem dát. 
Je to to nejlepší, co jsem mohl pro Vás, pro všechny, udělat. 

Ale jít po té CESTĚ, vydat se po ní, jít jí, žít jí, principy ty, v harmonii optimální s Kosmem, musí každý za sebe, 
ve zodpovědnosti za VŠECHNY. 

Je důležité si uvědomit, že touto CESTOU je možno žít optimálně udržitelný život na planetě Zemi. A je tudíž i povinností, každého, ve zodpovědnosti vůči VŠEM, udělat, dělat, pro toto ve svém životě maximum, dle svých možností, schopností, sil. 
S tím i ( nejen však ) , že, jak můžete pochopit z mých textů, 
méně bývá VÍCE. 

Na každém.. životu, osudu, Stvořiteli ZÁLEŽÍ. 

Záleží MU jistě na osudu každého.. broučka, motýlka, kočičky, pejska, havrana, vrány, síkorky, sýčka.. 

děcka, muže, ženy, 
,,Adama, Evy"

planety Země

galaxie dění, 

Kosmu, Lásky, i v nás. 

~~~


                                                 

středa 8. května 2019

Volby do Europarlamentu květen 2019 :


Volím Piráty.

Českou politickou stranu Pirátskou. 


Jelikož si myslím, že JSOU z celé české politické garnitury vůči Českému Lidu nejen korektní, 
ale z celé této garnitury politické v současnosti

NEJKOREKTNĚJŠÍ. 

Na tom se dá stavět, vystavět, mnohé. 


~~~


Na sférách podloudností, tunelů, sociálního nacismu ( viz: www.Nazamysleni1.blogspot.com. ) ostatních politických stran českých, které doposud předváděly, od roku 1989 vůči Českému Lidu se dají vystavět leda tak pomyslné bažiny, močály, a na nich se skutečně prosperita vybudovat NEDÁ. 

úterý 7. května 2019

Téma: ČESKÁ POLITICKÁ SCÉNA, A NEJEN : Ke včerejší demonstraci na Staroměstském náměstí v Praze.. :

Je obecnou představou, asi, že nacismus je pojem tak zvané ultrapravice. Avšak, to je omyl, protože nacismus, tedy jednání právem silnějšího, například ve stopách Tyranosaura Rexe.. lze shlédnout, i prožít, i bez té nálepky ultra pravice.
*
Nacismus bývá spojen s vlastním uspokojením nad prováděným utrpením druhé bytosti, jinému člověku. Lze tedy oprávněně takovéto chování považovat také za sadismus.
*
Co byste řekli člověku, který by za Vámi s úsměvem přišel v kravatě, v obleku, v uniformě, s vyznamenáními, nacistické ?
*
Dnešní takovíhle sadisté NEpotřebují nosit takové uniformy, ani pistoli u pasu.. jsou, bývají, k nerozpoznání, ve společnosti, i té, která si říká parlamentní, vládní, hradní. A vcelku pak už, co se toho sadismu týká, je jedno, kam zemi, národ, vedou, zda na východ či na západ, či nikam ( máme také sever a jih), tedy který směr, jim to umožňuje, protože výsledek bude obdobný.
*
O provozování sociálního nacismu vládou, politiky, v České republice, píši podrobně na tomto blogu: www.Nazamysleni1.blogspot.com, tedy zde podrobnosti v tomto článku příliš nerozepisuji.
*
*
*
Česká republika je nyní prodchnuta kulturou sociálního nacismu.
*
Chceš, chcete, to změnit ?
*
Pak NEtolerujte projevy politiků, PLANÝCH HESEL !
Politici musejí vědět, že si to prostě k Lidu Českému, NESMĚJÍ dovolit.
*
*
Žasnu nad tím, jak různí Lidé, vystupují třeba i na podiu před veřejností se svými prohlášeními, projevy, politickými, či ekonomicko sociálními se sebevědomím mistra, přičemž jsou zcela mimo, jak ten mimoň. A je to pak tenhle vnější jejich projev nebetyčné nestoudnosti, nevědouc vlastně co mají dělat, který spoléhají, že jim Lidé zbaští.. no, někteří i žel.. zbaští.
*
Panuje v české politice takový politrucký zvyk, takové politrucké zvyklosti zde panují.. jako například:
*
*že politik si papalášsky přifrčí.. jedno zda po svých či vozem, zaparkovaným za rohem, nebo vlakem či na kole, nebo letadlem, pronese pár i planých hesel, v rámci jeho funkčního období, či na pětiletku, nebo i na dvacetiletku, a jede se dál..
*
*že Lidé se mají vykřičet, kdesi, či ideálně tiše na fb, a je pak klid, jede se dál..
*
Za ztrouchnivělé pozůstatky tohoto považuji to, co dnes ovlivňuje mnoho českých občanů.. Tedy to, co zde ustanovili směrem, o kterém zde píši: Václav Klaus i z pozice svého prezidenství,
spolu se svými následovníky vládními, jako například Drábek, Nečas, Kalousek, Miloš Zeman, Andrej Babiš.. a spol..,tedy spolu s celou vždy jejich, svou, politickou garniturou.. viz sociální nacismus v České republice na: www.Nazamysleni1.blogspot.com.
*
*
*
Včera, tedy dne 6. května 2019,
jsem zaznamenal na demonstraci na Staroměstském náměstí v Praze, takové plané heslování od stoupence ODS, prý, jak jsem zaslechl, je jejím místopředsedou.
Například jeho HESLO ,,MILION LIDÍ V EXEKUCI", jej jen usvědčuje z toho, co zde tato politická strana, spolu se všemi ostatními ( vyjma Pirátů), napáchala. A pokud tento člověk ( i jiní politici, političky) není v politice od včerejška, což jistě není, a NEpředložil návrhy osobně se nezasadil na to, aby se situace zlepšila, pak jsou tihle všichni Lidé pro mne NEDŮVĚRYHODNÝMI OSOBAMI PRO POLITIKU, I PRO VÝKON STÁTNÍ FUNKCE. A POKUD JSOU V POLITICE, MUSEJÍ JI CO NEJDŘÍVE OPUSTIT. JELIKOŽ JDE O JEJICH PŮSOBENÍ PRO STÁT, PRO NÁROD, VE FUNKCI PODVRATNÉ. NEBOLI ZÁŠKODNICKÉ. TÍM NAHRÁVAJÍCÍ PRO RUSO ČÍNO FILNÍ POLITICE, TĚMTO REŽIMŮM, VE SNAZE JEJICH SE ZMOCNIT, JAKÝMKOLI DOSTUPNÝM ZPŮSOBEM NAŠEHO ( NEJEN NAŠEHO) ÚZEMÍ, I POLITIKOU SVOU PODVRATNĚ ZRÁDNOU, BEZLIDSKOPRÁVNÍ.
A TEN, KDOŽ S NIMI CHCE JÍT, ZA RUKU JE DRŽET, ČI SE S NIMI LÍBAT, NEBO JE PROSTĚ MILOVAT POLITICKY, PAKTOVAT SE S NIMI,
TAKOVÝ ČLOVĚK, JE,.. TAKOVÍ LIDÉ JSOU..,
S NIMI, NA JEDNÉ LODI..,
*
NIKOLI VŠAK SE MNOU.
*
*
Co se těch exekucí týká, nebyly by v takovém počtu, pokud by Lidem nebyla oficiálně zmařena možnost je splácet, ustanovenou nezabavitelnou čáskou, která nekopíruje nezbytné náklady člověku na bydlení a pro přežití.
Exekutoři z povahy věci musejí vědět, že když člověku zablokují bankokonto na nulu, nebo když mu ponechají současnou, některou, z nezabavitelných tabulkově částek, v podstatě jej, takového člověka, odrovnají ze života, a že jim nebude schopen, tam kdesi v parku, či ve stanu, nebo v maringotce, schopen splácet..
Ale v jejich již vypěstovaném uspokojení nad tím, vyčkávají, a v příhodnou chvíli zruinují jejich, tedy dlužníků Lásky, rodiny, přátele.. kde by mohli přespat.. No a v neposlední řadě pak se třesou na dědictví po zemřelých, z příbuzenstva dlužníků.
Aby toto nebylo, aby dlužníci mohli splácet řádně své dluhy, je NEZBYTNÉ ustanovit nezabavitelnou částku exekutorem a insolvenčním správcem, plošně v celé ČR, na částku minimálně 17500,-korun českých, s každoroční valorizací.
Toto není akt velkorysosti, nýbrž prostá matematika. Jelikož, kde nic není, ani smrt nebere..tedy, kromě života.
A povšimněte si, prosím, že v mých textech nikde nenajdete orodování za oddlužení dlužníků. Jen a pouze za jejich životy, zdraví, za jejich jim oficiálně, možnost PŘEŽITÍ, možnost DŮSTOJNÉHO PŘEŽITÍ, s možností tak splácet dluh. Za jejich právo NA ŽIVOT.
NA DŮSTOJNÝ ŽIVOT, ne kdesi po kanálech s krysami, či po parcích, či po popelnicích.. jak tomu bývá v České republice doposud.
Nechci víc, pro právo, pro právo NA ŽIVOT, i samozřejmě DŮSTOJNÝ, pro ty všechny v současnosti České nebožáky, odhozené vlastními vládami, politiky, do sfér nutnosti práce na černo chtějí li přežít, tedy do sfér nezákonnosti, podsvětí, (s možností je tak kdykoli manipulativně tak zkriminalizovat)
*
ALE NECHCI ANI O PÍĎ PRO VŠECHNY TY NEBOŽÁKY MÍŇ !!!
*
(Dle VŠEOBECNÉ DEKLARACE LIDSKÝCH PRÁV OSN,
dle Ježíšova toho, rozšířeného, DESATERA,
dle vůle STVOŘITELE.
*
A TAK TO ZŮSTANE.
*
A pokud byste politici, v tomto neustoupili, pak střeste se zloby Nebes. A že už Nebesa se tím vším, o čem píši, zabývají, tím si buďte jisti.)
*
*
Pokud pak budou mít možnost zkráceného oddlužení, teprve pak, pokud nebude tak zvané příslušenství větší jak jistina maximálně však 50 tisíc, lze hovořit o případné velkorysosti.
*
V současnosti však hovoříme o sociálním nacismu.
*
Zase jsme si mohli, tedy, podle uvedených zde zvyklostí, vyzkoušet na vlastní kůži, jak politika laciných hesel, působí na podvědomí, na emoce.. Což tihle rádoby politici mívají nastudováno, z různých i wokshopů psychologických.. za účelem ovládání davu, sem tam i pod vedením marketérů, PR agentur, a podobně. S účelem vytvořit dojem, že se věci řeší, a při tom jen si doklepat své funkční a pokud možno i to další, funkční období, případně v něm i dožít, bez ohedu na to, že mohou existovat Lidé, kteří by mohli pro zemi, pro národ, udělat mnoho, nechávaje jim jejich život tímhle směrem vyvanout, tam, kde to byť i jen trochu jde.
*
*
*
TAK TOTO JE ČESKÁ POLITIKA.
*
V SOUČASNOSTI I PRO RUSO ČÍNO.. FILNÍ,
*
SOCIÁLNĚ NACISTICKÁ VŮČI ŠIRŠÍ POPULACI ČESKÉHO NÁRODA,
*
TEDY PODVRATNÁ,
*
TEDY VELEZRÁDNÁ.
*